|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
13.11.2008 19:44:30   
kodrana
aja, še naslov ene dobre knjige: Pride ženska k zdravniku
full dobra knjiga o mladi mamici z rakom na prsih. za krokodilje solze točit..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.11.2008 19:44:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
kodrana, kako pa to, da ste že šli na dvojko? Glede AM, mislim.

ker mi je enkice zmanjkalo, pa sme imela doma že pripravljeno 2. pa sem ji dala.. kaj je prezgodaj? saj piše od pol leta dalje? kaj lahko šele z današnjim dnem začen, ko je pol leta starauser posted image .
Ne, ni prezgodaj, samo firbec me je dajal user posted image

kaj ostale še ne dajate 2?
Glede na to, da moj mulček ni ravno nor na mleko, bom ostala kar na enki še nekaj časa, da vsaj tisto malo, kar dobi, dobi res prilagojeno (kar najbolj podobno materinemu). Mlečne kašice so namreč itak na osnovi "dvojk" - z delno prilagojenim mlekom.

mi2 sva šla za amrtinovo ven. do polnoči. mala je bila pa pri moji mami. sva misla,da pridno pančkajo, pa ko sva prišla nazaj, je komaj zaspalauser posted image . je očitno vedla, da ni doma pri mamici in očiju.
Super, da sta šla malo ven user posted image

Aja, kako pa kaj glede krčev pri Tari? Je bolje?

lahko nočko..
Pa mirno noč ti želim user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.11.2008 19:45:49   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jana: kako napreduje sobca? Bo blizu vajine?

eh še kr stoji kot je bilo, bo pa nasproti najine spalnice, vmes je samo 2 m hodnika.
Moreš pol pridet na ogled, kje bo Anja prespala user posted image

nina7 imam še eno zaprto vrečko bablove AM -1 , ker je nisem porabla, eno sem pa odprla in vrgla stran, če hočeš ti jo dam, pa ne rabiš kupovat. Naš je že skor 7 mescov in morem kupit 2.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
13.11.2008 19:46:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so:

teža:8.800 g
višina: 68

naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava...
sicer pa vse ostalo ok... HB...

Fejst babnica user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
13.11.2008 19:47:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

eh še kr stoji kot je bilo, bo pa nasproti najine spalnice, vmes je samo 2 m hodnika.

A potem ti ne boš zaje.ba.na tašča?? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.11.2008 19:49:44   
jana81
jst se dons počutim total za en drek, sem bla cel dan noter, glava me boli, sama seb sem tečna, pa rajš grem pod tuš in spat...povrh vsega sem se pa še prej opekla na posodi ko sem delala pleskaviceuser posted image

NOČKO VSEM ČVEKICAM

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.11.2008 19:50:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

aja, še naslov ene dobre knjige: Pride ženska k zdravniku
full dobra knjiga o mladi mamici z rakom na prsih. za krokodilje solze točit..

Ma sem šla v cobiss gledat in so vse izdaje v obeh knjižnicah, kamor hodim, izposojene user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.11.2008 19:51:03   
špelin@
Tako, mislim, da sem jaz za danes zaključila, ker bo potem računalnik potreboval user posted image  Mogoče vmes še pridem voščit lahko noč user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.11.2008 19:51:06   
kodrana
špelin glede krčev ne vem. ekrat se mi zdi, da je bolje, drugič spet slabše.. bomo videli..

se ju3 kaj tipkamo..

lepo nočkouser posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
13.11.2008 19:51:28   
tilči

Še eno vprašanje: kdaj dobimo odločbo o vrtcu?

Mene so poklicali po telefonu, ko se je pokazal prostor, odločbo o znižanem plačilu vrtca pa od 3-4 tednih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
13.11.2008 19:51:44   
jana81

A potem ti ne boš zaje.ba.na tašča?? user posted image

user posted image user posted image  Neeeeeeeeeeeeeeee....user posted image  tud prijatli bojo lahk prišli, vabljen Gregor tudi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
13.11.2008 19:53:45   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image takole pa naš tolče po klavirčkuuser posted image

A bo muzikantuser posted image user posted image user posted image  tilči, kako je s tvojo maternico??

Sedaj vneto delam vaje, se mi zdi, da je malo bolje.Čez tri tedne imam kontrolo

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
13.11.2008 19:53:59   
aurora28
Branje knjige user posted image , sem si sposodila kriminalko Podlasica in jo imela doma, dokler ni potekel čas izposoje in se je še pritaknala nisem in jo vrnila. Mi je kar žal, madonca ko imam malce časa pa visim na RR user posted image user posted image

Jana nočko user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
13.11.2008 19:55:37   
aurora28
Jana a da ne boš zaj.ebana tašča, ja te bom vprašala čez 20 let user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
13.11.2008 19:57:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

svojeglava: tvojima sončkoma pa zvrhan koš zdravja, da se hitro pocajtata. Ja bolan otrok je nekaj najhujšegauser posted image
Svojeglava, kako kaj Pika, je že kaj bolje?

ss: naša upam, da gre v mižakle ko pridete veuser posted image Bom vidla kako me bo počastilauser posted image
O je bila tvoja pošteno v mižaklah user posted image .
A jo nisi naučila, da se ne spi, ko pridejo obiski user posted image

Jaz jo učim, da mora spat ko so obiski, da ima mami mir za čvekuser posted image Ko je ata doma mi je pa popolnoma vseeno al spi al pa ne, ker jo ima večinoma on v oskrbi.

