|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
16.11.2008 14:04:32   
Anonimen
Čestitke vsem za mini rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.11.2008 14:04:42   
Anonimen
oujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.11.2008 14:05:27   
Anonimen
Jaz sem včeraj zvečer dala par žličk riževe kašice v AM zvečer in mi je spala od 20.30 do 7,pojedla flašo in zaspala do 10 zjutrajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.11.2008 14:10:00   
Samsa
uffffff user posted image user posted image user posted image user posted image

Je bla bolj pridna kot moja user posted image .. pa je bla fulllll pridna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.11.2008 14:18:06   
RMRM
Dan

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.11.2008 14:20:20   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj,Lunca,vidim te.user posted image Daj povej kako je zdaj z vami,je fantek bolje?

oj,saj jaz sem skoz gor,se sploh ne odjavim,vsake toliko malo poškilim gor........moj mali je sedaj skor v redu,samo malo še včasih vn bruhne,ampak to je za kako žličko,ne pa tako kot pred dnevi,ko je bruhal po deci in več.Tako,da sedaj lepo spi zunaj v vozeku na sončku in spi ko bebica.Jaz sem pa spet sama no z malima lun in enej,jutri nam pridejo zvezat centralno pa je treba še nekaj pospravt,tako da ga jutri tud nebo,potlej pa žagamo doma parket za v hišo in delavnico,tako,dda se skoraj nič več ne vidimouser posted image .

Vsem ki imate mini roj.dneve..........čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.11.2008 14:21:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dan

dan si pa zgovorna danesuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.11.2008 14:21:52   
Anonimen

Dan

oo dan!!user posted image kako si?..se morem pohvalit,mi smo danes prvič jedli špinačko in pire..pa kolk je jedeluser posted image ..jo ima zgleda raduser posted image ..sem jo pa naredila tko.malo masla in pol noter zamznjeno špinačo pa malo sem solila,čisto mini tini malo...pol sem pa še pire sala skupaj v krožniček in 30AM da ni blo tko suho..in njami...ful je bilo dobro in jaz ful vesela da papamouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.11.2008 14:23:54   
lunca14
aja,pa še novica tedna maj spi že cel teden po celo noč,midva kar ne morema verjeti,da je to res,prej na tri ure ali še manj,sedaj pa spi celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.11.2008 14:23:55   
RMRM
joj, kako mi rač.nagaja, nisem navajena te miške na laptopu, sem že en post napisala, pa je kar čudežno izginil, sedaj mi je pa predčasno poslaluser posted image .

user posted image user posted image  Žan, vse najboljše za tini mini roj. dan
pa user posted image user posted image  za Emo, ki tako lepo spančka.

pa za Laro user posted image user posted image  ki je tud ful pridna

Pa še user posted image user posted image user posted image za vse bolnike.

AS super da je izlet v LJ uspel. Pa user posted image  za nakupe. Jaz tud sedaj kar dosti v Okaidiju kupijem, imajo tako razporejena oblačila, da takoj vse najdeš in se ne zamudiš veliko z izbiranjem. Sama namreč zelo nerada hodim po trgovinah, mi je izguba časauser posted image , očitno ima Lukas to po meniuser posted image

Tina WB, smo te pogrešale user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
16.11.2008 14:27:20   
RMRM
Lunca user posted image user posted image  za tvoje fantiče. Je pa tako kot sama praviš, slej ko prej bodo vsi trije prespali noč, pol boš pa najbrž vstajala za tvojo user posted image . user posted image user posted image user posted image . Ti jo res privoščim.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
16.11.2008 14:30:11   
RMRM
Jaz sem pa danes tako utrujena, pa pojma nimam od česauser posted image . Smo šli zjutraj na en sprehod, ko je bil tak lep sonček, pol se mi pa tud na kosilo ni dalo, nas je user posted image  hotel peljat ven (ma revež tako čudno ženouser posted image ), sedaj po kosilu sem pa čisto fuč.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.11.2008 14:31:06   
Anonimen
sem vedela da sem nekaj pozabila : Tina WB

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
16.11.2008 14:31:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

