Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:10:01
|
|
|
|
Čebel@
|
akvalina.........full je cuker in pozitivček......dobra zadevica mi je tole k tko skače.......a misliš da je boljš kot hojca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:14:20
|
|
|
|
akvalina
|
ja jaz osebno hojc ne maram. Mi smo tole slučajno dobil ko smo kupoval na netu ruzak za v hribe pa so nam dal to zravn . otročka daš notr pač sam za kakih pol urce več ne ker postane lenčina tako kot pr hojci.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:16:14
|
|
|
|
akvalina
|
sama sem mnenja da otrok prej shodi če nima hojce ker se mora potrudit če želi kam pridt. Se pa vrjetn ne bodo vse strinjale z mojo teorijo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:18:13
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem hojco že dubila samo res študeram če je otroka dobro datinotri ker po prstki "hodi"-mi je pa tole res všeč
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:20:50
|
|
|
|
akvalina
|
sej kamnik ni daleč boš pa tvojo prpelala kej k men na obisk. Tamaledva bosta skakala medve pa opravljale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:27:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina sej kamnik ni daleč boš pa tvojo prpelala kej k men na obisk. Tamaledva bosta skakala medve pa opravljale namesto k mami na obisk se bom najavila k tebi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:31:07
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: akvalina sej kamnik ni daleč boš pa tvojo prpelala kej k men na obisk. Tamaledva bosta skakala medve pa opravljale namesto k mami na obisk se bom najavila k tebi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:39:12
|
|
|
|
akvalina
|
NO VIDM DA VAS DOLGOČASM GREM MAL LEŽAT, SE TIPKAMO KASNEJ.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:41:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina NO VIDM DA VAS DOLGOČASM GREM MAL LEŽAT, SE TIPKAMO KASNEJ. nobenga ne dolgočasiš kar počij
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 15:44:46
|
|
|
|
sunny24
|
sorry, obisk sem dobila in se s tamalim fantkom mal ubadala! Kak crtl je. Sam je pa lih malo jamrala ta sodelavka, ko ji čez dan sploh ne spi, pa pol zaspi šele okoli 21h, in od kar so ga cepli, se non stop zbuja ponoči... Veste kaj...Ne bi tko žleht, no... Pa še roke bi mi zvezali...AJOJ! akvalina, kak cukr je ta fantek! Pa nč nas ne dolgočasiš!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 16:22:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina sama sem mnenja da otrok prej shodi če nima hojce ker se mora potrudit če želi kam pridt. Se pa vrjetn ne bodo vse strinjale z mojo teorijo ful dober filmček jst se popolnoma strinjam s tabo bi smo mel hojco ampak sam zato k si jo je dedi tak želel in tamal je bil not sam kadar je bil dol pa še to sma po par minutk, ker jst pač tega ne odobravam..... torej vsega skupaj dobre pol ure od kar je dobil hojco in je shodil otrok polek tega da narobe nogice postavlja se zaletuje torej ko začne delat svoje prve samostojne korake se kr zažene in seveda pri tem nastaja veliko nepotrebnih padcev..... če pa otroka pustiš da se sam dvgne in sam dela prve korakece bo o vsaki potezi zelo dobro premislil in resnično ko bo shodil ne bo veliko padcev in mamici ne bo treba skos za njegovim hrbtom stat.... Florjan je shodil z 10,5 mesecim brez da bi ga jst za roke kej prej okol vodla al pa da bi bil v hojici.... in ko je shodil je šel povsod in ni bilo ne padcev in ne poškodb v času učenja hoje se ja pa seveda naučil lepo past na ritko tak da tud ko je padel je vedno padel na rotko in tako sem jst lahko mirno sedela in gledala kako naš koranjak raziskuje svet okoli sebe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 17:17:23
