živa
|
Hoj! Danes sva z malim dokončno pomahala dojenju, se nisva niti zjutraj več dojila, zvečer pa tudi ne, je spil flašo mleka in bil zadovoljen. Ni bilo prav nič stresno, tako da za mojega čvergija. Trma - kakor kdaj. Na previjalni je muka, ga moram zamotit s kakšno injekcijo, da jo odpira in grize. Pa tudi sicer vpije in joka in ihta, če mu kaj ne uspe ali ni po njegovem . Meni je zaenkrat še tolk cort . Julija in Neli . Jernej, za prve korake. Naš je začel občasno sam vstajat oz. počepat, ne da bi se kje držal; tega večji ni nikoli počel, on je pač pri 17 mesecih kar shodil . kmarija, čestitke in lepo nosečnost ti želim. Branka, dobrodošla, in ti, pot, tudi WB. Alina_alin, mrfi, a ne. Ko gre nekaj narobe, gre vse ... za vse tri. In tudi za druge bolančke! Vanili, jaz sem bila na operaciji kile pri 4 letih. Nimam sploh nobenih travm ali kakih bolečih spominov. Vem le, da se je moja mami vsak dan prišla v bolnico igrat z mano in drugimi otroki . Pa danes tudi zihr to drugače delajo in je še manj neprijetno. Klaudia, za malega borca. Mehurčica, koliko pa stane kuža v Leclercu? 2ursae in pingi, se vidimo jutri, upam. Jasna, kako ti kaj paše petek za kofe? Mi je tašča rekla, če mi lahko pobere večjega v vrtcu, pa imam potem malo več časa ... se mi zdi, če ne pride kaj vmes. Sem sama doma in grem malo uživat še v drugih stvareh, ne le v RR . Lp, živa
|