lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes o, glej jo lučko, mamico, važičko, frajerko... no, pa se ti stlači v moj triko! Sem probala pa ne gre. Arneja, ja sem že polulanka. Glavoboli pa upam, da bodo čim manjkrat na tapeti. Seminar je bil tako zelo dolgočasen, da smo vse skoraj spale, sem se pa vsaj pol pocartala z očijem. Zdaj mi ja pe že ušel na tekmo. Kilce pa nič narobe če padajo, ker imam itak toliko zaloge, da kar glava boli. blanč, kje se gotov skriva še kak folikel v ilegali, samo je bolj sramežljiv. Klomifen pa res tanjša endometrij. Saj ne vem točno koliko je prava debelina endometrija, pa je bilo že enkrat govora o tem. Upam, da je katera kaj bolj pametna. Zvezdica, kako gre hitro čas. Vas spremljam nosečnice in vidim, da tebi manjaka samo še 70 dni. Upam, da bo šel meni tudi čas hito mio, čeprav potem ko bo buši zrastel bi pa bila rada malo dalj časa važička. Lara, to moraš bit tak ekspert, pa še srečo moraš imet kot moja prijateljica. e šal na tehtanej, pa je sestra glih stran gledal, pa ona stopi dol in potem sstri pove za 2 kg manj kot je tehtala. Je rekla, ker drugač bi me požrli. Zarja, potem pa naj hitro pride, da boš lahko potem ekspresno hitro šla po pingvinčke. Lara in Zarja pa kaj me zdaj dražita z osmicami. Mi smo šli zdaj že par let zaporedoma jeseni in spomladi na osmico blizu Nove Gorice. Mnjami. Pečena poleta s kuhanim pršutom, prata, zelje, pršut,.... Joj, kaj mi delata. Miška, jaz ga tud nisem včeraj nič pila, šla spat ob pol enih, zjutraj pa že pred 7 vstat pa na seminar. Zgledala pa približno tako kot ti. Zdaj sem se že sestaviloa, samo spanca mi manjka. Hope, prav lepo je slišat, da se imte enkratno. Vrjamem pa, da je bil porod lep, saj vaju je osrečil prelep zaklad. Čuvajta ga. In še enkrat iskrene čestitke. Pija, mi je kar žal, da nisem mogla včeraj priti, da bi vas spet mal videla. Pa nosečke s trebuščki, pa vas vedno nasmejane,... kajatina, upam da bo 6 vajina srečna številka. te pa zastopim, da te skrbi in si pod pritiskom. Ampak probaj se umiriti, razmišljaj pozitivno in, da je to tako zato, ker je za vaju to najboljše. Me bomo vse navijale do konca in našrej. Abra, saj meni je bilo tudi čudno za akupunkturo v nosečnosti, ampak je o televiziji kazalo, da to ona izvaja. Je pa res, da kitajska tradicionalna medicina že bolje ve, kaj je prav. stijan, upam da se vse umiri. Da boš lahko uživala v . Sem pa vesela, da še vedno lepo bijeta. Daisy, nimam besed. ker ne vem kako bi vama pomagala. Prvič zaradi tega, kar se vama je zgodila in zaradi vse tvoje, vajine moči ki jo imata. Zdaj pa res ubogjta Reša in poskrbita za zdravo prehrano, saj Mlnčka ima tisto knjigo o prehrani, pa Hope naj ti priskrbi deto, pa kajenje opustita oba. Za marec pa naj veljajo besede tvojega dragega, da vaju Reš ne bo prepoznal, ker bosta čisto spremenjena. Rada te imam in bom upoštevala tvoje želje. Ne bom se sekirala, ker vojna za vaju še zdaleč ni končana. Misli pe naprej optimistično, nasmejse, še prej pa izjokaj bolečino in razočaranje. Me smo s tabo. No vidiš, najprej rečem, da nimam besed, potem pa cel roman napiše. Shuka, ja kilce bodo šle tudi gor in to je prav. Kavica? Ja ne vem. Naslednji teden je edina možnost v sredo, ostele dni sem skoz na terenu. mismis, ti nas pa znaš podražit. Miza je bila prav lepo obložena in tako je prav. Važno je le to, da ste se imele enkratno. sabsa, nič ni narobe. Bodi samo vesela, da so se slabosti hitro nehale. J pa tako, da ti je lahko sedaj par dni prijetno, potem pa bodo slabosti spet udarile na plan. V sredo boš pa samo dobila potrditev, da je vse o.k. sapi, super za folikle. Jutri p naj padeodločitev za stopko in v torek naj bo ena rodovitna punkcija. Kruce, najbolje da rečemo kar tako. Tvoja ne bo dobila obiska s krvavca še naslednjih 9 mesecov. A se strinjaš?
|