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: akvalina sama sem mnenja da otrok prej shodi če nima hojce ker se mora potrudit če želi kam pridt. Se pa vrjetn ne bodo vse strinjale z mojo teorijo ful dober filmček jst se popolnoma strinjam s tabo bi smo mel hojco ampak sam zato k si jo je dedi tak želel in tamal je bil not sam kadar je bil dol pa še to sma po par minutk, ker jst pač tega ne odobravam..... torej vsega skupaj dobre pol ure od kar je dobil hojco in je shodil otrok polek tega da narobe nogice postavlja se zaletuje torej ko začne delat svoje prve samostojne korake se kr zažene in seveda pri tem nastaja veliko nepotrebnih padcev..... če pa otroka pustiš da se sam dvgne in sam dela prve korakece bo o vsaki potezi zelo dobro premislil in resnično ko bo shodil ne bo veliko padcev in mamici ne bo treba skos za njegovim hrbtom stat.... Florjan je shodil z 10,5 mesecim brez da bi ga jst za roke kej prej okol vodla al pa da bi bil v hojici.... in ko je shodil je šel povsod in ni bilo ne padcev in ne poškodb v času učenja hoje se ja pa seveda naučil lepo past na ritko tak da tud ko je padel je vedno padel na rotko in tako sem jst lahko mirno sedela in gledala kako naš koranjak raziskuje svet okoli sebe se strinjam katjuša, naš žan je tud shodil pr 11 mesecih, tale moja kolegica k sm vam film prlepla od tamalga pa ima doma hojco no in dorjan je zdaj star 8 mesecev pa se še nč ne dviguje. samo samostojno sedi in to je to. Upam da ga zdej ne bo več dajala v hojco k se je pogovorila z mano. sem pametna k , a ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 17:22:48
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 sorry, obisk sem dobila in se s tamalim fantkom mal ubadala! Kak crtl je. Sam je pa lih malo jamrala ta sodelavka, ko ji čez dan sploh ne spi, pa pol zaspi šele okoli 21h, in od kar so ga cepli, se non stop zbuja ponoči... Veste kaj...Ne bi tko žleht, no... Pa še roke bi mi zvezali...AJOJ! akvalina, kak cukr je ta fantek! Pa nč nas ne dolgočasiš! punca ti sam uživaj, jaz ti nebi nč rok zvezala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 17:39:39
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. Js sem že doma s predavanj. Z mojim sa se najedla in posodo pospravla. Tako da sem zdej se končno mal dol usedla in vas najprej za nazaj prebrala. Sam komentirat se mi pa ne da, ker sem že skor vse pozabla.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 19:02:11
|
|
|
|
Shuka
|
Hvala pupe, glede napotkov za železo, mal sem se dala na off pri takem dnevu to že skoraj ni čudno, ne? Lep večer vsem skupaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 19:04:17
|
|
|
|
petrap
|
ojla...evo jaz sem doma...sem šla v bc, sem kupila par stvari za otročka: pajacek, tetra pleničke manjše za umivanje, brisačka s kapuco, termometer za na steno in termometer za u vodo...no kar nekaj, a ne? no da vas mal pokomentiram... majchy - jaz mam vsakič ko grem na pregled tud UZ, tko da ne more it prou vedno z mano...pa saj mi ni hudga tud sami it..po moje bo šel še enkrat proti koncu...razvadla ja...saj se počasi lahko navajam na to,da bom mal dlje doma...in mi ne bo treba met skoz neki natempirano okrog letat... akvalina - sam si res faca... ..no saj ste vse...glede sexa...midva bi pa lahko, pa mi moj ne da ..da ne bo otrok že depresiven vn pršu pravi....tko da je suša... sunny - naš je tud danes hiperaktiven, pa še na deci refoška sem šla s kolegico, ki je tud noseča...za kri....glede prstou se pa popolnoma strinjam, če ne bi sama poskrbela za svoje potrebe bi...bi se mi utrgal... ...joj smo ene potrebnice... vesnozaver - bravo za službo ...grem za tabo...glede vožnje je pa moj isti...ne pusti vozit razen če ni čist koma...pol se pa sam bojim, pa neki panično bremzam v prazno... no celo moj se je že prsvetu...je tiho k rit, očitno se ne pogovarja z mano...no upam, da boste vsaj ve mal čvekale, da bom imela kaj delat...drugače bom šla pa pod tuš, pa eno knjigo u roko pa bo...itak sem crknjena, tko da bom hitro zaspala...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 19:22:17
|
|
|
|
brkn83
|
