Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 21:57:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Luštne slike Bamby
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 21:58:06
|
|
|
|
jencili
|
ooo, super slikce, pa res ste mel lepo torto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:00:10
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ooo, super slikce, pa res ste mel lepo torto Ta je pa botrica naredila (moja sestra )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:02:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: jencili ooo, super slikce, pa res ste mel lepo torto Ta je pa botrica naredila (moja sestra ) Olala!! A je od stroke al se sam ljubiteljsko s tem ukvarja?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:05:31
|
|
|
|
bamby
|
samo ljubiteljsko, ampak ji kar dobro gre, a ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:07:10
|
|
|
|
ella79
|
bamby lepe slikice, res je bila prava princeska z lepimi čeveljčki torta zgleda pa čist profesionalna, zelo lepa, pa verjetno prav tako dobra pa ti odlično zgledaš, se ti pozna minus kg
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:08:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby samo ljubiteljsko, ampak ji kar dobro gre, a ne odlično jaz se bom tudi februarja začela ljubeteljsko ukvarjat, že zberam naročila sam torto bom zagotovo sama naredila, k znam dobro, sam tokole lepo okranclar se še morm navadit a to iz une mase, k jo v pekarna vrhnika kupiš dela kar se okrasitve tiče mislim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:12:39
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby lepe slikice, res je bila prava princeska z lepimi čeveljčki torta zgleda pa čist profesionalna, zelo lepa, pa verjetno prav tako dobra pa ti odlično zgledaš, se ti pozna minus kg Zelo lepo, da me tako hvališ. Zdaj se pa vsedi, da te ne vrže na rit . Sem dobila že skoraj vse kile nazaj Anaja je bila edino res angelček ! Tukaj na tem linku si lahko še nekaj njenih drugih tort ogledate. http://taia.moj-album.com Za okrasitev pa gre res za tisto "tič" maso . Je pa baje draga ,ap veliko količino jo je treba nabavit, ker samo po kilo je baje ne prodajajo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:12:58
|
|
|
|
ella79
|
a ste že vse pobegnile potem grem pa še jaz aja, pa M sem zdej nazaj namontirala, sam je bolj trda tipka zdej to pa sem mehanik nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:13:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, a sama jo boš naredila ? Jaz pa vseeno razmišljam da bi jo dala narest, ker se bojim kake polomije
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:15:03
|
|
|
|
ella79
|
bmaby, a si res že vse nazaj dobila zdej se ti to zagotovo še ne pozna, pa ne obupat ja to maso sem mislila. Vem pa da jo morš celo kilo kupit. Kok jo pa za eno torto rabiš? A bi kera mela to, jaz bi že za novo leto mal probala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:15:30
|
|
|
|
mala_pikica
|
Bamby jaz sem tudi videla slikice in ste bili vsi lepi, še posebaj pa Anaja. Punce jaz sem tudi sedaj naredila album, pa me zanima, če ga lahko vidite
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:16:14
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella, a sama jo boš naredila ? Jaz pa vseeno razmišljam da bi jo dala narest, ker se bojim kake polomije Tako kot sem jo jaz delala Timu za 1.RD, ker sem jo celo zvalila na tla, ko sem jo krasila . Sem jokala kot nora. Pol sem se komaj zbrala in v slaščičarno poklicala, če mi jo lahko naredijo za naslednji dan. Na srečo so se me usmilili
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:17:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby faca je tvoja sister Ella, kako bi se to razdelilo? Ne vem kako je pakirana Jaz bom za božič ziher kaj ustvarjala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:17:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella, a sama jo boš naredila ? Jaz pa vseeno razmišljam da bi jo dala narest, ker se bojim kake polomije ne bo polomijo, boš vidla da jo bodo vsi hvalil jaz sem jih že ene par naredila, pa je zagotovo boljša kot kupljena no, sej sem že jedla dobro kupljeno, sam bo domača tudi dobra za na sliko pa vem, da jo bodo vsi pojedl, k ponavad jo vsi sam mal zbrskajo. Pa sem rehla da ji bom hello kity gor 'narisala' k je simpl in bo čist ok torta
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:18:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Lohk teb, k maš roko No, jaz ven za eno iber dobro torto (po okusu), tko da jo bom kar naročila, ker jo bom z veseljem sama vsaj pol pojedla Pa nič barvil nima notri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:19:07
|
|
|
|
jencili
|
uuu, hude tortice Bamby. Una ovčka je prov noro dobra
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:19:55
|
|
|
|
bamby
|
mala pikica, jaz vidim en tvoj album in je verjetno to ta od danes Ta masa se mi zdi, da je pakirana 7 kg skupaj. Koliko jo gre za eno torto bi pa mogla sestro vprašat. On jo je skupaj s še eno kupila in sta si jo razdelili (naša 4 kg, una 3 kg).
