|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
16.11.2008 20:32:04   
Najaa
Kaj pa vem, nočno spanje. V bistvu tudi lahko, sej prav tako daš notri jogi kot ga daš v posteljico. In je ista figa.  Zakaj pa ne bi imela posteljice? Zaradi prostora?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.11.2008 20:43:04   
MalaČebelica
Bolj zaradi praktičnosti. ker se mi zdi fajn, da jo lahko voziš gor in dol po stanovanju in jo imaš hkrati kot stajico. pa tudi cenovno je kar razlika. če kupiš dražjo prenosno z nastavljivim ležiščem ipd. prideš šele na ceno osnovne lesene, pri kateri se nič ne da nastavljati. čeprav sem zadnjih nekaj dni skeptična o uporabnosti in stabilnosti prenosne... in če bom čez pol leta morala kupit še leseno, ker se bo ta podrla, bom pa pravzaprav stran vrgla denar... bolj razmišljam, manj vem... he he. saj vem - včasih že sama sebi grem na živce, ko tak kompliciram user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.11.2008 20:53:31   
Najaa
Ne vem, malo še pobrskaj po netu o mnenjih. Mislim, da sem že brala, da so otroci skoz spali v prenosni. Če imajo take z nastavljivim dnom, pa še toliko boljše. Ker po porodu si ne predstavljam nekega ful prepogibanja. Razumeš? Navadne prenosne so zelo nizke.
Pa tud to je, da v posteljici lahko otrok spi zelo dolgo. Naša bo stara 2 leti, pa je še v njej. Počasi bo šla v veliko zarad prihajajočega novega člana. No, v prenosni si pa ne predstavljam 2-letnega otroka. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 16.11.2008 21:04:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 478
16.11.2008 21:02:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita
No da se še jaz javim marčevkam po malem zatišju mene pa nihče ne pogrešauser posted image user posted image .

OPROSTI user posted image da sem pozabla nate. Vidla sem marikdaj da si prijavljena ampak sem res pozabla še tebe omenit. Oprosti..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 479
16.11.2008 21:10:06   
tasa_m
Midva sva bila prvo tud ful navdušena nad prenosno ampak na srečo dobiva posteljico, katero sem uporabljala še jaz, tak da bomo prenosno kupli samo za v Lneartt, ko bom šla domov. Ker kak dan pa boma z tamalo že ostali pr mojih ko bo moj mogel it delat v Žalec. In se mi zdi prenosna prava rešitev, sploh pri nam ko nimamo doma nekaj dost prostora..pol pa si jo sposodimo,ko gremo še na morje..jojj morje, komaj čakam.
(pa primorke moje ne se zdaj smejat user posted image ko morje tak pogrešam). user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 480
16.11.2008 21:16:40   
Najaa
Ja te pa pridi kaj na morje, tasa_m! user posted image user posted image  Morje pa tebe pogreša! user posted image

Moram še to delit z vami, da moje dete v trebuščku zadnje dneve tako skače notri! Danes me je kar nekaj zabolelo ob strani. user posted image  Pravi telovadec ali pa plesalka. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 481
16.11.2008 21:43:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moram še to delit z vami, da moje dete v trebuščku zadnje dneve tako skače notri! Danes me je kar nekaj zabolelo ob strani. user posted image  Pravi telovadec ali pa plesalka. user posted image

Verjetno je kak nov Petkovšek ali pa Pegan,...hmm plesalke pa se ne spomnim. user posted image Aha, Katarina Venturini...jeeee user posted image
Naša je tudi aktivna ampak na "žalost" zvečer ko bi jaz rada zaspala,(..počasi se bo zbudila..) in bo mela nastop v cirkusu kjer skače po mojem mehurju..user posted image . Upam, da ne vadi, da ko bo v mojem naročju da bo čez dan spala, ponoči pa mela predstave..user posted image pa naju z mojim zabavala..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 482
16.11.2008 21:44:12   
MalaČebelica
Hja, bom še sigurno malo pogledala po netu za te prenosne posteljice... kaj te vem kaj je boljše... drugače se mi zdijo nekatere izvedbe teh prenosnih posteljic kar lušne. take barvne so pa če majo dvojno ležišče so kar fajn. ker sem o tem tudi razmišljala, da se težko pripogneš tak daleč nostri takoj po porodu... imajo tudi zadrgo ob strani, tak da po moje malo večji otrok že splazi ven. pa ob straneh je ponavadi mreža, tak da ni temno v postelji... edino, če si mali pikec zmisli da bo notri skakal. to pa ne vem kak bi zdržala taka zadeva user posted image user posted image user posted image

