|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 9:58:34
|
|
|
|
3jeMi
|
Dan! hujšanje... pravzaprav sem v 1 letu spravila toliko dol, lepo počasi... začela sva z ono 14-dnevno dieto iz KCja, pa je šlo z mene samo 6 kg, ampak dovolj, da sem dobila zalet, ker se mi je fajn zdelo in sem videla, da sem sposobna tudi shujšat, če hočem (mene najbolj psihični pritiski zdrmajo in potem samo jem jem jem )... vmes mi je sestra podarila knjigo Zakaj so Francozinje vitke, lušna knjiga, v njej avtorica piše, da si je 3 tedne pisala kaj je in to sem začela delat tudi jaz, pa sem se tako kar začela zavedat kaj nosim v usta in sem pazila na prehrano, ker mi je bilo nerdno zapisati recimo, da sem pojedla pol škatle piškotov itd. Začela sem tudi nekako ločevat prehrano, ne skupaj meso in krompir, kruh je bil samo s sirom brez salame itd. In uvedla sem si zajtrk (prej ga ni bilo) in zadnji grižljaj dala v usta pred 20. uro, potem pa nič več. Aja, in ta glavno, ukinila sem gazirane pijače, razne sokce, kavica ni bila več s smetanco,... boh ve, če mi zdaj kaj takega ratalo. družinski dvoboj... jaz sem za, ampak, če uvedejo glas ljudstva ali pomoč po telefonu GH... joj, tudi jaz komaj čakam, da bo lahko kaj pojedel, ker se mi včasih zdi, da bo očke zgubil pri nama na krožnikih. Drugače pa naš "pujsi debelujsi" od cepljenja dalje full mleka popije ... je postal lakotnik, ne vem ali od cepljenja ali pa ker mu je P rekla, da je presuhcan... al je pa samo polna luna...
|
|
|