|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
14.11.2008 10:45:28   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Kaj morda ve katera, kako se človek odjavi iz RR (tako, da čisto "izgine")?

zgoraj v desnem kotu ko piše moja riga raja odpreš, potem ti pa piše odjava, pa samo klikneš gor in te vrže ven! če to misliš! to mislim da je vse kar lahko storiš!

Mislim, da je to samo odjava iz osebnega računalnika. Mene zanima, kako se prav izbrisati, cel nick pa vse to...

pišeš adminu, oz. pač nekomu od glavnih od rr, aja al pa mail: info@ringaraja.net in te zbrišejo

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
14.11.2008 10:45:45   
Lona76
Aja Luka vse naj naj za obmesečnico.

Pa seveda vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
14.11.2008 10:46:53   
san
bravo julija, raziskovalka malauser posted image user posted image user posted image

in bravo anja za svoje dvonožne podvigeuser posted image user posted image

joj, se vsem mudi...le kam tako hitijo?

no... alarmuser posted image ...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
14.11.2008 10:55:53   
Dinki
sam na hirco...
naš tit ima pa nove copatke s slončki, ful so kjut user posted image , smo jih danes dobili.
ima pa št. od 12-18 m pa ma glih še dober centi prostora.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
14.11.2008 11:04:47   
san
samo na hitro o copatkih
ravnokar je prišlo pismo iz carine, da rabijo račun pošiljke, ki je prispela, se pravi bo potrebno doplačat še carinouser posted image .... toliko, da veste.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
14.11.2008 11:56:57   
mumu
No da se še jst pohvalim user posted image .
Tut jst sem danes dobila copatke, imamo modre z aviončkom (kot da bi imela fanta) je oči zbirau, mami mora pa samo kimat user posted image . Kaj pa čmo če so avioni njegova strast. Vzela sem od 6-12 pa so ji fullllllllllllllll prevelike, tko da jih bo kar dedek mraz prnesu user posted image user posted image user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
14.11.2008 12:04:48   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Tilen si želi prespati še eno nočko pri babici me full prosi po telefonu in potem govorim z babico (to je ga. tašča) in mi reče sej ga boste prišli bolj proti večeru iskat a ne user posted image . Mislim kokoš lahko bi rekla naj kar ostane še eno nočko. Ma škoda besed. Upam, da mu je vsaj gatee preoblekla vsak dan ker to mu včasih ni user posted image . Sicer je mali zdej tok velik da že reče da mu more dat nove gatkeuser posted image . Da je mami tko rekla. In pol sem spet t zoprna snaha user posted image .

user posted image  ta tvoj Tilen je pa res smešen user posted image

Punce neki me zanima. A ve ko pomivate po tleh uporabljate kakšno čisitilo al samo vodo? Neki me je zdej zaskrbelo da pa verjetno ni glih dobro uporabljati razne Ajaxe in ne vem kaj še, po drugi strani pa samo voda tudi ne vem če je ok. Ja pri Tilnu priznam nisem nikol nobene panike zganjala.

No to je to. Aja pa naša Taja ma skos jezička zuni je k kakšna kača. user posted image  Ma je lušna za požret ko se plazi pa si z jezičkom pomaga. Zdej pa letim ker hoče do kabla od računalnika user posted image

Hmmm, jaz sem do sedaj zmeraj dala malo Ajaxa notri user posted image , čeprav vprašanje kaj je bolj? Po mojem ni dobro le kakega res agresivnega sredstva uporabljati user posted image , ne vem pa ne.....
Pa tudi Tit ima velikokrat jezička zunaj, to ima po dediju. On ko kar koli dela (kaj reže, šraufa,...), ima jezik zunaj user posted image .

mumu, tudi Tit bo imel enake copatke kot tvoja Tia, torej te plave z aviončki user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
14.11.2008 12:05:30   
jagoga
MUMU, sem ti 2 dni nazaj poslala ZS z mailom za pesmice, a si mogoče pozabila nameuser posted image ?

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
14.11.2008 12:08:38   
mumu
Piškamiška spi, mami pa hop na rr pa kakpučinček zraven, ful paše. Danes sploh ne vem kaj bi počela popoldan, ker očita nimamo doma, ima službene obveznosti v Zagrebu user posted image . Ah bomo že neki, sam zvečer mi bo pa mogu hrbet zmasirat, ker drugač bom kar umrla. A še katero po predelu od lopatic pečeuser posted image ?

