|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
17.11.2008 7:47:43   
aleksandra silvija
Naloga vsem za danes: uživajte prekrasen jesenski ponedeljek

Razumem!!!!
user posted image
Prav!user posted image

Pa dobro jutro in Samsa--mmmmmmmmm, kakšen zajtrk!

Da izginejo vsi flekci--user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lunca-user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje!
Aha-včeraj popoldan smo šlo gledat MONSTER CARS-v KK so imeli predstavo kaskaderji Evrope, ki so dejansko snemali za filme-npr. James Bond.
Uganite, kdo od naše družine je najbolj užival?

a-očka
b-mamica
c-Patricia
d-Jernej
e-Lovrouser posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
PATRICIAuser posted image

Sedaj pa se grem malo ukvarjat s slikcami.

Še to.
Naš Lovro je ta teden poskušal korenček. Včeraj pa je mož jedel jabolko in mu dal, da jo malo liže. Ko mu je jabolko umaknil, je mali totalno znorel. user posted image user posted image user posted image user posted image Cvilil, kričal, se stegoval, brcal-in potem spet navdušeno "cmulil".user posted image
Je bil tako smešen-Polma, a ni bilo pri vas tako z juho?
Ampak z dlesnimi zna pač odtrgati kakšen košček in to je lahko nevarno.
Pa sem mu jabolko za trenutek prevrela, spasirala.
No, potem pa ni bil več tako zeloooooo navdušen, ampak vseeno veliko bolj kot nad korenčkom, ki ga pohrusta res samo kakšno žličko.
Za jabolko je pa usteca kar odpiraluser posted image .

KLEO- super, da si vztrajala za avtosedež.user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
17.11.2008 7:51:59   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Naš Lovro je ta teden poskušal korenček. Včeraj pa je mož jedel jabolko in mu dal, da jo malo liže. Ko mu je jabolko umaknil, je mali totalno znorel. user posted image user posted image user posted image user posted image Cvilil, kričal, se stegoval, brcal-in potem spet navdušeno "cmulil".user posted image
No, potem pa ni bil več tako zeloooooo navdušen, ampak vseeno veliko bolj kot nad korenčkom, ki ga pohrusta res samo kakšno žličko.
Za jabolko je pa usteca kar odpiraluser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To me še čaka user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
17.11.2008 7:53:22   
Samsa
A slučajno katera meša nočni Novalac z riževo kašo?
Jaz sem ga včeraj zmešala z riževo kašo, pa bi Lara morala to na žlico jest user posted image user posted image user posted image , tako gosto je bilo...
En noč prej sma ji zmešala z normalnim Novalacom, pa je bil čisto fajn.

< Sporočilo je popravil Samsa -- 17.11.2008 7:57:58 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
17.11.2008 9:12:20   
lunca14
Dobro jutro in hvala za zajtrk in kavo,kava me še čaka,jo grem spit,no pri nas je blo pestro bolj proti jutru,sta se enej in leun zbujala izmenično,enkrat je enej izgubil štumfek,pa se je lun pokakal,pa je bil enej žejen,pa se je lun preveč najedel,pa se je pobruhal,pa se je enej odločil,da bo spal pri mamici,pa je bil lun lubosumen,ker je moral spat v posteljici,pa je enej zaspal trdno,pa se je prišel še lun k mamici crkljat in smo spali tako vsi trije skupaj do 7.30,ko je blo trea vse hitro spokat v vrtec,ker očija ni domauser posted image user posted image user posted image user posted image .....ampak maj je spet prespal nočko-jeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mu govorim predno gre spat,da hodi sedaj jelenček rudolf otroke gledat ali lepo spijo in če prespijo noč,da bo povedal božičku in ta bo pridnim spečim otrokom prinesel veliko darilo.Moram it takoj iz sobe ven,da me jelenček ne zaloti pri njem in on zaspi v eni minuti,kaj dela korupcijauser posted image user posted image user posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
17.11.2008 9:14:45   
aleksandra silvija
on zaspi v eni minuti,kaj dela korupcija .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za idejouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
17.11.2008 9:16:29   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Dobro jutro in hvala za zajtrk in kavo,kava me še čaka,jo grem spit,no pri nas je blo pestro bolj proti jutru,sta se enej in leun zbujala izmenično,enkrat je enej izgubil štumfek,pa se je lun pokakal,pa je bil enej žejen,pa se je lun preveč najedel,pa se je pobruhal,pa se je enej odločil,da bo spal pri mamici,pa je bil lun lubosumen,ker je moral spat v posteljici,pa je enej zaspal trdno,pa se je prišel še lun k mamici crkljat in smo spali tako vsi trije skupaj do 7.30,ko je blo trea vse hitro spokat v vrtec,ker očija ni domauser posted image user posted image user posted image user posted image .....ampak maj je spet prespal nočko-jeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mu govorim predno gre spat,da hodi sedaj jelenček rudolf otroke gledat ali lepo spijo in če prespijo noč,da bo povedal božičku in ta bo pridnim spečim otrokom prinesel veliko darilo.Moram it takoj iz sobe ven,da me jelenček ne zaloti pri njem in on zaspi v eni minuti,kaj dela korupcijauser posted image user posted image user posted image .

