|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
15.11.2008 11:11:35   
dolenjka
Ella, ne, ker sem hotla da carica doma odspi in pol krenemo, pa je spala samo 45 minut user posted image  No, sej je čist dobre volje, sam se je pa vsedla v postelji in samo upam, da ne bo zdej praksa to postalo in nas to pri spanju oviralo user posted image  Ah, ne ne bo user posted image

No, zdej sem si lase zrihtala, še stuškam se, tamalo naprevim pa gremo, da bomo do 14h nazaj, da gre spet ajat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 776
15.11.2008 11:12:39   
dolenjka
Zadnje čase pa skoraj vedno jaz začnem stran user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
15.11.2008 11:34:18   
Februarka08
Sem vas prišla mal pokukat... grem hitro še cunje obesit, pa tamalo dat spat, potem pa v sp. štuk klobase delatuser posted image upam da bo tale dan čimprej mimo, ker sem že sita tega...

Lep danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
15.11.2008 14:34:03   
ella79
dan user posted image
kje ste, nikjer nobene user posted image
mi smo se navozičkali, zdej gre pa Zoja nina nana, jaz pa kej dobrega skuhat.
je pa Zoja imela za kosilo: krompirček+cvetača+bučke+****nček. Pa probala sem ji dat prej še polento z sirčkom, pa smo s težavo dol spravili 5 žlic user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 779
15.11.2008 14:48:48   
Februarka08
Larisa se je naspala, je spala 2 uri 45user posted image zdej jo pa čaka gov.juha s kruhkom in malo sladke repe. Upam da jo bo jedlauser posted image potem pa letiva mal ven in kasneje v Müllerja pogledat, ker je ta vikend -10% na vse izdelke! Samo ne vem pa če v vseh prodajalnahuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 780
15.11.2008 16:15:11   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka a še niste šli user posted image user posted image user posted image user posted image naša je tudi zaspala, ni nič kazala znakov zaspanosti, pa jo v postlo položim in v sekundi pri palčkih user posted image

jencili user posted image user posted image kaj pa če ga tist na luleku kej moti in nervira user posted image

user posted image  pojma nimam. Kako bi pa to lahko ugotovila?user posted image
Sicer je pa dons že bolš. Je celo spal od 13.30 - 15-ih in tud jedu je kosilo normalno (260ml), ker dop. je neki štrajkal. Mogoče pa le bo počasi...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 781
15.11.2008 16:20:23   
jencili
joj sm nevljudna.

DANuser posted image

no tako. Zdej pa lahko nadaljujem...user posted image
No, sej sm praktično vse že povedala, ampak ok.
Februarka, tud midva sva dons namenjena v Mullerja, pa sploh nisem vedla, da naj bi blo -10%user posted image . Greva pa malo zalogo kašic spet narest, pa mogoče še mami kej zase najde, k bo glih tmuser posted image

Gre še kera, se dobimo na kavi?
Recimo čez eno urco???user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 782
15.11.2008 16:43:11   
mesecnica
SN - ne bit žalostna, če slučajno prenehata z dojenjem. Res sta dolgo uspevali user posted image . A vrečke za urin morate same nastavljat? user posted image  Pri nas to sestra naredi.user posted image  Drugače pa jaz vidim tvoje albume stare. Ne vem, če si kaj novega nalagala še user posted image
Blaža - jaz tudi full veliko na kulinariki visim. Mi je tako dobro brat forume.user posted image
Februarka08 - user posted image  za nov avatar. Pa držim pesti za dober urin. Aha - pa naši nikoli niso sramnih ustnic na full razpirali, ko so ji vrečko gor dali ampak so samo najprej prilepili na presredek in nato na eno stran lulike in nato še na drugo. Pa je zmeraj bilo OK. Sramne ustnice so bile pa skupaj.user posted image  Nama so vedno tako jemalli urin, vsi v bolnici in ZD in na Pediatrični.
Suzi* - user posted image  Žana, da je lepo spala. Pa upam, da vam prehlad čimprej mine.
MetiLu - user posted image  za mini RD - čeprav z zamudo.
Bamby - full luštne slikce.user posted image user posted image user posted image  Je bila pa Anaja kot angelček.user posted image  Pa torta je res lepa. Pa full dobra stran od sestrce - se bom še jaz naučila vrtnice delat.user posted image
Pina-1 - tudi vam user posted image  za mini RD - čeprav z zamudo.
Jencili - jaz imam cuclje št. 3 za mleko in vodo. Pa pri naši tudine pali, da bi celo noč lepo spala, pa ni važno koliko podnevi spi. Pa user posted image  zate.
Buči - jaz žal nimam nobene rdeče mikice.
Mala_pikica - kakšne lepe slikice user posted image . Tvoja Lana in Luka sta tako lepa otroka. Tako srčkana.user posted image
Janey - user posted image  zate. Ti verjamem, da si noro utrujena od faksa in potem še od dela doma. Povej svojemu, da bi te enkrat on lahko malo razvajal - mogoče ti pa rata.user posted image

