|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
10.11.2008 23:08:57   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Pandica,joj,mene nekaj cifre danes mečejo,mi gredo slabo od rok,nisem mislila sto let,ampak le 900 letuser posted image

Ni panike user posted image saj 100 al pa 900 let je tak skoraj "isto" ne? user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.11.2008 23:09:59   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Ravno zdaj sem si naročila pedegg za celih 9€. Barabe oderuške od topshopa user posted image

Jaz bi tudi imela, PROSIM, daj Klaudiauser posted image zrihtaj user posted image ... PROSIM PROSIM PROSIMuser posted image !

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 10.11.2008 23:13:24 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.11.2008 0:27:14   
Pandica
Lahko noč vsem user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.11.2008 8:55:17   
Branka Teržan

dobro jutrouser posted image user posted image
naj se vam še jst pridružim k čveku. imam dve hčerkici in tamala je 13.10.2007

da vidim kaj imate kaj za povedati o naših malih čmrlihuser posted image .
midve greva jutri po pikeca user posted image user posted image user posted image
upam da se ne bo preveč jokalauser posted image user posted image user posted image

vam sporočim kako je blo. držte pesti

Moja pikapolonica Julija 2005.
Moja čebelica Sanja 2007

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.11.2008 9:18:47   
jasna
jao, spet ste pridneuser posted image ...

sling - nosi se dnevno, v vrtec in iz njega. Tudi 3 ure hribolazenja zdrži in tam odspi kakšno urco v položaju zibka (še vednouser posted image ). Na daljše relacije menjam položaj bok in spredaj. Zjutraj na hitro jo najraje dam spredaj, ker imam tako obe roki fraj za urejanje obeh starejših polžkovuser posted image . skuštrana, jaz ti tudi reklamo delam vsakemu, ki vpraša kje se to dobiuser posted image .

kasija, user posted image  te razumem.. sem tudi hodila spat pred otrociuser posted image . prazne baterijeuser posted image  jaz  imam pa včasih občutek, da sem non stop v leru in čakam, kdaj bom lahko prestavila v prestavo...

pingi, jaz bi imela Jaka doma. Sploh, ker imaš na voljo babice za krizne situacije. Meni je malo žal, da nisem imela A doma, ko sem bila na porodniški z E. Je bil vseeno še tak mali pikecuser posted image . Sedaj pri Neli bi bilo pa fantoma dolg čas doma, ja.

čas zase, bom poštena in pojamralauser posted image . Meni pa ful manjka čas samo za naju dvauser posted image . Saj ne veliko, kakšno urco na teden. Ampak nimava kam dat vseh treh in smo spet pri leruuser posted image .

vanili, user posted image  za tea

pandica, user posted image  Zala je pa res navdušenauser posted image

klaudia, jaz bi tudi pedeguser posted image , kaj pa nisi prej povedala...user posted image

valči, user posted image  . Ko pa berem tvoje kuharske dosežkeuser posted image ... - bravo mamiuser posted image

Branka, dobrodošlauser posted image . Kako je ime princeskama?

< Sporočilo je popravil jasna -- 11.11.2008 9:19:39 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.11.2008 9:32:25   
janja
Branka - dobrodošla user posted image Kje si se pa potikala eno leto, ko smo zelo veselo čvekale?