user posted image ,da bo današnja noč bolj mirna

in

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Maja in seveda jelenčka Rudolfa user posted image user posted image user posted image , da bo poročal, da je pri vaši hiši res priden otrok user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
17.11.2008 9:19:38   
Anonimen
RMRM in niny....ste vsi zdravi....kaj če se dobimo ta teden na Bladu...?

mi smo zdravi, samo jaz nisem mobilna spet ta tedenuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
17.11.2008 9:21:54   
Anonimen
Samsa hvala za kavo in zajtrkuser posted image

Riževa kašica je zakon-no vsaj za nas Jaz ji naredim normalno flašo AM pa ji dam noter ene 5 žličk kašice in ona vse to poje. Danes mi je spala od 21-8 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je spet sonček in ga bomo izkoristili, bova šli peš do vrtca potem po Mašo,pa na pošto moram iti. Sem že dala krompir za musako kuhat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
17.11.2008 9:22:10   
Anonimen
za Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
17.11.2008 9:22:42   
Anonimen
AS-pogledala slikiceuser posted image to ste bili na gradu, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
17.11.2008 9:23:40   
Anonimen
Še to.
Naš Lovro je ta teden poskušal korenček. Včeraj pa je mož jedel jabolko in mu dal, da jo malo liže. Ko mu je jabolko umaknil, je mali totalno znorel. Cvilil, kričal, se stegoval, brcal-in potem spet navdušeno "cmulil".
Za jabolko je pa usteca kar odpiral

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
17.11.2008 9:23:56   
Anonimen
evo,spet imam samogovoreuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
17.11.2008 9:24:32   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

. Danes mi je spala od 21-8 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Take so moje ponižne želje user posted image user posted image user posted image

Drugače pa user posted image user posted image user posted image  za malo zaspanko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
17.11.2008 9:24:48   
Anonimen
mtinca čestitke za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
17.11.2008 9:25:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

. Danes mi je spala od 21-8 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Take so moje ponižne želje user posted image user posted image user posted image

Drugače pa user posted image user posted image user posted image  za malo zaspanko

ja, res se nimam kaj za pritoževatiuser posted image pa še čez dan mora obvezno na 2 urci še hoditi spat

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
17.11.2008 9:26:53   
aleksandra silvija
to ste bili na gradu, a ne?

Ja.
dan sladkornih bolnikov-srečanje družin z majhnimi sladkorčki.

Dopoldan predavanje na medicinski fakulteti, potem pohod na grad.
Ampak mi smo šli kar z vzpenjačo.

Biti ne-mobilen je pa user posted image , zatouser posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
17.11.2008 9:26:55   
Anonimen
Samo na brzino,eno dobro jutro,je tako lep soncek,bo treba hitro venuser posted image .

Lunca,pri vas pa so pestre noci.Brat ima 2fantka,eden bo 5,drugi 3,ga tudi takole srackata ponoci.
Samsa,ti si pa zmeraj tako pridna s temi zajtrki...mesam pa jaz takole hrane ne,itak pa tamala spet strajka,zvecer ni hotela jesti,zjutraj bolj malouser posted image ,ne vem kaj ga spet spila.Sem ji vceraj naredila 3razlicne vecerje,pa ni nic hotela,pa se spat je sla sele ob 10h.
Tina,dinozaver mene tudi zanima,ce Nejc kaj najde,se priporocam,bi zraven rada svetilauser posted image :
...grem zdaj,se Maricka pritozujeuser posted image .Ciao.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
17.11.2008 9:26:58   
lunca14
Danes je spet sonček in ga bomo izkoristili, bova šli peš do vrtca potem po Mašo,pa na pošto moram iti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vi mate sonček,mi pa deeeeeeeeeeeeeež,lahko pridem k vamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
17.11.2008 9:27:11   
Samsa

mtinca čestitke za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

čestitke!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
17.11.2008 9:27:57   
aleksandra silvija
mtinca čestitke za 5 mesecev

se pridružujem čestitkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
17.11.2008 9:28:56   
lunca14

AS-pogledala slikiceuser posted image to ste bili na gradu, a ne?

Čak mal,čakuser posted image aleksandra,kaj pa jazuser posted image ,kje so kake fotkeuser posted image ,a nisi več moja frendicauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
17.11.2008 9:29:46   
aleksandra silvija
Čak mal,čak aleksandra,kaj pa jaz ,kje so kake fotke ,a nisi več moja frendica

saj sem poslala--bom še 1-krat

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
17.11.2008 9:30:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Danes je spet sonček in ga bomo izkoristili, bova šli peš do vrtca potem po Mašo,pa na pošto moram iti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vi mate sonček,mi pa deeeeeeeeeeeeeež,lahko pridem k vamuser posted image

pridiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
17.11.2008 9:31:26   
lunca14

Ja čestitke Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image en velik objem in saj veš..........precej slinast poljubček od Luna(tvojga snubca,saj veš dobr ,pošten fantič,ki tud ne mara dude in flaše,ki še nima zobka in ma svojo mami najraje na svetuuser posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
17.11.2008 9:31:36   
aleksandra silvija
nisi več moja frendica
saj sem poslala--bom še 1-krat

dobila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.