Manca se je kar odrezala s spanjemuser posted image Naša je bila spet sitna in je odspala dobri 2h še popoldanuser posted image

hijenca: pozdravi seuser posted image user posted image user posted image  Kje najdeš voljo še za rr??????

kodrana: so slike , jih moram še dol pobrat in naložit

ss, sesil: saj Godovič ni več notranjskauser posted image  Spada pod severno primorsko.

edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čaruser posted image  Gremo v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image A dans novš nič stimulirana s Klemenomuser posted image  O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo.

aurora: ne algea so mi full user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.11.2008 20:00:05   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Uf, končno malo miru, pikica je bila dobesedno prisesana name od jutra do večera... luna user posted image  Takoj, ko sem se malo odmaknila od nje, se je zbudila in želela, da sem ob njej... Pa sem si rekla, klinc gleda vsa opravila, bom pa še jaz malo zadremala ob njej - in sva spali 3 ure skupaj user posted image .

Super, da si imela tudi ti nekaj od tega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eole
Ma, saj ni važno koliko prebereš.. važno je da malo odklopiš, greš v drug svet. Vsaj meni so knjige zakon in bi umrla brez.

Odlično povedano user posted image  Jaz sem ful brala poleti, ko sem dopoldne šla z vsemi tremi otroki ven: punci sta skakali po igralih, mali je spal v vozičku, jaz pa brala, brala, vmes tudi reševala križanke,... Drugače sem pa tudi sama knjižni molj, samo žal zdaj le redko pridem do svojega... user posted image  Pred otroki sem preglodala ogromno knjig. Ah, si me zrajcala, da bi se kar zdajle zatopila v eno fajn napeto zgodbo... Jutri grem itak v knjižnico in si bom namesto kuharskih knjig, ki sem si jih izposojala zadnje tedne, izbrala kaj bolj za dušo user posted image
eole, uživaj v branju user posted image  In mirno noč ti želim.

jaz pa sploh ne morem kake knjige brat. če že berem so to kakšni pripočniki oz. sedaj kar je o otroku . prebereš tisto kar te zanima, drugo pa spustišuser posted image .
meni je sprostitev šport, sam da švicam in dam možgane na off. sam zdej sem tako brez kondicije z odvečnimi kg, da samo hodim na naše bližnje hribčke in pilates . drugo še pride.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.11.2008 20:01:38   
Anonimen

jst se dons počutim total za en drek, sem bla cel dan noter, glava me boli, sama seb sem tečna, pa rajš grem pod tuš in spat...povrh vsega sem se pa še prej opekla na posodi ko sem delala pleskaviceuser posted image

NOČKO VSEM ČVEKICAM

Joj ne govor.Men se tud meša tkole k sm cel dan domauser posted image . Mirno nočko

Še eno vprašanje: kdaj dobimo odločbo o vrtcu?

Pri nas je komisija maja,nam bojo verjetn takrat poslal. 

mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so:

user posted image user posted image user posted image  še ena taprava babnca.

nina7 imam še eno zaprto vrečko bablove AM -1 , ker je nisem porabla, eno sem pa odprla in vrgla stran, če hočeš ti jo dam, pa ne rabiš kupovat. Naš je že skor 7 mescov in morem kupit 2.

O super.Zdej se morva pa res dobit drug tednuser posted image . A vi mate zdej od Hippa?

Grem Gaji dat jest pa jo spat dat.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
13.11.2008 20:02:44   
tilči
Kakšno presenečenje sem danes doživela:

Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj
Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišaliuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
13.11.2008 20:03:28   
Estrella*

Fejst babnica user posted image

user posted image user posted image user posted image  u še ena težkokategornica. Pa prehlad...šscccccccc stran

sesil: user posted image user posted image midve sva si pa čist različne; jaz raj berem knjiga, kot da švicam kot konjuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
13.11.2008 20:04:22   
špelin@
kodrana, res stiskam pestke, da bodo tile krči čisto minili user posted image user posted image user posted image

Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj
Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišaliuser posted image

Nooooroooooo user posted image

No, zdaj pa res: mirno noč želim vsem user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.11.2008 20:05:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
13.11.2008 20:04:38   
sesil
pripočnikiuser posted image user posted image user posted image
zdej se pa že sama sebi smejem.
priročniki je prav

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
13.11.2008 20:04:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: eole
Ma, saj ni važno koliko prebereš.. važno je da malo odklopiš, greš v drug svet. Vsaj meni so knjige zakon in bi umrla brez.

Odlično povedano user posted image  Jaz sem ful brala poleti, ko sem dopoldne šla z vsemi tremi otroki ven: punci sta skakali po igralih, mali je spal v vozičku, jaz pa brala, brala, vmes tudi reševala križanke,... Drugače sem pa tudi sama knjižni molj, samo žal zdaj le redko pridem do svojega... user posted image  Pred otroki sem preglodala ogromno knjig. Ah, si me zrajcala, da bi se kar zdajle zatopila v eno fajn napeto zgodbo... Jutri grem itak v knjižnico in si bom namesto kuharskih knjig, ki sem si jih izposojala zadnje tedne, izbrala kaj bolj za dušo user posted image
eole, uživaj v branju user posted image  In mirno noč ti želim.

Jaz preberem samo Mamo, na katero sem naročena, drugače pa reklameuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
13.11.2008 20:06:31   
Estrella*

Kakšen oglas pa, a za user posted image ?? Ja ljudje se srečujemo na nepredvidljive načine.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
13.11.2008 20:06:33   
sesil
nisem noseča. je prišla user posted image po 45 dneh.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.11.2008 20:06:42   
tilči
Danes si je pa user posted image  postlal v dnevni, ker za jutri si pa ne more privoščiti, da bi zaspal. Tako bom imela celo posteljo zaseuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?