No medve sva tudi danes že enkrat odvozičkale. Zdaj pa spi.
Jedla je korenček+cvetača+kolerabica+piščanček+koruzne testenine.
Drugače ponoči standardno vstajamo. Sedaj sicer na 3 urce. Ampak OK - dokler takoj potem nazaj zaspi sem čisto zadovoljna.
Pa celo stanovanje sva z mojim že sčistila. user posted image
Zdaj pa počakam, da se zbudi, pa malo še poje in gremo še malo vozičkat. Mogoče bomo šli celo kam na obisk.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 783
15.11.2008 17:04:21   
jencili
mesečnica, vsaj tebi hvala za odgovoruser posted image user posted image . Ostale so vprašanji očitno spregledaleuser posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
15.11.2008 17:09:11   
jencili
evo, žehti sta obešeni, mali je pri tašči, jst se pa samo še oblečem, ga poberem in šibava v Kranj malo na potep.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 785
15.11.2008 18:13:31   
Februarka08
Jencili, ko si se ti odpravljala v KR, sva ble midve že domauser posted image Aja - sem nakupla pol Müllerja, pa pridem do blagajne in vidim plakat da je -10% vsak konec tedna v novembruuser posted image jest sem pa mislila da je samo danes, če ne sploh šla ne bi... no ja, sva šle vsaj malo od doma...

Sem pa tako jezna zdele da bi kar vpilauser posted image user posted image user posted image že cel dan se trudim, da bi tamala kaj pojedla (spet mi je začela bolj malo jest nekaj dniuser posted image ) in končno mi prejle uspe in spravim vanjo cel Hipp-190guser posted image ja, vse bi blo super, če mula ne bi tiščala v usta vse kar vidi in posledično je tud pol Hipp-a ven prišlouser posted image user posted image user posted image matr, sem mislila da jo bom po nagi ritiuser posted image kok me pa to pojeziuser posted image pa jo udarim po rokici, pa nič... zdaj bi pa tud že mogla mal vedt, al kakouser posted image mah, pustmo to...

Grem zdaj pogledat kje je in kaj dela... lep večer, upam da moj kaj prej pride gor kot včeraj in da bova kaj skupajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 786
15.11.2008 18:35:41   
buči
Čer, mi smo iz celodnevnega izleta, smo šli v Graz po 2 antilopi, nora gužva na parkirišču, v trgovini le malo bolje, zapravili celih 80 evrov, potem pa v Celje k sorodnikom, je bilo kar ok. preživela, zdaj imam "mir" za nekaj let user posted image . Upam, da mi uspe zvečer malo na zrak, ker sem bila v bistvu cel dan notri. Pa je šel en lep dan, ampak kaj hočem.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 787
15.11.2008 19:03:19   
Neni13
Dober večer,

Februarka, očitno je samo v Kranju -10 %, v Velenju sem danes plačala kar cel znesek...

Buči super za nova stolčka in predvsem, da vam je uspelo tako malo zapravit..

Naš pa je ravo zaspal,... kako to, da vam otroci toliko spijo??
Zaupa katera recpet??
Mi smo pokonc od 06-ih, spal je od 09.15 do 10-ih, pa popoldan od 14- 14,35. Je pa zdajle kr dol padu, bogi revček..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 788
15.11.2008 20:22:24   
MetiLu
Čer!
Mi smo dobro, vročina je padla, zobka še ni user posted image

Že par večerov imamo grozne težave z uspavanjem... dretje do amena, zaspan pa tko, da komaj gleda, sam ne, frajer bi kar iz postle ven poletu če bi lahko user posted image  meša se mi že, da o (ne)spanju ne govorim ...

