|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
16.11.2008 20:19:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Lunca user posted image user posted image  za tvoje fantiče. Je pa tako kot sama praviš, slej ko prej bodo vsi trije prespali noč, pol boš pa najbrž vstajala za tvojo user posted image . user posted image user posted image user posted image . Ti jo res privoščim.

jaz tudi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj mi privoščite nespanje ali pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obojeuser posted image

ojoj, lunca, šele sedaj sem prebrala da sem ti privoščila nespanjeuser posted image jaz ti privoščim pupiko in spanje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
16.11.2008 20:20:32   
Anonimen
oujeeeeeeeaaaaaaaaaaaaauser posted image aauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
16.11.2008 20:21:00   
Anonimen
nič,grem dat Mašo spat pa pridem potem nazaj,če bo katera tukaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
16.11.2008 20:40:58   
Anonimen
no neboš se sam ti ninny hvalilauser posted image user posted image ..mi smo včeraj spali od 19-7:10 in danes od 19-6:45...to je za nas rekord...nič bat prepuščam kolajno,danes zihr ne bo tko večuser posted image user posted image ..to je bla bolj sreča user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 16.11.2008 20:41:42 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
16.11.2008 20:50:47   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

no neboš se sam ti ninny hvalilauser posted image user posted image ..mi smo včeraj spali od 19-7:10 in danes od 19-6:45...to je za nas rekord...nič bat prepuščam kolajno,danes zihr ne bo tko večuser posted image user posted image ..to je bla bolj sreča user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vauuuuuuuuuuuuuuu,ko bi mi tud tako spali.....se pa cartamo večuser posted image ....................vse naj,najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
16.11.2008 20:52:38   
Anonimen
Imam vprašanje, če mi lahko kakšna pomaga.user posted image

Naša Sara ima po nogicah in hrbtu flekce, k ise kažejo kot alergija na jajca ali mleko. No, po nasvetu pediatra sem se vzdržala te hrane, vendar fleki so še vedno prisotni. Zgledajo kot taki suhi, rdečkasti flekci.
Sicer pa je najbolj verjetno, da ima podedovano astmo po user posted image , ki izzveneva skozi kožo. Dragi je imel, ko je bil tako majhen kot Sara. No, zdaj pa ima Sara ful velike flekce takoj pod lulico, pa zgleda kot bi bilo vneto. Namažem malo z olčkom, potem pa s posipom naslednjo rundo, da se osuši. V bistvu probavam, če je  to pleniščni izpuščaj.user posted image Niti ne vem kako zgleda, ker smo do sedaj imeli res zelo lepo kožo, po ritki sploh. Že od rojstva jo previjam zelo pogosto, ravno zaradi tega, da teh izpuščajev nebi imela. Do sedaj jih ni.user posted image

Kako zgleda pleniščni izpuščaj.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa morem it itak do pediatra čimprej, da gremo na dermatološko po kremico, ki bo pregnala te astmatične flekce.user posted image

TNX user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
16.11.2008 21:18:49   
Anonimen
Sem mal poguglala, pa vidim ,da je to drugačen izpuščaj.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
16.11.2008 21:31:24   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Imam vprašanje, če mi lahko kakšna pomaga.user posted image

Naša Sara ima po nogicah in hrbtu flekce, k ise kažejo kot alergija na jajca ali mleko. No, po nasvetu pediatra sem se vzdržala te hrane, vendar fleki so še vedno prisotni. Zgledajo kot taki suhi, rdečkasti flekci.
Sicer pa je najbolj verjetno, da ima podedovano astmo po user posted image , ki izzveneva skozi kožo. Dragi je imel, ko je bil tako majhen kot Sara. No, zdaj pa ima Sara ful velike flekce takoj pod lulico, pa zgleda kot bi bilo vneto. Namažem malo z olčkom, potem pa s posipom naslednjo rundo, da se osuši. V bistvu probavam, če je  to pleniščni izpuščaj.user posted image Niti ne vem kako zgleda, ker smo do sedaj imeli res zelo lepo kožo, po ritki sploh. Že od rojstva jo previjam zelo pogosto, ravno zaradi tega, da teh izpuščajev nebi imela. Do sedaj jih ni.user posted image

Kako zgleda pleniščni izpuščaj.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa morem it itak do pediatra čimprej, da gremo na dermatološko po kremico, ki bo pregnala te astmatične flekce.user posted image