starejši otrok v vrtcu - jaz sem tud zagovornica vrtca. Ko sem imela Urbana, je bil Andraž v vrtcu. Kajti Urban je bil zelo zahteven otrok in mi je vzel veliko časa. Andraž je sicer zelo priden in se zna igrati sam ali pa z družbo. Vendar mi srce ni dalo, ko se je na začetku vse dneve igral sam, mal pogledal TV, pol sem imela pa občutek, da je skoz čakal, kdaj bom imela čas zanj. Zato ga tud nisem izpisala iz vrtca. V vrtec zelo rad hodi in mi tudi enkrat ni dal vedeti, češ, da on pa ne bi šel v vrtec. Tud vzgojiteljice mi velikokrat povedo, da je zelo priden (celo bolj kot doma!) in da se skoz igra. No, me je bil pa vsak dan toliko bolj vesel, ko sva z Urbanom prišla ponj...pa še ponosno je pokazal svojega bratca. Doma je bil potem edino 2 meseca čez poletje, pa me je na koncu že skoraj prosil, kdaj bo šel nazaj v vrtec. Je zelo družaben in prav je, da je s svojimi vrstniki.
No, zdej je tud Urban v vrtcu in že opažam prvi napredek... ima zelo dobro vzgojiteljico, ki tudi nam staršem sproti daje napotke in nam pove, kaj se z našimi otroci dogaja v vrtcu.
Je pa tudi tako, da mogoče vam je lažje imeti otroke doma, če stanujete v hiši. V bloku je že cel projekt mularijo peljat ven. Sicer pa vsaka naj se odloči po svoji vesti. Tukaj itak ni pravil. Vsi bodo odrasli...tisti, ki hodijo v vrtec in tisti, ki so doma.

sling - joj, jaz ga moram tud začet uporabljat. Ga imam zadnje čase bolj za reklamo.Samo, če bo Urban zdržal.

user posted image A so vaši otroci tud tako trmasti? Naš Urban je včasih prav grozen...tuli in cepeta z nogami, da je joj. Mi je že varuška v vrtcu rekla, da je zelo trmast...no jaz sem to ugotovila že v porodnišnici. Ne vem, njegov jok je bil nekoliko drugačen...zato sem že takrat rekla, da ta pišček bo pa uveljavljal svojo voljo.

ovseni kosmiči - jaz imam tiste od Alnature in jih malo pokuham (1-2 min). Včasih jih skuham na vodi in dodam sadje, ali pa naredim na mleku. So pa ti bolj drobljeni in jih ni potrebno miksat. Urban jih obožuje.

Evo, tolk za zdej, se še beremo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Branka Teržan)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.11.2008 9:37:16   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

klaudia, jaz bi tudi pedeguser posted image , kaj pa nisi prej povedala...user posted image

A me lahko katera razsvetli..kaj je to pedeg? K že tko pišete o tem.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.11.2008 9:39:53   
micla
Pozdravljene,

a ste me kaj pogrešale? user posted image
mi smo HB zdravi (trkam), in sploh nismo imeli koz, ker so tisti izpuščajčki prehitro izginli. Tko da zadnja diagnoza je bla viroza oz. kao 6 bolezen. Samo jst se nisem strinjala s P, ker je to šesto bolezen več kot očitno prebolela že junija, ko je imela lih tko 3 dni visoke vročine in potem tri dni pikic po celem telesu. Samo takrat nismo šle k P ker je bla lih na dopustu. Zdej pa je bla tud vročina 4 dni ful visoka in pol peti dan so se zvečer pojavile malo pikic po ličkih in po ritki in ene dve malo večje po glavi. Naslednje jutro jih pa že ni blo več. user posted image
Pri šesti pa naj bi veljalo, da jo enkrat preboliš in si imun. Tko da to ziher ni blo, pa še pikice so ble drugačne in sploh premalo časa.... No, zdej je P zapisala v karton da je prebolela šesto, pa da vidimo kaj bo naslednjič, ko bo podobno. Mogoče takrat izumijo sedmo al pa že osmo.user posted image   Tko da rečmo, da je bila samo vročina in nato malo vročinskih izpuščajev.
Vodene koze pa še čakamo, saj so zdej tle po Gorici že v dveh vrtcih. Eden je oddaljen samo 200 metrov od našga. user posted image

Žal vas nisem brala za nazaj, k ste preveč klepetulje. Mogoče utegnem kasneje al pa zvečer se pridružim čveku.

Letim za knjige in vas vse lepo pozdravljam.

micla

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 408
11.11.2008 9:45:39   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: janja

A me lahko katera razsvetli..kaj je to pedeg? K že tko pišete o tem.

https://www.topshop.si/index.asp?tn=productview_v2&cid=166356

Na ebayu stane en okoli 2-3€ potem je pa poštnine 6-7€.

