|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
16.11.2008 8:30:38   
arneja
Blanč, vidim, da si včeraj med mojim nalaganjem uletela pa sploh nisem opazila user posted image . Torej, naj bodot tile trije foliklčki duplo polni user posted image . Je stopka v celoti padla, ali je je spet kaj po mizi špricnilo user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
16.11.2008 8:33:28   
arneja
Blanči, veš, da mene tudi tile naši neuspehi čisto potrejo user posted image . In če bi mi uspelo zanosit, sploh ne bi mogla biti v celoti srečna, ker bi vedela, da so še vedno punce, ki jim ni uspelo. Uf, za tele neuspehe prenesti moraš biti prava Železna lady user posted image .

Jaz sem pa ravnokar zdravniku kar za napotnico za pregled krvi pisala. Da vidim, če imam dovolj železa.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
16.11.2008 8:35:31   
zarja1
Evo spet nisi slučajno, da bi bla prva.....dobro jutro zgodnje pupe in ostale zaspanke......

Tita take kot ti so naše upanje.user posted image  Poljubčka malčku.

DasyE kam pa ti? Zvezdica in Arnejči helov babe....

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
16.11.2008 8:36:12   
arneja
Dejzi, tebi pa klobuk dol, ker si tako pogumna user posted image . Jaz se prvi dan zavlečem v kakšen kot in se smilim sama sebi 24 ur na dan user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
16.11.2008 8:36:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Zvezdica, uživaj v banji user posted image . Tale megla se pa po mojem ne bo dvignila user posted image .

v Mb pa tak močen sonček.........Sonček 33 thanks!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
16.11.2008 8:41:33   
zarja1
Jaz sem pa ravnokar zdravniku kar za napotnico za pregled krvi pisala. Da vidim, če imam dovolj železa.

joj jaz sem bla pred kakimi 3 tedni al nekaj takega, pa je bil rezultat za železo porazen. Mi je vse živo dala, neke tabletke nagnusne, pa še Endovital sem si šla kupit, pa neke kosmiče s slivami in orehi.....svašta žerem zdaj.

Joj saj res, teta Grethy nič še ni poštar prinesel..... user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 16.11.2008 8:50:54 >

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
16.11.2008 8:42:57   
arneja
Gigi, bravo tudi za tvoj pogum user posted image .

Gretka, koliko Klomifenčkov pa ti zdaj kaj papaš?

Hope, tvoja zgodbica je res lepa user posted image . In tudi jaz verjamem, da nimaš dveh levih rok. Jaz ju bom pa sigurno imela user posted image .

Kajatina, postopek je zadnji le zato, ker bo uspelo user posted image .

Lučka, kolikokrat si šla lulat nocoj user posted image ?

Pija, kdaj bo padel nov postopek?

Dajamaja, punca, upam, da si prebolela najhujše in da že delaš plane za naprej user posted image .

Zarja, v MB imate pa sončka, ne user posted image ? Sem vam kar fouš user posted image .

Kruce, a še smrčiš user posted image ?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
16.11.2008 8:43:57   
arneja
O, Zarja, sem vedela, da imate sončka, srečneži user posted image . Saj zato sem pa prosila za napotnico, ker vem, da si ti pisala, da si imela slab rezultat. 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
16.11.2008 8:46:21   
zarja1

O, Zarja, sem vedela, da imate sončka, srečneži user posted image . Saj zato sem pa prosila za napotnico, ker vem, da si ti pisala, da si imela slab rezultat. 

ja 21/11 mam pa kontrolo. Upam, da bo ok ker pol pa pride še user posted image  in pri meni zna to stanje še poslabšat (kr velik krvavim, sploh zdaj zadnja dva meseca sem full, po mesecu brez O z dabrostonom in po neuspešnem ET z estrofenom). Moram pa bit fit, če bi rada šla po user posted image user posted image  decembra.

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
16.11.2008 8:47:40   
zarja1
babe a se je WP kaj javla? Pa Baci bi tud zdaj enkrat morala po user posted image user posted image , kje hodita pupi????

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
16.11.2008 8:55:43   
arneja
Bambi, jaz tudi ne morem s temi spremembami prehrane v celoti začeti user posted image . Ampak, potem se spomnim na Hope, ki zdajle stiska malega fantka, in si rečem, da bi bilo potrebnega le pol leta odpovedovanja, da bi dosegla cilj in da je res vredno. Ampak volje še vedno nimam. Sem se včeraj spet z Raffeloti basala user posted image . No, ampak, upam, da mi enkrat uspe.