TNX user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image napišem skoraj cel roman,pa po nesreči zbrišem.............joj sem kravauser posted image
Ti bom napisala samo povzetek:
-asma nima veze s flekasto kožo,in se tudi ne more izvenet skozi kožo
-če je koža flekasta,se lušči in je suha je to tipični atopični dermatitis,ki je posledica alergije na določeno hrano
-ko boste umaknili ta alergen iz prehrane se bo tudi koža sčistila,počasi
pametno je tako kožo mazat z olivnim oljem in kopati v hrastovi kopeli
-nosi naj le bombažana oblačila in te tesna,da se koža ne drgne,če jo koža srbi in ima tako kožo tudi po obrazu,ji daj za ponoči na rokice rokavičke,da se ne bo praskala

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 16.11.2008 21:34:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
16.11.2008 21:38:31   
Anonimen
Je ena vrste astme , ki izzveneva skozi kožo. Tudi meni je bilo čudno, ko sem to slišala od pediatra, pol je pa še moj zinil pred njim, da je to imel on.Sem kar poblendala. Pol mi je pa še tašča razložila, da je blo res tako. So letali kot nori z njim po klinikah, cca. 28 let nazaj. No, je to dedovana zadeva. Ker je tipično, da so fleki po hrbtu, nogicah, kasneje se bodo preselili še na rokice. user posted image

Sem tudi jaz rekla, da je to hrana, vendar sem črtala vse alergeno in je isti hudič.user posted image No, sej bomo šli itak na testiranje, ker morajo itak dat ustrezno kremo.

Mene skrbi zdaj tisti flek, ki ni podoben temle flekcom, ki izzvenevajo ven.user posted image

Verjemi, da sem bila zelo presenečena, ker vem kaj je astma.user posted image

Oblačila so itak več ali manj zelo udobna, bombažna itak...

Kaj pa če črtam še mehčalec iz pranja?user posted image Itak bom probala vse, čeprav mormo it na alergološko, sam jaz ne mislim čakat do decembra, ko imamo naslednji pregled pri P.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
16.11.2008 21:55:08   
lunca14
Kaj pa če črtam še mehčalec iz pranja? Itak bom probala vse, čeprav mormo it na alergološko, sam jaz ne mislim čakat do decembra, ko imamo naslednji pregled pri P.

Seveda ga črtaj in uporabljaj raje naravnega kis in tudi prašek kupi kar se da narvnega,po možnosti pralne oreščke.Pa vse pliškoti ji odstrani,pa postelnino ji večkrat menjaj,zaradi pršice,mogoče je alergična tudi nanjo,pa v sobi v kteri spi odstrani tepih in zavese,leglo praha.Ma saj vem na začetku je hudo potem pa se privadiš k temu.Čim manj problemov ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
16.11.2008 21:56:02   
Anonimen
didlinaa - a ti pereš z mehčalcem?? Jaz uporabljam samo Dreft in woolite, pa 2x spiram. Nbenga mehčalca že od nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.11.2008 21:59:38   
lunca14
didlinna...........ja upam,da mi nisi kaj zamerila,ampak imam doma pet letnika,ki je bil zelo hud alergik,z atopiskim dermatitisom,asmatik,in nekaj stavri na to temo vem,in sem ti hotla samo par stavri povedat.Mogoče sem te razumela narobe,ne vem,če ne želiš odgovorov ,potem ne smeš postavljat vprašanja.Res nisem ti hotela nič pamet solit,ampak samo dobronamerni nasvet.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
16.11.2008 22:01:28   
lunca14
Čao nayči,kako si,kako kaj Lukec?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
16.11.2008 22:04:50   
Anonimen
Ma ni blema. user posted image Mene najbolj skrbi, ko so mi tako razlagali vsi da je to to. Še pediater.user posted image
Čeprav moje znanje seže malo drugam, tisto o čemer si pisala.user posted image

Itak pa redno perem pliškote, ker jih vsi prijemajo, pol pa tamala v usta. Je še zadost dobila soor po ustih.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
16.11.2008 22:06:52   
Anonimen
Ja nya, že od vsega začetka perem z mehčalcem, sensitive.Ni blo problemov do sedaj nič.Niti menjavala nisem mehčalca.Sem tud na to pomislila.

