|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 9:03:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
13.11.2008 9:16:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

Neboglasnica a velika družina si, če imaš tri otroke? Kaj potem dobiš enkraten prispevek za to ali vsak mesec kaj?

To izplačiloje baje enkrat letno in znaša 376 ali 378 €, ne ljubi se mi pogledat. In ja, velika družina si, če imaš tru otroke.

populis: kako si ti pridna ... čiščenje, tickerji, pomoč prijateljicam pri opravkih... Hvala, zlata si, tako kot tale tvoj sonček.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 9:42:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
13.11.2008 9:50:14   
glugluglu
Jaz sem pa ravnokar zvedela, da so danes zjutraj v Lj. v Vevčah - Polje pred šolo na prehodu za pešče zbili šolarja, na tistrem čudnem križišču, bil je na kolesu, baje ni preživel,.......user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim tako me je groza, ko take slišim. 

Pa pri nas v Logatcu že 2 leti šola in vsi pišejo, sprašujejo župana a bo dal že kakšen semafor na glavno Tržaško cesto (odkar so jo prenovili), on pa nič. Nimamo niti enega semaforja po tej glavni cesti ko folk prinori, pa tovornjaki, otroci pa čez hodijo v šolo.
Jaz ne vem, a mora glih nekdo umret, da se kaj zmiga, joj sem žalostna jezna, .....

Neposredna povezava do sporočila: 4179
13.11.2008 9:58:34   
3jeMi
Dan!

hujšanje... pravzaprav sem v 1 letu spravila toliko dol, lepo počasi... začela sva z ono 14-dnevno dieto iz KCja, pa je šlo z mene samo 6 kg, ampak dovolj, da sem dobila zalet, ker se mi je fajn zdelo in sem videla, da sem sposobna tudi shujšat, če hočem (mene najbolj psihični pritiski zdrmajo in potem samo jem jem jem user posted image )... vmes mi je sestra podarila knjigo Zakaj so Francozinje vitke, lušna knjiga, v njej avtorica piše, da si je 3 tedne pisala kaj je in to sem začela delat tudi jaz, pa sem se tako kar začela zavedat kaj nosim v usta in sem pazila na prehrano, ker mi je bilo nerdno zapisati recimo, da sem pojedla pol škatle piškotov itd. Začela sem tudi nekako ločevat prehrano, ne skupaj meso in krompir, kruh je bil samo s sirom brez salame itd. In uvedla sem si zajtrk (prej ga ni bilo) in zadnji grižljaj dala v usta pred 20. uro, potem pa nič več. Aja, in ta glavno, ukinila sem gazirane pijače, razne sokce, kavica ni bila več s smetanco,... boh ve, če mi zdaj kaj takega ratalo.

družinski dvoboj... user posted image user posted image user posted image  jaz sem za, ampak, če uvedejo glas ljudstva ali pomoč po telefonu user posted image

GH... joj, tudi jaz komaj čakam, da bo lahko kaj pojedel, ker se mi včasih zdi, da bo očke zgubil pri nama na krožnikih.

Drugače pa naš "pujsi debelujsi" od cepljenja dalje full mleka popije user posted image ... je postal lakotnik, ne vem ali od cepljenja ali pa ker mu je P rekla, da je presuhcan... al je pa samo polna luna... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4180
13.11.2008 10:02:21   
dzanika
karamela jaz sem ko smo prišli iz bazena malega obrisala z robčki Toddies od nivee ker so tudi za telo. Ko smo pa prišli v apartma sem ga pa stuširala.

ilatic naš bi tudi bil na nogicah.. Pa ga tut še ne upam postavljati.

Neposredna povezava do sporočila: 4181
13.11.2008 10:02:56   
3jeMi
aja, včeraj sem odkrila, da imam na CDju posneto pravljico o Hruški debeluški (ob pripravah na spanje namreč poslušamo in pojemo pesmice, pa se tudi kakšna pravljica vmes najde)... HD ob večerih se spomnim nate user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
13.11.2008 10:04:44   
3jeMi
glugluglu... na žalost je tako, pa še po takih dogodkih si še naprej zatiskajo oči, najbolj žalostno je pa to, da se tudi domačini ne zavedajo kako je in še vedno norijo na takih odcekih... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
13.11.2008 10:34:23   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Meni je pa prav grozno danes. Ne vem al vreme, al dejstvo, da sem že 3 dni skoz sama, doma in notri (no enkrat sem šla vmes na krajši sprehod).