Anja je očitno sam počitek rabila, potem pa mamici hitro pokazala kaj  je lepega sanjala user posted image , komaj čakam da se bo pri nam kaj takega zgodilo. Vse že pišete o hudih podvigih naša pa še kar nč user posted image  (no ja sej k je v naročju skače ko norc, včasih že razmišlam če ma kakšne vzmeti kjeuser posted image ). user posted image user posted image user posted image Anja.

Prav tako tudi user posted image user posted image user posted image  Julija.

Bolančki user posted image .

Ja tut naša noč je bla danes krasna od 20.00 pa do 7.30 samo z enim hranjenjem. Očitno ko naša spi ostali ne morejo in obratno user posted image . Želim vam da bo danes pa res kaj bolje, da se bost malo spočile.

Zdej grem pa rajš še mal posodo pospravt, zvečer se pa še oglasim.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
14.11.2008 12:10:44   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

sam na hirco...
naš tit ima pa nove copatke s slončki, ful so kjut user posted image , smo jih danes dobili.
ima pa št. od 12-18 m pa ma glih še dober centi prostora.

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

No da se še jst pohvalim user posted image .
Tut jst sem danes dobila copatke, imamo modre z aviončkom (kot da bi imela fanta) je oči zbirau, mami mora pa samo kimat user posted image . Kaj pa čmo če so avioni njegova strast. Vzela sem od 6-12 pa so ji fullllllllllllllll prevelike, tko da jih bo kar dedek mraz prnesu user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
14.11.2008 12:13:42   
mumu
Jagoga tvojega ZS nisem dobila user posted image . Pošlji še enkrat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
14.11.2008 12:26:51   
Ursi2
Živjo!

Samo na hitro vas pozdravim, ker ne vem, kako dolgo bo še kaj spal.
pONOČI JE BLO bolj kr neki. Zaspal je ob 21.30, potem pa je ob 23 začel kašljat tk, da sem mislila, da bo vse pljuče ven vrgel. Potem sem mu pa oob 1 malo zmasirala prsa, pa mu obkladek gor dala, pa še zakuhal mi je spet, tako da sem mu še svečko dala in je spal do 4, potem pa je jedel in ob 6 spet, ob 7 pa je bil pokonci. Je pa potem ob 10.30 zaspal, pa še zdej spi.
sEM PA naročila Baby vac in sem ga šla danes iskat. Ma, je tole fajn zadeva. Kaj vse mu je ven potegnilo. Sicer se še sliši, da je še not, ampak je pa veliko boljši!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za prespane noči,

user posted image
za vse bolančke en kup user posted image user posted image user posted image  .
user posted image

No pa vse, ki imate nove copatke user posted image user posted image user posted image
user posted image

Aja, še to. Tiste, ki malo bolj obvladate e-bay. Ali slučajno vete, kje bi jaz lahko najdla inhalator.
Sem iskala, pa mi same neke čudne stvari ven vrže.
Pri nas stanejo okoli 80-90€ ali več. pa bi rada pogledala, če se da kje za malo manj denarja dobit

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
14.11.2008 12:29:04   
Ursi2
Lona76, sem pozabila prej. A veš da jz še pomislila nisem na to. ponavadi dam kar cet not v vodo in pobrišem po tleh, ampak mislim, da to res ni pametno. Bom začela kr z vodo umivat, sej gre ravno tako dol, če ne pa malo bolj poribam, pa je.
Ker tudi naš ima jeziček zunaj večino časa in tako rad liže po tleh. Le zakaj?user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
14.11.2008 12:54:36   
pomlad08
živjo,
joj komaj sledim vašim pogovorom, ker smo te dni spet polno zaposleni. jaz sem imela dons že kolokvij, zdele pa vadim dirigiranje, ker se moram danes na pevskih vaja posnet, kako dirigiram, da bom poslala posnetek kot prijavo na eno tekmovanje za zborovodje ... skratka pestro. jutri zjutraj grem pa z mojim zborom na pevski vikend, pa job gre seveda zraven. se že ful veselim. mož pa spet neki avto rihta, tokrat nam ne dela ključavnica ... skoz je en biznis s temi starimi avti ...

aja glede copat, pa še dobro, da jih nisem naročila z vami, ker je včeraj prišla prijateljica iz potovanja po novi zelandiji in je job dobil copatke v obliki ovčke, ful lušne. upam, da mu bojo še neki časa prav, niso glih ful veliki... ni vedla da je že tak velikančekuser posted image

aja, za pomivanje tal je pa pri nas zadolžen mož, tako da ne vem s čim jih pomiva, po moje z vodo user posted image  pa tud niso kaj zelo čista, večinoma kar pustimo jobu, da jih pobriše z bodijem, ko se vali naokrog user posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
14.11.2008 12:55:52   
pomlad08
aja, ursi, kok stane baby vac? mene tudi mika, ker kaže da bomo več ali manj celo zimo smrkal ...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
14.11.2008 13:37:52   
jagoga

Ah bomo že neki, sam zvečer mi bo pa mogu hrbet zmasirat, ker drugač bom kar umrla. A še katero po predelu od lopatic pečeuser posted image ?

