|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
15.11.2008 19:06:30   
Pupka
Juhuu... Že letiiiim... No počasi se bom peljala.... user posted image user posted image

Moram pazit na plave.... nisem vrgla verig v prtljažnik... user posted image

Zimskih gum pa še nimam.

No na primorskem ne bom mela takih problemov, kajne morrak user posted image

Pridne bodite, se mogoče javim še kaj od doma

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
15.11.2008 19:06:55   
Pupka
in tudi  meni je uspela nova stran user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
15.11.2008 19:07:46   
trezika
vau pupka, se vidi, da si že našauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
15.11.2008 19:08:49   
trezika
zdaj pa eno vprašanje za vse vas: veste kje naj najdem kakšne vaje za nosečnice, da bi se doma malo razgibavala??? Sn že iskala neki po netu pa brez uspeha...če katera slučajno ve?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 19:12:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4905
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 19:12:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4906
15.11.2008 19:20:54   
Anonimen
groza! sem glih gledala 24ur, ste čule za včerajšnjo nesrečo? ne morem verjet, da lahko kdo povozi otroka in zbriše iz kraja nesreče.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4907
15.11.2008 19:24:07   
trezika
morrak, verjetno bi, samo grem v materinsko šolo šele januarja js pa bi se že zdaj razgibavalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 20:23:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4909
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 20:23:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4910
15.11.2008 20:42:44   
Pupka
Glede te nesreče... Tako je blo nedolgo tega na Goričkem... Mama je šla s hčerko(10 let) ob cesti pa se je en vanju zaletel z avtom, pa je mama umrla na kraju nesreče... Hčerki HB ni blo hudega- vsaj kar se tiče poškodb zaradi trčenja. Kakšne travme bo mel ta otrok pa sam bog ve! in oni se je isto odpeljal... pol so ga hitro našli... Je žena htela prevzet krivdo, ker moški men se zdi ni mel vozniške pa še pijan je bil

Živa groza kaj se dogaja... Tak da ni čudno da me nikamor ne vleče

Neposredna povezava do sporočila: 4911
15.11.2008 20:44:27   
Pupka
Trezika kje boš hodla v materinsko?

Morrak vem da do tja samo ni potrebno met... Ampak že to je dost! Tu pa pozabiš takoj prvi dan pa te dobijo in si adijo!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
15.11.2008 20:47:12   
Pupka
Kar se pa razgibavanja tiče... Ohjej... Pravijo da je hoja najboljša!

Sicer sem se pa tak najedla prej ko sem prišla domov... Mami je spekla še pogačo, pa puding je skuhala... In sveže je oboje najboljše... Pred tem pa juha, belo meso v omaki s pirejem in solata! Prav tišči me vse... Komaj se premikam. Količine so ble sicer zmerne, sam ker celi dan nisem nič kaj jedla, je šok toliko večji.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
15.11.2008 20:53:01   
Pupka
Telovadba... v ormožu jo majo enkrat tedensko v prostorh fizioterapije men se zdi, ker ko grem h G je gor na oglasni deski obvestilo

pa mislim da tudi na ptuju majo telovadbo v gasilskem domu- pa se mi zdi da računajo al nekaj

drugače pa tudi na forumih ni kaj konkretnega zaslediti

Mogoče če vprašaš G!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
15.11.2008 21:01:18   
trezika
ja pupka hoja je res najboljša in se je tut največ poslužujem...samo me jezi, ko je slabo vreme in sem zaprta skoz v hiši...drugač sn namreč kr fejst mobilna in se rada gibamuser posted image  eh, nekaj bom že našla...če ne pa palerino na sebe pa na sprehod v dežjuuser posted image user posted image user posted image

dragi mi je prinesel iz službe 300 g milkouser posted image user posted image user posted image  

aja, pupka v materinsko šolo bom hodla v ormož...na ptuju so meli preveliko gužvo, v ormožu pa mi je rekla naj konec leta še enkrat pokličemuser posted image  pa ti?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 21:07:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4916
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 21:10:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4917
15.11.2008 21:14:27   
Pupka
Morrak kje pa... Moj ni slišal za zimske gume dokler ni začel k meni hodit. In se je parkrat pripeljal brez... Sem se  pol full huda mogla narest da je dejansko šel zrihtat- lani je blo to... Saj ne vem če jih je pol sploh nazaj menjal... In pol ko je bil enkrat pr meni in je full snežilo, pa se je na cesto prjemalo fajn... Sem mogla it delat pa me je on pelal... NA prvih 100 metrov sem se drla ko zmešana... Kot da bi padel z vesolja kar se tiče zimsih razmer

Neposredna povezava do sporočila: 4918
15.11.2008 21:15:10   
meta21
Petra, user posted image user posted image user posted image  za Tio!

za bombažne pa nisem niti dosti razmišljala, ker mi je bilo že v bolnici težko ga v tisto zavijat. si nisem niti predstavljela kako to gre.