Cavazza je pa tudi meni za pohrustat user posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
16.11.2008 8:56:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
Se pa res tu pri vas bolje počutim. Napišem, da sem nosečka po IVF, pol me pa vpršajo, kaj je to. Saj nočem nobega žalit, samo user posted image

Goldy me še nenosečke uživamo v prebiranju srečk user posted image , ve ste naše upanje in dokaz da lahko rata. Tak da morate tud na naši temi ostat, saj ste podpisale zaprisego, ko ste se priružile klubu IVF/ICSI, ne?user posted image  Pa itak smo babe na tej temi najboljše, super babe.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
16.11.2008 8:59:15   
arneja
Zarja, itak da bo na pregledu vse ok in decembra bosta pikici domov prinesla user posted image .

WP, tudi zate upam, da je šel že najhujši šok mimo in da je dragi pristal na papcanje vitaminčkov user posted image .

Oktavija, kako sta pa vidva user posted image ?

Nič, zdaj pa jaz pod tuš pa na kavo user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
16.11.2008 9:01:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Kdo sprašuje kaj kuhat? Pr nas bodo pa pečenice, zelje in matevž. Drugač pa piščančji paprikaš, ajnfoh in men full dobr.Pa njoki zraven in solata

evo Pija dans kuham po tvojem nasvetu....zakon kombinacija zame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
16.11.2008 9:16:53   
Abra
Dobro jutro! user posted image
Spet plani za kosilo že navsezgodaj user posted image Zarja, tako bi blo pa zame kazen user posted image
sem vam fouš za sončka, jaz bi tut, ta megla v Lj je prav eno velko sranje.
Lepo se mejte!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.11.2008 9:26:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dobro jutro! user posted image
Spet plani za kosilo že navsezgodaj user posted image Zarja, tako bi blo pa zame kazen user posted image
sem vam fouš za sončka, jaz bi tut, ta megla v Lj je prav eno velko sranje.
Lepo se mejte!

Abra nisem boljše slikce našla, moj krožnik bo lepše zgledal. Ja sonček pa sije in sije......
Kak je lepotička gimnastična?

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.11.2008 9:31:00   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Abra nisem boljše slikce našla, moj krožnik bo lepše zgledal. Ja sonček pa sije in sije......
Kak je lepotička gimnastična?

sej vem, da bo tvoj bolje zgledal user posted image jaz samo nisem fen take hrane, ni pri naju nikoli na meniju. Parkrat na leto pri tašči user posted image
Gimnastičarka je pa na jutranjem treningu, sem že zmatrana user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.11.2008 9:42:50   
zarja1
Abra to morš videt, to te čaka....

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://static.webtv.si/6d9e46775a9cbed2c26ba9e3c9de7878491710abt.jpg&imgrefurl=http://www.webtv.si/video/index/id/15116&usg=___bbnOQwfcDCQF6CP5KAUp0uB2VE=&h=96&w=128&sz=3&hl=sl&start=1&tbnid=VSWSQ3eABG61iM:&tbnh=68&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Dmala%2Bgimnasti%25C4%258Darka%26gbv%3D2%26hl%3Dsl

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
16.11.2008 10:33:54   
sapi
Evo mene iz UZ-ja .... moji ta mali foliklčki še kar štrajkajo tako, da imam jutri 17.11. spet UZ ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
16.11.2008 10:39:44   
blanč

Blanč, vidim, da si včeraj med mojim nalaganjem uletela pa sploh nisem opazila user posted image . Torej, naj bodot tile trije foliklčki duplo polni user posted image . Je stopka v celoti padla, ali je je spet kaj po mizi špricnilo user posted image ?

user posted image ratal.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.11.2008 10:44:31   
Goldy
zarja1 - lubica prav imaš, najboljše smo tukaj!!!user posted image  Tolk navajene ena druge in najboljše motivatorke!!!!user posted image  Seveda sem še tukaj, saj od ostalih naših junijk, še nobena ni tam user posted image .

