babyrok
|
Sandra mere 14 mes.: 10.800 kg in 81,5 cm NaILa - vse, vse najboljše ...naj se ti uresniči čimveč želja, tudi tiste skrite, za katere veš samo ti... Mi še kar čakamo to famozno zadnjo štirico (potem nas čakajo še trojke - petice baje rastejo pozneje). Po moje bo zdaj kamlu prikukala ven, ker je oteklina manjša. Pišuka te zobi so pa res nekaj kar hudga. Ampak nekaterim sploh ne delajo težav - itak so otroci različni in vsak različno reagira na to. Pri Roku opažam, da ima takrat, ko mu raste kakšen nov zob tudi rdečo ritko. Najprej nisem vedela, zakaj jo ima vsake tolk časa in sem malo mislila, da ga mogoče varuška ni dobro umila in jo ima zato. Potem mi pa kolegica pravi, da je njena hči ob izraščanju zob vedno dobila rdečo ritico, nakar sem povezala, da je to res takrat, ko raste nov zobek. Igrače - zelo rad ima knjigice, predvsem tiste z zavihki in nekaj stvari že kar na pamet ve kje so. Potem ima rad te kocke, ki se zlagajo v piramido, pa obroče, ki se jih natika na plasično "palico", pa avto poganjalec - zdaj mu gre tudi naprej, dolgo časa se je znal poganjat le nazaj, pojočo knjigico, pa razne avte. Včeraj je za darilo dobil kravo, ki jo vklopiš in pleše, zraven je pa kar glasna glazba - jo šele bolj od daleč gleda....napihljiv valj je tudi še vedno zanimiv. Plišaste igrače niso prav zanimive, občasno kakšno k sebi stisne in reče aaaaa, da se pocarta, ampak spi pa z žirafico. A, ja... pa kitaro ima zelo rad - njegovo, ki pritiska na tipke in igra, kot tudi očkovo akustično. Ker je na tleh, dostikarat gre do nje in brenka po strunah - za enkrat še nežno.
< Sporočilo je popravil babyrok -- 13.11.2008 19:59:35 >
|