To je pa zato, ker preveč za računalnikom sedišuser posted image user posted image user posted image
Mene včasih zvečer boli v predelu vratu, ker predolgo berem, kaj vse ste napisale.user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
14.11.2008 13:39:41   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

samo na hitro o copatkih
ravnokar je prišlo pismo iz carine, da rabijo račun pošiljke, ki je prispela, se pravi bo potrebno doplačat še carinouser posted image .... toliko, da veste.

O ti šment. Škoda. Ma kaj čmo, še vedno bojo pol cenejši kot če bi jih tle kupili. Nekaj čez 11€ bojo prišli po mojem (11,3€).

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
14.11.2008 14:30:14   
san

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Sam tolk, da javim mojemu sončku je 2x uspelo, da se je sam usedel user posted image user posted image user posted image - kako je posrečen, kr učki so se mu zasvetili od veselja, da mu je rata luser posted image . Sm tako ponosna, tako lepo jih je gledat, prav cartani so. Grem se mal kobacat z njimuser posted image user posted image . Se še kej oglasim

user posted image user posted image user posted image

danes ko sva jedla midva kosilo-buranjo, sem pa Lanu dala malo kruheca namočenega v omakico in fižolčeka, pa je tako jedel!user posted image zgleda, da bo kr z nama začel jest!user posted image

on že zdej ve kaj je dobruser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Zanima me če jim hrano kako začinite?????

se mi zdi, da sem že odgovorila... ma ne vem, no jaz dam petršilj, al pa baziliko ali pa koper... na koncu v hrano - sveže nasekljano, pa mal oljčka : olivno, repičino, koruzno, zdej mu dam že tud malo masla, pa pikico kisle smetane, solim raje ne kot ja, dokler še lepo je neslano, pa tud čebulo in česen dam zraven in vse to že da okus hrani.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo, punce
Luka se trenutno crklja pri dediju in babici, tako da upam, da mi bo uspelo pokomentirat kaj.
Drgač sma pa šla dans k zdravnici, sma bla skor 3 ure tam. Je bil že čist bogi pa zmatran, tk da je zaspal takoj, ko sem speljala.

Mu je pa dala kri pa vodo pregledat, pa ni kaj posebej, no hemoglobin pa je že narasel na 97. user posted image user posted image Sem ful vesela!user posted image Drgač je pa rekla, da je prehlad, da ma malo ušeska nadražena,a mapk še ni kaj hujšega, da pa mu moram, fejst nosek čistit. Sem že zjutri naročila baby vac.
Sem ji pa omenla, dače bi lahko bla 6. bolezen, ker je še ni prebolel, pa je rekla, da naj jo jutri pokličem pa naj ji povem, kk je, a so kaki izpuščaji ali ne. Je pa imel še zdejle zvečer 38,3 vročine, tako da mu bom dala preden, da bo zaspal še svečko, ker mi ponoči vedno zakuha, kadar je tako.
Pa kašlja kr fejst. Ga je grozno gledat, ko se kr davi zraven!user posted image Ampak sej bo kmal boljši. Sam da sma doma, pa je vse ok.user posted image
No, čeprav me je danes moj dragi razkuril, da sem jezna tk, da boljš, da mi niti krivega prsta ne pokaže!user posted image user posted image user posted image

super za železo user posted image in kup pikicpokic, da boste hitro zdraviuser posted image user posted image user posted image

marita, si uživale, jupiuser posted image user posted image user posted image , no za emo pa en kup user posted image user posted image user posted image , da bo hitro ok in da maks kaj ne stakne.

