Lona76
|
Taja tako kot ponavadi tak čas že spi, jaz pa hitro na RR, ker grem pol tednik gledat, pa likat. IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Ekola se vam zdaj javljam, ker Maks spi. Včerajšnji dan je bil katastrofa, Maks siten, mislim celo, da je ena zgornja enkica že zunaj , ne vem točno, ker mi ne pusti niti potipat...tako ga boli. Včeraj je v celem dnevu spal 2x 15 min in zvečer sem ga lepo stuširala, da ga bom dala spat in mi je vse pobruhal, pa sem ga spet stuširala in tako 3x zaporedoma, v 3 urah je enih 6x bruhal, sva ga z mojim kar na urgenco peljala pokazat. Trebušček je ok. Bruhanje se je ustavilo, vročino ima ravno 37, tako, da ne vem al naj ga peljem pokazat, al naj še mal počakam. Zdaj ne bruha več, samo siten pa je še in se mu vidi, da nekaj ne štima... Verjetno je kakšna viroza. Noč je bila še kar, razen ob treh se je zbudil in sva malo pojedla, pa ni mogel nazaj zaspat, se je vrtel in vrtel po postelji. Upam, da bo danes boljš kot včeraj in da bo šlo hitro mimo. Pa ravno predvčerajšnjim sem razmišljala, da kako fajn, da sva že 2 meseca zdrava, na zdaj pa to. Nič vas lepo pozdravljam, komentirala bom drugič, ker moram dat spet prat, pa sušit, ker nimam niti ene majčke več za Maksa. Uživajte s svojimi sončki. Upam, da je danes ok in nič več ne bruha. Eno da se pozdravi. Lona76, faca je tale tvoj Tilen....sigurno je tako brihten po mamici Ja Dinki res je po men pameten če mi že ni podoben . Sem zmeri govorila da so otroc očitu podobni, lepi pa pametni so pa po mamici Mi smo se pa ravno vrnili iz Debelega Rtiča. Zdravnici je pogledala oba: kožni testi pri Žigcu so spet enaki, samo pršica in pri Sari za enkrat še nič, na srečo. Mi je pa svetovala kaj morem vse narediti doma (delno že ima narejeno) s prevlekami, jogiji, zavesami,....... Zdaj lepo spančka, grem pa hitro naredit kosilce za njo in njega. Pa hvala za čestitke. Zapušča klub škrbe brbe brez zob. da pri Sari ni alergije in da se pri Žigi ni pojavilo še kaj drugega. noč danes katastrofa... a je spet luna? ker je nosilo urbana in izidorja - ponavadi je to na polno luno ja danes je polna luna, pri nas pa poleg otrok še t starga nos . Upam, da bo današnja noč boljša. Nčk tudi zate upam, da bo današnja noč boljša, pa upam, da je jedla, pa da najdeš kakšno čokolado in da Anji alergija izzveni. Mogoče majo čokolado v DM? Vem da imajo tam tudi piškote ki so za alergike. bom menda res šla v ikeo brez njega! , ne, ne ne smem bit žalostna, ker mora tako bit! nočem ga vlačti po tisti gužvi, pa še gripa bo začela rasajt, pa te viroze,......... me pa razganja za ikeo, pa še danes sem dobila famili kartico od njih, .komaj čakam,...... tudi jaz bom obiskala ikeo brez otrok. Res je tok enih virusov da je joj. Je zadnjič pulmologinja govorila da RSV virus ostane na nakupovalnem vozičku do 12 ur. Hvala lepa, rajš ne grem v trgovino, kot pa da Tajo tja ulečem ker naša bo zihr kej fasala. Sej zdej smo jo v vato zavil, pol bo šel pa virus 1 km od nje ga bo pa fasala . Sem ravno od zdravnice. Julija še vedno smrka, kašlja pa sem rekla greve se pokazat, da ne bom potem po Čatežu iskala dohtarje. Ušesa ok, pljuča bp, diha celo 100% s pljuči, edino nos je zamašen, zato ga je treba čistit. Skratka dobili smo dovoljenje, da gremo lahko na dopust. Tako da se zdaj še na hitro javim, potem pa šibam pakirat, jutri pa na pot! da greste lahko na dopust. Uživajte! Pri nas je bila prav tako noč katastrofa. Se mi zdi, da se je vsako uro zbujala, ma raje nisem niti na uro gledala, ker bi če ne samo Upam, daje luna...no, al pa zobki, samo naj že pridejo hitro ven! Julija je prava mala raziskovalka - se dviguje in je pogruntala se tudi usesti in sedaj to lepo trenira. Vstaja in se useda - na 100 in en način. Skratka, je pestro, jo je treba imet na očeh, ker če ne takoj kakšno ušpiči Ve ste pa take čveke postale, da vam komaj sledim. Jaz enostavno ne morem več tako za računalnikom sedet, ker pol Julija takoj prste steguje tam, ko ni treba. Vsaka čast, da vam rata tako pridno čvekati. evo, že tika kar nebi smela.... Upam, da bo tudi pri vas noč boljša in je bil le vpliv lune. Pa za dvigovanje in vsedanje pa nasploh za tako hiter napredek. Na sem šla vse komentirat. Likat se mi ne da, ampak morm. Ma grem zdej je blo dost za dons.
|