|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
15.11.2008 10:11:53   
Abra
Dober dan user posted image kok ste zgodnji, še na soboto user posted image

Dejzika, zdaj si najbrž že nosečka user posted image ?

Lara, Sonček, Nokes, Lučka, Zarja, Sapi, Hedi, Zvezdica, Arneja, hvala. Zaenkrat se tudi jaz ne sekiram, ker je pupa že od začetka manjša. Tko moram zdej 2 tedna počakat, da se bo videlo razliko. Šele za takrat se moram naročiti v porodnišnico. Se mi zdi fajn, da je moja G res toliko pozorna in pošilja še po drugo mnenje. So se pa vsi moji nečaki rodili pod 3kg, kar najbrž tudi nekaj pomeni. Pa zdej niso nič manjši od vrstnikov, celo med večjimi. Bom pa najbrž spet mal živčna pred pregledom user posted image

Nokes, dobro si se skrila včeraj user posted image user posted image ni čudno, da nisi nč vidla user posted image

Lučka, akupunkture se pa med nosečnostjo ne dela, vsaj igel se ne sme uporabljat. Lahko pa dajo kaka semenčeca v ušesa. Tista zdravnica najbrž malo eksperimentira, zdravniki tradicionalne kitajske medicine se z njo ziher ne bi strinjali.
Lulanje je na začetku pogosto, pol malo mine, proi koncu pa šele udari user posted image

Želvica super user posted image user posted image user posted image lepo grej pikici, čez par let pa še po bratca user posted image

Mišmiš, ti pa že v šoping po darila, sem jaz tudi sanjala, da moram to čimprej opravit. Imajo pa skoraj vsi nečaki pred tem še rojstne dneve ...

Blanč, če ata pravi, da je tko ok, bo že držalo. Endometrij mora bit ok 8, da se pikice vgnezdijo. Zdaj imaš še dva dni do punkcije, pol pa še 6 do vgnezditve. Do takrat bo še prav lepo zrastel. Do et pa lepo pij 3 skodelice čajčka na dan user posted image

Zarja, Lara, Pija, ve pa že plane za kosilo delate user posted image jaz sem komaj pozajtrkovala user posted image

Hope user posted image kako je to lepo brat! Še enkrat čestitke za Lovrota!

Sapi, že kaj novičk?

Kajatina, user posted image user posted image za štart! Že navijamo, ti pa lepo pozitivno v postopek. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
15.11.2008 10:18:58   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce, a je Daisy s kom na gsmu na vezi? Kdo bo čakal še kalamareuser posted image ...

A kera ve?

a niso to Mlinčkotovi....

Mlinčkotovi, apeliram!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
15.11.2008 10:21:36   
lara light
Oj, Abra, sej samo razmišljam, bomo videli kaj, če sploh, bo iz tega nastalouser posted image
Tudi jaz sem pri zajtrkuuser posted image
Kako moja pupa? Že telovadi navsezgodaj al ima kasneje trening?

