|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
14.11.2008 21:57:59   
dolenjka
Luštne slike Bamby user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.11.2008 21:58:06   
jencili
ooo, super slikce, pa res ste mel lepo tortouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.11.2008 22:00:10   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ta je pa botrica naredila (moja sestra user posted image )

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.11.2008 22:02:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ta je pa botrica naredila (moja sestra user posted image )

Olala!! A je od stroke al se sam ljubiteljsko s tem ukvarja?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.11.2008 22:05:31   
bamby
samo ljubiteljsko, ampak ji kar dobro gre, a ne user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
14.11.2008 22:07:10   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image bamby lepe slikice, res je bila prava princeska z lepimi čeveljčki user posted image user posted image user posted image torta zgleda pa čist profesionalna, zelo lepa, pa verjetno prav tako dobra user posted image pa ti odlično zgledaš, se ti pozna minus kg user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
14.11.2008 22:08:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

samo ljubiteljsko, ampak ji kar dobro gre, a ne user posted image

odlično user posted image jaz se bom tudi februarja začela ljubeteljsko ukvarjat, že zberam naročila user posted image user posted image user posted image sam torto bom zagotovo sama naredila, k znam dobro, sam tokole lepo okranclar se še morm navadit user posted image a to iz une mase, k jo v pekarna vrhnika kupiš dela user posted image kar se okrasitve tiče mislim

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 707
14.11.2008 22:12:39   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image bamby lepe slikice, res je bila prava princeska z lepimi čeveljčki user posted image user posted image user posted image torta zgleda pa čist profesionalna, zelo lepa, pa verjetno prav tako dobra user posted image pa ti odlično zgledaš, se ti pozna minus kg user posted image user posted image

Zelo lepo, da me tako hvališ. Zdaj se pa vsedi, da te ne vrže na rit user posted image . Sem dobila že skoraj vse kile nazaj user posted image user posted image user posted image

Anaja je bila edino res angelček user posted image user posted image !

Tukaj na tem linku si lahko še nekaj njenih drugih tort ogledate.

http://taia.moj-album.com

Za okrasitev pa gre res za tisto "tič" maso  user posted image . Je pa baje draga ,ap veliko količino jo je treba nabavit, ker samo po kilo je baje ne prodajajo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 708
14.11.2008 22:12:58   
ella79
a ste že vse pobegnile user posted image
potem grem pa še jaz
aja, pa M sem zdej nazaj namontirala, sam je bolj trda tipka zdej user posted image to pa sem mehanik user posted image user posted image
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.11.2008 22:13:09   
dolenjka
Ella, a sama jo boš naredila ? Jaz pa vseeno razmišljam da bi jo dala narest, ker se bojim kake polomije user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 710
14.11.2008 22:15:03   
ella79
bmaby, a si res že vse nazaj dobila user posted image zdej se ti  to zagotovo še ne pozna, pa ne obupat user posted image ja to maso sem mislila. Vem pa da jo morš celo kilo kupit. Kok jo pa za eno torto rabiš? A bi kera mela to, jaz bi že za novo leto mal probala.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.11.2008 22:15:30   
mala_pikica
Bamby jaz sem tudi videla slikice in ste bili vsi lepi, še posebaj pa Anaja.

Punce jaz sem tudi sedaj naredila album, pa me zanima, če ga lahko vidite

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.11.2008 22:16:14   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ella, a sama jo boš naredila ? Jaz pa vseeno razmišljam da bi jo dala narest, ker se bojim kake polomije user posted image  user posted image

Tako kot sem jo jaz delala Timu za 1.RD, ker sem jo celo zvalila na tla, ko sem jo krasila user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jokala kot nora. Pol sem se komaj zbrala in v slaščičarno poklicala, če mi jo lahko naredijo za naslednji dan. Na srečo so se me usmilili user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.11.2008 22:17:00   
dolenjka
Bamby faca je tvoja sister user posted image

Ella, kako bi se to razdelilo? Ne vem kako je pakirana user posted image  Jaz bom za božič ziher kaj ustvarjala user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.11.2008 22:17:02   
ella79

ne bo polomijo, boš vidla da jo bodo vsi hvalil user posted image user posted image jaz sem jih že ene par naredila, pa je zagotovo boljša kot kupljena user posted image no, sej sem že jedla dobro kupljeno, sam bo domača tudi dobra za na sliko user posted image user posted image user posted image pa vem, da jo bodo vsi pojedl, k ponavad jo vsi sam mal zbrskajo. Pa sem rehla da ji bom hello kity gor 'narisala' k je simpl in bo čist ok torta user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.11.2008 22:18:38   
dolenjka
Lohk teb, k maš roko user posted image

