|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
15.11.2008 17:10:31   
Anonimen
za bombažne pa nisem niti dosti razmišljala, ker mi je bilo že v bolnici težko ga v tisto zavijat. si nisem niti predstavljela kako to gre.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4876
15.11.2008 17:12:56   
Pupka
to sem pa že zdaj parkrat zasledila da je kdo napisal za pleničke iz hoferja da so okej!
Jaz sem res sprobala svašta prvič- pa kdo ti prinese kaj... Ampak, saj pravim- jaz sem ostala na pamperskah- teh iz hoferja pa nisem sprobala... Bomo pa tokrat user posted image

Pr kremicah je pa pravzaprav isto... 100 in ena različna... pol pa pač sprobaš... in najdeš nekaj kar ritki tvojega user posted image  najbolj ugaja

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
15.11.2008 17:15:09   
suncicica
za bombazne sem slisala da se kar dosti odlocajo,ampak meni se ne da ukvarjat s tem- se posebaj ker bosta otrocka dva.
za pampers  pa tudi vecina navija.zdaj moram se samo pogruntat kje so ugodnejse.

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
15.11.2008 17:16:06   
Anonimen
jaz sem res večkrat kupila kaj kar smo potem na silo znosili, da se ni vstran metalo, ampak ene pleničke so res trde. tak da potem niti nisem upala kaj več eksperimentirat. zaj ko pa je že telko večji in je tudi manj plenic v paketu pa so mi bile pamperske drage pa sem rekla pa probajmo. in so res super. mislim pa da imajo št 3,4 in 5. tak da ža čist maličke niti nisem ziher da jih majo.

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4879
15.11.2008 17:16:18   
Pupka
Meni so že v bolnico po 4 dneh prinesli pamperske- one bele bombažne so ble sam za široko povijanje.
Se pa dobijo neke posebne- sigurno si slišala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
15.11.2008 17:17:59   
Anonimen
suncicica ja res ti boš še dva mela, jaz se pomoje tudi nebi z onimui ukvarjala. ne vem pa če so kje kaj ugodnejše pamperske. jaz sem pač gledala, kje so bile akcije, včasih špar včasih mercator

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4881
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 17:19:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4882
15.11.2008 17:20:30   
suncicica
vem pupka katere imas v mislih. sem ze raziskovala malo po trgovinah in so mi jih pokazali. zdaj grem kupovat se posteljino in oblekice. mislim da bom vse nabavila kar v baby centru in nekaj v kiki-so ugodnejsi kot pikapolonica.

Stella in Pia

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 17:22:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4884
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 17:23:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4885
15.11.2008 17:28:44   
Pupka
Probaj tudi v HM. Jaz zlo rada tam kaj kupim! Ker majo luštne stvari. Pikapolonica mi je itak anti za kupovat oblačila, Baby center je pa kar drag! Tak da jaz sem ogromno v HM-u kupovala! Nisem vedno našla kaj- je pa fajn... sploč če naletiš na kake popuste! In za fantke je itak kriza akr se tiče kupovanja oblačil.... Res pa je da sem kupovala že v vseh mogočih trgovinah... Pač za doma, kar umaže in uniči v travi v blatu in še čem kupim kaj ekstra poceni kje- tudi v šparu recimo kakšno trenirko! Za kam it pa pač mal pogledam, pa še vseeno to ne pomeni da kupujem drago- ker rastejo kot gobe user posted image ! Mal moraš počekirat. trgovin je ogromno- in še enkrat jaz v pikapolonici in baby centru oblačil zlo malo kupim- enkrat na leto če kaj slučajno lepega zapazim mimogrede

Neposredna povezava do sporočila: 4886
15.11.2008 17:30:28   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Ta te pošlata od zunaj in znotraj,

Hehe... Pol je pa moj prava burja... Tak da sem pripravljena user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4887
15.11.2008 17:33:08   
Pupka
Zdaj me bo spet začelo lovit !!!NAKUPOVANJE!!!

