|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
15.11.2008 12:07:06   
sabsa
Daisy ti si pa res faca. Optimistična in dobre volje tudi v taki situaciji. Vsaka ti čast.

Goldy tebe pa tako slabosti matrajo? Pa vse potrpimo, ne? Za naše malčke?

Jaz komaj čakam pregled v sredo, ker me je kar malce strah. Uz pred 10 dnevi je sicer pokazal srček, ampak me je strah, ker mi bruhanje in slabosti izginjajo, pa sem danes noseča 8t3d. V 6. tednu mi je bilo vsak dan slabo, tudi bruhala sem, potem 3 dni nič, potem  pa vsako jutro bruhanje, a brez slabosti. Danes nič. Upam, da srem le ena izmed srečnic, ki jim slabost ne greni nosečnosti in ni kaj narobe.

Lepo soboto želim! Izkoristite dan, ker bo baje drug teden hladno.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
15.11.2008 12:27:03   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Daisy - iskreno upam in navijam zelo močno, da te ta tvoj "mali srotko" (kot ji praviš) od skoraj morulce presenetiuser posted image user posted image user posted image

Mislim nate user posted image

Daisy, kaj bolj pametnega tud jaz v tem momentu ne premorem.
Ful mi je hudo, res...če lahko kaj pomagam, sem ti 25 ur na voljo. Bomo skupaj v boju in delale na prehrani...tukaj imaš ekspetrtko Hope, pa še jih je...in verjamem, da je več kot vredno poskusiti.
Tudi jaz sem se tolažila, da zanosijo une suhe in debele, kadilke in drogerašice, a sem si rekla, morda sem jaz posebna in s slabšim imunskim, pa se moram bolj pazit. Verjameš, niti nohtov si nisem pobarvala od julija...še zdaj si ne upam. Pazim kjer le morem...kaj bi dala, da vama rata...mislim nate in sem vesela, da si tako močna. V čast mi je te pozant, vsaj preko tega brezčutnega ekrana.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
15.11.2008 12:27:10   
sonček33
Punce, kam to pelje??? Tolk alkohola.... groza groza ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
15.11.2008 12:48:06   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Upam, da srem le ena izmed srečnic, ki jim slabost ne greni nosečnosti in ni kaj narobe.

Lepo soboto želim! Izkoristite dan, ker bo baje drug teden hladno.

Točno tako, uživaj, vse bo ok!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
15.11.2008 12:48:21   
Goldy
sabsa - malo me je zagrabilo ja, pa ni panike, je prej naš pes mislil, da se igrama, ko sem letela v kopalnico, on pa za mano. user posted image  Ti imaš šele v sredo G? Lepo. Meni je menda napačno izračunala PDP in tedne, ker je od ET računala. In sem tako po njenem 5 dni manj noseča. Je pa otrok za kakšen mm manjši kot naj bi bil za 9t (kot sem si jaz izračunala), ona pa da je vse krasno, ker sem itak šele v osmem. Sem bila kar mal šokirana in včeraj paničarila doma. Danes sem pa že bolje. Ni kaj pozitivno moramo mislit. Ns imam 8.12. Jaz bi pa naško otročka vsak dan gledala na uz.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
15.11.2008 13:02:41   
mlinček
Jah, dejzi kaj čem rečt, s foliklom v nove zmage - leto 2009 bo očitno vajino.

user posted image
mi smo z vama
user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
15.11.2008 13:12:10   
arneja
Dejzi, glej kaj sem jaz našla:

<http://flashgamesite.com/download/new/983-Supercow>

Sem si jo že downloadala user posted image .

Sem se spomnila tistih slikic od zadnjič, ki jih je Mlinko limal: superkravco v vseh mogočih okoliščinah user posted image .

In enkrat bo tudi superkravca z malo superkravco v naročju user posted image . In takrat bo najbolj ponosna superkrava user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
15.11.2008 13:12:13   
miska73
Dejzi... samo za tebe ...

user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
15.11.2008 13:13:29   
miska73
Arneja generacijo, kako si mi ti kej?

Prišla, pa kr pobegnala... Nč, grem še jst bit pridna...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 15.11.2008 13:20:32 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
15.11.2008 13:20:29   
mlinčka
Dejzi moja in moj folikel!

V vajinem novem življenjskem projektu vaju 100% podpiram (k sreči sovpada z mojim novim stanjem in mi je lažje z vama abstinirat pri vseh je.benih pregrehah user posted image )! 
Neštetokrat sva to premlevali in mislim, da je dejansko tole tisti trenutek, ko ti nardi KLIK. Od te točke dalje, se mi zdi, da zna zadeva postat precej enostavna, jasna in ti dat energije, volje in svinjsko trmo! Ker z vama se pač noben ne bo zaje.baval! In res verjamem, da to morta narest, zgolj in samo zarad sebe. Rada vaju imam!

