Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:35:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naša noč je bila mirna, saj je bil ati spet v dnevni .Samo danes pa gre res v spalnico, saj ga je zeblo ponoči.Vstat se mu pa ni dalo, da bi šel v spalnico.Najbolje da grem popoldne malo spat, saj bo spet veselica ponoči . Sedajle je šel avto oprat in po vodo za pit k izviru.Nejca je s sabo vzel, Tilen pa panča dopoldanski spanec Tašča pa danes kuha za svojega frajerja.Prej je hodila k njemu na kosilo, danes jo je pa zaposlil. ja tako se začne vaga nagibat na drugo stran in na koncu tam obstane Naš pa s tamalo kengorujčka, jaz pa tavelikega priganjam, da kaj postori, bolj neuspešno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:36:54
|
|
|
|
Estrella*
|
tally, bo mogla dvoje prinest, Kar se tiče nine7, pa imamo občutek, da nas bere, sam je tolk lena, da se ji ne da pisat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:41:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, bo mogla dvoje prinest, Kar se tiče nine7, pa imamo občutek, da nas bere, sam je tolk lena, da se ji ne da pisat. Ja tebe sem pozabila , sorry . Tole vreme ni za nino pa verjetno ni v elementu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:42:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naša noč je bila mirna, saj je bil ati spet v dnevni .Samo danes pa gre res v spalnico, saj ga je zeblo ponoči.Vstat se mu pa ni dalo, da bi šel v spalnico.Najbolje da grem popoldne malo spat, saj bo spet veselica ponoči . Sedajle je šel avto oprat in po vodo za pit k izviru.Nejca je s sabo vzel, Tilen pa panča dopoldanski spanec Tašča pa danes kuha za svojega frajerja.Prej je hodila k njemu na kosilo, danes jo je pa zaposlil. Tilči danes je pa že cajt da ga spustiš v spalnico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:06:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nša pa sedaj mrzlično vztraja na jutranjem in večernem dojenju Ne kaže nič interesa, da bi nehala. Dojim pa samo na L zizo, desna je zaklučila z obrtjo za vekomaj Zarečenega kruha se največ poje Kaj pa če bosta Andraž in Alja dobila še kakega bratca ali sestrico Ne načrtovan ni, če bi pa mirena zatajila, ja pol bi pa bil-a, samo kje pa piše, da bi dojila dead line je ponedeljek 23.59h sej vem ja, da si rekla, da ni načrtovano, samo malo te hecam, da bi Alja in Andraž še imela malo družbe dead line bomo pa zlahka dosegle
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:08:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naša noč je bila mirna, saj je bil ati spet v dnevni .Samo danes pa gre res v spalnico, saj ga je zeblo ponoči.Vstat se mu pa ni dalo, da bi šel v spalnico.Najbolje da grem popoldne malo spat, saj bo spet veselica ponoči . Sedajle je šel avto oprat in po vodo za pit k izviru. Kakšen izvir? Če laho vprašam seveda? Nejca je s sabo vzel, Tilen pa panča dopoldanski spanec Tudi Manca panča dopoldanski spanec Tašča pa danes kuha za svojega frajerja.Prej je hodila k njemu na kosilo, danes jo je pa zaposlil. Tašče je treba zaposlit, drugače jim neumnosti hodijo po glavi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:10:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Mi si moramo pa letos nabavit pa pa vse kar zraven paše. Pa me zanima, kakšne okraske boste imele letos? Standardne ali kakšno specifično barbo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:11:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pa še nekej me zanima. TIste, ki ste že dale riž svojim kaj ste jih dale zrven riža kakšno zelenjavo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
REŠENAAAAA!!! So pa same muke s temi dojkami SS: Jaz sem čisto nora na okraševanje jelke, vsako leto je povsem drugače okrasim, naslednji vikend gremo mal čekirat kaj je letos moderno. Anja tudi pančka jutranji spanec, potem pa via in Ljubljana. Upam, da najdemo hoduljico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:33:07
|
|
|
|
Katina
|
A je tle kakšna fenica Kahla E.?? Pa brez zamere IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A je tle kakšna fenica Kahla E.?? Pa brez zamere A uno ta pikantno slikco si pa izpustila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:41:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos REŠENAAAAA!!! So pa same muke s temi dojkami SS: Jaz sem čisto nora na okraševanje jelke, vsako leto je povsem drugače okrasim, naslednji vikend gremo mal čekirat kaj je letos moderno. Anja tudi pančka jutranji spanec, potem pa via in Ljubljana. Upam, da najdemo hoduljico Men je tud ful lepo okraševati novoletno smrečico Letos bomo prvič imeli svojo PRAVO smrekico. Lani smo jo imeli tako mini v kuhinji (cca.30cm veliko ), letos pa gremo tudi mi v nabavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:46:23
