san
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Sam tolk, da javim mojemu sončku je 2x uspelo, da se je sam usedel - kako je posrečen, kr učki so se mu zasvetili od veselja, da mu je rata l . Sm tako ponosna, tako lepo jih je gledat, prav cartani so. Grem se mal kobacat z njim . Se še kej oglasim IZVIRNO SPOROČILO: tina50 danes ko sva jedla midva kosilo-buranjo, sem pa Lanu dala malo kruheca namočenega v omakico in fižolčeka, pa je tako jedel! zgleda, da bo kr z nama začel jest! on že zdej ve kaj je dobr IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Zanima me če jim hrano kako začinite????? se mi zdi, da sem že odgovorila... ma ne vem, no jaz dam petršilj, al pa baziliko ali pa koper... na koncu v hrano - sveže nasekljano, pa mal oljčka : olivno, repičino, koruzno, zdej mu dam že tud malo masla, pa pikico kisle smetane, solim raje ne kot ja, dokler še lepo je neslano, pa tud čebulo in česen dam zraven in vse to že da okus hrani. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Živjo, punce Luka se trenutno crklja pri dediju in babici, tako da upam, da mi bo uspelo pokomentirat kaj. Drgač sma pa šla dans k zdravnici, sma bla skor 3 ure tam. Je bil že čist bogi pa zmatran, tk da je zaspal takoj, ko sem speljala. Mu je pa dala kri pa vodo pregledat, pa ni kaj posebej, no hemoglobin pa je že narasel na 97. Sem ful vesela! Drgač je pa rekla, da je prehlad, da ma malo ušeska nadražena,a mapk še ni kaj hujšega, da pa mu moram, fejst nosek čistit. Sem že zjutri naročila baby vac. Sem ji pa omenla, dače bi lahko bla 6. bolezen, ker je še ni prebolel, pa je rekla, da naj jo jutri pokličem pa naj ji povem, kk je, a so kaki izpuščaji ali ne. Je pa imel še zdejle zvečer 38,3 vročine, tako da mu bom dala preden, da bo zaspal še svečko, ker mi ponoči vedno zakuha, kadar je tako. Pa kašlja kr fejst. Ga je grozno gledat, ko se kr davi zraven! Ampak sej bo kmal boljši. Sam da sma doma, pa je vse ok. No, čeprav me je danes moj dragi razkuril, da sem jezna tk, da boljš, da mi niti krivega prsta ne pokaže! super za železo in kup pikicpokic, da boste hitro zdravi marita, si uživale, jupi , no za emo pa en kup , da bo hitro ok in da maks kaj ne stakne. lona, ob tilnu pa dvomim, da ti je kaj dolgčas, kaj? IZVIRNO SPOROČILO: aleži Ajaaaaaa!!!Danes slučajno je v ustih na mizi vzela časopis, ga veselo žvečla ter se plazila in ko sem vidla, kaj je ušpičla, sem ji ga jemala ven in sem začutila zobek. Spodnjo enkico!!
|