Prav utesnjeno se počutim, v glavi mi špona, nabija. Šla bi nekam vsaj za pol ure, čist sama. Moj pa že 2 dni samo feštari okol. Najprej bratranec dobil otroka, včeraj je imel sodelovec RD... Pride samo še spat. Meni se pa že mešaaaa!!!

Mah nč, grem se zakopat v cune (delat), da ne bo še slabše in še jaz ne pokasiram kakšne D. (mam filing da res nisem daleč od tega user posted image )

Zimska - a nisi ti tista, ki si govorila, da nimaš nikogar blizu in bi bila vesela da ti malega nekdo vsaj za 2 uri prevzame?

Kaj pa kakšne prijateljice? Nimaš nikogar blizu, da bi šla malo na obisk, da malo spremeniš okolje? Verjemi, da ti bo boljše, samo da malo greš kam.. Meni včlasih tud postane tečno skoz bit doma (ko sva itak nonstop same), pa grem malo v kakšen večji trgovski center, se dobim s kakšno kolegico..Pa imam enih 25 km vožnje.. In ko pridem domov imam dovolj letanja za 1 tedenuser posted image A imaš avto? Pelji se nekam! No, pa k meni hodi mama 1x na tedn recimo, pa včasih sestra..

Najdi si kakšen hobi kot recimo aerobika, al pa kaj podobnega, pa boš 2x na teden tam, čisto sama, boš spoznala nove ljudi..Imaš kako možnost tam pri vas?

Mene spravi v dobro voljo muzika recimo..Si dam gor kake žive komade, jaz takoj postanem boljše volje, mali pa je muzika tud všeč, se vedno smeji zraven, tudi ko ji pojemuser posted image

Če pa nič od tega ne velja, pa pridi k meni v Sladki Vrh, madona! Sej je samo 125 km razlikeuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4184
13.11.2008 10:36:18   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

temni ferrero...meni je mnjamsi...sicer je navaden se vedno boljsi ampak tud ta mi je mnjamsi..sicer paobozujem same drage sladkarije...toblerone, ferrero, toffeefe, mon cheri,....milka-bljak

Tole o Milki se čisto strinjava ... Pr men tut samo drage stvari palijo, ferrero, bajaderce ... user posted image

Evo, eno nasprotnico - Milka rulesuser posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
13.11.2008 10:38:57   
ilatic
Meni je pa prav grozno danes. Ne vem al vreme, al dejstvo, da sem že 3 dni skoz sama, doma in notri (no enkrat sem šla vmes na krajši sprehod).

Prav utesnjeno se počutim, v glavi mi špona, nabija. Šla bi nekam vsaj za pol ure, čist sama. Moj pa že 2 dni samo feštari okol. Najprej bratranec dobil otroka, včeraj je imel sodelovec RD... Pride samo še spat. Meni se pa že mešaaaa!!!

Mah nč, grem se zakopat v cune (delat), da ne bo še slabše in še jaz ne pokasiram kakšne D. (mam filing da res nisem daleč od tega )

Zimska lahko me pokličeš kadarkoli, če ti bo hudo. Vem veliko tako da ti lahko pomagam. Če imaš avto si pri meni dobrodošla tudi na kavici. Jaz žal ga nimam, če ne bi jaz prišla do tebe in te kam popeljala.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
13.11.2008 10:39:59   
ilatic
DRUŽINSKI DVOBOJ

1. Sanja
2. Metka
3.Anja - HD
4. Neboglasnica

Zdaj bom poklicala in se pozanimala ter vas obvestim!!!
Glejte da me ne boste okrog prnesle pa bom tam sama. HI hI

Neposredna povezava do sporočila: 4187
13.11.2008 10:47:00   
ilatic
evo klicala sem. Prijavo morm poslat po emailu. Za prijavo potrebujem opis, zakas se bi prijavile, kaj nas združuje....Tko da rabim od vsake posameznice sledeče:
1. ime
2. starost
3. nekaj malega o vas (koliko otrok, hobi, kraj kjer stnujete...)
4. fotografijo.

Najbolje da mi pošljete na ZS.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
13.11.2008 10:53:07   
tims
Dobro jutro.

Jaz sem tud mal slabe volje dons. Se mi je tamala spet ponoč ob 4ih zbudila. Pa sej mi ni panike se dvignit, sam me skrbi, da imam premal mleka in se zarad tega zbuja user posted image . Mogoče pa tud zarad tega tko grdo vleče bradavice? Ma kaj pa vem. Jo bom čez dan začela večkrat prstavlat, pa bom vidla kaj bo ratal iz tega. Sicer bo pa kmal 6 mes. pa bomo začel dodajat GH. Upam, da bojo moje joške zdržale do takrat in da ne bojo šle do takrat v stečaj.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: populis
tims vidim da si naštimala tickerjeuser posted image user posted image user posted image , slikice sem izbrala te katere sem imela, če pa hočeš druge fotke mi jih pa pošlji pa bom na novo naredila

A, sem dobra, a ne? user posted image user posted image user posted image  Ti bom po meilu poslala fotko od Tima, ker če če bi se sama spravla tole delat, ne bi nikol mela tickerja user posted image . Sem prav šalabajzer za te stvariuser posted image .