Kdaj greva na Rožnik?

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
15.11.2008 13:24:24   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo tako nekako je pa zgledala naša včerajšnja miza, sicer po tem, ko je kelnarca že odnesla ene par dokazov user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vsem, ki ste tole veselico zamudile, vam je lahko žal

No pa so dokazi pricapljali v javnost, sam v časopisu nas pa ni, tko da ni panike user posted image

Hvala za lepo dobrodošlico in lep večer, vse pupe, ki sem jih do sedaj spoznal ste pa res SUPER

user posted image  
user posted image  

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
15.11.2008 13:45:54   
sapi
Hope res si lepo opisala svoje najlepše doživetje  ... čestitke za malega Lovrota user posted image user posted image .....

Blanč super za stopko user posted image user posted image .... za endometrij ti ne znam povedati, jaz ga imam 10 ...
kajatina bom močno stiskala pesti, da ti uspe ... sicer pa zgotovo še ni vsega konec lahko greš tudi samoplačniško ...
stijan saj bo vse v redu, pazi nase ...

Daisy ti kar jokaj, da čim več žalosti iz sebe ven spraviš .... res mi je hudo zate, vendar ne daj se, se bo našla rešitev boš videla .. močan objemček ti pošiljam in močno mislim nate.....

No še raport ... foliklčki niso samo štirje ampak jih je sedem, malo različne velikosti 14, 17, 17, 18, 19, 20, 20 ... danes si zaaapičim še eno dozo S+M jutri 16.11. imamm ponovno UZ in po vsej verjetnosti pade stopka ... juuuuppppiiii .. torej verjetno v torek punkcija ...

Ne boste verjele, kake probleme imam s pppppisanje, saj sem pivo po tipkovnici polilaa in je noro, moj me bo linčal, vse tipke se popajoooo .. 

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
15.11.2008 13:47:15   
sonček33
Daisy - berem tvoj post in jokam... res si pogumna in občudujem te. tebe in tvojega. Pogum velja!!! Veš, da potiho vse navijamo. V kolikor tokrat ne uspe, pa za naprej. Čestitke tvojemu, ker je kar takoj po žepih začel stikat. Vse bo šlo v pravo smer. Rade te mamo tut me

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
15.11.2008 13:51:56   
sonček33
Hope - uživajte v troje. 

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
15.11.2008 14:03:23   
miska73
Ne boste verjele, kake probleme imam s pppppisanje, saj sem pivo po tipkovnici polilaa in je noro, moj me bo linčal, vse tipke se popajoooo ..

Sapi to so pa posledice stimulacije foliklov... user posted image
Čestitke za lepe folklčke user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
15.11.2008 14:38:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sapi
... foliklčki niso samo štirje ampak jih je sedem, malo različne velikosti 14, 17, 17, 18, 19, 20, 20 ... danes si zaaapičim še eno dozo S+M jutri 16.11. imamm ponovno UZ in po vsej verjetnosti pade stopka ... juuuuppppiiii .. torej verjetno v torek punkcija ...

bravo Sapi, za tipkovnico pa se ne sekiraj.....ko pridejo otroci bo vse lepljivo in polit.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
15.11.2008 14:51:21   
ledenka
Daisy, te berem in jokam... držim pesti za tega črvička, sicer pa ti želim, da vama rata spremenit življenjski slog in da bo marca maksimalno uspešno. te ne bom objemčkala, ti pa virtualno sporočam, da sem s tabo.

Hope user posted image user posted image user posted image  super za tak lep porod! kakšne slikce pa le daj gor, da vidimo mušter user posted image  

drage žurerke, včeraj sem imela lep namen prit, pa... najprej sem sedela pri frizerju skoraj do 8h (sicer sem zdaj lepa user posted image ), pol sem šla še neki nakupit v BTC in potem sem se samo odvlekla domov... je bil še dodaten problem, da nisem imela avta, pa bi tud s taksijem prišla, samo sem bila čisto fuč.

sem pa v knjigarni vidla eno knjigo, ki bi vas/nas znala zanimat, in sicer je naslov Bo Fantek? Bo punčka? Bo... (pa ne me zdaj po avtorici vprašat, pozabla). tudi o IVF, ampak za razliko od ostalih... tej pupi ni ratalo, in piše malo o tem, kako se je spoprijela s tem - menjava doma, službe itd.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
15.11.2008 15:33:28   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kruce, ima žena kakšne vročinske valove po Klomifenčku?