Dan

oo dan!!user posted image kako si?..se morem pohvalit,mi smo danes prvič jedli špinačko in pire..pa kolk je jedeluser posted image ..jo ima zgleda raduser posted image ..sem jo pa naredila tko.malo masla in pol noter zamznjeno špinačo pa malo sem solila,čisto mini tini malo...pol sem pa še pire sala skupaj v krožniček in 30AM da ni blo tko suho..in njami...ful je bilo dobro in jaz ful vesela da papamouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.11.2008 14:31:51   
Anonimen
Za Maja in njegovo spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.11.2008 14:32:09   
Anonimen

Lunca user posted image user posted image  za tvoje fantiče. Je pa tako kot sama praviš, slej ko prej bodo vsi trije prespali noč, pol boš pa najbrž vstajala za tvojo user posted image . user posted image user posted image user posted image . Ti jo res privoščim.

jaz tudi user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.11.2008 14:36:20   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

oj,saj jaz sem skoz gor,se sploh ne odjavim,vsake toliko malo poškilim gor........moj mali je sedaj skor v redu,samo malo še včasih vn bruhne,ampak to je za kako žličko,ne pa tako kot pred dnevi,ko je bruhal po deci in več.Tako,da sedaj lepo spi zunaj v vozeku na sončku in spi ko bebica.Jaz sem pa spet sama no z malima lun in enej,jutri nam pridejo zvezat centralno pa je treba še nekaj pospravt,tako da ga jutri tud nebo,potlej pa žagamo doma parket za v hišo in delavnico,tako,dda se skoraj nič več ne vidimouser posted image .

Vsem ki imate mini roj.dneve..........čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste pa ful pridni... preveč  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Dan

dan si pa zgovorna danesuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

se morem pohvalit,mi smo danes prvič jedli špinačko in pire..pa kolk je jedeluser posted image ..jo ima zgleda raduser posted image ..sem jo pa naredila tko.malo masla in pol noter zamznjeno špinačo pa malo sem solila,čisto mini tini malo...pol sem pa še pire sala skupaj v krožniček in 30AM da ni blo tko suho..in njami...ful je bilo dobro in jaz ful vesela da papamouser posted image

user posted image user posted image user posted image

aja,pa še novica tedna maj spi že cel teden po celo noč,midva kar ne morema verjeti,da je to res,prej na tri ure ali še manj,sedaj pa spi celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za cel teden

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.11.2008 14:42:36   
Samsa
 Ko vas berem glede uvajanja GH, se mi zdi, da bo kar mali podvig vse skupaj user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.11.2008 14:46:49   
Samsa
Evo častim nedeljsko sladico, da se mal razvajamo  user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.11.2008 14:52:53   
lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj mi privoščite nespanje ali pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.11.2008 15:13:39   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj mi privoščite nespanje ali pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obojeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.11.2008 15:25:48   
lunca14
ti,ti,ti,ti ninnikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
16.11.2008 18:38:10   
babysolza
ojla, sam da vas pozdravim. Mi smo se šli danes mal šetat po Tivoliju in po centru Ljubljane, pa na kostanj sva šla in na horsa. Talo lenobno popoldne smo imeli. user posted image  Sabina je pa spala v popolni komi več kot 2 uri, sem jo šla že vmes preverjat, če še diha. user posted image user posted image
Sva si prav zaslužla, sva zjutraj celo stanovanje počistila. user posted image  Pa bo spet par dni mir. user posted image user posted image

Lunca bravo za spanje in čimprej ti želim eno malo nespečnico! user posted image user posted image

Ninny, tvoja pa itak podira rekorde. user posted image  user posted image

Šibam, user posted image  me že pogreša. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
16.11.2008 19:26:19   
babysolza
Babysolza, midva sva nakupila pohištvo v Petelinjah pri Pivki. Tudi sedežno. Imaš varjant ogromno:leva, desna...

Tudi najina sedežna je od tam. user posted image  Pa ji nič ne fali, sam je taka ful velika, na komot, ker sva prej, ko sva še bila pri mojem doma, imela fuuuul večjo dnevno - za tle pa rabmo kej manjšega.

Ajde bejbe fejst čvekajte, mi se gremo SPET hranit. Danes je nenasitna. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
16.11.2008 20:18:11   
Anonimen
Ninny, tvoja pa itak podira rekorde.

ja, upam,da bo današnja noč tudi tako dobra

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.