Grem našo zrihtat, pa kosilo kuhat, pa mal pospravt... Pa tok se mi nč ne dauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4189
13.11.2008 10:55:37   
lidija***

Imam pa en velik problem. In sicer je naša lumpa začela grist bradavice, ko jo dojim. To mi konstantno dela skoraj pri vsakem obroku. Najprej lepo je, potem pa stisne z dlesnimi, da se mi kar zvedze prikažejo. Prej je to samo včasih naredila, zdaj pa mislim, da se to dogaja že tri, štiri dni. Sem resno začela razmišljat, da bi jo začela hrant po flaški, ker zdaj ko jo pristavim, bradavice bolijo ko . Sej pol vmes je ok, dokler ji ne pride na misel, da spet stisne. Pa sem že probala jo kao kregat, pa kaj ko se mi vsakič nasmeji in naslednjič je spet isto . A se je kateri tud kaj tazga dogajal?

Tudi, tudi. Tudi moji dve starejši sta to delali. Sedaj pride čas, ko se bodo malo majn cartljali in bolj papcaliuser posted image user posted image . Ko vidiš, da ne je in začne stiskat z dlanmi umakni joškico. Kreganje seveda ne pomagauser posted image  Če se prav spomnem, je boljše, ko so zobki zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4190
13.11.2008 10:58:55   
lidija***
stiskat z dlanmi umakni joškico

user posted image user posted image user posted image  tiskarski škrat- z dlesniuser posted image

dodatek za veliko družino. tudi mi user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
13.11.2008 11:00:26   
lidija***
probali smo korenčekuser posted image . Najprej se je nakremžila, potem pa ji je bilo všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 4192
13.11.2008 11:01:29   
glugluglu
Zimska, ta občutek pa poznam zelo dobro, sploh ko smo se mi pri prvem - Marku preselili v Logatec in nisem poznala nobenega in sem bila tudi brez avta dopoldan, pa še vse moje prijateljice so bile študentke še brez družin tako, da.......
Drži seuser posted image

Pa ne pozabi na srečanje 20.11.user posted image v City parku,
aja a ste se potem zmenile? jaz ne vem, če bom, razlog je pa samo eden: v petek naslednji dan ima Tian cepljenje, in trgovski centri- no saj do zdaj ni bilo nič, a pretiravam? Avto pa imam naslednji teden, ker je moj dragi na službeni poti.

Drugače se bomo pa to soboto 15.11. okoli 14-15.30 potikali po Europarku Maribor, ker gremo za vikend k prijateljici in bodo otroci tačas na rojstnem dnevu tam, prijateljica z možem in mi s Tianom bomo pa šli malo zapravljat. Saj najbrž bosta onadva varuški na kakšnem pivu, midve pa v štacuneuser posted image .

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 11:09:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
13.11.2008 11:10:50   
lidija***
Zimska- mogoče bi ti bil všeč reiki. Saj, ko misliš, da si sam, sploh nisi sam. Najbolj žalostno je da si sam, ko je toliko drugih okoli tebe.

Reiki načela:
Samo danes ne skrbi
Samo danes se ne jezi
Bodi hvaležen za vse kar prinaša življenje

Sprejmi :
Samo za trenutek odmisli svoje misli in pričakovanja. Samo za trenutek postani prazen. Odpri se in sprejmi...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
13.11.2008 11:14:13   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

A so še katero napadli mozolji?
Jaz sem kot pubertetnica. Pismo, al so to živci al pa čokolada.

Jaz sem tudi dobila nakazano porodniško, a kaj, ko je bla že porabljena user posted image

Mene user posted image na sumu mam čokoladouser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 11:15:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4197
13.11.2008 11:17:45   
lidija***
HD- ja, počasi....

Neposredna povezava do sporočila: 4198
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 11:25:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
13.11.2008 11:26:53   
rovar_ka
user posted image user posted image user posted image kaka faca je mala, ji ful pojem zraven ko muziko poslušama, pa se ful smeji, in me prav gleda v usta pa jih odpira, kot da bi rada ona tudi zraven zapelauser posted image user posted image user posted image pravo fešto mama  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!