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, joj e vem če kaj pomaga za pikice. Sem se takoj spomnila na sosedovo punčko, ki si je vedno spraskala noge do krvi Ojoj, a pol bo tole kr trajalo ... veš kolk je bogi. No pa sej, če si tisto punčko vidla si predstavljaš. A to je bla pa una s trojčki, ko si mi razlagala o njej? Ej svaka ji čast . Za Postojnski Mercator pa ! Sam še Müllerja dobite, pa mene Ljubljana ne vidi več . Upam, da je Varja že boljše. Ej špelin@ Kahl E. je pa zakkoooooon!!!! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O ja, sem spregledala... IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ponoči se pa revček zbuja zarad srbenja, tiste pikice ga tolk srbijo, da si je nogico spraskal do krvi . Komaj čakam, da bomo mel alergologa, da dajo kako mažo al kaj... Bogi revček Ja groza res , tud za ušeski ma že kr tako suho kožico, ko so se mu pikice posušile. Res upam, da se bo dalo kej nardit. Estrella al Matej preglasno vstaja, al je pa Alja prava atijeva pupika . Reč mu, naj leži do desetih ! ss očitno sta Žan pa Manca danes glih zamenjala ure!!!! Sej ne bi bla rada žleht, ampak.... a lahk jutr menjamo nazaj???? Naši novoletni okraski bojo pa modro srebrni, ker mi paše barva v dnevno . Riž z bučko, brokolijem, cvetačo, korenčkom.... sej paše karkoli zraven. IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* tally bo edina tvojmu dala čepke za ušesa ! Kr spomni jo naj jih vzame s sabo ko se bomo naslednjč dobile Bom mela v mislih . Evo Primož je že dobu darilo za božička (edina še zmer nisi povedala, če je vredu????), tvoj dobi pa čepke za ušesa . tilči a ti si pa tvojga kr za stalno deložirala??? edina a vi spet v šoping? Pol pa ni blo včeri tolk hudo po denarnici !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:48:12
|
|
|
|
Katina
|
Naty*: sej veš kake smo, se mi včasih zdi, da znamo povedat sam tist, kar je slabega. Pa jih je včasih tud pohvalt treba . A prideš na čvek drug teden? Drug teden ne, tisti po tem pa z veseljem. špelin@, saj veš, volk dlake ne menja....... IZVIRNO SPOROČILO: kasso V ta novem Mercator centru pa je en super plac za čvek, sploh s otroci, ker je ena fajn igralnica zraven kafiča No potem pa enkrat zbobnaj na kup čveke JEEEEEEEEEE, sam ne drug teden. Naslednji, prav? edina:SS: Jaz sem čisto nora na okraševanje jelke, vsako leto je povsem drugače okrasim, naslednji vikend gremo mal čekirat kaj je letos moderno. Anja tudi pančka jutranji spanec, potem pa via in Ljubljana. Upam, da najdemo hoduljico Misliš hojco? Jaz sem tud mahnjena na novoletni čas. Letos mora bit moderna vijolična tud za jelke, ne samo za Jelke ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:49:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ss očitno sta Žan pa Manca danes glih zamenjala ure!!!! Sej ne bi bla rada žleht, ampak.... a lahk jutr menjamo nazaj???? Naši novoletni okraski bojo pa modro srebrni, ker mi paše barva v dnevno . Riž z bučko, brokolijem, cvetačo, korenčkom.... sej paše karkoli zraven. Hvala za odgovore Ja očitno sta res zamenjala. Ma jz ne bi menjala, kaj pa če se zmeniva, da jutri oba spaita do 7ih Je vrajt, pr nas to ne bo šlo No pol bom pa donc kar riž in korenček naredila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:52:00
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ja groza res , tud za ušeski ma že kr tako suho kožico, ko so se mu pikice posušile. Res upam, da se bo dalo kej nardit. Mi smo dobili Tobrex (sicer je kremica za oči). edinaos, jaz sem lani prenovila bunkice za smrečico in mi letos ne pripadajo nove .