Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:08:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno presenečenje sem danes doživela: Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišali Kakšen oglas pa, a za ?? Ja ljudje se srečujemo na nepredvidljive načine. Prodajam igralni lok za na lupinico ali ležalnik, pa se je javila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:12:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil nisem noseča. je prišla po 45 dneh. kaj a si razočarana????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:13:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes si je pa postlal v dnevni, ker za jutri si pa ne more privoščiti, da bi zaspal. Tako bom imela celo posteljo zase OOOOOOOto bi tudi jaz kdaj rabila. Luxuz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:14:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes si je pa postlal v dnevni, ker za jutri si pa ne more privoščiti, da bi zaspal. Tako bom imela celo posteljo zase OOOOOOOto bi tudi jaz kdaj rabila. Luxuz Žal ti Alja spi ponoči, pa si ne moreš privoščiti takšen luksuz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:16:24
|
|
|
|
Estrella*
|
nia5: za pregled!!! Zakaj se ti zdi, da je narobe zmerila???Saj ta merjenja leže itak niso najbolj točna. Pol ko otrok stoji, ga lahko šele natančno zmeriš(če je seveda pri miru )67,5cm je čisto solidna višina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:17:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes si je pa postlal v dnevni, ker za jutri si pa ne more privoščiti, da bi zaspal. Tako bom imela celo posteljo zase OOOOOOOto bi tudi jaz kdaj rabila. Luxuz Žal ti Alja spi ponoči, pa si ne moreš privoščiti takšen luksuz Si moram zmisliti kak drugi razlog....sam mi nič ne pade na misel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:19:09
|
|
|
|
tilči
|
Mi smo se pa danes popoldne potepali in zapravljali .Sem močno koristila 10% popust v Mulerju.Nabavila plenice, upam, da do novega leta, mleka so imel pa samo tri škatle. Jutri dobijo novo robo.Bomo pa drug teden spet zapravljali Pa hladilnik imam tudi poln.Je bilo že kar za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:19:17
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: kje si sedaj in zakaj zabušavaš. Januarke so že na 5 delu, februarek pa na 7 Dejmo , udari po tipkovnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:21:36
|
|
|
|
Estrella*
|
In potem vse tiho je bilo............
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:24:03
|
|
|
|
sesil
|
danes sem Aneji dala riževo kašico, ki se jo meša z vodo od millupe, pa jo je kr z veseljem zmazala, tudi meni je bla dobra. zadnjič pa sem ji dala od millupe pirino kašo, ki se jo meša z mlekom, pa ni niti povohala. no, sej meni je bla tudi ogabna. bolj kot kašica, je bil ogaben Am
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:29:54
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil nisem noseča. je prišla po 45 dneh. kaj a si razočarana???? niti slučajno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:31:50
|
|
|
|
sesil
|
a še niste pogruntale, da kadar jaz visim na rr, ni nobena zgovorna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:43:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a še niste pogruntale, da kadar jaz visim na rr, ni nobena zgovorna Neeeeeeeeeeeeeeee. To se tudi meni dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:46:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram se pohvalit: naslednji teden grem na RD prijateljice okoli 19h in pridem nazaj kakor se mi zljubi Varuška je Matej. Sem prav ponosna sama nase, da se bom šla končno mal po dolgem času sama zabavat barbaw: A za si?? Smo pa dobre, da se že pol leta prej menimo za tvojega, za tebe, da se malo izklopiš in nafilaš baterije. Uživaj maximalno, pa pazi, da drug dan ne pregoriš. Pa če bo piknik za majčke, pa če vse v roke pljunemo in se ga pripravi sem valda za. Pa saj tudi pridem še na kakšno srečanje, če nas ne bo kakšna bolezen hvatala. Nam je babica danes zbolela. Naša mala je začela izsiljevat, ko ji je prvi zobek rinil ven, danes to že pojenjuje, ker jo pustimo jamrat v posteljici. Malo pojokca amapk ne tuli. Za tuljenje nimam sreca in jo vzamem in potolažim. zdaj pa na veliko zeha in jamra in se dela, da joka. Prav hecno je, da se tak majhen otrok napravlja. Bi jo mogle slišat. Naty če bo rdečina izginila je ok, če pa se širi pa moraš nazaj, ker je reakcija. To sploh ne bi vedela, če ne bi na monu nekaj