|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
13.11.2008 15:10:01   
Čebel@
akvalina.........full je cuker in pozitivček......dobra zadevica mi je tole k tko skače.......a misliš da je boljš kot hojca

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 751
13.11.2008 15:14:20   
akvalina
ja jaz osebno hojc ne maram. Mi smo tole slučajno dobil ko smo kupoval na netu ruzak za v hribe pa so nam dal to zravnuser posted image . otročka daš notr pač sam za kakih pol urce več ne ker postane lenčina tako kot pr hojci.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 752
13.11.2008 15:16:14   
akvalina
sama sem mnenja da otrok prej shodi če nima hojce ker se mora potrudit če želi kam pridt. Se pa vrjetn ne bodo vse strinjale z mojo teorijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.11.2008 15:18:13   
Čebel@
jaz sem hojco že dubila samo res študeram če je otroka dobro  datinotri ker po prstki "hodi"-mi je pa tole res všečuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.11.2008 15:20:50   
akvalina
sej kamnik ni daleč boš pa tvojo user posted image  prpelala kej k men na obisk. Tamaledva bosta skakala medve pa opravljaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.11.2008 15:27:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

sej kamnik ni daleč boš pa tvojo user posted image  prpelala kej k men na obisk. Tamaledva bosta skakala medve pa opravljaleuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image namesto k mami na obisk se bom najavila k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.11.2008 15:31:07   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image namesto k mami na obisk se bom najavila k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.11.2008 15:39:12   
akvalina
NO VIDM DA VAS DOLGOČASMuser posted image GREM MAL LEŽAT, SE TIPKAMO KASNEJ.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.11.2008 15:41:19   
Čebel@

NO VIDM DA VAS DOLGOČASMuser posted image GREM MAL LEŽAT, SE TIPKAMO KASNEJ.
nobenga ne dolgočasišuser posted image kar počij

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 759
13.11.2008 15:44:46   
sunny24
sorry, obisk sem dobila in se s tamalim fantkom mal ubadala! Kak crtl je. Sam je pa lih malo jamrala ta sodelavka, ko ji čez dan sploh ne spi, pa pol zaspi šele okoli 21h, in od kar so ga cepli, se non stop zbuja ponoči...

Veste kaj...Ne bi tko žleht, no...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še roke bi mi zvezali...AJOJ!user posted image user posted image user posted image

akvalina, kak cukr je ta fantek! Pa nč nas ne dolgočasiš!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.11.2008 16:22:00   
Katjusa

sama sem mnenja da otrok prej shodi če nima hojce ker se mora potrudit če želi kam pridt. Se pa vrjetn ne bodo vse strinjale z mojo teorijouser posted image user posted image user posted image

ful dober filmčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst se popolnoma strinjam s tabo bi smo mel hojco ampak sam zato k si jo je dedi tak želel in tamal je bil not sam kadar je bil dol pa še to sma po par minutk, ker jst pač tega ne odobravam..... torej vsega skupaj dobre pol ure od kar je dobil hojco in je shodiluser posted image user posted image user posted image user posted image

otrok polek tega da narobe nogice postavlja se zaletuje torej ko začne delat svoje prve samostojne korake se kr zažene in seveda pri tem nastaja veliko nepotrebnih padcev..... če pa otroka pustiš da se sam dvgne in sam dela prve korakece bo o vsaki potezi zelo dobro premislil in resnično ko bo shodil ne bo veliko padcev in mamici ne bo treba skos za njegovim hrbtom stat.... Florjan je shodil z 10,5 mesecim brez da bi ga jst za roke kej prej okol vodla al pa da bi bil v hojici.... in ko je shodil je šel povsod in ni bilo ne padcev in ne poškodb v času učenja hoje se ja pa seveda naučil lepo past na ritko tak da tud ko je padel je vedno padel na rotko in tako sem jst lahko mirno sedela in gledala kako naš koranjak raziskuje svet okoli sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.11.2008 17:17:23   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ful dober filmčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst se popolnoma strinjam s tabo bi smo mel hojco ampak sam zato k si jo je dedi tak želel in tamal je bil not sam kadar je bil dol pa še to sma po par minutk, ker jst pač tega ne odobravam..... torej vsega skupaj dobre pol ure od kar je dobil hojco in je shodiluser posted image user posted image user posted image user posted image

