|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
17.11.2008 9:32:23   
Anonimen
Biti ne-mobilen je pa , zato .

hvala, samo nimam kaj,ko rabi avto za službo. Še sreča, da ima moj brat ta teden popoldne, da vsaj naju do vrtca pelje, ker drugače bi morale peš, pa ponavadi hodiva kar dobrih 20 minut. Nočem pa, da bi jo moj zjutraj peljal, ker bi jo potem morala zbuditi že ob 5.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
17.11.2008 9:32:34   
Anonimen
oujeeeeeeeeeeaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
17.11.2008 9:35:55   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Čak mal,čak aleksandra,kaj pa jaz ,kje so kake fotke ,a nisi več moja frendica

saj sem poslala--bom še 1-krat

Te lahko še jaz prosim za slikice? user posted image user posted image

Zaenkrat se lepo imejte, midve greva na sončka...

Lep dopoldan želim

Neposredna povezava do sporočila: 2878
17.11.2008 9:36:53   
lunca14
Lunca,pri vas pa so pestre noci.Brat ima 2fantka,eden bo 5,drugi 3,ga tudi takole srackata ponoci.

Ma saj ponavadi ni tako,enej spi celo noč od svojega osmega meseca in ga zvečer samo položim v postelco ga pokrijem,pobožam in grem in se sam uspava in spi do 6 ali 6.30,danes pa ne vem kaj ga je mrkalo,tako,da sedaj dva prespita celo nočko,samo še lun,on pa bo čez kake dva meseca,ko bo začel konkretno jest.Samo potem se pa ne bova več toliko stiskala skupajuser posted image ,in ne bo več toliko odvisen od mene,ma sem čudna,samo res tako je fino,ko papa na zizi in se stiska k meni,ko res vidiš in bčutiš simbiozo med mamo in otrokomuser posted image ...........tud zato bi mela še 30 otrok,vse dokler ne umremuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
17.11.2008 9:38:34   
lunca14

Čak mal,čak aleksandra,kaj pa jaz ,kje so kake fotke ,a nisi več moja frendica

ni,ni,ni,ni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2880
17.11.2008 9:39:14   
NinKa
Jutro punce,

dobre ideja za darila, ampak razen unga FP telefona imamo vse doma, še od tavečjega. Une lesene igrače so bile pri našem tavečjem zakon...živali, ki si jih potisnil do mladičkov, al pa une kocke in krogci, ki so šli čez spiralo, ampak tut to je vse ostalo.

Aja, tudi mi smo v soboto poskusili AM z riževo kašico, pa je ful lepo jedel...na moje presenečenje...tok da bo dobil tudi v prihodnje. Ostalo bo še počakalo. Jaz sem mu dala hippovo brezmlečno kašico, ker pijeva aptamil in nisem hotela mešati AM. Čaka naju pa še Alnaturina 4 vrstna kašica, pa eno mrezmlečno sem kupila od Holle.

Spanje...mi še zmerom spimo od 21h do 7h pa pol hrana in do 10,30h.  Pol pa cel dan akcija. Do večera, vmes mogoče zadremucka malo v vozičku ampak to tut ne več kot kake pol urce.

Hvala za ideje...no vsaj za tavečjega vem, da želi imet avtocesto in avto na dalinsko, se je čez vikend odločal, ko smo po štacunah laufali. Za tamalega pa še zmerom ne vem. Bom že nekaj.

Uživajte...kaj boste dons kuhale, jaz sem čist brez idej. Grem jaz tapete dol čohat s stene.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
17.11.2008 9:39:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Lunca,pri vas pa so pestre noci.Brat ima 2fantka,eden bo 5,drugi 3,ga tudi takole srackata ponoci.

Ma saj ponavadi ni tako,enej spi celo noč od svojega osmega meseca in ga zvečer samo položim v postelco ga pokrijem,pobožam in grem in se sam uspava in spi do 6 ali 6.30,danes pa ne vem kaj ga je mrkalo,tako,da sedaj dva prespita celo nočko,samo še lun,on pa bo čez kake dva meseca,ko bo začel konkretno jest.Samo potem se pa ne bova več toliko stiskala skupajuser posted image ,in ne bo več toliko odvisen od mene,ma sem čudna,samo res tako je fino,ko papa na zizi in se stiska k meni,ko res vidiš in bčutiš simbiozo med mamo in otrokomuser posted image ...........tud zato bi mela še 30 otrok,vse dokler ne umremuser posted image .

