![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem za mini rojstne dneve
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem včeraj zvečer dala par žličk riževe kašice v AM zvečer in mi je spala od 20.30 do 7,pojedla flašo in zaspala do 10 zjutraj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:10:00
|
|
|
|
Samsa
|
uffffff Je bla bolj pridna kot moja .. pa je bla fulllll pridna
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:18:06
|
|
|
|
RMRM
|
Dan
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:20:20
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj,Lunca,vidim te. Daj povej kako je zdaj z vami,je fantek bolje? oj,saj jaz sem skoz gor,se sploh ne odjavim,vsake toliko malo poškilim gor........moj mali je sedaj skor v redu,samo malo še včasih vn bruhne,ampak to je za kako žličko,ne pa tako kot pred dnevi,ko je bruhal po deci in več.Tako,da sedaj lepo spi zunaj v vozeku na sončku in spi ko bebica.Jaz sem pa spet sama no z malima lun in enej,jutri nam pridejo zvezat centralno pa je treba še nekaj pospravt,tako da ga jutri tud nebo,potlej pa žagamo doma parket za v hišo in delavnico,tako,dda se skoraj nič več ne vidimo . Vsem ki imate mini roj.dneve..........čestitke
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan dan si pa zgovorna danes
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan oo dan!! kako si?..se morem pohvalit,mi smo danes prvič jedli špinačko in pire..pa kolk je jedel ..jo ima zgleda rad ..sem jo pa naredila tko.malo masla in pol noter zamznjeno špinačo pa malo sem solila,čisto mini tini malo...pol sem pa še pire sala skupaj v krožniček in 30AM da ni blo tko suho..in njami...ful je bilo dobro in jaz ful vesela da papamo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:23:54
|
|
|
|
lunca14
|
aja,pa še novica tedna maj spi že cel teden po celo noč,midva kar ne morema verjeti,da je to res,prej na tri ure ali še manj,sedaj pa spi celo noč
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:23:55
|
|
|
|
RMRM
|
joj, kako mi rač.nagaja, nisem navajena te miške na laptopu, sem že en post napisala, pa je kar čudežno izginil, sedaj mi je pa predčasno poslal . Žan, vse najboljše za tini mini roj. dan pa za Emo, ki tako lepo spančka. pa za Laro ki je tud ful pridna Pa še za vse bolnike. AS super da je izlet v LJ uspel. Pa za nakupe. Jaz tud sedaj kar dosti v Okaidiju kupijem, imajo tako razporejena oblačila, da takoj vse najdeš in se ne zamudiš veliko z izbiranjem. Sama namreč zelo nerada hodim po trgovinah, mi je izguba časa , očitno ima Lukas to po meni Tina WB, smo te pogrešale
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:27:20
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca za tvoje fantiče. Je pa tako kot sama praviš, slej ko prej bodo vsi trije prespali noč, pol boš pa najbrž vstajala za tvojo . . Ti jo res privoščim.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:30:11
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz sem pa danes tako utrujena, pa pojma nimam od česa . Smo šli zjutraj na en sprehod, ko je bil tak lep sonček, pol se mi pa tud na kosilo ni dalo, nas je hotel peljat ven (ma revež tako čudno ženo ), sedaj po kosilu sem pa čisto fuč.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vedela da sem nekaj pozabila : Tina WB
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan oo dan!! kako si?..se morem pohvalit,mi smo danes prvič jedli špinačko in pire..pa kolk je jedel ..jo ima zgleda rad ..sem jo pa naredila tko.malo masla in pol noter zamznjeno špinačo pa malo sem solila,čisto mini tini malo...pol sem pa še pire sala skupaj v krožniček in 30AM da ni blo tko suho..in njami...ful je bilo dobro in jaz ful vesela da papamo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Za Maja in njegovo spanje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca za tvoje fantiče. Je pa tako kot sama praviš, slej ko prej bodo vsi trije prespali noč, pol boš pa najbrž vstajala za tvojo . . Ti jo res privoščim. jaz tudi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:36:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 oj,saj jaz sem skoz gor,se sploh ne odjavim,vsake toliko malo poškilim gor........moj mali je sedaj skor v redu,samo malo še včasih vn bruhne,ampak to je za kako žličko,ne pa tako kot pred dnevi,ko je bruhal po deci in več.Tako,da sedaj lepo spi zunaj v vozeku na sončku in spi ko bebica.Jaz sem pa spet sama no z malima lun in enej,jutri nam pridejo zvezat centralno pa je treba še nekaj pospravt,tako da ga jutri tud nebo,potlej pa žagamo doma parket za v hišo in delavnico,tako,dda se skoraj nič več ne vidimo . Vsem ki imate mini roj.dneve..........čestitke Ste pa ful pridni... preveč IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan dan si pa zgovorna danes IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa se morem pohvalit,mi smo danes prvič jedli špinačko in pire..pa kolk je jedel ..jo ima zgleda rad ..sem jo pa naredila tko.malo masla in pol noter zamznjeno špinačo pa malo sem solila,čisto mini tini malo...pol sem pa še pire sala skupaj v krožniček in 30AM da ni blo tko suho..in njami...ful je bilo dobro in jaz ful vesela da papamo IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 aja,pa še novica tedna maj spi že cel teden po celo noč,midva kar ne morema verjeti,da je to res,prej na tri ure ali še manj,sedaj pa spi celo noč za cel teden
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:42:36
|
|
|
|
Samsa
|
Ko vas berem glede uvajanja GH, se mi zdi, da bo kar mali podvig vse skupaj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:46:49
|
|
|
|
Samsa
|
Evo častim nedeljsko sladico, da se mal razvajamo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 14:52:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca za tvoje fantiče. Je pa tako kot sama praviš, slej ko prej bodo vsi trije prespali noč, pol boš pa najbrž vstajala za tvojo . . Ti jo res privoščim. jaz tudi kaj mi privoščite nespanje ali pupiko
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 15:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca za tvoje fantiče. Je pa tako kot sama praviš, slej ko prej bodo vsi trije prespali noč, pol boš pa najbrž vstajala za tvojo . . Ti jo res privoščim. jaz tudi kaj mi privoščite nespanje ali pupiko oboje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 15:25:48
|
|
|
|
lunca14
|
ti,ti,ti,ti ninnika
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 18:38:10
|
|
|
|
babysolza
|
ojla, sam da vas pozdravim. Mi smo se šli danes mal šetat po Tivoliju in po centru Ljubljane, pa na kostanj sva šla in na horsa. Talo lenobno popoldne smo imeli. Sabina je pa spala v popolni komi več kot 2 uri, sem jo šla že vmes preverjat, če še diha. Sva si prav zaslužla, sva zjutraj celo stanovanje počistila. Pa bo spet par dni mir. Lunca bravo za spanje in čimprej ti želim eno malo nespečnico! Ninny, tvoja pa itak podira rekorde. Šibam, me že pogreša.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 19:26:19
|
|
|
|
babysolza
|
Babysolza, midva sva nakupila pohištvo v Petelinjah pri Pivki. Tudi sedežno. Imaš varjant ogromno:leva, desna... Tudi najina sedežna je od tam. Pa ji nič ne fali, sam je taka ful velika, na komot, ker sva prej, ko sva še bila pri mojem doma, imela fuuuul večjo dnevno - za tle pa rabmo kej manjšega. Ajde bejbe fejst čvekajte, mi se gremo SPET hranit. Danes je nenasitna.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 16.11.2008 20:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny, tvoja pa itak podira rekorde. ja, upam,da bo današnja noč tudi tako dobra
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.