otrok polek tega da narobe nogice postavlja se zaletuje torej ko začne delat svoje prve samostojne korake se kr zažene in seveda pri tem nastaja veliko nepotrebnih padcev..... če pa otroka pustiš da se sam dvgne in sam dela prve korakece bo o vsaki potezi zelo dobro premislil in resnično ko bo shodil ne bo veliko padcev in mamici ne bo treba skos za njegovim hrbtom stat.... Florjan je shodil z 10,5 mesecim brez da bi ga jst za roke kej prej okol vodla al pa da bi bil v hojici.... in ko je shodil je šel povsod in ni bilo ne padcev in ne poškodb v času učenja hoje se ja pa seveda naučil lepo past na ritko tak da tud ko je padel je vedno padel na rotko in tako sem jst lahko mirno sedela in gledala kako naš koranjak raziskuje svet okoli sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam katjuša, naš žan je tud shodil pr 11 mesecih, tale moja kolegica k sm vam film prlepla od tamalga  pa ima doma hojco no in dorjan je zdaj star 8 mesecev pa se še nč ne dviguje. samo samostojno sedi in to je to. Upam da ga zdej ne bo več dajala v hojco k se je pogovorila z mano.user posted image user posted image user posted image  sem pametna k user posted image , a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.11.2008 17:22:48   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

sorry, obisk sem dobila in se s tamalim fantkom mal ubadala! Kak crtl je. Sam je pa lih malo jamrala ta sodelavka, ko ji čez dan sploh ne spi, pa pol zaspi šele okoli 21h, in od kar so ga cepli, se non stop zbuja ponoči...

Veste kaj...Ne bi tko žleht, no...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še roke bi mi zvezali...AJOJ!user posted image user posted image user posted image

akvalina, kak cukr je ta fantek! Pa nč nas ne dolgočasiš!

punca ti sam uživaj, jaz ti nebi nč rok zvezala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.11.2008 17:39:39   
brkn83
čao punce.

Js sem že doma s predavanj. Z mojim sa se najedla in posodo pospravla. Tako da sem zdej se končno mal dol usedla in vas najprej za nazaj prebrala. Sam komentirat se mi pa ne da, ker sem že skor vse pozabla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.11.2008 19:02:11   
Shuka
Hvala pupe, glede napotkov za železo, mal sem se dala na off pri takem dnevu to že skoraj ni čudno, ne? user posted image

Lep večer vsem skupaj.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.11.2008 19:04:17   
petrap
ojla...evo jaz sem doma...sem šla v bc, sem kupila par stvari za otročka: pajacek, tetra pleničke manjše za umivanje, brisačka s kapuco, termometer za na steno in termometer za u vodo...no kar nekaj, a ne? no da vas mal pokomentiram...

majchy - jaz mam vsakič ko grem na pregled tud UZ, tko da ne more it prou vedno z mano...pa saj mi ni hudga tud sami it..po moje bo šel še enkrat proti koncu...razvadla ja...saj se počasi lahko navajam na to,da bom mal dlje doma...in mi ne bo treba met skoz neki natempirano okrog letat...

akvalina - sam si res faca...user posted image user posted image user posted image ..no saj ste vse...glede sexa...midva bi pa lahko, pa mi moj ne da user posted image user posted image user posted image ..da ne bo otrok že depresiven vn pršu pravi....tko da je suša...

sunny - naš user posted image je tud danes hiperaktiven, pa še na deci refoška sem šla s kolegico, ki je tud noseča...za kri....glede prstou se pa popolnoma strinjam, če ne bi sama poskrbela za svoje potrebe bi...bi se mi utrgal...user posted image user posted image user posted image ...joj smo ene potrebnice...

vesnozaver - bravo za službo user posted image user posted image user posted image user posted image ...grem za tabo...glede vožnje je pa moj isti...ne pusti vozit razen če ni čist koma...pol se pa sam bojim, pa neki panično bremzam v prazno...user posted image

no celo moj se je že prsvetu...je tiho k rit, očitno se ne pogovarja z mano...no upam, da boste vsaj ve mal čvekale, da bom imela kaj delat...drugače bom šla pa pod tuš, pa eno knjigo u roko pa bo...itak sem crknjena, tko da bom hitro zaspala...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.11.2008 19:22:17   
brkn83
petrap - čestitam za nakupe. Si si dala mal duška in šla mal gledat kaj imajo. No js raje ne grem v trgovine, ker potem bi zagotovo kej kupila, še posebej če grem sama. Kadar gre moj zraven se itak vzdržim, ker pravi, da bova šla skupaj enkrat v šoping in kupla vse kar rabiva.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.11.2008 19:40:59   
akvalina
glede prstou se pa popolnoma strinjam, če ne bi sama poskrbela za svoje potrebe bi...bi se mi utrgal... ...joj smo ene potrebnice...

no pod tole se tud jaz podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.11.2008 19:52:29   
brkn83
grem js zdej pod tuš, potem pa še mal tv pogledat in se z mojim cartat. Morem jutri zgodaj vstat, tk da bo treba dans mal prej spat.