To bi tudi jaz rada 1x dozivela.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
17.11.2008 9:39:33   
lunca14

nisi več moja frendica

dobila?

nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2883
17.11.2008 9:44:40   
aleksandra silvija
nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

je?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.11.2008 9:44:53   
Anonimen
AS,lustne slikice,samo ti se skrivas,ti ti tiuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.11.2008 9:45:54   
aleksandra silvija
samo ti se skrivas,ti ti ti .

ne, jaz sem bila fotografuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.11.2008 9:47:41   
Anonimen

samo ti se skrivas,ti ti ti .

ne, jaz sem bila fotografuser posted image

Izgovori,izgovoriuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.11.2008 9:53:50   
Anonimen
jaz sem tudi ponavadi fotografuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.11.2008 9:57:07   
lunca14
aleksandra.....še vedno ni nič,sem ti poslala meijl
samsa........pri vas mate tud sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.11.2008 10:04:21   
polma
Helou!!!

AS-tkole je naš lumpek res tulil zarad goveje juhe, jauser posted image . Pa jabolko je tut že z veseljem cmulil in korenček in kaki sem mu dala za probat. Dejansko bi lahko že uvajala GH, je pripravljen-ampak men se zdi da bi počakala. Saj je še dojenček, ne zna še sam sedetuser posted image . Res, da ima že dva zoba, pa če bi ga dala v stolček in obložila bi šlo...kaj pa ve na splošno mislite? V sredo imamo p, pravi svakinja da, ker normalno napreduje, P ziher ne bo rekla naj uvajam. Tut pri hčerki je bilo tako. Zakaj ste se odločile/ne odločile za uvajanje? sprašujem samo tiste, ki dojijoo, ker če bi mi imeli AM, bi jaz že uvajala od 4m. Tko sem si zamislila, ko je z dojenjem šlo na začetku slabo.
lunca-tale korupcijski ukrep je mega doberuser posted image ! naj povem,čeprav sem vam po mojem že povedala-da je moja hči šele letos poleti zvedla kako je z božičkom, dedkom Mrazom itd. In sem ful vesela, ker je uživala 10 let. No, saj zdaj bo tudi-darila itak dobi, ampak ni pa isto. Žal...

alea-kaj je z izabelo????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.11.2008 10:09:10   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
,samo res tako je fino,ko papa na zizi in se stiska k meni,ko res vidiš in bčutiš simbiozo med mamo in otrokomuser posted image ...........tud zato bi mela še 30 otrok,vse dokler ne umremuser posted image .

To bi tudi jaz rada 1x dozivela.

Res je lepo...jaz tut zelo rada dojim...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.11.2008 10:16:00   
polma
sam...zakaj mam pa dans jaz občutek, da kadar pridem klepetat....vse zgasnete......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.11.2008 10:21:30   
aleksandra silvija
sam...zakaj mam pa dans jaz občutek, da kadar pridem klepetat....vse zgasnete......

sem tukaj, se nekaj z albumi matram-pa lovro je skoz v naročju-sedaj je zaspal, ampak če ga odložim, takoj joče

lunca-upam, da me ne bošuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.11.2008 10:22:29   
Anonimen
Jaz sem poskusila uvajati GH pri 4 mesecih, sam tamala ni bila pripravljena, ker je jeziček imela kar ven, ga ni hotla noter dat. Pa sedela je še tako tako.Zdaj pa tako lepo zine. Včeraj je bila lakota, pa je kar norela in je pojedla za cel obrok korenčka in jabolčka. Tolk se ji je mudilo, da mi je žličko hotela vzet, posledično je dobila flesko na nos.user posted image

Čestitke za tinimini roj. dneve.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.11.2008 10:24:23   
lunca14
polma......jaz sem še tuki,no bom skakala male sem malo tja,moram malo pospravit,pa bom vidla ali se bo lun igral,ali pa bo šel dol malo k dediju,umes se pa še kaj javim,tako da kr povej kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.11.2008 10:25:58   
polma
pa še eno vprašanje- zdaj, ko že ima zobke, a še vedno lahko grize lesene ropotuljice? a moram pazit da ne poškoduje zobk? hči sploh ni nič glodala, se mi zdi.user posted image on je pa obseden od grickanja.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.11.2008 10:27:10   
polma
ja, čestitke za RDje!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.11.2008 10:33:03   
Anonimen
Zdaj ko ima zobke,. ne sme lesenih igrač imet, ni priporočljivo, ker se scefra, potem pa kakšno špico dobi v oko, dlesni, kamorkoli. Naša ima kar ključe namenjene prav za to.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.11.2008 10:33:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

sam...zakaj mam pa dans jaz občutek, da kadar pridem klepetat....vse zgasnete......user posted image user posted image user posted image

jaz kuham in pridem samo pogledat če je kaj novega oz. če je katera tukaj

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.11.2008 10:34:56   
Anonimen
Jaz tud kuham zdej. Pa mal pospravljam. Včeraj sem zlikala 2 stroja cunj, danes pa še 2, sam da se osuši. Ta teden jih je pa res blo veliko. mi je spet nekam veliko polivala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.