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 11.11.2008 9:49:29 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.11.2008 9:46:40   
Klaudia

Itak je treba vsakega posebaj naročat, ker so dražbe. Zdaj počakajte da sprobam če ta stvar sploh deluje. Potem bomo pa poskusli še za vaju naročit user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 410
11.11.2008 13:24:24   
Pandica
Hello user posted image

Da nas spet malo povzdignem v višave user posted image , ker smo padle že skoraj na konec druge strani user posted image

branka   dobrodošla user posted image user posted image user posted image
Povej še nam kaj več o sebi veš, da smo radovedne babnce user posted image

micla   ooo, wb user posted image   veš, da smo te pogrešale, kaj sploh tak noro vprašaš? Jaz pogrešam vse, še predvsem pa tiste, ki smo včasih tak fajn klepetale ob večerih, zdaj pa nikjer več nobene user posted image

Jasna   a tvojim al pa user posted image   staršem pa nebi mogla dat vseh 3 malo za počuvat kdaj, da bi imela z tvojim kakšno urco res samo zase?

Janja  moja je tut trmasta, ko mula, ampak tut jaz sem tak, da se kaj dosti niti ne smem pritoževat, ker ima to po meni user posted image user posted image user posted image
Drugače pa ja, če ni kaj po njeno se kr zvijati začne od sile, histerično jokati in ne vem kaj še vse.

Klaudia   kako napreduje mali borec in kako se počuti tvoja sestra? A bosta dolgo v P?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.11.2008 15:43:56   
Kasija
Pozdravljene!

sling - jaz sem ga nosila dokler nisem zvedela, da sem noseča. zdaj si ne upam več. Čaka na naslednjega user posted image .

Še nekaj sem hotela napisat, pa sem pozabila. Aja, vanili nosečnost dobro. Kot rečeno, včasih kar pozabim na to, ko sem preobremenjena. Sicer pa so slabosti ponehale in zdaj je - sodeč po prvi user posted image  - zlati čas ves, ko se razen na rahlo utrujenost ne morem pritoževati čez nič posebnega. Pa ful sem pozabljiva. Ampak to zna biti tudi dobreo za kaj...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.11.2008 15:51:17   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: micla

mi smo HB zdravi (trkam), in sploh nismo imeli koz, ker so tisti izpuščajčki prehitro izginli. Tko da zadnja diagnoza je bla viroza oz. kao 6 bolezen. Samo jst se nisem strinjala s P, ker je to šesto bolezen več kot očitno prebolela že junija, ko je imela lih tko 3 dni visoke vročine in potem tri dni pikic po celem telesu. Samo takrat nismo šle k P ker je bla lih na dopustu. Zdej pa je bla tud vročina 4 dni ful visoka in pol peti dan so se zvečer pojavile malo pikic po ličkih in po ritki in ene dve malo večje po glavi. Naslednje jutro jih pa že ni blo več. user posted image
Pri šesti pa naj bi veljalo, da jo enkrat preboliš in si imun. Tko da to ziher ni blo, pa še pikice so ble drugačne in sploh premalo časa.... No, zdej je P zapisala v karton da je prebolela šesto, pa da vidimo kaj bo naslednjič, ko bo podobno. Mogoče takrat izumijo sedmo al pa že osmo.user posted image   Tko da rečmo, da je bila samo vročina in nato malo vročinskih izpuščajev.

Meni je P dejal, da po šesti bolezni izpuščaji ne nastanejo na rokah in nogah, temveč samo po glavi, vratu, trupu. In naš je res imel izpuščaje samo tuuser posted image

Sicer pa WB!

Branka malo nas matra firbec, saj veš babnceuser posted image user posted image user posted image . MAlo se nam zaupajuser posted image

Pandica bi se zvečer zelo rada pridružila, ampak večinoma zaspim s tamalim, tako da se že dragi pritožujeuser posted image user posted image . Ko pa sem bila kdaj gor, pa nikoli nobene ni bilo.