Kaj na Ptuju ne dobite plenic za enkratno uporabo v P? V LJ so bombažne samo za podlogo na previjalni mizi al pa za kupčka podirat.

Playgirl, dobrodošla!

morrak, jaz imam tudi rada rižev narastek pa ga še nikoli nisem delala sama. Če imaš ti, al pa katera druga, dober recept, se priporočam na ZS!user posted image

pupka, čisto možno je da si bruhala po železu. Jaz sem tudi začela v 6. al 7. mesecu bruhat po železu pa ni bilo važno, kdaj sem pojedla tableto pred, med al po jedi. Pa sem nehala jemat... Sestra pri G me je najprej nadrla, potem pa preverila kri in se mi je železo zvišalo iz 109 na 139. Očitno mi ga je telo zavračalo, ker ga je bilo preveč.

suncicica, jaz ti poleg pampersk lahko priporočam samo še mullerjeve plenice, ki so pa res malo debelejše, trše in ne zdržijo tako dolgo (npr. celo noč) kot pamperske. Pamperske ti pa priporočam, da jih kupiš v mullerju, ker so edini, ki uvažajo plenice delane za nemčijo in so čisto drugačne od tistih, ki jih kupiš drugje. Po barvi, otipu, vonju... Na paketu mora pisati MADE IN GERMANY in ne POLAND ali kaj podobnega. Plenice št 1 so bile meni bolj všeč mullerjeve kot pamperske, ker se da lepše zavihnit rob pri popku.

Kar se pa oblekic tiče, predvsem bodijev, majčk in žabic ti jaz priporočam spar(sparky), leclerk, merkator, kik, tuš... Tista dva kompletka za gor pa H&M, C&A in OKAIDI. BC je res drag, pol je že boljše it v OKAIDI oz. OBAIBI.user posted image

deja, ti si enkrat spraševala če katera uporablja eucerinovo olje proti strijam, ne? Vedno pozabim napisat, da sem ga jaz uporabljala celo nosečnost. Ni pretirano drag, fajn se vpije in tudi diši solidno ampak, sem vseeno dobila strije-sicer 2 dni po porodu (pa ne verjamem, da zato, ker se v P 3 dni nisem mazala). Uporabljala sem ga še do zdaj, ker mi je še ostal pa tudi niso zginle. Tak da...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
15.11.2008 21:15:39   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

aja, pupka v materinsko šolo bom hodla v ormož...na ptuju so meli preveliko gužvo, v ormožu pa mi je rekla naj konec leta še enkrat pokličemuser posted image  pa ti?

Jaz tudi v Ormož- še obvestili me bodo kdaj bo, ker mam G v Ormožu... Pa sem vprašala in je rekla da obvestijo svoje paciente kdaj bo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
15.11.2008 21:20:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

morrak, verjetno bi, samo grem v materinsko šolo šele januarja js pa bi se že zdaj razgibavalauser posted image

Moja kolegica je šla parkrat na telovadbo za nosečnice in je rekla, da imajo nosečnice in upokojenci iste vajeuser posted image user posted image user posted image . Če ti to kaj koristi. Poišči vaje za upokojenceuser posted image user posted image user posted image ! Drugače pa telovadi kot ponavadi, saj ti bo telo hitro povedalo, česa ne smeš in kaj lahko.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
15.11.2008 21:23:25   
meta21
Še dobri 2 strani pa moramo na novo temo! Bravo čveke! Kaj bomo same odprle novo temo al počakamo na administratorje?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
15.11.2008 21:27:47   
trezika
pupka pol pa mi ti lahk sporočiš, ko ti bodo kaj javli...če se boš seveda spomnilauser posted image  al pa ti bom js vsake toliko časa malo zatežilauser posted image user posted image  eh saj ne, nisem taka tečkauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 21:29:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4924
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 22:07:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?