Zaenkrat ga superca prenaša, nobenih stranskih učinkov! Bomo pa videli v prihodnje kako bo, sploh ko/če pride teta s Krvavca.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
15.11.2008 15:49:55   
obayifo
DaisyE pr naši hiši smo vsi mal na SF mahneni, tko da loh tut iz fantastike kej rata
drgač pa si tko lepo napisala, da sm mogla še našmu prebrat.
boš vidla, da boste z Atetom že naštimal tko, da bo delalo!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
15.11.2008 17:04:30   
pikovit
Dejzi sem ti itak napisala,kar sem mislila že v sms-u.Lahko pa ti rečem,d ni konec sveta in ja glavno,da se imata rada.Če vama zdaj ne rata,se lepo vsedita in zmenita kaj bi mogla naredit,da bi se zadeve lahko izboljšale.
Tu ti bom pomagala kolikor bo v moji moči in na telovadbo bova začeli hoditi!

Ni hudič,da bova premagali tole sranje.Se bova ena drugo gonili.Vedi pa,da je vsak začetek ful težek in da ne smeš obupat.Pa če bo še tako hudo.

Dejzi moja rada te imam in ti želim pomagati.Zdaj pa se sama odloči kaj boš naredila.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
15.11.2008 17:09:41   
Shadow
Dejzi, por user posted image  user posted image  user posted image  a , krščen matiček, jejhata, jejhata, itd. gremo dalje!

Pikovit, če bi živela bližje vama, bi se vama na telovadbi pridružila, ker sem glede tega lenoba na kubik, pa bi se tudi nujno morala spraviti v gibanje... user posted image
Se vama bom pa mentalno in virtualno pridružila!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
15.11.2008 17:28:27   
Kruce Fiks
]IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Dobro jutro, Kruce user posted image .

Evo, sem pa jaz danes, ko imam čas, kup kavic skuhala

user posted image

Naj bo arnejina kavica danes pozno popoldanskauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 15.11.2008 17:30:59 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
15.11.2008 17:30:18   
pikovit
Shadow thx user posted image  za virtualno podporouser posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
15.11.2008 17:35:36   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

o, glej jo lučko, mamico, važičko, frajerko... no, pa se ti stlači v moj triko!user posted image

Sem probala pa ne gre.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Arneja, ja sem že polulanka.user posted image  Glavoboli pa upam, da bodo čim manjkrat na tapeti. Seminar je bil tako zelo dolgočasen, da smo vse skoraj spale, sem se pa vsaj pol pocartala z očijem. Zdaj mi ja pe že ušel na tekmo.
Kilce pa nič narobe če padajo, ker imam itak toliko zaloge, da kar glava boli.

blanč, kje se gotov skriva še kak folikel v ilegali, samo je bolj sramežljiv. Klomifen pa res tanjša endometrij. Saj ne vem točno koliko je prava debelina endometrija, pa je bilo že enkrat govora o tem. Upam, da je katera kaj bolj pametna.

Zvezdica, kako gre hitro čas. Vas spremljam nosečnice in vidim, da tebi manjaka samo še 70 dni. Upam, da bo šel meni tudi čas hito mio, čeprav potem ko bo buši zrastel bi pa bila rada malo dalj časa važička.user posted image

Lara, to moraš bit tak ekspert, pa še srečo moraš imet kot moja prijateljica. e šal na tehtanej, pa je sestra glih stran gledal, pa ona stopi dol in potem sstri pove za 2 kg manj kot je tehtala. Je rekla, ker drugač bi me požrli.user posted image

Zarja, potem pa naj user posted image  hitro pride, da boš lahko potem ekspresno hitro šla po pingvinčke.

Lara in Zarja pa kaj me zdaj dražita z osmicami. Mi smo šli zdaj že par let zaporedoma jeseni in spomladi na osmico blizu Nove Gorice. Mnjami. Pečena poleta s kuhanim pršutom, prata, zelje, pršut,.... Joj, kaj mi delata.user posted image

Miška, jaz ga tud nisem včeraj nič pila, šla spat ob pol enih, zjutraj pa že pred 7 vstat pa na seminar. Zgledala pa približno tako kot ti.user posted image  Zdaj sem se že sestaviloa, samo spanca mi manjka.user posted image  

Hope, prav lepo je slišat, da se imte enkratno. Vrjamem pa, da je bil porod lep, saj vaju je osrečil prelep zaklad. Čuvajta ga.user posted image  In še enkrat iskrene čestitke.