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:19:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili uuu, hude tortice Bamby. Una ovčka je prov noro dobra ovčka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:20:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili uuu, hude tortice Bamby. Una ovčka je prov noro dobra To je imel pa Tim za krst . Da bi ti videla, koliko bila velika. Po moje bi se 50 ljudi komot nafutralo z njo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:21:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili uuu, hude tortice Bamby. Una ovčka je prov noro dobra ovčka sorči, sem zdele vidla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:21:39
|
|
|
|
jencili
|
aja, za nami je že 2. budnica pa kaj je z našim ???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:29:46
|
|
|
|
Janey
|
čer evo mene iz lj. bamby anaja je res prava princeska. mala pikica ti kar zavidam kak lepe otroke imaš. lana je taka lepotica da bi jo pojedeeel, luka pa tut. joj kak dolgo se že nismo videli a mi2 greva v lj? ej mi smo se danes fijakali tja in nazaj, da je kar groza...če se bomo tak dolgo do lj vozili se lahko meni samo spipa, ker bo jaka tulu tak da...še ne vem...kak bom. sem pa tak žalostna da brezveze. ko pridem v petek domov iz faksa sem crkjena tak da bi umrla. najprej mi reče moj če mu nardim večerjo. a sem služkinja al kaj?? potem pa mali joka in frajer gre, ga vzame v najino posteljo in z njim zaspi jaz si pa tak želim da bi me nekdo malo pocartal pa mogoče meni nardil večerjo, pa pospravil posodo in umil flaške, ker sem jaz ko cota. da ne govorim da itak samo jaz ne spim, ker on pač nič ne sliši mah
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:30:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, bamby - danes sem dala Lani prvič malo solate rdeča pesa (brez soka), pa ji je kar bilo všeč. Pa slike s krsta sem pogledala. kako luštna je bila Anaja, pa oblekca, pa čeveljci - skratka . Njami, še torto sem pozabila. februarka - njami jurčki , čeprav samih gob ne maram. Ampak prava gobova juha in ajdovi žganci ali pa v omaki so njaaaaaaaamiiiiiiii mala pikica - sem se spomnila, da sem pri dr. Tanč brala, da otrok "izloči" preveč zaužitega vitamina C. Zakaj potem bojazen, da bi ga preveč zaužili? No, samo razmišljam. Ko ste že pri slikah , jaz nisem nobene "še" dodala k prijatelje, a ve pol vidite moje slike? A za vaše sončke boste sami torte pekli??? Vsaka čast, jaz bi svojo lahko samo v temi dala na mizo. Sploh nisem za ta fina dela.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 22:31:20
|
|
|
|
ella79
|
bamby uuu to pa je mase. Sicer meni ta masa po okusi ni všeč, sam zgleda pa dobr. lepe tortice. Bi zdele eno jencili joj jaz ne vem kaj ga matra. Kaj pa ti misliš, zakaj se zbuja? Ti res nisem nič fovš upam, da se bo kmal naučil spat kot se zagre. Jaz sem sicer še vedno mnenja, da če čez dan lepo in dovolj spi, bo tudi ponoči lepo mirno spal no, sam če pri itati pogledaš, Jakob čez dan tudi velik spi, ponoči pa malo manj potem pa bodi pameten. Pomoje je zelo velik na tem, da se ga da vedno isto uro spat, prej večerni ritual, da ve, da zdej more pa mal dlje spat kot čez dan, k ga sam poje in gre spat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......