Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:32:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, za nami je že 2. budnica pa kaj je z našim ??? dober je tvoj mali, berem, da cel dan ni nič spal, pa še ima zdaj energijo? Uboga mama No, držim pesti, da je bilo to zadnje bujenje pred jutrom.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:34:54
|
|
|
|
ella79
|
mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:35:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Mala pikica, lepe slikice Ti je pa Lana tako zelo podobna Pa Lukec je tako zrastel KOmaj čakam, da se vidimo Janey , če bi bila bližje, bi rekla da pridi na 1 deci pa na en čik , tko pa je vse kar ti lahko rečem, da pridi v LJ da se malo nasmejimo in načvekamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:35:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:35:50
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A za vaše sončke boste sami torte pekli??? Vsaka čast, jaz bi svojo lahko samo v temi dala na mizo. Sploh nisem za ta fina dela. tud jst nisem, pa sem jo za 6 mesecev vseeno nardila, pa še dobra je bla. Je bla pa to moja druga torta v življenju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:36:11
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje? da stisneš kontakt (pod avtarjem)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:36:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - tale je od mene
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:36:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje? ne moreš, ker jih nimaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:37:31
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey , če bi bila bližje, bi rekla da pridi na 1 deci pa na en čik , tko pa je vse kar ti lahko rečem, da pridi v LJ da se malo nasmejimo in načvekamo ja bom vidla. moram malo razmislit kak pa kaj... ja čik bi pa zdaj res pasal, pa deci žganega
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:38:09
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - tale je od mene hvala...bi pasal v živo res sem žalostna, ker je tolkokrat tak
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:38:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje? ne moreš, ker jih nimaš janey
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:39:47
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby uuu to pa je mase. Sicer meni ta masa po okusi ni všeč, sam zgleda pa dobr. lepe tortice. Bi zdele eno jencili joj jaz ne vem kaj ga matra. Kaj pa ti misliš, zakaj se zbuja? Ti res nisem nič fovš upam, da se bo kmal naučil spat kot se zagre. Jaz sem sicer še vedno mnenja, da če čez dan lepo in dovolj spi, bo tudi ponoči lepo mirno spal no, sam če pri itati pogledaš, Jakob čez dan tudi velik spi, ponoči pa malo manj potem pa bodi pameten. Pomoje je zelo velik na tem, da se ga da vedno isto uro spat, prej večerni ritual, da ve, da zdej more pa mal dlje spat kot čez dan, k ga sam poje in gre spat Ella, pojma nimam. Probala sem že vse možne kombinacije. Samo dojenje, kašica + dojenje, samo kašica, zdej flaša,...nič ne pomaga. Pojma nimam kaj ga matra, je pa prov noro to. Pa še zaspat noče nazaj . Teorija o dnevnem spanju, pa pri nas niti malo ne drži. Mi je zadnjič spal več kot tri ure, noč pa je bla enaka, tko da ne pali to. Večerni ritual je vedno enak, probam ga pa tud dat spat nekje ob isti uri, sam če rata je to bolj slučaj. Ponavadi noče spat in tud pustit ga ne morem samega, ker TULI! Še kak predlog???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:39:52
|
|
|
|
Janey
|
jaka joka zdaj že ene 4ič spet bo grozna noč...jaz moram pa jutri ob 7ih za ljubljano
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:40:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje? ne moreš, ker jih nimaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:40:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje? da stisneš kontakt (pod avtarjem) kak pa se izbriše prijatelj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:40:54
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, za nami je že 2. budnica pa kaj je z našim ??? dober je tvoj mali, berem, da cel dan ni nič spal, pa še ima zdaj energijo? Uboga mama No, držim pesti, da je bilo to zadnje bujenje pred jutrom. hvala, ne veš kako jih šele jst
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:40:55
|
|
|
|
Janey
|
grem kar raje spat...mislim bedet ampak v posteljo lep večer vam želim, se javim kaj jutri, upam da boljše volje.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:41:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - tale je od mene hvala...bi pasal v živo res sem žalostna, ker je tolkokrat tak pridirkaj mimo, pa še skadiva kakega, pa viski iz hladilnika v promet spravim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:41:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje? ne moreš, ker jih nimaš UUUHHHUUUUHHHUUUUU a to si od zavisti tko pozelenela Pa jezik imaš tudi daljši kot takrat, ko sem te spoznala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:45:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje? ne moreš, ker jih nimaš UUUHHHUUUUHHHUUUUU a to si od zavisti tko pozelenela Pa jezik imaš tudi daljši kot takrat, ko sem te spoznala ja valda imam daljši jezik, če sem pa že starejša
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:46:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kok sta cukra res sta fletna in lepe slikice SN jaz ne vidim tvojih slikic help meeee Kako dodam prijatelje? ne moreš, ker jih nimaš UUUHHHUUUUHHHUUUUU a to si od zavisti tko pozelenela Pa jezik imaš tudi daljši kot takrat, ko sem te spoznala ja valda imam daljši jezik, če sem pa že starejša nimam kaj dodat, res ti je zrastel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:47:17
|
|
|
|
ella79
|
jencili ti ne znam več svetovat a da bi pa čez dan preveč pojedu, glede na to da je kar jedec, pa da ga šravfa... a to je zdej začel tok slabo spat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:48:21
|
|
|
|
ella79
|
punce jaz vas zapušam za danes lepo naprej čvekajte nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:49:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - pa se tolažim, da nisem edina s tako velikim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:51:13
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili ti ne znam več svetovat a da bi pa čez dan preveč pojedu, glede na to da je kar jedec, pa da ga šravfa... a to je zdej začel tok slabo spat mah kaj naj ti rečem...svoje čase se je zbujal že samo 2x na noč. Ampak tega je že več kot en mesec. Zdej se zbuja po 5x na noč, s tem, da je zadnjih nekaj noči prov uno krik in ni šans nazaj zaspat . Pa je kr skoz enako oz. poje mal več zdej kot včasih, sam tud raste... Ne vem, kaj naj si mislim...res me je počasi začelo utrujati tole...predvsem to, da ne zaspi nazaj je mučno In če bi preveč pojedu? Naj mu ne dam za jest, če hoče? Tega ne morem narest, vem pa itak ne, kdaj bi blo 'dost'
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......