|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
13.11.2008 21:26:48   
Ajvy
2.del....

petrap...meni je tudi zadnje čase kar malo slabo...zgleda ,da mi je user posted image  čist stisnu želodec in ne gre drugače....
JAaaaa...povej , katerega spola bouser posted image user posted image
Super za nakup user posted image user posted image

mala*..lepo da si se javla ...super za opremouser posted image user posted image
A res...kar Cr...no če, ne drugega se lahko tolažiš s tem, da boš antanko vedela datum poroda ....

BArbaraSG....kako lepo si spisala....user posted image user posted image
In moram rečt, da sta to s tvojim super upedenala.....user posted image user posted image  čestitke

Sunny---super za pospravljanje....user posted image user posted image  si bila čist preveč pridna user posted image user posted image

Vesnozaver...the best..ti kar počivčkaj user posted image user posted image

Akvalina....lepo ime user posted image user posted image
Super fantek.....meni pa te skakajoče zadeve niso všeč....
Mi smo bolj za hojico....in nismo imeli nobenih težav....-torej sem najbrž tista  ,ki se ne strinja s tvojo terijouser posted image user posted image

Majchy..tudi otroci brez hojice..brez njene uporabe hodijo po prstkih....

Hojica....vidim, da ima vsaka svojem mnenje....sej to je lepo...samo kdaj otrok shodi ni odvisno od tega kje se nahaja....eni otročki so lenuščki...drugi ne...TArja je bila v hojici....resda smo omejili njeno uporabo...mi smo itak veliko na tleh prebili....in je z 11 meseci ravno tako shodila....ne vem.---ne bom pametna...vsaka po svoji presoji....samo meni ta gugalnica zgleda huje kot hojica....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.11.2008 21:28:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

ajvy-kakšno nadaljevanko pa ti gledašuser posted image

ZAkon in red---Zločinski naklep....mah super mi je ta detektiv.....

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 777
13.11.2008 21:29:51   
Ajvy
petrap...mah maš prav....zrihtej po svoje.....držim pesti...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 778
13.11.2008 21:35:44   
Balonchy
user posted image

user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                17.11.      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image               26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa    1.12.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image              17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)            (1,0)   user posted image                2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                 ?
user posted image   8.2. diamantina (23   (1,0)  user posted image               9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image               7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image               2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image              3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image              26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  12.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                19.11. LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)  user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image                  19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž        21.11. MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                     ?    KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                  2.12.
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image                  1.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,1)  user posted image                  5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image   22.2. lea88                    (1,0)  user posted image                 ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana        2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                 14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                  24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta  18.11.
user posted image  26.2. Miša99                   (1,0)  user posted image                        ?   NM
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 16
user posted image  = 13
 user posted image  = 44

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image

kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 779
13.11.2008 21:36:00   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 780
13.11.2008 21:44:44   
Ajvy
SPet nobene ni . ko sem jst klelele---moram še en 20 minut počakat, pa antibiotik dat pupi...samo še jutri...pol pa fertik s tem....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 781
13.11.2008 21:48:20   
Katjusa
čer punce.....

moj gre pa ju3 v nemčijo in me že dons skrbi....... to je prvič od kar sma skupaj da gre sam nekam sploh pa tako daleč in cel dan ga ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image
me že cel dan glava boli k sam na to študiram da se jim nebi kej nardiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 782
13.11.2008 21:55:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čer punce.....

moj gre pa ju3 v nemčijo in me že dons skrbi....... to je prvič od kar sma skupaj da gre sam nekam sploh pa tako daleč in cel dan ga ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image
me že cel dan glava boli k sam na to študiram da se jim nebi kej nardiluser posted image user posted image user posted image

KAtjuša..ja, kaj ga pa sejreš (sem hudauser posted image )...stran s takimi mislimi.....seveda,da bo vse v redu,....me ti bomo pa pomagale čez dan zdržat.....pa bo 1,2,3 pri tebi v naročju ....boš vidla...nehaj.....to ni dobro za tvojo štručko...vse lepo....mislim nate

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 783
13.11.2008 22:02:13   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

čer punce.....

KAtjuša..ja, kaj ga pa sejreš (sem hudauser posted image )...stran s takimi mislimi.....seveda,da bo vse v redu,....me ti bomo pa pomagale čez dan zdržat.....pa bo 1,2,3 pri tebi v naročju ....boš vidla...nehaj.....to ni dobro za tvojo štručko...vse lepo....mislim nate

Katjuša, res kaj ga serješ... Se kr strinjam s tem kar ti je Ajvy napisala. Sej bo ful hitr pri tebi. Nč bat, ful bo hiter minil...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 784
13.11.2008 22:03:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

čer punce.....

