ronja
|
snikolina, hehe, ja, maš svakojake, ene baje doživijo orgazem med porodom. Jaz si to zelo težko predstavljam , mene je kar bolelo ko hudič... Nekje sem slišala, da klistirja več ne dajejo. A to potemtakem ne drži? V Lj. so ga lani še delali. Dvomim, da bi se do letos kaj spremenilo, možno pa je. Vprašaj novembrke MOjadva pančkata, upam, da se čimprej pozdravita - pa jaz tudi. Danes sem spet slabše, ker sem pač včeraj bolj jaz delala, ker je bil lubi bogi. Pol je pa on dolgo v noč še delal in zdaj je zmatran, upam, da se naspi. pa par dni ne greš na wc, ulla, a ti to resno? madona, si ne predstavljam, da 2 dni ne bi šla na wc!!! Groza! jaz grem vsaj 1x na dan... Zdaj mam pa itak vsake tok drisko, se vse spuca . je pa tudi meni klistir čisto ok - naj bo črevo za ziher prazno, je več placa za dojenčka. ploha, klistir ne boli, brez skrbi. Popadki pa bolijo, precej bolj kot g. pregled. Ampak na koncu dobiš dete, pa je vse ok. ulla, jaz tudi pravim, da lahko grejo otroci v vsakem vremenu ven, samo da so primerno oblečeni! Najina tamala obožuje dež (pa ni zato bolana, da se ne bo kira usajala , ni nič prehlajena, sam tegale sranja se je nalezla od naju - kao neka gripa zgleda, vse boli, nos je pa začuda ok...) Ronja je od ene mamine kolegice dobila eno ful super pelerinco, tako ful kvalitetno (66E, je bla še cena gor, če bi bilo treba zamenjat), pa podloženo, da je še topla, s kapuco in čist nič ne premoči. Čevlje je pa dobila itak stare, ampak še čisto neznošene, čist lepe in tudi nič ne premočijo nek Sintex ali nekaj takega, so res super - zagazi mala v lužo do gležnjev, pa ma čisto suhe noge, ko pridemo domov ! Obožuje luže in prav rada ma dež! noče, da jo zaprem not v tisti balon, vedno se ven steguje, pa ji kar dovolim, naj probava dežne kapljice, če glih fejst ne dežuje. Itak ne gremo tako daleč, da bi bil problem...
|