Sem pa že lunci napisala na ZS, da tolk berem o tem, da bo kmal Sara avtist. Ja, kaj enih znakov pri vsaki bolezni...ne moreš verjet. Semn kar zaprla strica googla.user posted image

Zdej grem pa mal pojest, sem se zmatrala z branjem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
16.11.2008 22:20:27   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
16.11.2008 23:30:01   
mtinca1
didlinaa - ti želim, da se vse čimprej in dobro izteče v zvezi z flekci. kaj koristnega in pametnega ti pa žal ne znam svetovat.
zato pa ti pošiljam kup pikapok: 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana je imela, ko je bila 1 mesec seboroični dermatitis, ki pa je zgolj na zgornjem delu telesa in nima veze z vašo situacijo. je pa prav boga zgledala user posted image - še sedaj včasih pogledam fotke, ker sem jo slikala, tako za primerjavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
16.11.2008 23:54:26   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

DRAGI MIKLAVŽ  
DANES TI PIŠEM  SAM.

LETOS  SEM  DOBIL   BRACA  MARKA  IN  SESTRICOANJO.
LETOS    SEM   SE  ŽE  NAUČIL   PLAVATI,   BRESKOLEŠKOV   VOZITI KOLO,  BRATI,   ROLATI,   PISATI    IN  SMUČATI.

RATSE  HECAM,    RATBARVAM,
RATHODMNA KARATE,   KURIM,  SISTAVLJAM    IINRAZISKUJEM.
MOGOŠEJ   POTNAŠOBAJTO TIRANOZAVERTIREKSX.
RAT  BI POSTAO  ARHEOLOK . POTRUDIUSEBOMDABOMPRIDEN
A RES VIDIŠ   DOL  Z   NEBES?
ŽELIMSI     MIKROSKOP  IN   VOLKNSO GORO   IN     
OTROŠKI     RAČONALNIK
INSTEZO       Z      DVIGALOMIN INBLAGANJO.
ZA   SESRIC   OANJO IN BRACAMARKA PA IGRAČKE. 

VESEOBOM

NEJC.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
17.11.2008 6:27:58   
Samsa
Dobro jutro mamice

Zdaj ste se že verjetno navadile na jutranjo user posted image
in user posted image z moje strani user posted image . Naj vam tekne, več pa kasneje...alaarm user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
17.11.2008 6:47:37   
polma
Jutro!!!

user posted image

Kar ni pa ni časa user posted image ... vedno me nekdo prekine, ko hočem k vam...

Naloga vsem za danes: uživajte prekrasen jesenski ponedeljek, letos nam še ne grejo na živce user posted image !!!

Diši po kavi, kakavu in svežih puhastih posteljah...ko odpeljeva šolarko, se -upam da- javim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 17.11.2008 6:48:34 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.11.2008 7:13:19   
Tina 28
Jutro

Danes smo mal prej vstal, ker je user posted image plejal Nejca v vrtec. So na drugem terenu in ma bližje...zato mu ni treba tko zgodaj it.

Hvala v WB...sam kaj ko nisem bla nek na kakšnem super dobustu, ampak le doma...peveč zasedena, da bi čvekala.user posted image .

Nya...Saj včasih je ful zoprno, ko noben ne odgovori na post, sam saj tud sama vidim, da na konc velik pozabim pokomentiat.

Kleo....fletni ste (po pravici....sem mislila, da si tam okoli 40, ker maš že tko veliko punco, si pa še v mojem rangu letuser posted image ...fejst, ni kaj!). Nej pa ua, da mamo dinozavra pod hišo, ker ga skrbi, da ne bo nobenga več za odkopat, ko bo zrasuuser posted image .

Mtinca....a ti misliš, da bi uspel tole s puščanjem jokati....men zvečer joka tud če jo crklam....pa se stiskava in je že dobr, pa jo spet nekaj zakrč in joka...pojma nimam, zakaj se vedno nazaj zbudi...me prav psihično zmatrauser posted image
Naša je preglasna, da se je ne bi usmililuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.11.2008 7:18:53   
Tina 28
niny in Lunca...user posted image user posted image user posted image bravo za spanje.
 Lunca...drgač pa te čist zastopim, kako je, ko si cel dan sam...pr nas je zdaj popoldan že bolj doma, sam mam pol jaz prevelika pričakovanja, on bi pa počival (beri: ne spal...ampak mal odklopil in pol tud mene in je na koncu sitnostuser posted image ).

RMRM in niny
....ste vsi zdravi....kaj če se dobimo ta teden na Bladu...?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.11.2008 7:20:56   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Naša je preglasna, da se je ne bi usmililuser posted image

Isto pri nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.11.2008 7:21:19   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Naloga vsem za danes: uživajte prekrasen jesenski ponedeljek

Razumem!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
17.11.2008 7:46:44   
Samsa
Spet monologi user posted image user posted image user posted image user posted image ... obvladam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.