petrap
|
jutro... danes sem klub temu, da se moj še vedno ne pogovarja z mano zelo dobre volje, ker je spet petek in spet smo začeli nov teden in to že kar 29. teden in še v ponedeljek sem doma, ker imam pregled katjusa - ja vem,da je bedno, sploh ker nisi navajena...sam boš preživela in en dan ni res nč posebnega...bo minilo takoj, z negativnimi mislimi pa takoj vstran...niso za nič dobre....moj je cele dneve po terenu, kar pomeni v avtu..tko da če bi skoz sam na to mislila kaj se mu lahko zgodi, pol bi že fasala živčnga..sam jaz pravim, da kokr nam je usojeno, tko bo...saj vem da to ni tolažba, ampak vse bo okej birdy - joj če še vedno boli pajd pokazat k zdravniku, saj zgubit ne morš nč...fax bo pa tud počakou... tancy- kako lepo te je brat po dolgem času ... mislm, da je pr nama to že kar tradicija, da se je treba skregat na par mesceu...ta vikend bo po predvidevanjih spet bl tiha maša...sam sem se že zdaj odločila, da se bom polno zaposlila...bom šla pač mal naokrog, mal bom počivala, pa mal bom pospravila...sam zase pa zagotovo ne bom kuhala, ampak se raje najavim pri mami...no vse je odvisno od njega...vsekakor pa se tko ne bo obnašal do mene...no way...sem pa preveč neodvisna in odločna, da bi pustila stvari tko k so... barbara - jaz mam že kar nekaj stvari za otročka ja...sam to zgol iz dveh razlogou, da si mal razporedim stroške, pa tud da še izkoristim čas, ko se lahko premikam...sem včeraj pogruntala,da kaki dolgi šopingi odpadejo, tko da sem vesela, da nekaj stvari že imam...morm še pogledat kaj so mi posodili, pol bom pa dokupila kar se mi bo zdelo da mi še manka... claud - super za previjalno... ...jaz bom šla tudi danes mogoče še malo na rudnik, da pogledam kak ležalniček imajo v dipotu v akciji...mogoče ga bom kupila... jutro tudi vsem ostalim...jaz sem danes zaspana, sem tko slabo spala...