meta21
|
Petra, za Tio! za bombažne pa nisem niti dosti razmišljala, ker mi je bilo že v bolnici težko ga v tisto zavijat. si nisem niti predstavljela kako to gre. Kaj na Ptuju ne dobite plenic za enkratno uporabo v P? V LJ so bombažne samo za podlogo na previjalni mizi al pa za kupčka podirat. Playgirl, dobrodošla! morrak, jaz imam tudi rada rižev narastek pa ga še nikoli nisem delala sama. Če imaš ti, al pa katera druga, dober recept, se priporočam na ZS! pupka, čisto možno je da si bruhala po železu. Jaz sem tudi začela v 6. al 7. mesecu bruhat po železu pa ni bilo važno, kdaj sem pojedla tableto pred, med al po jedi. Pa sem nehala jemat... Sestra pri G me je najprej nadrla, potem pa preverila kri in se mi je železo zvišalo iz 109 na 139. Očitno mi ga je telo zavračalo, ker ga je bilo preveč. suncicica, jaz ti poleg pampersk lahko priporočam samo še mullerjeve plenice, ki so pa res malo debelejše, trše in ne zdržijo tako dolgo (npr. celo noč) kot pamperske. Pamperske ti pa priporočam, da jih kupiš v mullerju, ker so edini, ki uvažajo plenice delane za nemčijo in so čisto drugačne od tistih, ki jih kupiš drugje. Po barvi, otipu, vonju... Na paketu mora pisati MADE IN GERMANY in ne POLAND ali kaj podobnega. Plenice št 1 so bile meni bolj všeč mullerjeve kot pamperske, ker se da lepše zavihnit rob pri popku. Kar se pa oblekic tiče, predvsem bodijev, majčk in žabic ti jaz priporočam spar(sparky), leclerk, merkator, kik, tuš... Tista dva kompletka za gor pa H&M, C&A in OKAIDI. BC je res drag, pol je že boljše it v OKAIDI oz. OBAIBI. deja, ti si enkrat spraševala če katera uporablja eucerinovo olje proti strijam, ne? Vedno pozabim napisat, da sem ga jaz uporabljala celo nosečnost. Ni pretirano drag, fajn se vpije in tudi diši solidno ampak, sem vseeno dobila strije-sicer 2 dni po porodu (pa ne verjamem, da zato, ker se v P 3 dni nisem mazala). Uporabljala sem ga še do zdaj, ker mi je še ostal pa tudi niso zginle. Tak da...
|