Čvek in štajerke - a moj doprinos pa ne šteje k štajerkam?user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.11.2008 18:17:03   
VANILI
branka dobrodošlauser posted image
sem si drznila pogeldat fotkice od tvojih princesk, jooooj sta srčkani!!!!!!!!

jaz vam ta hip sporočim samo to, da ima živa operacijo kile in to 8.12.user posted image  tok sem žalostna, mah kdaj se bo to že nehalo in bomo spet zdravi...

< Sporočilo je popravil VANILI -- 11.11.2008 18:20:09 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 414
11.11.2008 18:42:31   
VANILI
klaudija, seznam:teotku je pokukal ven 7.zobek

in sem mu potipala štirke, še obe zgoraj tudi!
tako da ima skupaj zunaj 9 zobkov

< Sporočilo je popravil VANILI -- 11.11.2008 18:45:56 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.11.2008 19:09:44   
kmarija
Lepo pozdravljene desetke.
Danes sem bila na NS in je vse ok. user posted image
Počutje dobro, pričakujemo  1 user posted image  in sicer proti koncu maja.
Tko na kratko, da bo skrita nosečka razkrinkana (mala štruca). Upam, da bo še kaka user posted image  med desetkami.
Lpz

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.11.2008 19:25:01   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: kmarija

Lepo pozdravljene desetke.
Danes sem bila na NS in je vse ok. user posted image
Počutje dobro, pričakujemo  1 user posted image  in sicer proti koncu maja.
Tko na kratko, da bo skrita nosečka razkrinkana (mala štruca). Upam, da bo še kaka user posted image  med desetkami.
Lpz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke! Čim mirnejšo in prijetno nosečnostuser posted image

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 417
11.11.2008 19:27:51   
mama06
VANILI držim pesti, da bo z obema vse OK! user posted image

zobki - pri nas je pa katastrofa glede zobkov, saj več ne vem, ali mu greta ven trojka in štirka, ali kaj. Dlesen je pa tako pikčasto rdeča, da se nič drugega ne vidi, mali pa tako tečen, da sem še jaz ratala ekstra tečna, pa še teta k krvavca je prišla,....skratka konec jamranja.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.11.2008 19:44:08   
mehurčica
Evo, na hitro prebrala, zdaj pa že morem it. user posted image Grem se stuširat - sem bila na aerobiki(tnz), pol pa pregledat mojih nekaj nanizank z dragim.

Mama06, kaki štajerski čvek? Sem kaj spregledala?user posted image Sem brala samo od 115 strani. Razen, če misliš tisto, ko smo se dobile v soboto?user posted image

Trma:
ja, je začela že. Se kar razjoče od sile, če ji kaj vzamemo ali preprečimo kar ne sme. Ampak ni take panike. Tudi na previjalni jo še previjam, kar Davida recimo nisem mogla že od kakega 9.meseca - je bil preveč živahten in je bilo prenevarno, pa tud drl se je zraven previjanja, kot da ga ne vem kako mučim.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.11.2008 19:53:15   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Mama06, kaki štajerski čvek? Sem kaj spregledala?user posted image Sem brala samo od 115 strani. Razen, če misliš tisto, ko smo se dobile v soboto?user posted image

Trma:
ja, je začela že. Se kar razjoče od sile, če ji kaj vzamemo ali preprečimo kar ne sme. Ampak ni take panike. Tudi na previjalni jo še previjam, kar Davida recimo nisem mogla že od kakega 9.meseca - je bil preveč živahten in je bilo prenevarno, pa tud drl se je zraven previjanja, kot da ga ne vem kako mučim.

Ne glede srečanja, ampak glede pisanja pri desetkah007user posted image . Ker baje se štajerke nič ne javljamouser posted image

trma: ufff....to je del našega vsakdanjikauser posted image user posted image

previjanje: sicer še na previjalni mizi, ampak ga lovim ko zmešana. Ja in zraven se dere kot da mu kožo na živo dol vlečemuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 420
11.11.2008 19:57:36   
Klaudia
 user posted image     