tasa_m jaz tudi komaj čakam morje. jupi, kak bo fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 483
16.11.2008 21:48:23   
MalaČebelica
Brcike - jaz tudi moram povedat, da naš otročič največ ponoči brca. me skrbi kak bo to, ko bo zunaj - če bo tudi najbolj aktiven ponoči...

zadnjič (kaka dva dni nazaj) je sploh bilo tak fajn, ker je tak rukal, da je je še moj pakrat čuto in sma bla oba ali celo vsi trije v user posted image he he

Neposredna povezava do sporočila: 484
16.11.2008 23:11:57   
yania
Najaa hvala za informacijo...user posted image ...sicer smo se odpravili ob 13ih z Lj..in upali na lepo vreme, in ga tudi dobili. Krasno je bilo...uf, prav paše takle sprehod. Me pa že 3.dan fuuuul boli v križu. Tak me pa še ni. Grozno, na moment me tako uščipne ko stopim na desno nogo, ja da me skor zmanjka. Tiste ki imate težave s tem..kaj mislite, ali je za to krivo tudi spanje na hrbtu?...vem da je levi bok najboljši za user posted image ...ampak kaj morem, ko se vedno zbudim na hrbtu in je tko mi najbolj fajn, samo potem ko vstanem je pa kriza...pa zanimivo: ko hodim je kul, če se usedem ali uležem, pa boliiiii....v torek imam mojo G. da mi odpre bolniško, pa ji rečem še za fizioterapijo...
Jupiiii jutri je pa moj zadnji delovni dan.....zaslužena bolniška...hahaha...

nič lepo ajejte...kot vedno sem zadnja na forumu marčevk 2009 a?...pred tv, pa leptop...ko moj že zdavnaj omaga...

Neposredna povezava do sporočila: 485
16.11.2008 23:17:02   
helimaša
yania bom jst dons zaklučla......
jst sm sitna....Maša je šla dans k babici do jutri.....da se jst mal naspim....joj sm bla res zoprna zadnje dva dni....jah kaj čmo....sm priznala in rekla da je bolš da bežijo vsi pred mano....ker sm porazna....
sva šla z mojim na pico....da sm se mal ohladila.....pa da sva se mal pogovorla....in da sm mu razložila da me mora razumetuser posted image user posted image ....je reku....si bla pa res sitna....
nč babure....se jutr tipkamo....ko se mal naspim......bom lahko mal dlje spala k ne bo Maše.....
ma sej kr neki že pišm....

nočko

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.11.2008 7:40:12   
tasa_m
jaz pa sem danes očitno prva user posted image Dobro jutro vsem..in ena velika skodelica user posted image napitka po želji vam pošiljam.
Jaz sem veselo pred rač. zraven pa se bašem z zajktrkom in čajčekom.

Sva se z tamalo zmenle, da ko bo tako turobno vreme, da neboma vstale pred 8 uro ampak očitno se malo zabava z mano ker že od 6,30, ko je moj odšel, tako dela da joj. Zdaj pa še naj dko reče, da je za tedn dni premala..binca tolk,koda bi bla za tedn prevelika. Na časae me prav zaboli, ko ima intezivne vaje..user posted image

Nič, grem zaj klicat za neke poličke po trgovinah,..se tipkamo kaj pol.

