lucalu
|
Dobro jutro mamice! Kako ste kaj? Pri nas je vse pod kontrolo, noč prespana (z eno malo budnico - ampak nič strašnega). Tai je pravkar pozajtrkoval in drema svoj prvi dopoldanski dremež, tako, da ima mamica čas za kavo z vami. No, pa da vas probam dohiteti... IZVIRNO SPOROČILO: marita jaz sem se za vikend potepala po londonu. ja prav ste prebrale. Bravo mami!!!! Emi pa pikapokice, upam, da je že vredu!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Lucalu: Tvoj je pa res frajer da med previjanjem zaspi, kej tazga pa še ne . Saj pri nas tudi to ni običaj, se je zgodilo PRVIČ in verjetno zadnjič... sem ga pa slikala, ampak s telefonom, ker aparata ni bilo v bližini in so slike bolj slabe... Pa vseeno (upam, da mi rata): IZVIRNO SPOROČILO: Zala. Lucalu berem da si iz Celja mogoče pa midve kdaj organizirava srečanje na naših koncih To pa res ni slaba ideja!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Tit ima nov trik. Danes je bilo že tretje jutro, da ko se zbudi se sam dvigne z rokico ob ograji in kuka ven iz posteljice. Ma kolk je prisrčen. Se zbudim in pogledam prosti njemu in ven kuka rokica in njegove učke . In pol je itak cel smeh ko vstanem in začnem vsa navdušena govoriti kaj pa to dela. Bravo Tit!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki OK, še moj dolg, torej slikice kako smo izgledali mi 4 v mojem avteku. še dobr, da je Terida suhica . IZVIRNO SPOROČILO: tina50 sem dala slike v album, pa sem jih tako lepo pokomentirala, pa nič ne piše zraven tina50 super slike!!! Lan je pravi cukrček!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Sam tolk, da javim mojemu sončku je 2x uspelo, da se je sam usedel - kako je posrečen, kr učki so se mu zasvetili od veselja, da mu je rata l . Bravo Timotej!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 danes ko sva jedla midva kosilo-buranjo, sem pa Lanu dala malo kruheca namočenega v omakico in fižolčeka, pa je tako jedel! zgleda, da bo kr z nama začel jest! Čestitke Lan, za pridno papanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Zanima me če jim hrano kako začinite????? Tai še vedno je nezačinjeno... zaenkrat mu tekne! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Mu je pa dala kri pa vodo pregledat, pa ni kaj posebej, no hemoglobin pa je že narasel na 97. Super za porast hemoglobina!!! Pa naj prehlad čimprej mine!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Mene zdej npr. Tilen tako preseneča, ker je že pravi mali mož in mi kdaj kakšno tako pametno pove, da ne vem od kje mu. Npr. me je spraševal včeraj če bo prišla njegova sestrična na obisk. Sem mu rekla da ne, ker je bolana in pravi mali kaj pa ji je in rečem uček ma unet in pravi on kako pa to in jaz rečem ne vem in pravi a pol mi bo mogla to njena mamica razložiti mu rečem ja in pravi on a je ona zdravnica in jaz rečem, ne ona prodaja zdravila in on men aha pol je farmacevt . In jaz od kje to tebi. In mi mulček reče ja jaz to vem da farmacevti prodajajo zdravila . Bravo Tilen, ta pa ni kar tako! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Sem ji pa danes hotla narediti ajdovo kašo z marelicami in figami pa se je dvakrat tok pokala da ji rajš nisem, ker bi ji ritko raznesl . Tko da suhe slive čakajo na hude čase. Taja bravo za polno pleničko!!! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Ajaaaaaa!!!Danes slučajno je v ustih na mizi vzela časopis, ga veselo žvečla ter se plazila in ko sem vidla, kaj je ušpičla, sem ji ga jemala ven in sem začutila zobek. Spodnjo enkico!! Čestitke Sari za zobek!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka STAJICA: v našem enosobnem stanovanju ni prostora še za to reč. Če bi pa imela kmetijo, nebotičnik ali pa vsaj enodružinsko hišo (ali pa vsaj hiškico) bi pa stajico imela, in sicer samo za tiste trenutke, ko otročka ne bi jemala s sabo ... ko bi šla po petršilj na vrt, pa bi deževalo (hiška-hiškica) ali ko bi šla dooool v likalnico po polikano perilo (nebotičnik) ali ko bi kuram nesla olupke in star kruh (kmetija). Čeprav se da v zadnjih 2 primerih imenitno sling ponucat! Samo na dež ne bi otroka nosila, no. Aja, pa če bi kaj švasala, klesala, drva žagala ali malala - takrat tudi pride stajica prav. A ker običajno teh stvari ne počnem, se mi zdi da je stajica v običajnem življenju običajno nepotrebna. Tu sem se pa res prav narežala zraven...
|