Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:51:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - pa se tolažim, da nisem edina s tako velikim ti se kar tolaži, pa upaš tudi lahko, ker upanje umre zadnje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:52:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Mojga še vedno ni gor, jaz sem se pa zdele ful nasmejala Larisi sem mogla itak ene 3x dudo popravlat upam da bo zdej spala... Grem se stuširat. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:53:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mojga še vedno ni gor, jaz sem se pa zdele ful nasmejala Larisi sem mogla itak ene 3x dudo popravlat upam da bo zdej spala... Grem se stuširat. Nočko O ti gorenjski! Ves čas si bila budna pa si rajš v taveliko kišto bula, kot da bi bikla z nami Pazi se
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:55:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, jaz vas tudi zapuščam Mojga še ni, pa grem 1x v miru spat, brez smrčanja Dolgo in mirno nočko vam želim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:56:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jencili - je res , da je nehal lepo spat. Pa tudi ni enostavno ugotovit zakaj sedaj ne spi več tako kot prej. Meni se tudi mala zbuja 1x na noč, pa nisem ziher, da zato, ker je lačna. Se pa tudi jaz spomnim, da mi je P (tako kot je ena že napisala) rekla, da otroci že sanjajo in se lahko zaradi tega zbujajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:00:36
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jencili - je res , da je nehal lepo spat. Pa tudi ni enostavno ugotovit zakaj sedaj ne spi več tako kot prej. Meni se tudi mala zbuja 1x na noč, pa nisem ziher, da zato, ker je lačna. Se pa tudi jaz spomnim, da mi je P (tako kot je ena že napisala) rekla, da otroci že sanjajo in se lahko zaradi tega zbujajo. ja vem, sam a res sanja 5x na noč, vsako noč? Tud z vodo sem že probala, k sm misnla, da je žejen - jok! Sm ga nosila gor in dol, da bi zaspal - jok. Edino kar pali je joška, pa še ta ne vedno Mah sej bo. Z leti vse mine in tud to bo. Če ne prej, se bom čez kako leto že uspela naspat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:02:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jencili - je res , da je nehal lepo spat. Pa tudi ni enostavno ugotovit zakaj sedaj ne spi več tako kot prej. Meni se tudi mala zbuja 1x na noč, pa nisem ziher, da zato, ker je lačna. Se pa tudi jaz spomnim, da mi je P (tako kot je ena že napisala) rekla, da otroci že sanjajo in se lahko zaradi tega zbujajo. ja vem, sam a res sanja 5x na noč, vsako noč? Tud z vodo sem že probala, k sm misnla, da je žejen - jok! Sm ga nosila gor in dol, da bi zaspal - jok. Edino kar pali je joška, pa še ta ne vedno Mah sej bo. Z leti vse mine in tud to bo. Če ne prej, se bom čez kako leto že uspela naspat Saj vem, da se ni fajn zbujat tolikokrat na noč. Samo, ko bodo naši večj bomo vse neprespane pozabili.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:06:30
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jencili - je res , da je nehal lepo spat. Pa tudi ni enostavno ugotovit zakaj sedaj ne spi več tako kot prej. Meni se tudi mala zbuja 1x na noč, pa nisem ziher, da zato, ker je lačna. Se pa tudi jaz spomnim, da mi je P (tako kot je ena že napisala) rekla, da otroci že sanjajo in se lahko zaradi tega zbujajo. ja vem, sam a res sanja 5x na noč, vsako noč? Tud z vodo sem že probala, k sm misnla, da je žejen - jok! Sm ga nosila gor in dol, da bi zaspal - jok. Edino kar pali je joška, pa še ta ne vedno Mah sej bo. Z leti vse mine in tud to bo. Če ne prej, se bom čez kako leto že uspela naspat Saj vem, da se ni fajn zbujat tolikokrat na noč. Samo, ko bodo naši večj bomo vse neprespane pozabili. itak - al si bomo pa takrat še enega omislili in se šli 'ponovi vajo'
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:07:10
|
|
|
|
mala_pikica
|
Janey upam, da boste imeli mirno noč, sicer pa naj danes tvoj dežura. Srečka, ja presežek vitamina C se res ne skladišči v telesu, saj je topen v vodi. Za citruse je problem, da so alergeni, če pa je dnevni vnos vit.C zelo prekoračen pa lahko to povzroči pri bruhanje, slabost, drisko,.. to se lahko zgodi tudi odraslemu( pojej na tešče par kivijev, boš videla rezultat ). To za razkrajanje beljakovin pa je kriv encim, ki naj bi ga vsebovali kivi, ananas in papaja, za zadnjo nisem čisto sigurna, če je prava.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:08:57
|
|
|
|
mala_pikica
|
Nočko punce jaz grem pod kožo gledati .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:09:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jencili - za ponovno vajo. mala pikica - ti verjamem, da je tako. Pa hvala za nasvet s kivijem, mi bo zelo prav prišel. Zakja pa jaz vidim samo tvoji prvi dve slikici?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:11:36
|
|
|
