trixi
|
anakarin, kaj zdej vaša pupa ful ponavlja za našo , sej se še poznajo ne. Ma če ti povem, da je bila tudi naša čisto ubrisana na konje, ej, največja zamera ki jo ima do mene je, da ki je nisem nikamor vpisala, da bi ona hodila jahat. Slikic in fotografij in posteljnine in risbic in... je bilo pa tudi pri nas polno. Pa ene parkrat je šla na poletne počitnice na en ranč tm pri Logatcu, so prav imeli organizirano za otroke, tako, da vsaj malo opravka s konji je pa le mela. Anka kidanje po hlevu ona, ma veš kaj, nismo prestare za dojenčke, dej, samo ne bi bil zdaj glih več taprav cajt zanje, dejmo tako rečt ne...Sicer pa bravo za situacijo szi sinom, ma kaj bojo končno poslušali tudi njega, kaj ma za povedat! Kaj ti čem še neki rečt v zvezi s sobico, ma ne si vzet za slabo, samo taku, za predstavo, kako se našim malim bučkam sz cajtom vse pomeša. Meni je naša rekla, da če bi imeli starši svoje otroke radi, bi jim nikoli ne dovolili imet roza sobce, samo normalno rjavo. Ma ona je še sama zbirala, ha, meni je blo to ku bi me z mrzlo vodo polili. Ma kar si je zbrala to ima. Na fešto pa ne gremo no, nanka samo jest, sem glih shujšala eno kilo in pol, že tako je težko čez vikend, ko smo doma in kar naprej brkljam po kuhinji. Pa še moj ful rad kuha- na mojo žalost tudi dobro, ko bi bilo vsaj zanič in ne bi blo treba jest. Aja, fešta je pa v Grgarju. karolina, kaj pole se vam je uredilo to z dvoriščem, ku si enkrat pisala? In če še jaz lahko malo sanjam, jaz bi imela pa tako hiško ku so ble en bot, spodaj dnevni prostori- velika kuhinja in mezat- a sploh ve kera kaj je to za en prostor, en mini vc, gor pa spalnice, kopalnica. Saj sanje so zastonj, v resnici sem pa prav vesela, da sploh imam kje bit in nam ne visi še kšn ubijalski kredit za stanovanje za vratom. Vidiš lois, saj bo, ko si najmanj misliš, se stvari postavijo na pravo mesto. Zdaj vam pa za konec še povem zgode in nezgode od danes. Mislim, če obstaja možnost, da bo šlo kaj narobe se to sigurno zgodi meni. Namreč, sem si dala boršo na uno poličko, ki je med prtljažnikom in kabino od avta, sem še nekaj iskala po prtljažniku, no, in pole čem to boršo vzet in potegnem samo za ročaj in sem skupaj z boršo potegnila še polico. Aja, direkt meni v zobe, ben, malo imam ustnico zatečeno, ma niti ni tako močno opazit, sem pa mela občutek, da bom vsaj kakšen zob ven pljunla. Itak pa je bil danes dan, ko je šlo vse narobe, sem jo raje prej pobrisala domov, tako, da sem si vzela čas tle gor tapkat. Ma zdaj bom nehala, da se me ne uštufirate. čau, čau
|