ronja
|
hehe, uršika, boš morala pa veliko potic spečt drugo jesen, ko bo mali že jedel orehe . če pa misliš, da so zdaj otročji - čakaj, da se dete rodi, boš videla, kako se jim bo šele pol sfuzlalo . Vsaj po mojih izkušnjah . Ja, glede tega orgazma med porodom tudi meni ni nič jasno - mislim, pri meni je bilo daaaaleč od tega - čisto na drugem koncu - je bolelo... To mi pa glih ni seksi (nisem preveč sado mazo - ok, da te fant nekam prisloni po moško, to ja, ne pa nekega pretepanja pa tako... Pa porod še bolj kot to boli, tak da... ne, jaz si ne predstavljam, ampak sem že parkrat prebrala, da enim pa to dogaja... no, le naj jim, čim večim! Je dobro za nataliteto ) hehe, uršika, zadnje 3 tedne bova lahko , tako da ne bom čisto sestradana seksa . Saj je g. rekla, da nama bo "predpisala" na 6 ur, hehe. Bojo babice prišle na svoj račun, da bojo tamalo ven vozile . Da se tamala navadi, da ne bom mami skoz njena . mal heca, bomo vidli, kako bo šlo... Praline (domače) so lahko še boljše od kupljenih - ne vem pa, kateri je zate pravi recept, ker praline pomeni mali (navadno čokoladni) bonbonček, je pa lahko različnih vrst: lešnikov, karamelni, čokoladni, jagodni, marcipanov, češnjev... petra, ko bo star par mesecev, boš tako in tako rabila banjico, ker so takrat preveliki za čebriček. lahko imaš pa oboje. Na začetku je pa problem glavico držat v čebričku, tak da... ne vem, meni se ne zdi praktičen. Pa če bi videla mojo malo, kak uživa, ko lahko čofota po banijci... Če bi bila vsakič v veliki bani, bi pa celo jezero porabili, saj se praktično vsak dan kopa... sonček, hehe, korenčkova juhica je itak danes na sporedu:) že narejena, da bomo lahko takoj jedli, ko lubi pride iz službe. Pa testenine z zelenjavno omakco. Čokoladnega likerja pa ni težko naredit: najenostavnejši recept je s čokoladnim pudingom, mlekom, čokolado in rumom in še kakim nevtralnim alkoholom. Lahko pa si malo zakompliciraš zadevo, pa delaš najprej jajčno kremo, pa potem vse to ostalo (brez pudinga v tem primeru, seveda). Baje sta oba dobra, jaz teh alko zadev ne pijem, jih pa rada delam. Mam pa jaz še večji buši kot ti - 102 cm! Aja, jaz bi rada jedla veliko sladkega, pa se malo nazaj držim. potem pa vsaj pečem, hehe. hehe, ulla, maš prav, saj če bi mi glih prihajalo, se tudi jaz ne bi preveč sekirala za vse ostale tam (sva itak navajena, da ne moreva bit vedno sama ) Hehe, da bi ji pa tako vrečko dala, bi ji pa res nekaj hotela sporočit, se mi zdi . Mogoče pa pol ne bi več tok uletavala gor (al pa eš bolj, ko bi gledala, kaj delaš z NJENO vnučko ) A ti misliš že zaključit svojo kariero ? AQ, dobro, da greš že zdaj, da ne boš na letalu rodila . le pridi k nam v Slo., saj še ni tako mraz!
|