zdej si me pa še ti v jok spravlauser posted image user posted image user posted image k si tak lepo napisala..... sej vem da sem smotana sam tok me skrbi in ne morem iz svoje kože.... trije iz službe gredo na sejem  elektronike v minhen (tole je narobe napisano sam se mi ne da ubadat s tem kak se napiše pravilnouser posted image )  in bodo tam cel dal hodli po sejmu zvečer pa se vračajo domov sej vem da je do tja sam dobre 4 ure do 5 vožnje sam so gužve in avtoceste po avstriji so tako dolgočesne in verjetno bodo utrujeni...... pa še tega k bo vozu ne poznam...... komi čakam da bo jutrišni dan za mano......
Ajvy hvala

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 785
13.11.2008 22:04:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, res kaj ga serješ... Se kr strinjam s tem kar ti je Ajvy napisala. Sej bo ful hitr pri tebi. Nč bat, ful bo hiter minil...user posted image

ja bom jutrišni dan prespala da bo hitreje mimo.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 786
13.11.2008 22:06:46   
birdy
Evo, da komentiram hojco...
Mi smo hodil na fizioterapijo, res da zarad drugih stvari. Pa je tam res dobr povedala zakaj ne hojce. Ampak je bla taka normalnauser posted image  ženska, ki je razumela da kdaj otroka daš tud v hojco. Pa ni paničarla. Res pa da smo mi takrat žvel v Domžalah, hojco smo mel pa sam v Smledniku... Tko da je bla Neli v hojci ene dvakrat na teden, pa še to običajno ene 15minut, včasih pa kake pol ure.
Shodila je pa pri 13ih mesecih. A bi z več hojce prej ali kasnej shodila pa ne vem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 787
13.11.2008 22:09:23   
Katjusa
najprej mi je cel navdušen reku da so mu rekli da lahko gre zraven, potem čez 2 dni si je premislu in je reku nič ne bom šel pa sem rekla pa kajs i nor pejt k vem da si želiš (elektronika je njegovo področje in ga zelo zanima) dobesdno sem ga silila da se je odločil da bo le šel zdej se pa že skoraj en teden žerem in delam iz nič nekaj..... in dons enostavno ne zdržim več zato sme pa še mal vam zaupala..... joj sej ne morem verjet da sem tak paničar in da si znam delat take tragične scenarije.....user posted image user posted image kak bi šele blo če bi mel v tujini službo?????? mene bi pobralo od skrbiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 788
13.11.2008 22:11:51   
birdy
Drugač pa jst dons nisem čist nč bolj k včeri... Noga me še vedno boli k user posted image , sam da zdej me boli večinoma koleno, pa tud gleženj občasno. Mam občutek k da bi melA poln gleženj vode, sam zatečen nimam pa čist nič. Ma bo že, dons nisem šla na faks k me je tok bolel, jutr pa se bom v šolo privlekla kokrkol se bo že dal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 789
13.11.2008 22:13:15   
Katjusa

Mi smo hodil na fizioterapijo, res da zarad drugih stvari. Pa je tam res dobr povedala zakaj ne hojce. Ampak je bla taka normalnauser posted image  ženska, ki je razumela da kdaj otroka daš tud v hojco. Pa ni paničarla. Res pa da smo mi takrat žvel v Domžalah, hojco smo mel pa sam v Smledniku... Tko da je bla Neli v hojci ene dvakrat na teden, pa še to običajno ene 15minut, včasih pa kake pol ure.
Shodila je pa pri 13ih mesecih. A bi z več hojce prej ali kasnej shodila pa ne vem.

sej če pogledaš sej hojca ni nič narobe z njo če se jo uporablja v mejah normale sam nekateri starši pa nimajo meje in jo uporabljajo v bistvu cel dan.... poznam primer tak da vem da se to dogaja kokr je otrok bil buden tolko je bil v hojici...... punce je shodla nekje pr 13-14 mesecih ampak to niti ni važno sam kako je hodla je pa druga stvar nonstop je padala in to iz celega in je blo treba vedno stat za njenim hrbtom..... pa ko je hotle it se je kr zaletela (torej je hodla tako hitro da svojih nog ni folgala premikat)..... tak da če nekdo uporablja hojco zato da ima mir pred otrokom je to zgrečeno če pa ti daš otroka za 5-15 min noter pa ni nič narobe četud to 2x na dan nardiš....
torej tak k vsako stvar trebe je met mejo in pametno uporabljatuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 790
13.11.2008 22:14:26   
birdy

najprej mi je cel navdušen reku da so mu rekli da lahko gre zraven, potem čez 2 dni si je premislu in je reku nič ne bom šel pa sem rekla pa kajs i nor pejt k vem da si želiš (elektronika je njegovo področje in ga zelo zanima) dobesdno sem ga silila da se je odločil da bo le šel zdej se pa že skoraj en teden žerem in delam iz nič nekaj..... in dons enostavno ne zdržim več zato sme pa še mal vam zaupala..... joj sej ne morem verjet da sem tak paničar in da si znam delat take tragične scenarije.....user posted image user posted image kak bi šele blo če bi mel v tujini službo?????? mene bi pobralo od skrbiuser posted image