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:54:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nša pa sedaj mrzlično vztraja na jutranjem in večernem dojenju Ne kaže nič interesa, da bi nehala. Dojim pa samo na L zizo, desna je zaklučila z obrtjo za vekomaj Zarečenega kruha se največ poje Kaj pa če bosta Andraž in Alja dobila še kakega bratca ali sestrico Ne načrtovan ni, če bi pa mirena zatajila, ja pol bi pa bil-a, samo kje pa piše, da bi dojila dead line je ponedeljek 23.59h sej vem ja, da si rekla, da ni načrtovano, samo malo te hecam, da bi Alja in Andraž še imela malo družbe dead line bomo pa zlahka dosegle Andraž me žica, da bi imel še enga Ja mu je zelo všeč bit bratec, sam mami je bilj težko Ja maš kar prav, da je treba tašče zaposlit, da ne delajo neumnosti, enako velja za njihove sinke K rižu sem ji dala bučke in korenje. Prva kombinacija ji ni šla najbolje, druga pa za silo. Aje že kakšna dala avokado in na kakšen način? Sem ga kupla in sedaj ne vem kako ji ga dam Jaz doma delam namaz s česnom in avokadom, sam to ne bo šlo za našo fračo. Pa še da poročam, včeraj sem dala mali za jest krompir s porom in korenjem in je vse pojedla IZVIRNO SPOROČILO: edinaos REŠENAAAAA!!! So pa same muke s temi dojkami SS: Jaz sem čisto nora na okraševanje jelke, vsako leto je povsem drugače okrasim, naslednji vikend gremo mal čekirat kaj je letos moderno. Anja tudi pančka jutranji spanec, potem pa via in Ljubljana. Upam, da najdemo hoduljico V BC imajo od lemija za 30 eu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 10:58:35
|
|
|
|
valentina2006
|
OJLA... Najprej hvala vsem, ki ste izrekle kakršnokoli skrb ali pa lepe želje za Matevža ... zvečer mu je po svečki vročina padla vse do zjutri, ko je dobil še eno. Spal smo tko, tko... vs čas neki pojokcava, pa kašla in kiha... skratka nerazpoložen je do konca ... upam, da vse to čimprej mine... Pa za vse ki so slabo spali oz. so prehlajeni ... Kej več napišem še poznej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 11:20:56
|
|
|
|
jana81
|
ojla mi smo spet spali kr vredu od 20h- 1h, pol pa do 5h in vstali smo ob 9.30...je kar pasalo ker sta bla mami in ati včeri na modni reviji moje bodoče tete (od strica sedanje partnerke Tatjane Tutan) smrečica: mi bomo letos imeli iste okraske kot lani modro-srebrne, razen spodaj bom dokupla še nekaj novih iz blaga, če bi Nejc kej v usta dajal. in tud jst obooooooožujem okraševanje, malo manj potem pospravljanje. rižek: jst ga dajem z zelenjavo, samega ne je, 1x sem mu dala z brskvo, kao sadni rižek avokado: sem dala samega in zmiksala sem ga s paličnim.. včeri sva prvič jedla kaki in je pojedel celega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 11:28:17
|
|
|
|
tally
|
Valentina za Matevža. Jana a si se pozdravila? Smrečica- mi imamo okraske od lanskega leta (bordo rdeča+zlata barva) tako da jih bomo še letos uporabili. Smrečico imamo postavljeno na eni komodi tako da Emilija ne more do nje pa tut ni tolk mobilna da bi kej ušpičila. Pospravlja pa moj Riž- jaz sem ji zaenkrat dala z bučkam in korenčkom. Avokado- še nismo probali . Kaki- ni šel najbolj v promet ga je mami pojedla. to je njemu kul.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 11:31:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos REŠENAAAAA!!! So pa same muke s temi dojkami SS: Jaz sem čisto nora na okraševanje jelke, vsako leto je povsem drugače okrasim, naslednji vikend gremo mal čekirat kaj je letos moderno. Anja tudi pančka jutranji spanec, potem pa via in Ljubljana. Upam, da najdemo hoduljico A ti to "kao" neki pozabiš kupit pa pol moraš spet drug dan v šopingg ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 11:37:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sedajle je šel avto oprat in po vodo za pit k izviru. Kakšen izvir? Na Dobruši imamo izvir pitne vode
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 11:38:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mi si moramo pa letos nabavit pa pa vse kar zraven paše. Pa me zanima, kakšne okraske boste imele letos? Standardne ali kakšno specifično barbo? Mi bomo imeli v modrem, Nejc bo ime pa svojo s figuricami od Medvedka Puja, ki sva jih lani zbirala iz čokoladnih jajčk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 11:40:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jana a si se pozdravila? še vedno me boli želodec če kaj pojem, ampak jest pa morem ne? Bruham pa ne več. Smarečico pa bomo mogli dat nekam na visoko, ker Nejc se je začel vzpenjat na vse kar doseže, do decembra bo pa verjetno že stal in to sam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 11:45:02
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana: lepo, da si bolje. Vsaj bruhaš ne več, men je to največja muka. Še malo se potrudi, manjka ti še 29 postov do
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 11:46:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina A uno ta pikantno slikco si pa izpustila? A je kakšna pikantna?? Jaz sem samo te dobila... Pokaži, pokaži Aja, imaš čas jutri ali v torek dopoldne?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.11.2008 11:48:14 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?