No, jaz ven za eno iber dobro torto (po okusu), tko da jo bom kar naročila, ker jo bom z veseljem sama vsaj pol pojedla user posted image  user posted image  user posted image  Pa nič barvil nima notri user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.11.2008 22:19:07   
jencili
uuu, hude tortice Bamby. Una ovčka je prov noro dobrauser posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.11.2008 22:19:55   
bamby
mala pikica, jaz vidim en tvoj album in je verjetno to ta od danes user posted image

Ta masa se mi zdi, da je pakirana 7 kg skupaj. Koliko jo gre za eno torto bi pa mogla sestro vprašat. On  jo je skupaj s še eno kupila in sta si jo razdelili (naša 4 kg, una 3 kg).

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.11.2008 22:19:59   
dolenjka

ovčka user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.11.2008 22:20:59   
bamby

To je imel pa Tim za krst user posted image . Da bi ti videla, koliko bila velika. Po moje bi se 50 ljudi komot nafutralo z njo user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.11.2008 22:21:01   
dolenjka

ovčka user posted image

sorči, sem zdele vidla user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.11.2008 22:21:39   
jencili
aja, za nami je že 2. budnicauser posted image
pa kaj je z našim user posted image ???user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.11.2008 22:29:46   
Janey
čer
evo mene iz lj.
bamby anaja je res prava princeska.user posted image user posted image

mala pikica ti kar zavidam kak lepe otroke imaš. lana je taka lepotica da bi jo pojedeeel, luka pa tut. joj kak dolgo se že nismo videliuser posted image a mi2 greva v lj?

ej mi smo se danes fijakali tja in nazaj, da je kar groza...če se bomo tak dolgo do lj vozili se lahko meni samo spipa, ker bo jaka tuluuser posted image tak da...še ne vem...kak bom.

sem pa tak žalostna da brezveze. ko pridem v petek domov iz faksa sem crkjena tak da bi umrla. najprej mi reče moj če mu nardim večerjo. a sem služkinja al kaj?? potem pa mali joka in frajer gre, ga vzame v najino posteljo in z njim zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz si pa tak želim da bi me nekdo malo pocartaluser posted image user posted image pa mogoče meni nardil večerjo, pa pospravil posodo in umil flaške, ker sem jaz ko cota. da ne govorim da itak samo jaz ne spim, ker on pač nič ne slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image mah

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.11.2008 22:30:05   
srečka nosečka
čer, user posted image

bamby - danes sem dala Lani prvič malo solate rdeča pesa (brez soka), pa ji je kar bilo všeč. user posted image
Pa slike s krsta sem pogledala. user posted image  kako luštna je bila Anaja, pa oblekca, pa čeveljci - skratka user posted image . Njami, še torto sem pozabila. user posted image

februarka - njami jurčki user posted image , čeprav samih gob ne maram. Ampak prava gobova juha in ajdovi žganci ali pa v omaki so njaaaaaaaamiiiiiiii

mala pikica - sem se spomnila, da sem pri dr. Tanč brala, da otrok "izloči" preveč zaužitega vitamina C. user posted image  Zakaj potem bojazen, da bi ga preveč zaužili? No, samo razmišljam. user posted image

Ko ste že pri slikah user posted image , jaz nisem nobene "še" dodala k prijatelje, a ve pol vidite moje slike?

A za vaše sončke boste sami torte pekli??? user posted image  Vsaka čast, jaz bi svojo lahko samo v temi dala na mizo. user posted image  Sploh nisem za ta fina dela. user posted image  

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.11.2008 22:31:20   
ella79
bamby uuu to pa je mase. Sicer meni ta masa po okusi ni všeč, sam zgleda pa dobr. lepe tortice. Bi zdele eno user posted image user posted image user posted image

jencili user posted image joj jaz ne vem kaj ga matra. Kaj pa ti misliš, zakaj se zbuja? Ti res nisem nič fovš user posted image upam, da se bo kmal naučil spat kot se zagre. Jaz sem sicer še vedno mnenja, da če čez dan lepo in dovolj user posted image spi, bo tudi ponoči lepo mirno spal user posted image no, sam če pri itati pogledaš, Jakob čez dan tudi velik spi, ponoči pa malo manj user posted image potem pa bodi pameten. Pomoje je zelo velik na tem, da se ga da vedno isto uro spat, prej večerni ritual, da ve, da zdej more pa mal dlje spat kot čez dan, k ga sam poje in gre spat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......