Katjuša, glej mene skrbi sam ko gre na šiht ki je par kilometrov stran. Je logično da te skrbi, ampak vseen se probi umirit in si reči da bo vse ok, ker pač mora bit.
Pa moje priznanje... Kadar je moj doma pa me pelje na avtobus ga pol k sklepam da je doma vedno pokličem, da se zazihram da je vredu dam pršu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 791
13.11.2008 22:18:31   
Katjusa

Katjuša, glej mene skrbi sam ko gre na šiht ki je par kilometrov stran. Je logično da te skrbi, ampak vseen se probi umirit in si reči da bo vse ok, ker pač mora bit.
Pa moje priznanje... Kadar je moj doma pa me pelje na avtobus ga pol k sklepam da je doma vedno pokličem, da se zazihram da je vredu dam pršu.

ja jst ga tud vsak dan pokličem takoj ko vstanem da preverim če je v službi in če se mi ne javi kličem k nora tok časa da se jevi tud jokala sem že k ga pol ure nisme dobla tak da imama dogovor če se ne more javit da mi da zasedeno.... in ko gre iz službe mi more pozvonit da vem kdaj je šel ker če je kej dlje kdaj v službi si že delam skrbi..... do službe pa ima nekje 15 km

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 792
13.11.2008 22:19:20   
Ajvy
Katjuša...nisem te htela v jok spravit....
Normalno, da ga boš pogrešala....sej si njegova in on tvoj....ampak res nekah s temi slabimi mislimi in scenariji...ni vredno ....lepo v dobri veri spat...lubčka na čelce....in 1,2,3....boste spet skupaj....
Ne obremenjuj se z besedo..kaj če......ker se ti ni treba.....ker če ----to je vse ffikcija....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 793
13.11.2008 22:20:43   
Katjusa
kak ste zlate sem vesela da sem vam zaupala k ste me zdej mal pomirileuser posted image user posted image user posted image hvala vama za lepe besede.... 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 794
13.11.2008 22:21:52   
Ajvy

sej če pogledaš sej hojca ni nič narobe z njo če se jo uporablja v mejah normale sam nekateri starši pa nimajo meje in jo uporabljajo v bistvu cel dan.... poznam primer tak da vem da se to dogaja kokr je otrok bil buden tolko je bil v hojici...... punce je shodla nekje pr 13-14 mesecih ampak to niti ni važno sam kako je hodla je pa druga stvar nonstop je padala in to iz celega in je blo treba vedno stat za njenim hrbtom..... pa ko je hotle it se je kr zaletela (torej je hodla tako hitro da svojih nog ni folgala premikat)..... tak da če nekdo uporablja hojco zato da ima mir pred otrokom je to zgrečeno če pa ti daš otroka za 5-15 min noter pa ni nič narobe četud to 2x na dan nardiš....
torej tak k vsako stvar trebe je met mejo in pametno uporabljatuser posted image user posted image

no, za tako uporabo pa jst nisem....po cele dneve ..bogi otrok....mi smo jo imeli po 15 minut notr...tolk da je bila veselko in ponosna nase ,k  je lahko bla v drugačnem položaju.....to pa je to.....
Sicer pa ...kolkr sem napisala....vsak po svoje....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 795
13.11.2008 22:22:34   
glen
Čiiir.
kako ste kaj?jaz o.k. samo kislina me daje ,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
A je kira ljubljančanka še pokonci?
Namreč jutri zjutraj mam namen skočit do lj samo gor pa dol (Portrož-Ljublana).Prijatelca bo kupila rabljen voziček pa je zmenjena na Rudniku pred Rutarjem,pa grem zraven za družbo,katera pot je najbližja in najlažja z obale?
A prav razmišljam da zavijem na avtocesti desno proti mariboru pol pa izhod in. cona Rudnik?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.11.2008 22:23:05   
Ajvy
Punce...tiste ko boste imele ležalničke....v Dipotu imajo akcijo in so kar luštkani za 30 evrčkov..pa še igračke imajo gor...samo v vednost..č

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 797
13.11.2008 22:24:00   
glen
ajvy mi ti lahko pomagaš?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.11.2008 22:25:23   
Ajvy

sej to noben ne ve....tudi ta pametni ne.....shodijo takrat ko so pripravljeni in čist nič prej ali kasneje...in  meseci niso noben mejnik....eni počasi pa sigurno---a ne ??user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 799
13.11.2008 22:27:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: glen

ajvy mi ti lahko pomagaš?

joj...rade volje...samo sem tolk glupa kar se tega tiče...nimam nobene orientacije- so me iz tabornikov ven vrgli- no, lepo so me prosili....user posted image
če ti bom jst pomagala..boš v MAriboru pristala user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?