|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
15.11.2008 9:15:31   
lara light
Dobro jutro miška, naša letnica od netke...user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
15.11.2008 9:16:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Hmmm, zajtrk, jaz sem zaenkrat še na vodi....potem pa bom nadaljevala: imam domač kruh in ga bom malo popekla pa še kej zraven...pa še kaki prej, menda ima polno vitaminčkov, kaj pravite, Zarji, prletiš ti? Še kera? Ne vem, če vam dobro.user posted image  Sej imam tudi nutelouser posted image
Danes se moram malo pazit, včeraj sem žrla na osmici dobesedno za tri, veš Zarji...v pon G in tehtanje, že vidim kako me bo nahrulilauser posted image

a je ostalo kaj za domovuser posted image user posted image user posted image ?????? Zdaj mi pa res ni do kakija al pa nutele....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3577
15.11.2008 9:17:29   
zarja1
Jaz bom naredila mladi grah, pa krompir v pečici z rezinami buče, pa kakšen košček purana na žlički olivnega, solata. Dej pomagajuser posted image

sploh ni slabo veš.............kupim!!!!!user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3578
15.11.2008 9:18:00   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Hmmm, zajtrk, jaz sem zaenkrat še na vodi....potem pa bom nadaljevala: imam domač kruh in ga bom malo popekla pa še kej zraven...pa še kaki prej, menda ima polno vitaminčkov, kaj pravite, Zarji, prletiš ti? Še kera? Ne vem, če vam dobro.user posted image  Sej imam tudi nutelouser posted image
Danes se moram malo pazit, včeraj sem žrla na osmici dobesedno za tri, veš Zarji...v pon G in tehtanje, že vidim kako me bo nahrulilauser posted image

a je ostalo kaj za domovuser posted image user posted image user posted image ?????? Zdaj mi pa res ni do kakija al pa nutele....

Ne, nič,user posted image saj me je po tistih količinah bilo sram rečt, še kg za domov...ampak zdaj mi je pa žaluser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
15.11.2008 9:18:42   
lara light

Jaz bom naredila mladi grah, pa krompir v pečici z rezinami buče, pa kakšen košček purana na žlički olivnega, solata. Dej pomagajuser posted image

Velja, vaju čakavauser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
15.11.2008 9:19:24   
zarja1
Larči kje si to bla? Jaz sem bla letos jeseni v (upam, da bom prav napisala) Brje pri Komnu.....osmice rulajo!!!!!!!! Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
15.11.2008 9:20:04   
lara light
Punce, a je Daisy s kom na gsmu na vezi? Kdo bo čakal še kalamareuser posted image ...

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3582
15.11.2008 9:20:15   
miska73
Pija, noki, hedi, mismis lepo vas je bilo včeraj spoznat.
Ostale, ki sem vas že prej poznala, ste pa itak razlog, da sem se včeraj priklatila do LJ.
user posted image

Pija, še kar ne vem, od kod si mi znana.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
15.11.2008 9:20:18   
zarja1

me čakate....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3584
15.11.2008 9:21:48   
lara light

Larči kje si to bla? Jaz sem bla letos jeseni v (upam, da bom prav napisala) Brje pri Komnu.....osmice rulajo!!!!!!!! Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Ja, poznam, bila večkratuser posted image ...jaz sem fan osmicuser posted image , bog mi pomagej, ma kaj čem, če mi je fino.
Zdej je še do ju3 v Šmihelu pred N.Gorico...čaki grem pogledat ime, jih bo pa zdej cela rajda, veš.

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
15.11.2008 9:22:14   
miska73
Lara user posted image Zarja user posted image

Grem pogledat če je v hladilniku kej užitnega...

Neposredna povezava do sporočila: 3586
15.11.2008 9:23:01   
lara light
Osmica Vrban, Šmihel...ti dam link, če vaju zanese dol:
http://www.osmice.info/slo/

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3587
15.11.2008 9:23:42   
zarja1
mene dans še vse to čaka....user posted image , user posted image , user posted image

tak da se beremo še malo kasneje...

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
15.11.2008 9:23:47   
Hope2
Dobro jutro vsem čvekamuser posted image

Najprej naj čestitam našim novim noswčkam in bodočim mamicam mlinčki, lučki, anci banci, kalini in laniuser posted image user posted image user posted image . Naj vam trebuščki lepo rastejo in malčki lepo razvijajo, partnerji pa vas naj lepo razvajajouser posted image

Zdaj pa še VELIKA zahvala, za dihanje, podporo, za čestitko (telegram in darilouser posted image ), čestitke (po RR) in za vse lepe željeuser posted image . Punce ves te res fenomenalne in vsem iz srca želim, da čim prej  spoznate radosti starševstva. Hvala, hvala, hvala in še enkrat hvalauser posted image user posted image user posted image

