ronja
|
Naj ti povem, da mi je znanka rekla, da ko mi bodo rekli, da porod boli, naj tega ne verjamem, ker temu ni tako. A ta znanka je že rodila? Ulla, zvezdica, saša, nina, AQ, kaj pravite na to, da porod ne boli? Mogoče, če maš EA. hehe, sem videla, da se je ulla že oglasila . Jaz sem vedela, da boli, ampak si niti v sanjah nisem predstavljala, da takooooo zelo boli... Pa nisem zajc za bolečine - recimo sem bila celo noč brez kakršnega koli analgetika z zlomljeno stegnjenico, prišla z njo po nasipu gor... Ampak porod je druga kategorija . Je pa res, da sem rodila čisto naravno, brez vseh zdravil in da vse takoj pozabiš - oz. ni važno, čim dobiš svojega v roke! Jaz sem takoj začela mislit na naslednjo . vrtnica, ti si srečka! Pogovor zaleže za 6 mesecev! Mi samo sanjamo o tem, a ne Ulla? 6 dni, če je sreča, hehe No, saj moram priznat, da je zdaj boljše, je ugotovila, da ne more forsirat v nedogled... Zdaj sta bila pa itak dva dni pri nečakih v Avstriji . Se dobimo vsi skup (pridejo še uni sem dol) v soboto. katy, ni se ti treba dret, če se nočeš. Ampak čisto tiho si pa res težko... Vsaj kaj med zobmi sikaš Mi smo danes vsi 3je bolni: tamala ima vročino, midva pa to sranje prebolevava... Zato smo se cel dan crkljali, jaz sem edino skuhala kosilo: zelenjavna juhica, pire krompir, tople kumare v omaki in pohan sir (lubi ga obožuje), pa domač puding za čez, pa malo rihtam. niia, krči so, pa tudi na istem mestu - samo da se je to mesto zdaj raztegnilo in te boli precej večji del kot pri m. Pa seveda precej bolj , težko primerjaš, boš videla . Aja, naslednji pregled imam 28.11, če boš popravljala seznam, da veš . Danes sem spet šla pit tisto glukozo, upam, da bojo tokrat lepši (nižji) rezultati... Sem mislila kar jutri poklicat, me firbec matra, pa da vem, koliko se moram nazaj držat... mima, ti misliš že čez 3 tedne rodit? Kaj ne daš limone v cuker, potem je čisto dobro, kot limonada.
|