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Me pa že 3.dan fuuuul boli v križu. Tak me pa še ni. Grozno, na moment me tako uščipne ko stopim na desno nogo, ja da me skor zmanjka. Tiste ki imate težave s tem..kaj mislite, ali je za to krivo tudi spanje na hrbtu?...vem da je levi bok najboljši za ...ampak kaj morem, ko se vedno zbudim na hrbtu in je tko mi najbolj fajn, samo potem ko vstanem je pa kriza...pa zanimivo: ko hodim je kul, če se usedem ali uležem, pa boliiiii...

yania, jaz imam s tem probleme že ves čas, pa nisem prej nikdar na hrbtu spala tak da ne vem če je z tem kaj povezano user posted image
Mene, pa na žalost že boli če hodim malo dlje user posted image
saj še malo pa boš v bolniški,naj ti hitro mine zadnji dan šihta..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.11.2008 7:44:04 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 487
17.11.2008 8:05:27   
tasa_m
jeee, jaz pa mam nov avatar. najaa se kr hitro učim ne, da sem znala že menjat.. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 488
17.11.2008 8:13:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: cita
No da se še jaz javim marčevkam po malem zatišju mene pa nihče ne pogrešauser posted image user posted image .

OPROSTI user posted image da sem pozabla nate. Vidla sem marikdaj da si prijavljena ampak sem res pozabla še tebe omenit. Oprosti..

cita,večkrat se oglasi na forum ,pa bo problem rešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.11.2008 8:16:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja te pa pridi kaj na morje, tasa_m! user posted image user posted image  Morje pa tebe pogreša! user posted image

naše dete je najbolj aktivno po 9 uri zvečeruser posted image user posted image user posted image ,danes je pa bila fora,ob treh zjutraj je naša mala pricapljala k namam v posteljo,potem pa še je beba začela brcat konkretno kot,da bi hotla povedat "mami,jaz sem tud tu"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  -že zdaj je ljubosumjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sem celo noč slabo spala,tk da sem taka kot zombi.sej bi šla zdaj nazaj,pa ne morem zaspatuser posted image

in kako ste preživele vikend?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.11.2008 8:19:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa hvala za informacijo...user posted image ...sicer smo se odpravili ob 13ih z Lj..in upali na lepo vreme, in ga tudi dobili. Krasno je bilo...uf, prav paše takle sprehod. Me pa že 3.dan fuuuul boli v križu. Tak me pa še ni. Grozno, na moment me tako uščipne ko stopim na desno nogo, ja da me skor zmanjka. Tiste ki imate težave s tem..kaj mislite, ali je za to krivo tudi spanje na hrbtu?...vem da je levi bok najboljši za user posted image ...ampak kaj morem, ko se vedno zbudim na hrbtu in je tko mi najbolj fajn, samo potem ko vstanem je pa kriza...pa zanimivo: ko hodim je kul, če se usedem ali uležem, pa boliiiii....v torek imam mojo G. da mi odpre bolniško, pa ji rečem še za fizioterapijo...
Jupiiii jutri je pa moj zadnji delovni dan.....zaslužena bolniška...hahaha...

nič lepo ajejte...kot vedno sem zadnja na forumu marčevk 2009 a?...pred tv, pa leptop...ko moj že zdavnaj omaga...
upam,da boš imela več sreče s fizioterapijo-jaz sem klicala na tri različne konce,pa vsi trije naročajo prvi  teden v januarju-tak da srečno(če greš prek napotnice)user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 491
17.11.2008 8:21:07   
spps

jeee, jaz pa mam nov avatar. najaa se kr hitro učim ne, da sem znala že menjat.. user posted image user posted image
vaja dela mojstrauser posted image user posted image si že zrihtala poličke?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 492
17.11.2008 8:24:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

vaja dela mojstrauser posted image user posted image si že zrihtala poličke?user posted image user posted image user posted image

user posted image poličke lahko pe malo počakajo. Predn bo moj prišel domov bo že vedel kam mora po njih.. user posted image sem dala perilo prat,..ima prednost pred poličkami.
Sem se zdaj z novim avatarjem ukvarjala, ni časa za poličke..user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.11.2008 8:29:19   
mediuhec
jaz sem tudi študirala, da bi si kupila prenosno posteljico - pa bi jo čez dan uporabljala tudi kot stajico. pa saj to bi šlo? mislim, ali je dno premehko? priznam, da si še nisem natančno pogledala v trgovini.