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3628
15.11.2008 10:24:21   
lara light
Pija, dolgi kabliuser posted image ...pri nas je jasno, brez oblačka, a malo piha, skratka zelo mamljivo in vabljivo! Tako da punce, grem jaz malo ven, na čajčka s kakšno žrtvijo, pa po zaloge, da slučajno za trenutek mi ne bi kaj zmanjkalo...pa potem spet pridem!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3629
15.11.2008 10:27:02   
zarja1
Kajatina pri nas v službi imamo našo pupo, ki je skurla vse postopke zdaj pa je probala v Grazu. Prvič ni blo, zdaj je šla še drugič. Jo že pošteno načenja emšo za take zadeve, čeprav mislim da leta niso pomembna. V torek lulamo in smo ziher za user posted image user posted image , ker ji user posted image  že pošteno zamuja.
Mogoče je treba mal stvari vzet tak kot so...takrat pa zadene in rataš user posted image . To pa vem, da je najtežje v življenju...popolni odklop pri meni še ni izvedljiv.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3630
15.11.2008 10:29:13   
Abra
Lara, uživaj v sončku user posted image pri nas ga ne bo. Pupa pa, kot pravi profesionalci, začne že z jutranjim treningom, vmes ima mal pavze, pol pa spet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3631
15.11.2008 10:32:00   
Goldy
Arneja - hvala, lubica.user posted image Včeraj sem res imela en panic attack - narobe PDP in seveda posledično najbolj pomembno, narobe tedni (no, za 5 dni) in seveda, kaj če je premali (za 1mm), pa ...., je mož sedel za računalnik, prebrskal vse, me potolažil, je rekel za božjo voljo, kako naj bo velik, če sem jaz mali, ti si se mala rodila (47 cm - no, in zrasla v babnico veliko 172 cm). user posted image
Se pa res tu pri vas bolje počutim. Napišem, da sem nosečka po IVF, pol me pa vpršajo, kaj je to. Saj nočem nobega žalit, samo user posted image
Sem pa faca, vržem pol zajtrka ven, pol pa naprej jem. user posted image
A je Skrivnost tako izposojana? Jaz sem jo včeraj začela še enkrat brat - mi ni preostalo drugega. Bo kolega moral še malo počakati, da jo dobi nazaj.user posted image

Hvala, punce - za vse!!!!

Abra - vidim, da je tvoja mal tudi bolj mala, pa očitno se tores ni za sekirat, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3632
15.11.2008 10:36:38   
stijan
Dober dan punce ,tu v Mb tak lepo sonček sije,da se malo javim  kak nam gre.No trenutno ravno ni najboljše ,ker sem v četrtek pristala v bolnišnici ,zaradi krvavitve,ki je sicer do jutra ponehala.No v bolnišnici so ugotovili,da je en mali hematom blizu posteljice ,srcka  user posted image oba še vedno bijeta in en malček kar salte dela.Zdaj sem čez vikend doma v ponedeljek pa moram nazaj na kontrolo.Zdaj pa me zanimače je mogoče katera imela hematom in če se to ponavlja? Danes sem spet opazila majhen izcedek ki ni rdeč ampak se pač vidi malo na hlačkah ,no upam da bo vse vreduuser posted image  in vsem en lep  pozdrav, nuhalno pa imam 27.11.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
15.11.2008 10:37:55   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Punce, a je Daisy s kom na gsmu na vezi? Kdo bo čakal še kalamareuser posted image ...

A kera ve?

a niso to Mlinčkotovi....

Drage moje navijačiče, vejo mlinčkovi, vejo pikovitovi, pa vejo tud mismisovi, kdo drug pa ne, ker nimam številk. Ampak takih novičk ni na net za sporočat. Mamo enga samga srotkota, ki po moje, še morula ni, ampak zgleda velik nekje za tretji dan. Sem vprašala Reša, če se tale sploh še kaj razvija, pa me je raje modro preslišal. Prijazen, prijazen tale naš ata Reš. Iz postopka v postopek ga mam rajši, še pred ET mi je vse razložil, povedal, da ne ve v čem je fora in da mormo neki pogruntat, da bo naslednjič boljše. Smo ga prenesli, kaj pa čmo drugega, čeprav po moje nima nobene veze, potem naju je pa za mizo posadil in reku, neki mormo pogruntat, takole ne gre več naprej.