Dones smo se malo potepali in je babi Janezu kupila nov voziček - Quinny Zapp user posted image user posted image user posted image  Ful je dober, upam, da bo dbro služil svojemu namenu user posted image  ... Pa v mullerju smo tud bli, sam nič ne vem o popustu, ker je mami plačala user posted image  kok mam jest fajn mami, mi včasih res lepo rit odnaša pa € zame in za Janeza zapravlja user posted image  user posted image

Zdele pa še enga sušilca počakam, da prospravim cotke, pol pa počas spat.

No, zdej je pa končno tišina v spalnici, je ati zrihtal... 

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 789
15.11.2008 20:33:10   
listek1
čer,

mi že spančkamo, čeprav je eno kitico odšlafal do 18h. Jemo pa spet bolj tko tko user posted image  danes zjutraj ni hotu nič jest in je v bistvu jedel nazadnje včeraj ob 8h. No pol za kosilo je neki pojedel, malca je bla pa  spet 6 žlic in konc. Večerja je bla še kar, je pa vsaj flašo nekaj spil.
Jencili in februarka - mi smo bili tud prej v Mullerju user posted image  Sem tud jest mal zaloge nardila. Škoda, ker se nismo vidle. Jencili a se ti je ratal kej spočit?
Februarka - ti si pa ful pridna, skoz neki delaš user posted image  A bomo kakšno klobaso doble za probat user posted image
Ella - no vsaj 5 žlic je šlo dol, kar je vseen boljš kot nobena user posted image user posted image
Buči - bravo za uspešen nakup user posted image
Mesečnica - tud vidva sta bla ful pridna, da sta vse pospravla. Pa, da se tvoja sončica čimprej navadi prespati celo nočko, da se bo mami lahko mal naspala user posted image

Jest sem bla pa  pr frizerju dones user posted image  Je pasal imet mal časa zase in je user posted image  zrihtal Davida, mami nam je pa vsem kosilo skuhala. David je danes jedel sladko zelje in notri mal meska.  Zdele se  pa navečerjava in pogledava en film, pol pa nina nanaa.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 790
15.11.2008 20:35:08   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, za nami spet en fan dan. Uspeli smo kupiti ful dober in zmogljiv prenosnik, da vas bom lahko čekirala s severa user posted image  Vzela sva ga na 24 obrokov, da ne bo tošl preveč trpel, ker je stroškov čist tu mač in človek pač ne ve, kaj bo ta recesija prinesla čez nekaj mesecev user posted image
Carica je bila danes več kot pridna user posted image  V LJ je pojedla 80 ml mareličnega jogurta (Hipp), spala skoraj 1 uro in pol v vozičku, tko da smo se še malo na sonček vsedli in pokofetkali user posted image  Za kosilo je pojedla 170 gramov polente s sirčkom, cvetačo, brokolijem in ohrovtom user posted image  user posted image  user posted image  Potem pa še malo kruhka in seveda zizike za lahko noč. Zaspala je ob 20h, kot običajno, moja mami (je bila na obisku) se je pa samo čudila, kako na minutke je narejena za pančkanje user posted image  Tudi v vozičku je zaspala ob 14h, tako kot gre spat doma user posted image

Danes predvidevam, da ne bo kake velike zgovornosti, ker je vikend user posted image  No, sej mi2 bova zdaj prenosnik razmontirala in raziskala user posted image  user posted image  user posted image

Meti, Zapp bo pa v torek v BC za 30% znižan sem včeraj videla v reklami user posted image  
Fajn, da imaš mami ki te financira, pri nas smo kar samo za vse user posted image  Je pa po eni strani fino, ker pol nimam nobenega občutka dolžnosti, kar meni veliko pomeni user posted image

No, lep večer in preostanek vikenda, mi bomo ju3 sončkali, če ga le kaj bo user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 791
15.11.2008 20:49:20   
blaža
O dober večer! Že 2.! Mi prej ni poslalo in sem bla jezna kotuser posted image . Upam, da zdej bo.

Mi smo bli danes pri starših v Kopru in smo se zares napohajali. Kako je toplo v primerjavi z našim krajem. Ene šest stopinj več je v KP.

Mesecnica, jaz ful rada šarim po kulinariki, ki ful rada pečem torte in se moram do februarja odpravit v črnuče po Tičino maso, da bom okrasila fantovi torti.