arneja - še ena živi dokaz, spremenjena prehrana in sedaj srečka user posted image ! Res da nisva šla u iber - se pravi ne da bi samo "zdravo" hrano jedla, sva pa res veliko, veliko spremenila, sploh jaz.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.11.2008 10:49:23   
lučka 25
Tina, če se počutiš dobro, kar pojdi na kak sperhod, samo ne pretiravat. Te pa zastopim glede ležanja, je muka.user posted image

bambi, samo da stimulacija uspeva. Je pa s prehrano tako, da jaz sem črtala moko, oz. sem jedla le polnozrnat kruh in testenine, omejila krompir, več jedal zelenjavo in sadje, meso mi že tako ne diši - jedla se le belo meso, pa pila LCA jogurte in skuto. Pa sem jedla eliko več kot prej, pa so šle kile kar dol (5,5, v 2 mesecih) in počutje je bilo izrazito boljše. Zdaj pa s tem nadaljujem tudi v user posted image , ker mi paše. Le da mi sedaj bolj diši sladka hrana kot pa slana.user posted image

tita13, vesela sem, da vama je uspelo in sedaj opazuješ svojo prelepo štručko. In tako je prav. Take zgodbe nam dajo še dodatni zagon, željo, optimizem in potrditev.

Daisy, hvala za kavo. Danes bo pa es treba nekam na sonce, da nas malo napolni z energijo.

arneja, ja bo treba na sonce, da se napolnimo z energijo. Knjiga, ki jo omenjaš pa govori o čem? A o tem ali bo punčka ali fantek,..?
Glede tega, da te postopki in neuspehi čisto poderejo je res. Mene je v 1. postopku čisto šokiralo, ker ni bilo niti ene celice, da kaj če nikoli ne bom mogla. Ampk sem se odločila, da ne bom pustila taki stavri, da mi pride do živega. Priznam, da sem še 1 mesec vsak četrtek (ko je bil apunkcija) jokla, ampak vdala se pa nisem. In v tem postopku sem ves čas govorila, bodo že videli kdo sem jaz, bom imela celice, pa sigurno vsaj 2 zarodka, pa se je vse uresničilo. Po transferju pa sem si ves čas govorila, saj sem tako in tako noseča,.. Pa me je prvi izcedek čisto vrgel iz tira, jokala in mislila, da je konec, potem pa dan za test in en debel +. Sem vesela in se veselim svoje nosečnosti in se je boš tudi ti. Itak, da si želim, da bi vsem tu uspelo, ampak srečna sem pa vseeno. In isto boš občutila ti in vse ostale.user posted image
A ja, danes sem šla pa lulat "samo" 3x, enkrat manj kot včeraj.user posted image

zvezdica, spočij se in razvajaj. Tako je prav. user posted image

zarja, pri nas je tudi malo sončka, pa se megla spet spusti, pa spet malo sonček pokuka,...začaran krog. Greva zdaj malo višje, v konec kjer je sonček33, ker tam vem, da lepo sveti in greje.user posted image

Goldy, tud mene kar n vleče med nosečke, tu se počutim bol doma. Pa tu nas vse tako lepo sprejmete. Bo res treba tam odpret temo IVF/ICSI nosečke.user posted image

Abra, vidim da gimnastičarka še naprej pridno trenira.user posted image

sapi, potem pa jutri spet držimo pesti. A ta veliki folikli pa v redu rastejo? Potem o moral bit pa danes močna fotostimulacija, da  bo zbudila še tiste ta male.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.11.2008 10:51:14   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

arneja - še ena živi dokaz, spremenjena prehrana in sedaj srečka user posted image ! Res da nisva šla u iber - se pravi ne da bi samo "zdravo" hrano jedla, sva pa res veliko, veliko spremenila, sploh jaz.

Tako kot jaz. Živ dokaz za user posted image .

Da omenim še to, da sem enkrat (10 let nazaj) imela čisto strogo prehrano po Montinjaku in sem lepo shujšala in imela samo tisto leto redne sikluse na 29 dni, drugače pa nikoli. Tako, da je nekaj na tem.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.11.2008 10:58:28   
Kruce Fiks
Kruce, a še smrčiš user posted image ?

Dobr jutr!
Nedelja je pri nas čas za podalšek!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.11.2008 11:15:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Evo mene iz UZ-ja .... moji ta mali foliklčki še kar štrajkajo tako, da imam jutri 17.11. spet UZ ...

Sapi saj bodo...malo pivca in jajčk še daj pojest, za jutri pa že navijam user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?