Ursi2
|
Živjo, punce Luka se trenutno crklja pri dediju in babici, tako da upam, da mi bo uspelo pokomentirat kaj. Drgač sma pa šla dans k zdravnici, sma bla skor 3 ure tam. Je bil že čist bogi pa zmatran, tk da je zaspal takoj, ko sem speljala. Mu je pa dala kri pa vodo pregledat, pa ni kaj posebej, no hemoglobin pa je že narasel na 97. Sem ful vesela! Drgač je pa rekla, da je prehlad, da ma malo ušeska nadražena,a mapk še ni kaj hujšega, da pa mu moram, fejst nosek čistit. Sem že zjutri naročila baby vac. Sem ji pa omenla, dače bi lahko bla 6. bolezen, ker je še ni prebolel, pa je rekla, da naj jo jutri pokličem pa naj ji povem, kk je, a so kaki izpuščaji ali ne. Je pa imel še zdejle zvečer 38,3 vročine, tako da mu bom dala preden, da bo zaspal še svečko, ker mi ponoči vedno zakuha, kadar je tako. Pa kašlja kr fejst. Ga je grozno gledat, ko se kr davi zraven! Ampak sej bo kmal boljši. Sam da sma doma, pa je vse ok. No, čeprav me je danes moj dragi razkuril, da sem jezna tk, da boljš, da mi niti krivega prsta ne pokaže! Timoty, čestitke, da se je sam vsedel! Prav neverjetni so, kako vsak dan neki novega ugotovijo. Glede hrane, Luka je vse zraven naju, oz mene, ker pač mama malo drgačno hrano kot ati. Mislim, da ne bi jedel pireja z riževim mlekom ali kaj podobnega Mu tudi malo solim, ampak itak ne veliko, ker tudi za naju bolj malo. Dinki, Tit je pa tk sladek! Kaki ravsar bo! Glede mesa. To pa je edino, kar jz normalno solim, ker se mi zdi, da vse drugo, da ni slano oz malo slano se da jesti, medtem ko neslano meso je pa meni osebno čisto neužitno in tako mu niti nikoli nisem poskusila dat neslanega. Drgač pa poskusi, da recimo govedino zmelješ kot za tatarca in popečeš pa daš zraven krompirja ali ostale zelenjave in mogoč pa bo jedel. Super tudi za uspešen šoping! Ja, za naše sončke bi vse dali in jim nakupli, kar je. Jz rajši sploh ne študiram, kolko sem jz zapravla za naju za hrano, vs etiste prosene moke pa riževo in ovseno mleko, ................. Joj, si kr predstavljam kk kuka, ko ena miška! mmmm Tina50, Lan je pa pravi osvajač. Pa kk je luškan tam v vodi s knjigico. Same učke so ga!! Ja, sej mogoč pa ni slabo, če poskusiš, da začne z vama jest, tudi pri nama je bilo isto. Par žličk sem mu spravla dol, več pa ne. Zdej pa je ko velik, odkar kuham tk, da lahko z nama je. Lona76 za Tajo en kup , da bi bila zdrava. Azzurra za Liama. Pa en kup ..............za Emo, Da bo čimprej zdrava. No, vidim, da ste se mele kaj pogovarjat na srečanju! Upam, da vas nisem preveč razočarala. Mogoč bo pa na naslednjem srečanju že kaj za povedat! No, zdej pa šibam jabolčni zavitek nardit, da ga bomo jutri meli za po kosilu.
|