lona, ob tilnu pa dvomim, da ti je kaj dolgčas, kaj?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Ajaaaaaa!!!Danes slučajno je v ustih na mizi vzela časopis, ga veselo žvečla ter se plazila in ko sem vidla, kaj je ušpičla, sem ji ga jemala ven in sem začutila zobek. Spodnjo enkico!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
14.11.2008 14:33:29   
san

moj si je pa ps3 kupu, zdej pa igrce igra, tako da imam sedaj dva otrokauser posted image !
user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Naš mišek že tudi spi pa upam, da dans pa le kaj boljš. Sem že tk črna okrog učk, da ne rabim maskare pa si vek mazat!user posted image user posted image user posted image

no, mi smo pri hrani tud bolj moderni in naravnani na leto 2008user posted image

STAJICA: v našem enosobnem stanovanju ni prostora še za to reč.
Če bi pa imela kmetijo, nebotičnik ali pa vsaj enodružinsko hišo (ali pa vsaj hiškico) bi pa stajico imela, in sicer samo za tiste trenutke, ko otročka ne bi jemala s sabo ... ko bi šla po petršilj na vrt, pa bi deževalo (hiška-hiškica) ali ko bi šla dooool v likalnico po polikano perilo (nebotičnik) ali ko bi kuram nesla olupke in star kruh (kmetija). Čeprav se da v zadnjih 2 primerih imenitno sling ponucat! Samo na dež ne bi otroka nosila, no. Aja, pa če bi kaj švasala, klesala, drva žagala ali malala - takrat tudi pride stajica prav. A ker običajno teh stvari ne počnem, se mi zdi da je stajica v običajnem življenju običajno nepotrebna.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
14.11.2008 14:40:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ekola se vam zdaj javljam, ker Maks spi. Včerajšnji dan je bil katastrofa, Maks siten, mislim celo, da je ena zgornja enkica že zunaj user posted image , ne vem točno, ker mi ne pusti niti potipat...tako ga boli.
Včeraj je v celem dnevu spal 2x 15 min in zvečer sem ga lepo stuširala, da ga bom dala spat in mi je vse pobruhal, pa sem ga spet stuširala in tako 3x zaporedoma, v 3 urah je enih 6x bruhal, sva ga z mojim kar na urgenco peljala pokazat. Trebušček je ok. Bruhanje se je ustavilo, vročino ima ravno 37, tako, da ne vem al naj ga peljem pokazat, al naj še mal počakam. Zdaj ne bruha več, samo siten pa je še in se mu vidi, da nekaj ne štima...

Verjetno je kakšna viroza.user posted image
Noč je bila še kar, razen ob treh se je zbudil in sva malo pojedla, pa ni mogel nazaj zaspat, se je vrtel in vrtel po postelji.
Upam, da bo danes boljš kot včeraj in da bo šlo hitro mimo. Pa ravno predvčerajšnjim sem razmišljala, da kako fajn, da sva že 2 meseca zdrava, na zdaj pa to.
Nič vas lepo pozdravljam, komentirala bom drugič, ker moram dat spet prat, pa sušit, ker nimam niti ene majčke več za Maksa.

Uživajte s svojimi sončki.

ja bošček, upam, da je sedaj že boljeuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Mi smo se pa ravno vrnili iz Debelega Rtiča. Zdravnici je pogledala oba: kožni testi pri Žigcu so spet enaki, samo pršica in pri Sari za enkrat še nič, na srečo. Mi je pa svetovala kaj morem vse narediti doma (delno že ima narejeno) s prevlekami, jogiji, zavesami,.......

Zdaj lepo spančka, grem pa hitro naredit kosilce za njo in njega.

Pa hvala user posted image za čestitke. Zapušča klub škrbe brbeuser posted image brez zob.

Maks user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdraviš

Urši user posted image user posted image user posted image Lukci za hb!!!!!!
user posted image user posted image user posted image za izvide

ooo, tina, jst bi šla tud fulllll v ikeouser posted image ...blagoruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Sem ravno od zdravnice. Julija še vedno smrka, kašlja pa sem rekla greve se pokazat, da ne bom potem po Čatežu iskala dohtarje. Ušesa ok, pljuča bp, diha celo 100% s pljuči, edino nos je zamašen, zato ga je treba čistit. Skratka dobili smo dovoljenje, da gremo lahko na dopust. user posted image Tako da se zdaj še na hitro javim, potem pa šibam pakirat, jutri pa na pot!

Drugače pa oja, danes je sijala polna luna z vsooo močjo! Julija je bila budna 2x po eno uro ponoči. Prvo rundo opolnoči, drugo ob štirih. Tega dopusta me je najbolj strah zaradi spanja. Pa bom že pregurala, sej je samo en teden.

Zdaj pa šibam, se beremo čez 10 dni. user posted image

user posted image user posted image user posted image za izvide, maksimalno uživajte, no sej verjetno žeuser posted image , pa še dobr da zdej vem, da otroke res luna trkauser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
14.11.2008 14:42:46   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: san

noč danes katastrofa... a je spet luna? ker je nosilo urbana in izidorja - ponavadi je to na polno lunouser posted image

Pri nas je bila prav tako noč katastrofa. Se mi zdi, da se je vsako uro zbujala, ma raje nisem niti na uro gledala, ker bi če ne samo user posted image user posted image user posted image
Upam, daje luna...no, al pa zobki, samo naj že pridejo hitro ven!