Jaz sem čist nora ko se spustim v šoping za Gala... Zdaj bo še huje ko bo za user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
15.11.2008 17:43:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Zdaj me bo spet začelo lovit !!!NAKUPOVANJE!!!

ja mene bo tudi prijelo, posebej sedaj ko bomo šli kaj nakupovat za božička. samo zaj mi je še prehito za user posted image kupovat.pa tudi nebom kaj dosti nabavljala, ker mam vse od aneja. sicer ni ne vem koliko ampak gol/a ne bouser posted image . nekaj bomo že zraven dokupili. samo za to še je čas

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4889
15.11.2008 17:50:42   
Pupka
tak- sploh na začetku brez pretiravanj- Jaz sem mela pri Galu ogromno vsega- pa vsi so mi hotli sam nekaj nosit... Sem mogla kar prijazno zavračat, al pa sprejet pa pač pospravit nekje. Moram zdaj se lotit prebiranja. Ker nekaj se je umazalo s čim da se ni dobro spralo, nekaj je ostalo skoraj nenošeno. Tak da najboljše preberem ven- kar bo treba pa dokupit! Kot sem že napisala... rastejo kot gobe, in če kupiš tako da je vedno vse točno prav user posted image

Sam če pa pridem v kako trgovino...

Ponavadi grem kaj iskat zase in prinesem veliko vrečko če ne dve za Gala- zase pa ne kupim ničesar, ker nič ne najdem, ako... V bistvu sploh ne iščem, ker me potegne na otroški oddelek.

Se pa že ene tri mesece ukvarjam z vozičkom! to bom sigurno kupla...., Oziroma z dveh strani je že padla ponudba... user posted image

prvič je bil pač en ki je bil všeč sestri in mami! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
15.11.2008 17:52:07   
Pupka
Kar se pa tiče Miklavževih in božičnih daril- To je pri nas itak že dooolgo huda zadeva... Ker se nam vsem malo zmeša z nakupovanjem! user posted image  Sploh za Gala. Prvi otrok v familiji pač

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
15.11.2008 18:43:04   
suncicica
ja HM je res zelo ugoden. imajo zelo srckane stvari.

Stella in Pia

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 18:52:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4893
15.11.2008 18:52:59   
Pupka
No, izteka se tudi moj delovni del dneva... Zadnji čas, ker sem res že huudo lačna... 3 jabolke pojedla od 12.00 pa do zdaj.

Mami mi je že sporočila da me čaka večerja user posted image

Jutri pa počivanje- upam!

Neposredna povezava do sporočila: 4894
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 18:53:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4895
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 18:54:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4896
15.11.2008 18:55:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

No, izteka se tudi moj delovni del dneva... Zadnji čas, ker sem res že huudo lačna... 3 jabolke pojedla od 12.00 pa do zdaj.

dobra si! jaz pa danes samo jem. dva dni nisem mogla nič prav v sebe spravit, danes pa sem ojedla še za dva dni nazajuser posted image . saj mi je že žal, ker me hoče spet nekaj trebuh bolet

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4897
15.11.2008 18:58:41   
Anonimen
saj glede daril mi tudi ne pretiravamo, pa tudi če bi nam letos nebi zneslouser posted image je pa vse na kupu, moj je mel zdaj roj.dan, potem je miklavž, pa božiček, pa takoj moj roj.dan. tak da je kar pestro, pa da o januarju ne govorim in roj.dnevih. jih je enih 5. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4898
15.11.2008 19:02:36   
Pupka
jaz ne morem ustavit dela in it na kosilo! Žal!

Ampak ni panike... Moram mal pazit user posted image

Sicer pa nikar ne mislite da zapravljam! Tako kot si napisala morrak, al je nekaj kar mu je res zanimivo, al pa kar rabi... Ko pa grem z veliko vrečko ali ponavadi dvema cunj domov je pa to zgolj če grem načrtno v šoping- ko menjamo garderobo iz takih ali drugačnih razlogov... Pa še to ponavadi ko so recimo razprodaje v HM-u. Tak da kupim dobro, lepo in ugodno user posted image user posted image

Tisto za dušo privezat pa.... brez tega bi ne mogla! To so taki luštni trenutki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
15.11.2008 19:04:30   
trezika
nakupovanje....user posted image user posted image user posted image  že js tut komaj čakam...pa ne zato, da bi zapravljala...no, nekaj tut bom, v mejah zmogljivega, samo se rada v prazničnem decembru po trgovinah sprehajamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?