Bom probala mal opisat dogajanje na martina, če me prej ne prebudi naš pubecuser posted image . V torek sem imela navaden G pregled in ker bi bil že čas, da me po dolgem času spet pogledajo ali sem kaj odprta, smo se kljub zadnji močni krvavitvi ob pregledu in velikem strahu, da se situacija ponovi, opravili vseeno pregled. Kri se je seveda spet ulila, ampak besede G so me šokorale. Greste kar v porodnišnico, danes boste rodiliuser posted image user posted image , odprti ste 3 cm. Kot zakleto, meni so ravno v tistem trenutku zaprli mobi kartico in tako nisem mogla niti moža poklicatuser posted image . G mi je posodila svoj telefon, da sem mu javila naj pride v akcijouser posted image . Jaz pa pot pod noge in v porodnišnico, kjer me pogledajo in sem že bila 4 cm odprta. Sledi sprejem, klistir, čakanje na porodno sobo, saj so bile vse zasedeneuser posted image . Popadkov nisem imela al jih pa nisem čutilauser posted image . Šele ko je klistir opravil svoje in ko sem dobila vijola porodno sobo (16.30) sem začela čutit rahlo šraufanje-popadke, odprta že 5-6cm. Nič posebnega, na veliko smo se smejali in čakali akcijo, ki pa je ni in ni bilo. Ob 18.30 mi predrejo mehur in po 30 min so popadki bili malenkost močnejši. Ker so bili neredni in še prešvohcani, sem okrog 21.00 dobila minimalno dozo umetnih in potem se je začelo. Kakih 5 hudih popadkov sem s pomočjo moža predihala (seveda tudi z vašo pomočjo) in mali lovro je pokazal laseke. V zadnjem popadku pa je že pokazal celo glavico in lovro je pokukal na svet ob 21.54user posted image . Porod naraven, nič strašen, nič proti bolečinam, skratka še kar ok, razen rezanjauser posted image . Šivanje me je potem bolj bolelo, kot pa popadki in poroduser posted image . Aja pa punkcija je bila zame bolj boleča in mučna kot porod. Moram pa povedat, da sem bila zelo sproščena, brez strahu, prepustila sem se toku in prihodu našega prestolonaslednikauser posted image . Tako, da bodoče mamice, bodite res čim bolj sproščene in naj vas ne bo strah. Malček je imel zelo močen sesalni refleks, tako da je tudi dojenje fino steklo in sem že fajn mlekarcauser posted image , upam le da bo tako ostalo še vsaj nekaj mesecev. Drugače pa se še kar lovimo in sproti učimo, pri določenih stvareh pa smo še fajn štorasti, pri spanju pa hm, kaj je že touser posted image user posted image . Če spi ga gledam, če še diha, če ne spi, pol pa itak mi ne spimo.

Moram zaključit, vas pridem še ob priliki kaj pogledat in ponavijatuser posted image user posted image user posted image . Moram še malo pokukat kako je z akterkami. Pa še srečno vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
15.11.2008 9:24:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišek javi menu za dans.....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
15.11.2008 9:25:07   
Hope2
Ob prvi priliki, vas pa vse navijačice vabim na kofetek, v zahvalo za podporouser posted image . Še enkrat hvalauser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
15.11.2008 9:25:20   
lara light

me čakate....user posted image user posted image user posted image

Zarjica moja, tle se midve hecava, amapk jaz si želim, da bi čimprej dojela...se bojim da bo prej konc nosečnosti, kot mi stopi v glavo...midva sva že 11 let dvojina...prav imaš, mi štirje vaju čakamo!!!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
15.11.2008 9:26:19   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ob prvi priliki, vas pa vse navijačice vabim na kofetek, v zahvalo za podporouser posted image . Še enkrat hvalauser posted image

Hope, HOPE!!!!! Draga mami, čestitam še 1x, bravo!!!!!!!!!!! Kako si? Lovro?user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
15.11.2008 9:26:55   
zarja1

Osmica Vrban, Šmihel...ti dam link, če vaju zanese dol:
http://www.osmice.info/slo/

joj fino....vse osmice na enem mestu!!!!!!!user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3594
15.11.2008 9:27:08   
lara light

ti lisicauser posted image user posted image user posted image  a, pametnauser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
15.11.2008 9:31:14   
pikovit
O Hope lubica moja,si se že oglasilauser posted image Potem takem ste že doma in se pridno crkljate.Pozdravi atija in Lovra.Pa počivaj,če se le da.

Neposredna povezava do sporočila: 3596
15.11.2008 9:31:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
pri spanju pa hm, kaj je že touser posted image user posted image . Če spi ga gledam, če še diha, če ne spi, pol pa itak mi ne spimo.

Hope še enkrat iskrene čestitke......no zdaj pa že spet user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
15.11.2008 9:32:28   
zarja1

ti lisicauser posted image user posted image user posted image  a, pametnauser posted image

Larčica ni mi za kuhat kaj ekstra..upam, da bo ktera predlagala kr špagete .....saj nis huda...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3598
15.11.2008 9:33:52   
lara light
Hope, vsa sem se naježila...in solzne oči imam...čudovito si napisala, še lepše doživela. Po vseh mukah, pravim jaz, vse pride na svoje mesto. Vesela sem, da ti je bilo prihranjeno, da je bil porod tako lepa izkušnja. Ti štorasta? Že vemo iz prve roke, da ti gre, kot bi bil najmanj peti, tako da...Skratka lepo, krasno.
Čuvajte se in uživajta z junakom! Bliža se najlepši del leta in verjamem, da bodo pri vas iskre sreče razsvetljevale nebo! Vse dobro in topel objem!user posted image user posted image user posted image

Pa ne pozabi, da sem jaz danes noseča, je veliko tvoje zasluge. Ti že veš. HVALA, HVALA!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3599
15.11.2008 9:35:15   
lara light

Larčica ni mi za kuhat kaj ekstra..upam, da bo ktera predlagala kr špagete .....saj nis huda...user posted image user posted image user posted image

Huda? Najrajš bi jaz priška k tebi, meni so špageti na 100 načinov najljubša hrana!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?