Julija je prava mala raziskovalka - se dviguje in je pogruntala se tudi usesti in sedaj to lepo trenira. Vstaja in se useda - na 100 in en način. Skratka, je pestro, jo je treba imet na očeh, ker če ne takoj kakšno ušpičiuser posted image

Ve ste pa take čveke postale, da vam komaj sledim. Jaz enostavno ne morem več tako za računalnikom sedet, ker pol Julija takoj prste steguje tam, ko ni treba. Vsaka čast, da vam rata tako pridno čvekati.

evo, že tika kar nebi smela....

dans smo se spet zbujal...aaaaa...user posted image
drugače je pa naš mali tudi tak raziskovalec, ma povsod ga je prevečuser posted image in to ravno tam, kejr res ne bi bilo treba.... ima revež že prve buške, skoz se dviguje, povsod spleza, že čez stopničko mu je uspelouser posted image ... sem pa pogruntala, da si doma fulll upa, če sva pa zunaj, pa še vedno bolj opazuje kot okoli raziskuje.. hvala boguuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
14.11.2008 14:45:50   
san

Na pa sem eno skropucalo nardila. Upam, da ne bom cunj zažgala med likanjem user posted image
user posted image user posted image user posted image kako je s cunjami?

ursi, ful lepi smajliji, lucalu ma tud fineuser posted image

ČER

No me je blo prov strah pogledat kolk ste načvekale, pa ni taka krizauser posted image .

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
14.11.2008 14:49:06   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Še novice iz naših logov:
anja se je po enournem popoldanskem spancu zbudila nasmejana in še kar lačna. Je pojedla 1dcl juhice in še celo hruško z jabolkom in prepečencem! user posted image user posted image  

Potem je pa polna moči prijela svojo mamico za hlačnice in se postavila na svoji mali nogici!user posted image  Js ne vem, kaj se ji je pletlo po glavici, enostavno se je hotela postaviti na tazadnji 2. Potem je še telovadila ob pručki ...

Vsi smo bili šokirani. Mož je žalosten izjavil: pa nimamo več dojenčka pri hiši. No, ja eden malo preveč dramatizira- je pa vseeno tako čuden občutek, ko bi se to malo, brezzobo dete, ki ima glavico večjo kot ritko kar postavilo na svoje male nožice in okorakalo po svetu. Oziroma za začetek bi samo stalo pokonci in se močno držalo maminih hlač.
user posted image
jap. moja punca raste. Hoče rasti.
Na srečo bo še kar nekaj časa moralo preteči preden spoznam njeno taščo.user posted image  

Kako že pravi ena, mislim da katj ... da se moramo navadit, da bo naše srce hodilo izven našega telesa ... tako nekako ...

... pa saj mi eno srce že hodi (in skače po glavi) naokrog, zdaj mi bo pa še eno. Pa če še moževega prištejem zraven, sem pa ko v Radenski user posted image user posted image user posted image
user posted image   mam toplice že kar doma.

nočko, sladko vsem!

joj, tale post mi je pa tko lepooooo napisan, kot ponavadi vsi tvojiuser posted image user posted image ... zraven se smeješ, pa mal si solzen, vsehga po malouser posted image
bravo anjauser posted image user posted image user posted image - da si toliko pojedla in da si se dvignila na nogiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
14.11.2008 14:53:03   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

NČK, še malo pa bodo v vaši predsobi že kaki moški oz. fantovsi čevlji št. 44 ....pa da ne bo pomote te ne bodo od Matije .

Luka vse najboljše za tvojo obmesečnicouser posted image user posted image želim ti, da boš vedno zdrav in nasmejanuser posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
14.11.2008 14:54:42   
san

Se pridružujem lunatičnim. Včerajšnja noč je bila katastrofa. Dašo je hudo rukalo, prvič tako odkar je na svetu. Res pa ima tudi ful zamašen nosek. Ta noč je že bila boljša oz. čisto ok, smo spali do 6.15, ker pri nas ko prvi vstane, moramo vstat vsi. ****, provizorično stanovanje..., ampak selitev še ni tako blizu kot bi jaz želela...

jaz se kar tolažim, da je tudi drugje takouser posted image user posted image user posted image ... glede trkanja in stanovanjauser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?