MetiLu, upam, da bo zobek kmalu zunaj, pa da ne bo več vročine. Lepo mirno noč vam želim!

listek1, lahko prideš na tečaj, bova skupaj okraševale torte. To jaz obožujem.user posted image

BambY, ful lepa družinica ste in seveda nisem mogla momi tvojih tort! Ful so lepe. Pol pa nisem edina tle, ko imam strast do okraševanja in pečenja tort!user posted image user posted image

Mala_pikica, tvoja otročka sta res luštnauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
15.11.2008 20:54:25   
jencili
čer,

tud naš mali že spi. Dons je bil čez dan dost bl priden k učer, tko da upam, da bo tud noč kej boljša k učeruser posted image .
Dons sm mu dala kr gres rajš in ga je pojedu 270ml, spil mal soka čez in sm ga sam odnesla v postlco, pa je po dveh stokih sam zaspal ob 20.20user posted image .

Jst sm si pa zadala, da grem dons prej spat, kot ponavadi. Sicer sem si zadala podnevi, da grem spat v roku ene ure od takrat, ko gre Taj spat, sam sm si že mal premislilauser posted image

Jst sm pa spet mal zalogo kašic nardila, drugo nisem pa nč kej kupovala, ker bomo šli skupi z mojim v nabavo, da sama ne trogam tok robe. Sej mamo še kak vikend časa, do takrat bo pa še česa več zmanjkalo, pa bo treba nabavituser posted image user posted image

Aja, pa našo Nuko sem srečala, sam se ji je očitno mal mudil, ker nisva kej dost čvekaleuser posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 793
15.11.2008 20:56:10   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jencili, ko si se ti odpravljala v KR, sva ble midve že domauser posted image Aja - sem nakupla pol Müllerja, pa pridem do blagajne in vidim plakat da je -10% vsak konec tedna v novembruuser posted image jest sem pa mislila da je samo danes, če ne sploh šla ne bi... no ja, sva šle vsaj malo od doma...

Zakaj pa pr nas v Lj ni tega popusta v milerju?
Jaz sem pa dans čist out ampak čisttttt! Sem hujš kot pa  user posted image .

Zahvala gre spanju oziroma nespanju in sicer spat je šel ob 21:30 prvič se je zbudu ob 23, potem ob 1:30, 2:45, 3:30, ob 5 se je odloču da ne bo več spal in sva se z mojim še spičla ker sem ga jaz dala nazaj v pojstlo in rekla da nej pa joka če mu kej ni všeč in da ga ne morm več nosit in uspavat, no pol smo se skregal sem se mal zjokala, pol ga je prevzel oči in ga dal ležat v ležalnik ion sva ga guncala do 6:30 k je mulo končno zaspal, in je spal do 8:30. Mislm too much! In sem cel dan že raštelana in hodm okol k en zombi.

Tko da bom počas šla kr spat.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

Neposredna povezava do sporočila: 794
15.11.2008 20:56:20   
blaža
Sem pozabla napisat, da je naš Dedek maraz že okoli hodil in da so darila že skoraj vsa doma!user posted image

Blažu smo kupli v Baby centru poganjalca, Matiji pa eno felpo, ki ima narisane kosti, kot, da si na rentgenu, pa še eno knjigo od Učil. Atlas sveta, ki je prirejen za ta male. Imamo ravnotako " moja prva enciklopedija", danes pa smo še to vidli in sem ujela še neko akcijo, tako, da je bla namesto24.90e 17e!user posted image . Maš pa not narisane vse kontinente, pa kdo kje živi, pa ker živali,..., za petletikauser posted image ! Pa še ful ga take knjige zanimajo!

Sej verjetno bo še kakšna igračka v stilu gormitov, Spidermena,..., ma dosti za te glupe igračke ne mislim zapravljat, ki jih ma že tolko, da ne ve niti kje ima vse.