MalaCebelica, a sta šla kej v Ikeo gledat posteljice? tam dobiš solidno za 100 evrov. drugače pa se strinjam s tabo, da AUT glih ni cenejša, vsaj meni se ni zdelo.

jaz dolgujem še podatke za seznam, če boste dodale.

kile: popraviti na +5 kg
pregled: 8.12.
obseg: 91 cm
spol: ne smem povedat, mi moj ne pusti, tako da naj ostane user posted image

zadnjič je babica rekla, da bo ziher punčka, ker nosim spodaj? he he, spet ena izmed vraž.... no, naj imajo veselje z ugibanjem.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 494
17.11.2008 8:29:45   
ada2
po dolgem času lep pozdrav!

danes imam pregled in me malo skrbi, če mi bo podaljšal bolniškouser posted image zdaj sem bila 1 mesec doma in sem se kar navadila na tak bolj izi načinuser posted image pa tak fajn je, ko je doma vse pošlihtano, pa dobro kosilo skuhano, pa ob pravem času, ko se ostali člani vrnejo domov....
brr, če samo pomislim, da bi mogla iti zdaj še 2 meseca delat... pa dopoldan pa popoldan, pa skoz na nogah, pa letanje sem in tja, pa.... eh, bomo videli kaj bo na pregleduuser posted image če bom mogla iti delat bom pač šla, saj kar te ne ubije te naredi močnejšega, ne?user posted image

no, se javim po pregledu z novimi podatki za seznam... nekaj jih sicer že zdaj lahko povem... eh, bom raje potem vse skupajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 495
17.11.2008 8:36:26   
mediuhec
punce, a utegnete it kaj na sprehod? meni je malo sumljivo, da kadar grem na daljši sprehod, mi tko čez pol ure rata trebušček precej trd. kot da me tišči dol in najbolj paše, če se potem usedem, čez 5  minut pa kot da nič ni bilo in lahko spet podaljšam za pol ure. v šopingu po interšaru se mi je isto zgodilo, samo da se tam nimaš kje usest. saj to je normalno?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 496
17.11.2008 8:46:04   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image poličke lahko pe malo počakajo. Predn bo moj prišel domov bo že vedel kam mora po njih.. user posted image sem dala perilo prat,..ima prednost pred poličkami.
Sem se zdaj z novim avatarjem ukvarjala, ni časa za poličke..user posted image user posted image

pridna,pridnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 497
17.11.2008 8:47:42   
KOKICA32
Ojla souser posted image !!!!! Dobro jutro....megleno jutro!!!

Vidim, da ste okej, ker ste od petka do danes napisale ufffffffffff strani! Jaz sem vas včeraj le prebrala, potem pa ko sem mislila tudi kaj napisati, pa sem dobila obisk.
Jaz pa imam jutri M, pa moj dragi gre tudi zraven. Nisem nič posebej vprašala G, če lahko ampak mislim, da ne bo problema, ker je sicer super zdravnica!
Ponoči pa sem, mislim vsaj, prvič začutila premikanje bebeka, ko sem se dotaknila trebuha. user posted image Sem pa noseča 22T3D. Občutek bi lahko opisala kot nekakšno valovanje..ne vem, težko je opisati z besedami.

Tudi jaz bom imela previjalno podlogo na pralnem stroju, že sedaj imam tam leseno podlogo, ker tam odlagava oblačila, ki jih nosiva sproti.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 498
17.11.2008 8:51:33   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ? user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ user posted image +2 kg, 108cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +3,8 kg, 85 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +4,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +10 kg, 103 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image 8.12 +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE user posted image
+5 kg, 85 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5 kg, 98cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB user posted image +5 kg, 93 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +7 kg,90cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +6 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ user posted image +5,5 kg, 89cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  17.11, KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CEuser posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO user posted image , 87 cm

user posted image  - 17 fantkov
user posted image  - 12 punčk
user posted image  - 32 presenečenj

Trentno je 58 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 499
17.11.2008 8:53:59   
spps
ojla ada!najprej čestitke za 25.tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj pa greš na pregled?a misliš,da ti je ne bodo podaljšali?zarad česa si pa na bolniški?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.