petrap - čestitam za nakupe. Si si dala mal duška in šla mal gledat kaj imajo. No js raje ne grem v trgovine, ker potem bi zagotovo kej kupila, še posebej če grem sama. Kadar gre moj zraven se itak vzdržim, ker pravi, da bova šla skupaj enkrat v šoping in kupla vse kar rabiva.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 19:40:59
|
|
|
|
akvalina
|
glede prstou se pa popolnoma strinjam, če ne bi sama poskrbela za svoje potrebe bi...bi se mi utrgal... ...joj smo ene potrebnice... no pod tole se tud jaz podpišem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 19:52:29
|
|
|
|
brkn83
|
grem js zdej pod tuš, potem pa še mal tv pogledat in se z mojim cartat. Morem jutri zgodaj vstat, tk da bo treba dans mal prej spat. Lep večer še naprej vam želim.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 19:55:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Večer...so me iz zdravstvenega doma klicali, da me čaka recept za železo...mah...sem kar malo slabe volje....sploh če je tako zanič, kot pravijo.... Oddali smo vlogo za znižano plačilo vrtca..tko da ena skrb manj....še kužkaj etreba peljat na cepljenje in menjavo gum opravit...pol pa lahko malo zadihamo.... Brkn...super ideja za zahvalo...jst nisem kaki umetniški tip, tak da je moralo biti čimbolj preprosto, da mi je sploh uspelo Ne skrbi za jutri..ti bo pa kanal naredila...pa bo skoz iz iste jemala...ne skrbi...boš vidla ...1,2,3 bo mimo in boš doma počivčkala.... Balonchy..a verjameš, da salamce že dolgo nisem jedla..no samo tisto, kar mi ti postrežeš.... Claud...jst sem si med tako depialcijo nabila muzko...pa sem pozabla kolk boli... hvala za seznam,.....si ga bom kar malce sposodila..... petrap...po moje k našemu počutju ogromno pripomore vreme..... Joj....a veš, da ne vem kaj naj ti rečem....jst takih stvari full ne toleriram...vem, čudna sem....pol pa da še slabe volje pride domu....sploh ne....postavi se zase ....in povej kar ti dogaja....pa naj kaj reče nazaj, če si upa...povej mu ,da je drugič lahko on noseč, ko je zdej tak pameten....mah...sem huda na take stvari...ne vem....ne vem.....drži se...to je vse kar lahko rečem.... BarbaraSG...bogi kuža Majchy...uf revca..to pa je bila preizkušnja....no, samo da je mimo in da si se potem bolje počutila.....sedaj pa držimo pestke za super rezultate Lilcha....super za mini dopustek in nakup Lepo ime za pupo Shuka...glede železa ne vem...kolkr si najbrž prebrala sem obsojena na tablete
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 19:56:05
|
|
|
|
Ajvy
|
po nadaljevanki pa od 28. strani dalje...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 20:12:01
|
|
|
|
petrap
|
ojla ajvy...mah danes se že ne bom pogovarjala z njim...če ne more še pozdravit, ko pride domou, bomo pač tiho...saj zdaj veliko lažje prenašan njegovo trmo, ker vem da nism sama...se že kako zamotim, pa še pravim si, da ne smem bit predolgo slabe volje, ker to vse vpliva na otročka...tko da sem zdaj gledala tv in sem se prou nasmejala... ...zdaj se grem pa stuširat, pa v spalnico še mal knjigo brat, po tvju ni itak nč pametnega....jutri pa petek lep preostanek večera vam želim, pa se tipkamo jutri...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 21:02:06
|
|
|
|
akvalina
|
petrap- sej bo boljš, ne se sekirat ni dobro ne zate ne za . ajvy-kakšno nadaljevanko pa ti gledaš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 21:08:40
|
|
|
|
akvalina
|
ja kje pa ste? a se vse cartate s svojimi boljšimi polovicami? no jaz grem pospremt žan-a spat potem bom pa še sebe dala v diagonalo. nočko vsem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 21:19:03
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz vam samo lahko noč zaželim pa čim manj obiskov wc-ja......se tipkamo jutri aja....ajvy....hvala za skrb ....sem prej jedla sadni kompot n sem nadoknadla ves cuker za nazaj .....bom pa itak sporočila kakšen je bil rezultat no pridni čvekejte da bom mela jutri zjutraj kej za prebrat.......nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?