Blo je 13 zrelih jajčk, vseh 13 so poiksali (njegove besede user posted image ), osem se jih je oplodilo, sedem jih je pobralo, tale je bogi. Je reku, da ne ve kdo je slab, jaz al on, da bi lahko to pogruntali le tako, da probamo z donorsko spermo ali pa z donorskimi jajčki, da tega pa ne mormo naredit. In potem je Reš, verjele ali ne, kljub svojim teorijam o afriki, začel govoriti o prehrani. Da je to pač še zadnja stvar, ki jo lahko preizkusimo. Našga je vprašal, če kadi, naš je povedal, da ja in potem mu je rekel, naj neha. Naj zdaj v tem trenutku vrže škatlo stran. Naš je bil tolk zmeden, da je začel kar po žepih iskat in mu je pol ves skesan povedal, da je nima s sabo. Sem se prvič narežala, od kar sem videla tisto revše od zarodka. Meni je reku, naj shujšam, vse skupaj zapisal na list za naslednji postopek v marcu, ki bo spet koncesijski. Reku je še, da bo našmu takrat kontrolno delal spermiogram. Vzel si je čas za naju. Vstaneva, da bova šla in naš se obrne nazaj k Rešu in pravi, boste videli, marca naju ne boste spoznali. Oba bova mela 50 kg. Reš ga gleda z odprtimi očmi, jaz sem kar čakala, kaj bo, on pa ČESTITAM, tako je treba. Jaz sem se tako smejala, ko sem šla ven iz ordinacije, kot da bi mi vstavili dve blasti in jih najmanj pet dali na led. Jaz pa 50 kg!? Moje kosti majo več kil. user posted image user posted image user posted image

V avtu sem se še pred štartom domov malo zjokala, potem sem malo jokala po poti domov, pa še malo jokam zdaj, ko vam tole piše. Je treba jokat, ker je pol kar boljše.

Zdaj pa k biznisu! Če lahko zaobidemo ustaljeni protokol na RR, bi vas prosila, da me sploh ne date med trepetalke, niti med objemčke, ampak me preprosto prestavite med navijačice in lahko tudi na seznam kandidatke za v postopek. Zadevo hočem dat ad acta in jo čimprej izbrisat iz svojega sistema. Vem, da vas verjetno veliko meni, da bi morala biti optimist in misliti pozitivno, ampak sem že preveč videla, da bi lahko drugače razmišljala. Kakršna koli ideja v smeri nosečnosti je znanstvena fantastike. In tega ne govorim zato, da bi me tolažili in spodbujali. Verjemite mi, tako mi bo dosti lažje. Je res, da bom od ponedeljka naprej zelo malo na RR - pač služba, ampak bom pa definitivno vohunila za blanči, netko in želvico, ker jih želim čestitati, ko bodo srečke nosečke. Če se da, se ne bi rada videla na "častnem" mestu. user posted image

Sekirat se ne preveč zame, saj veste, kako je, korenina ne pozebe. Svoje navijaške moči pa zdaj družno usmerimo tja, kjer lahko kaj pomagajo.

Še enkrat hvala vsem za navijanje. Sem glih dons našmu razlagala, kolk je lažje, če je človek v družbi ljudi, ki ga razumejo. Rada vas mam fejst. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
15.11.2008 10:42:26   
DaisyE
Hope, zelo lepa zgodba! In Lovro je lep. Smo včeraj na mitingu kar malo vzdihovale, ko nam je pikovitka slikce pokazala.

Mitingašice, fajn je blo včeraj z vami, čeprav ste me hecale, da  nisem pri sebi. user posted image user posted image user posted image  Sem tolk hepi, da si prvič na kakem srečanju nisem sramote naredila. Zdaj se moram pa še rihtat začet, pol bom pa čisto neprepoznavna.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
15.11.2008 10:43:28   
Abra
Goldy, res ne moremo bit vsi po tabelcah, sej tudi v resnici nismo. Midve z Zvezdico sva imeli isti dan transfer, s tem, da sem jaz imela 5. dan, ona pa tretji. In njen medo je že od prvih UZ večji. Na nuhalni je bil že 7 cm, moja pa komaj 5. Pa sta bla takrat oba normalna za tisti čas, moja pač v spodnji meji, medo pa zgornji. Mogoče je manjša tudi zaradi tega, ker je punčka ... ne vem. V familiji mojega user posted image so vsi precej majhni in če je njihove gene pobrala, tko nima po kom bit velika.
Tebe pa že slabosti mučijio? Naj jih bo čimprej konec user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
15.11.2008 10:46:10   
blanč
Daisye preklet svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
15.11.2008 10:46:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Še enkrat hvala vsem za navijanje. Sem glih dons našmu razlagala, kolk je lažje, če je človek v družbi ljudi, ki ga razumejo. Rada vas mam fejst. user posted image user posted image user posted image