Pija, mi je kar žal, da nisem mogla včeraj priti, da bi vas spet mal videla. Pa nosečke s trebuščki, pa vas vedno nasmejane,...

kajatina, upam da bo 6 vajina srečna številka. te pa zastopim, da te skrbi in si pod pritiskom. Ampak probaj se umiriti, razmišljaj pozitivno in, da je to tako zato, ker je za vaju to najboljše. Me bomo vse navijale do konca in našrej.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Abra, saj meni je bilo tudi čudno za akupunkturo v nosečnosti, ampak je o televiziji kazalo, da to ona izvaja. Je pa res, da kitajska tradicionalna medicina že bolje ve, kaj je prav.

stijan, upam da se vse umiri. Da boš lahko uživala vuser posted image  . Sem pa vesela, da user posted image user posted image  še vedno lepo bijeta.

Daisy, nimam besed.  user posted image  ker ne vem kako bi vama pomagala. Prvič zaradi tega, kar se vama je zgodila in zaradi vse tvoje, vajine moči ki jo imata. Zdaj pa res ubogjta Reša in poskrbita za zdravo prehrano, saj Mlnčka ima tisto knjigo o prehrani, pa Hope naj ti priskrbi deto, pa kajenje opustita oba. Za marec pa naj veljajo besede tvojega dragega, da vaju Reš ne bo prepoznal, ker bosta čisto spremenjena. Rada te imam in bom upoštevala tvoje želje. Ne bom se sekirala, ker vojna za vaju še zdaleč ni končana. Misli pe naprej optimistično, nasmejse, še prej pa izjokaj bolečino in razočaranje. Me smo s tabo. No vidiš, najprej rečem, da nimam besed, potem pa cel roman napiše.

Shuka, ja kilce bodo šle tudi gor in to je prav. Kavica? Ja ne vem. Naslednji teden je edina možnost v sredo, ostele dni sem skoz na terenu.

mismis, ti nas pa znaš podražit. Miza je bila prav lepo obložena in tako je prav. Važno je le to, da ste se imele enkratno.user posted image

sabsa, nič ni narobe. Bodi samo vesela, da so se slabosti hitro nehale. J pa tako, da ti je lahko sedaj par dni prijetno, potem pa bodo slabosti spet udarile na plan. V sredo boš pa samo dobila potrditev, da je vse o.k.

sapi, super za folikle. Jutri p naj padeodločitev za stopko in v torek naj bo ena rodovitna punkcija.

Kruce, najbolje da rečemo kar tako. Tvoja ne bo dobila obiska s krvavca še naslednjih 9 mesecov. A se strinjaš?user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
15.11.2008 17:55:12   
zarja1
evo babe o debelini endometrija...
http://vestnik.szd.si/st2-s1/st2-s1-31-34.htm

tud strokovnjaki niso zedinjeni glede tega......tak da user posted image user posted image user posted image

Debelina endometrija na dan prenosa zarodka je primerljiva z ugotovitvami drugih avtorjev (13, 18). V skupini nosečih je povprečna debelina minimalno debelejša (10,29 ą 1,88 mm) kot v skupini nenosečih (9,56 ą 2,16 mm). Podatki v literaturi o vplivu debeline endometrija na izid prenosa zarodka se v glavnem nanašajo na stimulirane cikluse in so si nasprotujoči. Številni avtorji poročajo o povezavi debelejšega endometrija v stimuliranih ciklusih z večjo možnostjo vgnezditve zarodka (3, 4, 19), vendar nekateri avtorji tega niso uspeli potrditi (5-7, 12). V študijah, opravljenih v naravnih ciklusih, je večina avtorjev poročala, da iz debeline endometrija ne moremo predvideti možnosti zanositve (5, 8, 13, 15). Nasprotno pa Tomaževič s sod. poročajo, da je na možnost zanositve možno sklepati na osnovi debeline endometrija na dan dajanja hCG v naravnem ciklusu (14). Pri primerjavi ciklusov z debelino endometrija 6-8 mm in ciklusi z debelino endometrija 9-12 mm navaja statistično pomembno višji delež zanositve na prenos zarodka v ciklusih z endometrijem, debelejšim od 8 mm (14). Mi teh rezultatov ne moremo potrditi, kajti v naši raziskavi nismo ugotovili statistično pomembne razlike med povprečno debelino endometrija na dan prenosa zarodka med ciklusi z zanositvijo in ciklusi brez zanositve.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.11.2008 17:59:55 >

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?