|
jencili
|
tud jst se grem mal stuškat in v postlo... nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:11:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Zakja pa jaz vidim samo tvoji prvi dve slikici? Popravljam, vidim vse
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 23:12:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
vse bežite, pa odhajam še jaz nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 5:18:03
|
|
|
|
jencili
|
jutro Ne vem a čm sploh kej rečt? To je bla 3. budnica, kar bi blo zlo fajn, če ne bi bla že ob 3 in bi bla zdej že več kot dve uri pokonci, mali pa nimi malo znakov zaspanosti ali utrujenosti ne daje od sebe. Ne vem al ta luna tud name vpliva, ampak 1. v 9 mesecih se počutim kot cota in sm se prej prov zjokala, ker mi primanjkuje energije dons res
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 8:05:08
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! jencili, ko gre mali spati, pojdi tudi ti z njim. Saj bo boljše . Naš ga tudi že kar nekaj časa biksa ponoči. Če pa Luka spi, pa ga Lana svira. Danes se je tudi Lana zbudila 2x ponoči, pred 6 pa je že vstala, ko pa mora iti v vrtec pa jo moram vedno zbujati . Luka pa kar nekaj gnavi in cvili in to kar na pol v spanju, je danes zopet v najini postelji pristal, lump mali. Srečka jaz tvojega albuma ne vidim, samo tiste stare. Sem jih zdaj malo pogledala, joj kje je že to, ko so bili taki mičkeni. Pa videla sem, da imava enako sedežno, le barva je drugačna, pa enake ima Lana čebelice za na voziček, kot jih je imela moja Lana in sedaj Luka .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 8:17:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Naša noč..... solidna... lahko bi bla boljša ampak enkrat bo že Zdaj pa že zajtrk veselo pripravljam, še glavo si morm it umit, da bom sploh upala ven pogledat Lep vikend vam želim, mi danes ne bomo spet nič skupaj, jutri pa upam da vsaj malo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 9:36:23
|
|
|
|
ella79
|
jutro upam, da ste imele fajn noč naša je bla tam-tam, glede na to, da smo že od mal pred sedmo pokonc lepo soboto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 9:57:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Naša noč je bila spet kopirana, ne vem a je tamala že zdaj začela indigo uporabljat Jedli smo pa samo 1x, ob 6.30 Zdajle jo spakiram spat, ker je pojedla celo banano in 1 kaki, pol gremo pa na lov za novim lap topom, da vas bom tudi iz severa lahko zabavljala, kadar ne bom na šihtu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 10:10:46
|
|
|
|
listek1
|
dan, za nami je sicer dobra nocka, ampak me je zdele moj klicu, da je mali pojedel sam ene par lik :( jencili - ne vem kaj naj ti reem, ampak ti poiljam en velik objemcek :) ce ne pa taja mal k men pripelji, da se bos ti mal naspala :) bom pa mal kasnej se kaj napisala, ker je prej telefona tezko tkole tipkat. Bom pa lepa dones samo za vas, sem pr frizerju :)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 10:29:44
|
|
|
|
jencili
|
jutro...again No, Taj je zaspal mal čez 5.30 jst pa seveda dobre pol ure za njim šele . Je bil pa vsaj tok priden, da je potegnu do 9.30, da sem vsaj malo k sebi pršla. Zdej grem pa počasi zajtrk skupi spravit in za Taja kašico prštimat. Se kasneje kej javim...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 10:35:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili Naša pančka, jaz sem si pa tako kot februarka čupo umila, da sem za med ljudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 10:45:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Drage moje, pravkar mi je Saša polepšala dan s svojo kolumno Sem vesela, da imam punčko, po drugi strani pa se i že v naprej smili čez 30 let http://bibaleze.si/clanek/starsi/moski-otroci-v-velikih-telesih.html
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 11:01:34
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka a še niste šli naša je tudi zaspala, ni nič kazala znakov zaspanosti, pa jo v postlo položim in v sekundi pri palčkih jencili kaj pa če ga tist na luleku kej moti in nervira
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 15.11.2008 11:04:12
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro...noč kr neki... ma ni čudno, ker je včerčez dan enkrat 3 ure v kosu spala, drugič pa dve uri ...pol smo mel pa ponoč akcijo ...saj je spala lepo, sam ko se je pa zbudila je bil pa užas, ne pa ne zaspat nazaj. no ja polovico noči je fajn spala, da sva s eni dve jotici skuhala , pa zdaj tud spančka, sva še mal joto premešala . pol greva pa k tašči na kosilo. bo pripravila men najljubšo njeno jed: fižolova juha, ma res dobro naredi grem zdaj še cunje v sušilca zmetat, pa tamali kosilce naredit. danes bo imela zelenjavo kuhano na juhici pa polentico. lep dan vsem
< Sporočilo je popravil misar -- 15.11.2008 11:07:09 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......