13.09.
JULIJA, sanwebdra 
rojstvo: 2540g, 45cm   6x user posted image       
1.leto: 9190g, 76,5cm 

18.09.
JAKA, pingi   
     rojstvo: 2980g, 51cm   6x user posted image   
1.leto: 10500g, 78cm

24.09.
ANEJ, orka**
rojstvo: 2530g, 47cm   3x user posted image  
9.mesec: 10300g, 76cm 

03.10.
LIA, Klaudia  
rojstvo: 4030g, 53cm   9x user posted image  
1.leto: 9620g, 75,5cm 

ZOJA, suzanamai  
rojstvo: 2510g, 49cm   12x user posted image
1.leto: 9650g, 75,5cm 

TEJ, tave
rojstvo: 3360g, 52cm   7x user posted image   
1.leto: 11130g, 79,5cm 

04.10.
ŽAN, *kinnie*
  rojstvo: 4520g, 55cm   4x user posted image   
9.mesec: 9100g, 72cm 

06.10.
ELENA, Micla   
rojstvo: 3600g, 52cm   8x user posted image   
1.leto: 8440g   

07.10.
ZARJA, maja zarja   
rojstvo: 2660g, 49cm   7x user posted image   
9.mesec: 8300g, 73cm 

08.10.
MAX, teka 
rojstvo: 3620g, 51cm   3x user posted image   

11,5.mesec: 8710g, 75cm 

11.10.
ARSEN, skuštrana      
rojstvo: 3740g, 55cm   4x user posted image  
9.mesec: 9790g, 74cm

ELIAN, Kasija - user posted image   PDP: 12.05.2009 
rojstvo: 3840g, 54cm   10x user posted image
1.leto: 8310g, 75cm 

NINA, kmarija - user posted image   
rojstvo: 2990g, 50cm   8x user posted image
1.leto: 10000g, 74cm 

12.10.
NEO, *pikijakob*    
 rojstvo: 3660g, 51cm   4x user posted image   
1.leto: 10120g, 79cm 

13.10.
ZARJA, oktoberka user posted image  PDP: 17.04.2009  
    rojstvo: 2890g, 50cm   2x user posted image  
5.mesec: 6450g, 66,5cm 

NELI, Jasna   
rojstvo: 3950g, 54cm   4x user posted image  
10.mesec: 9380g, 73,5cm 

14.10.
MAKS, majoli 
rojstvo: 3880g, 53cm   5x user posted image   
1.leto: 11300g, 75cm

ZALA, Pandica  
rojstvo: 3900g, 52cm   6x user posted image  
9.mesec: 8270g, 69cm 

LUNA, metkica1    
    rojstvo: 3050g, 50cm   4x user posted image  
7.mesec: 7000g, 68cm 

15.10. 
URBAN, janja 
      rojstvo: 3950g, 54cm   9x user posted image
10,5.mesec: 8400g, 74,5cm 

DONA, miškuser posted image
  PDP: 29.04.2009
    rojstvo: 3300g, 51cm   3x user posted image   
  1.leto: 8400g, 74cm 

EVA, Margareta 
    rojstvo: 3040g, 51cm 
7.mesec: 6830g, 67,5cm

ZALA, zala07
rojstvo: 3490g, 51,5cm   2x user posted image  
6.mesec: 7360g, 70cm

16.10.
NIK, Ulaa
rojstvo: 2720g, 48cm   3x user posted image
1.leto: 10000g, 79cm 

17.10.
TEVŽ, *Lana*
rojstvo: 3050g, 48cm   8x user posted image
1.leto: 10800g, 74cm

AJŠA, noa1
rojstvo: 3590g, 48cm   6x user posted image     
11.mesec: 9840g, 74cm

18.10.
LANA, JennyAnny
rojstvo: 3240g, 51cm   6x user posted image
1.leto: 8750g, 78cm

19.10.
ENI, mehurčica
rojstvo: 3340g, 50,5cm   2x user posted image  
1.leto: 8700g, 76,5cm 

20.10.
TJAŠA, nova10ka
rojstvo: 4010g, 55cm   8x user posted image  
9.mesec: 8660g, 76cm

22.10.
NINA, valči
rojstvo: 3450g, 50cm   9x user posted image  
1.leto: 8400g, 74cm 

BOR, 2ursae
rojstvo: 3750g, 53cm   5x user posted image
1.leto: 10735g, 79cm 

LAN, vedra
rojstvo: 3000g, 50cm   5x user posted image  
1.leto: 8350g, 75cm

23.10.
ŽIVA, drobižek
rojstvo: 3140g, 54cm   6x user posted image
6,5.mesec: 6810g, 70cm 