sem čist adijo...kr user posted image . JAZ TE MAM FUL FEJST RADA DRAGA!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
15.11.2008 10:53:48   
Abra
Daisy, ne bom ti nič objemčkov lepla, se bom s tabo jezila, jokala al karkoli boš hotela. Jaz sem kljub vsemu večni optimist in vem, da se za vsako stver najde tut rešitev. Če in ko bo čas bomo iskali nove predloge. Mislim, da sem ti enkrat že pisala, zaloge je najbrž še dovolj. Foliklu pa bravo za cigerete, vsaka malenkost, ki jo nardi zase bo malo pomagala. Jih je pa še veliko na zalogi.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
15.11.2008 10:58:08   
želvica99
Daisy ti si res ena zakon ženska, ko tkole berem kaj pišeš se prvo nasmejen (tud če je informacija slabša) pol pa začutm tvojo iskrenost, ki jo res ful cenim pri ljudeh. Ja tko je treba je pojokat, še več pa se smejat in to to res obvladaš. S prehrano se pa da veliko vplivat, jest sem tokrat šla še na akupunkturo. Sicer ne vem kako bo na koncu, saj veš telo dela po svoje, ampak vmesni rezultat je boljši kot prvič. Sploh bo pa Reško že nekaj nagruntovuser posted image .

Tina super za celice, a te kj boli?

Zarja hvalauser posted image

Lara,Shuka, mismis,  abra Grethy (kje je),.....bom kratka, v vodoravnem težko pišem. Bom pa nadoknadla, čez tri dniuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
15.11.2008 11:01:12   
Zvezdica
e enkrat hvala vsem za navijanje. Sem glih dons našmu razlagala, kolk je lažje, če je človek v družbi ljudi, ki ga razumejo. Rada vas mam fejst.

Dajzi, kot sama želiš. Mi imamo tud tebe RADE. Ena user posted image zate.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.11.2008 11:02:26 >

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
15.11.2008 11:06:51   
mojsonček
Dan!

Bemti DAISY tut mene si v jok spravla s svojim postom... Ampak te občudujem draga moja, resnično! Upam, da vama ta projekt, ki sta si ga do marca zastavila uspe speljat, če ne 50 pa 60 kg... sam,da se kej premakne. Punce brez zamere ampak tale naša DAISY je res ena posebna cvetka, ni variante, da bi te človek spregledal. Drži se korenina!

Ostale že opravile z obveznostmi? Upam, da ste zadovoljne...

Vsem žurerkam, nosečkam, trepetalkam, navijačicam in vsem ostalim pa en prelep vikend! Do jutri zvečer, ko bom spet doma, vas bom pogrešala.... ste mi resnično zlezle pod kožo, sem postala tut jst odvisna od RR...

CMMMMOK

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
15.11.2008 11:08:32   
DaisyE
Blanči lubica, ne se jezit, ker sem pol še bolj žalostna, ko vidim, da ti ni vseeno zame. Pa še foliklom škodi.

Pupe, nisem naprej brala, sem se kar pri blanč ustavila. Resno vam pravim, ne se preveč sekirat zame, ker mi je pol še bolj hudo. Saj bo. Enkrat mora bit, tako al drugače.

Dajmo tole mojo butasto, smotano štorjo čim prej pozabit. Saj nimamo kaj za spremenit. Dajmo raje energijo vlagat v pozitivne zadeve. Dons mormo še blanch stimulirat, za dober endometrij, pa za stopko, pa nove punkcije bojo in novi ETji,... Ni hujšega kot žalostna RR.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
15.11.2008 11:14:20   
Shuka
Daisy - iskreno upam in navijam zelo močno, da te ta tvoj "mali srotko" (kot ji praviš) od skoraj morulce presenetiuser posted image user posted image user posted image

Mislim nate user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
15.11.2008 11:14:45   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Blanči lubica, ne se jezit, ker sem pol še bolj žalostna, ko vidim, da ti ni vseeno zame. Pa še foliklom škodi.