Blažu bom pa še kakšno malo igračko. Sem razmišljala o knjigici od Kotončkov, ki ma zvoke. Bomo še vidli. Ki trenutno na poganjalca, še verjetno ne bo mogel. Verjetno bo pa pol po novem letu kmalu prišel v poštev.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 795
15.11.2008 21:00:00   
blaža
Maj 78, kaj ti dela zobke? Sej več ali manj vse tle na forumu ne spimo lih nevem kako dobro, ko je pa tako grave, pol mu jaz dam žličko calpola. Tako mi je svetovala pedjatrinja. če jih boli od zobk, mu itak moraš nekako pomagat. Je rekla, da to ni tako zdravilo, da bi škodlo in jaz mu ga dam, če se mi zdi, da je prehudo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 796
15.11.2008 21:01:11   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

mi že spančkamo, čeprav je eno kitico odšlafal do 18h. Jemo pa spet bolj tko tko user posted image  danes zjutraj ni hotu nič jest in je v bistvu jedel nazadnje včeraj ob 8h. No pol za kosilo je neki pojedel, malca je bla pa  spet 6 žlic in konc. Večerja je bla še kar, je pa vsaj flašo nekaj spil.
Jencili in februarka - mi smo bili tud prej v Mullerju user posted image  Sem tud jest mal zaloge nardila. Škoda, ker se nismo vidle. Jencili a se ti je ratal kej spočit?
Februarka - ti si pa ful pridna, skoz neki delaš user posted image  A bomo kakšno klobaso doble za probat user posted image
Ella - no vsaj 5 žlic je šlo dol, kar je vseen boljš kot nobena user posted image user posted image
Buči - bravo za uspešen nakup user posted image
Mesečnica - tud vidva sta bla ful pridna, da sta vse pospravla. Pa, da se tvoja sončica čimprej navadi prespati celo nočko, da se bo mami lahko mal naspala user posted image

Jest sem bla pa  pr frizerju dones user posted image  Je pasal imet mal časa zase in je user posted image  zrihtal Davida, mami nam je pa vsem kosilo skuhala. David je danes jedel sladko zelje in notri mal meska.  Zdele se  pa navečerjava in pogledava en film, pol pa nina nanaa.

spočit?
Hm...v bistvu neuser posted image . Je Taj mel žurko čez dan, razen ko je spal (sva midva mela kosilo) in ko je bil pri tašči (sm obešala perilo, plačevala položnice in pospravljala), tko da bi bil odgovor ne pravilenuser posted image
Ampak sej bo...
Se neki zmenva?
Jst dam tebi Taja za nekaj uric ponoči, da se malo spočijem, ti pa meni, da ga spet lepo navadim jest. Si za???user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 797
15.11.2008 21:06:30   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Zakaj pa pr nas v Lj ni tega popusta v milerju?
Jaz sem pa dans čist out ampak čisttttt! Sem hujš kot pa  user posted image .

Zahvala gre spanju oziroma nespanju in sicer spat je šel ob 21:30 prvič se je zbudu ob 23, potem ob 1:30, 2:45, 3:30, ob 5 se je odloču da ne bo več spal in sva se z mojim še spičla ker sem ga jaz dala nazaj v pojstlo in rekla da nej pa joka če mu kej ni všeč in da ga ne morm več nosit in uspavat, no pol smo se skregal sem se mal zjokala, pol ga je prevzel oči in ga dal ležat v ležalnik ion sva ga guncala do 6:30 k je mulo končno zaspal, in je spal do 8:30. Mislm too much! In sem cel dan že raštelana in hodm okol k en zombi.

Tko da bom počas šla kr spat.

maj78 user posted image user posted image user posted image
kako te razumem in vem, da si na čist boga in pol še napsihirana, k bi rada da bi blo drugač, pa ne moreš čisto nič pomagat pri tem. Upam, da bo Žan vsaj dons dal mamici maruric fore, da se malo spočijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 798
15.11.2008 21:10:19   
jencili
če človek malo razmisli ugotovi, da imamo težave s spanjem v glavnem:

Jencili - Taj
Meti - Janez
Janey - Jaka
Itata - Jakob
Maj78 - Žan

a kej ugotovite pri tem? Recimo kak vzorc, ki se ponavlja?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 799
15.11.2008 21:10:28   
Maj78
Ma ne vem če so samo zobje mu mažem dlesni kolikor mi jih pusti z calgelom, ampak ne vem, on bi se pomoje samo nosu in pil čaj ma nimam pojma sam da pomislm kaka je bla noč mi slabo rata, tko mi jo ni zagodel tudi takrat ne ko je mel vročino in 6 bolezen.
A calpol daš kr tko mal kot neke vrste preventivo al kaj, ker ne vem če so to sam zobje ker mu že 6 ven hod pa do zdej nismo mel tazga problema. Ma lahko pa tud uglavnm NISEM VEČ PAMETNA

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......