spraševala. eni P nič ne opozarjajo. Ne vem več katera je spraševala za božičnico, ampak tudi jaz ne vem, če jo bomo dobili. Pri nas dobimo vsi enako in v bonih. Mogoče bo vseeno padla. za otroke pa vem, da bo božiček (tudi v bonih in igračka). pa "pravi" božiček raztala darila. Špelin@ ti si kar vzemi knjigo za svojo dušo. Jaz si jo vedno, ko grem z malim v knjižnico. Mi tudi eno skutko na dan pojemo (125g) in je sita min za 3 ure. Kodrana otroci dobro vedo, kdaj niso pri starših. Se zelo dobro samega sebe zavedajo in jih ne moreš okrog prinest. Saj tudi manjše ne, ker nas vohajo. Svojeglava tvoja je tudi težkokategornik. jana , da te ne bo preveč bolelo. Danes še ni bilo info o sedežu. Ti jutri javim. sesil je zanimivo, da lahko narobe napišeš, pa preberemo prav. A se spomniš oglasa od Dela. Ful je bila svetovna. tilči tole glede spanja si dobro zrihtala. ne bo nobenega smrčanja. Zdajle sva komaj otroke spravila v posteljo. Pri nas to dolgooooo traja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:48:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil piknik za majske hrošče za 1. rd. jaz se za. Jaz tudi. Upam, da ne bo moja delovna sobota, če ne pa me mora šefica spustit, če ne ... Hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:48:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz pa ne morem naložit slik Neki javlja, da moj brskalnik tega ne omogoča?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:54:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa ne morem naložit slik Neki javlja, da moj brskalnik tega ne omogoča????? jaz ne morem naložit že od kar so menjali stran.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:56:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
SEm že prele napisala, pa bom še 1x: Evo, tole sranje mi napiše, ko hočem objavit slikice: Prišlo je do kritiÄŤne napake! SporoÄŤilo o napaki nam je bilo posredovano in se Ĺľe dela na tam, da bi jo odpravili. Poizvedba za brskanje po slikah ni uspela: Unknown column 'TEMPUSERID' in 'where clause'
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:58:26
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz bi se mogla it še stuširat pa glavo oprat. Mi bo tuš pomagal, da k sebi pridem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:00:07
|
|
|
|
sesil
|
jaz kupujem nahrbtnik za nošenje . se mi dopadejo uni ta najdražji . v kenguruju mi hrbet vleče še 3 dni potem, ko nosim Anejo 20 minut. upam da kmalu začne sedeti samostojno, da gremo v gozd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čar Gremo v LJ A dans novš nič stimulirana s Klemenom O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo. OK sprašujem, kdaj bom zvedla ali je Anja sprejeta v vrtec?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:05:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čar Gremo v LJ A dans novš nič stimulirana s Klemenom O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo. OK sprašujem, kdaj bom zvedla ali je Anja sprejeta v vrtec? Kdaj pa si dala vlogo? Sesil za pohode je res najboljši nahrbtnik. Pa lažje je hodit v klanec in dol tako, ker te drugače otrokove nogice motijo. Nisem pa vedela, da mora otrok že samostojno sedet. Sem mislila, da je nekje od 5. ali 6. meseca dalje, ko že otrok sedi ob opori.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kako napreduje sobca? Bo blizu vajine? eh še kr stoji kot je bilo, bo pa nasproti najine spalnice, vmes je samo 2 m hodnika. Moreš pol pridet na ogled, kje bo Anja prespala nina7 imam še eno zaprto vrečko bablove AM -1 , ker je nisem porabla, eno sem pa odprla in vrgla stran, če hočeš ti jo dam, pa ne rabiš kupovat. Naš je že skor 7 mescov in morem kupit 2. vauuuu Anja (no mami še bolj) komaj čaka, da bo lahko prišla prespat k Nejcu . Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čar Gremo v LJ A dans novš nič stimulirana s Klemenom O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo. OK sprašujem, kdaj bom zvedla ali je Anja sprejeta v vrtec? Kdaj pa si dala vlogo? Sesil za pohode je res najboljši nahrbtnik. Pa lažje je hodit v klanec in dol tako, ker te drugače otrokove nogice motijo. Nisem pa vedela, da mora otrok že samostojno sedet. Sem mislila, da je nekje od 5. ali 6. meseca dalje, ko že otrok sedi ob opori. vlogo sem vložila junija 08. Pa me zanima koliko časa prej nas obvestijo ali so sprejeti ali ne, pač da si starši potem iščemo privat varstvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:09:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?