Lep večer še naprej vam želim.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.11.2008 19:55:20   
Ajvy
Večer...so me iz zdravstvenega doma klicali, da me čaka recept za železo...mah...sem kar malo slabe volje....sploh če je tako zanič, kot pravijo....
Oddali smo vlogo za znižano plačilo vrtca..tko da ena skrb manj....še kužkaj etreba peljat na cepljenje in menjavo gum opravit...pol pa lahko malo zadihamo....

Brkn...super ideja za zahvalo...jst nisem kaki umetniški tip, tak da je moralo biti čimbolj preprosto, da mi je sploh uspelouser posted image

Ne skrbi za  jutri..ti bo pa kanal naredila...pa bo skoz iz iste jemala...ne skrbi...boš vidla ...1,2,3 bo mimo in boš doma počivčkala....user posted image user posted image user posted image

Balonchy..a verjameš, da salamce že dolgo nisem jedla..no samo tisto, kar mi ti postrežeš....

Claud...jst sem si med tako depialcijo nabila muzko...pa sem pozabla kolk boli...
hvala za seznam,.....si ga bom kar malce sposodila.....user posted image user posted image user posted image

petrap...po moje k našemu počutju ogromno pripomore vreme.....
Joj....a veš, da ne vem kaj naj ti rečem....jst takih stvari full ne toleriram...vem, čudna sem....pol pa da še slabe volje pride domu....sploh ne....postavi se zase ....in povej kar ti dogaja....pa naj kaj reče nazaj, če si upa...povej mu ,da je drugič lahko on noseč, ko je zdej tak pameten....mah...sem huda na take stvari...ne vem....ne vem.....drži se...to je vse kar lahko rečem....

BarbaraSG...bogi kuža

Majchy...uf revca..to pa je bila preizkušnja....no, samo da je mimo in da si se potem bolje počutila.....sedaj pa držimo pestke za super rezultateuser posted image user posted image

Lilcha....super za mini dopustek in nakup user posted image user posted image
Lepo ime za pupo user posted image user posted image

Shuka...glede železa ne vem...kolkr si najbrž prebrala sem obsojena na tablete user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.11.2008 19:56:05   
Ajvy
po nadaljevanki pa od 28. strani dalje...user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.11.2008 20:12:01   
petrap
ojla ajvy...mah danes se že ne bom pogovarjala z njim...če ne more še pozdravit, ko pride domou, bomo pač tiho...saj zdaj veliko lažje prenašan njegovo trmo, ker vem da nism sama...se že kako zamotim, pa še pravim si, da ne smem bit predolgo slabe volje, ker to vse vpliva na otročka...tko da sem zdaj gledala tv in sem se prou nasmejala...user posted image ...zdaj se grem pa stuširat, pa v spalnico še mal knjigo brat, po tvju ni itak nč pametnega....jutri pa petek user posted image user posted image user posted image

lep preostanek večera vam želim, pa se tipkamo jutri... user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 772
13.11.2008 21:02:06   
akvalina
petrap-user posted image user posted image user posted image sej bo boljš, ne se sekirat ni dobro ne zate ne za user posted image .
ajvy-kakšno nadaljevanko pa ti gledašuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 773
13.11.2008 21:08:40   
akvalina
ja kje pa ste? a se vse cartate s svojimi boljšimi polovicami? no jaz grem pospremt žan-a spat potem bom pa še sebe dala v diagonalo.

nočko vsemuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 774
13.11.2008 21:19:03   
Čebel@
no jaz vam samo lahko noč zaželim pa čim manj obiskov wc-ja......se tipkamo jutri
aja....ajvy....hvala za skrbuser posted image ....sem prej jedla sadni kompot n sem nadoknadla ves cuker za nazajuser posted image .....bom pa itak sporočila kakšen je bil rezultat

no pridni čvekejte da bom mela jutri zjutraj kej za prebrat.......nočkouser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?