25.10.
ZOJA AIKEN, ditta
rojstvo: 3100g, 48cm   4x user posted image  
9.mesec: 8650g, 74cm

26.10.
BRINA, sanosan 
     rojstvo: 3220g, 49cm  
11.mesec: 8550g

MARTIN, miska1
rojstvo: 3210g, 52cm   4x user posted image  
9.mesec: 8640g, 74cm 

TEO, VANILI
rojstvo: 3490g, 53cm   9x user posted image  
1.leto: 11450g, 80cm

29.10.
ANŽE, Živa
    rojstvo: 3810g, 52cm   9x user posted image  
9.mesec: 9690g, 74cm 

OSKAR, pot
rojstvo: 3600g, 52cm   6x user posted image  
7.mesec: 8700g, 72cm (doma)

30.10.
ANETA, lane31 
rojstvo: 3650g, 50,5cm   7x user posted image  
1.leto: 10200g, 79cm

TJAŠA, Alina_alin
rojstvo: 3190g, 48cm   9x user posted image  
1.leto: 7430g, 69cm 

03.11.
JERNEJ, mama06
rojstvo: 3400g, 49cm   8x user posted image   
1.leto: 8000g, 74cm

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.11.2008 20:05:35   
2ursae
TEO, MARTIN IN BOR VSE NAJBOLJŠE ZA GOD user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 422
11.11.2008 20:09:49   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Klaudia   kako napreduje mali borec in kako se počuti tvoja sestra? A bosta dolgo v P?

Odlično. Rodil se je z 2430g ( in ne 2035 kot je slišala sestra - narkoza dela svoje ), danes je imel že 2550g. Je njeno mleko, vendar se ne doji. To še pride. Ona bo notri predvidoma do sobote, on pa naj bi k njej prišel jutri oz. pojutrišnjem. Tako da je res vse dobro. Ime so pa končno izbrali - Oskar Adrian user posted image

kmarija - sicer smo ti že čestital ampak vseeno še enkrat. Čestitke in prelepih preostalih 6 mesecev user posted image

trma - ravno opažam da zadnje par dni nič ne posluša. In če ni po njeno začne tulit, se vrže ob tla, rit v zrak in jok na vse grlo user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 423
11.11.2008 20:25:16   
lane31
Pozdravček vsem in dobrodošlica Branki novi desetki

Kmarija......iskrene čestitke in čim lepšo nosečnost user posted image

PS- NOSEČKE KJE SO FOTKE NOVIH  BUŠIJEV user posted image user posted image HOČEM VIDET user posted image

Čas.........user posted image pridemo domov cc ob 15h ,mala običajno v avtu zaspi in se zbudi okrog 16h sledi kosilo in konec dneva ........pozitivna stran službe (ki se bo najverjetneje čez čas pokazala za negativno user posted image ) je da želim kvalitetno prebiti čas ki mi je dan z njo.....za rr mi ga zmanjka ,ker mi enostavno ne dovoli pisat .....ima taki fetiš na računalnik,da ga cel dan skrivam pred njo ....zvečer pa tudi rada čim prej grem spat,ker vstajam ob 5h in se še nisem navadila

VALČI........pri vsej tej hrani se lahko še doji user posted image evo naš jedilnik (pa 10kg )
-zajterk....... flaša ,ali pol kruha,ali jogurt z sadjem
-malica....tri polize žemlje ali pol actimela
-kosilo.........do max 2dcl kar pač je
-malica.......čeže potem jogurt ali puding ali nič
-večerja flaša

Sladkarije pa bi vedno,tako da pazim,da ne pride pogosto v skušnjavo

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 424
11.11.2008 20:27:22   
mama06
Evo čveke, kje ste, da potem ne bo spet, da nas starih večernic ni tu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?