Pupe, nisem naprej brala, sem se kar pri blanč ustavila. Resno vam pravim, ne se preveč sekirat zame, ker mi je pol še bolj hudo. Saj bo. Enkrat mora bit, tako al drugače.

Dajmo tole mojo butasto, smotano štorjo čim prej pozabit. Saj nimamo kaj za spremenit. Dajmo raje energijo vlagat v pozitivne zadeve. Dons mormo še blanch stimulirat, za dober endometrij, pa za stopko, pa nove punkcije bojo in novi ETji,... Ni hujšega kot žalostna RR.

Dejzi Kolk mam jst tebe rada. Pa sem te samo dvakrat v življenju vidla, pa ene 100 krat brala...
Res si enkratna. user posted image

Pol do večera tle gor fešto zrihtamo za našo Blančiko... user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
15.11.2008 11:18:02   
mismis
Daisy, ma  bemti, sej ni kaj reči, razen tega da sem izgubila stavouser posted image .

drži se ti meni

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
15.11.2008 11:18:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuki, kako kaj? A potem si včeraj zdržala z malo manj hrane. Bravo. Jaz pa sploh n vem kaj je z mano. Od prvega do drugega postopka sem shujšala 4,5 kg (namenoma sevede), zdaj pa še kar kile padjo in to od punkcije do danes 1,5 kg. Zdaj pa mislim, da je bolje, če kile držim, kot pa hujšam. A ne? Ampak kaj, če mi pa paše samo zelenjava, sadje, skratka bolj lahka hrana. Meso mi pa sploh ne sede.

Lučka - Ti kar normalno jej kot ješ sedaj, kilce bojo že šle gor k bo treba, nč ni narobe če ti grejo zdej mal dol, sploh če ješ sam nekalorično hrano. Važn, da maš vitaminčke pa mineralčke k jih rabiš za pikice vse ostalo pa zaenkrat še ne rabjo, bojo mal kasnej.user posted image
Kdaj greva na kavico?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
15.11.2008 11:18:45   
blanč
Blanči lubica, ne se jezit, ker sem pol še bolj žalostna, ko vidim, da ti ni vseeno zame. Pa še foliklom škodi.

Pa kako naj ne bom jezna in kako naj ne jočem, če sem pa tako žalaostna.

< Sporočilo je popravil blanč -- 15.11.2008 11:19:08 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
15.11.2008 11:26:12   
arneja
Joj, Dejzi, mene je bilo prav strah, da se bo kaj takšnega zgodilo user posted image . Res ne vem, zakaj nam nekaterim puncam ne gre. Dajta, poskusita biti močna in spremenita prehrano. Ampak ko imaš enkrat dokaz, da drugače očitno ne bo šlo, človek verjetno nekaj moči dobi. In lepo, da si je Ata vzel čas za vaju. Ker količinsko postopke delati je brez veze. Imam pa jaz občutek, da si ti ok in da so od tvojega plavalčki malo "krivi", tako da naj se res tudi on potrudi. Je pa ok, da ste enkrat šele na 5. dan delali ET, ker imaš zdaj dokaz, da ni krivo to, da se pikica ne vgnezdi, ampak s pikicami nekaj ne štima. Jaz, če bova naslednjič le imela več kot eno pikico, eno sigurno pustim zunaj, da vidim, če bo do 5. dne prilezla.

Ti pa moram povedati, da si ti zame najbolj zabavna upajoča tukaj gor in da si zaslužiš postati mamica. In enkrat boš. Bomo že tole mati Naravo, ki je tako nesramna do nas, nekako ugnale.

Ostani z nami še naprej, jaz te zares zelo, zelo rada berem. Pa stiskam pestke, da vaju tale mali borček morda vseeno preseneti user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
15.11.2008 11:31:29   
mismis
Evo tako nekako je pa zgledala naša včerajšnja miza, sicer po tem, ko je kelnarca že odnesla ene par dokazov user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vsem, ki ste tole veselico zamudile, vam je lahko žal

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?