|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
11.11.2008 14:38:44   
Erin
LuciaMarta - dobrodošla med nami! Tvoja Anai (zelo lepo imeuser posted image user posted image ) ima pa na isti roj dan kot moj Tilen. user posted image SEm gledala mal tvoje poste in vidim da si imela zelo težek prvi porod. Hvala bogu da se je vse srečno končalo. Vidim tudi da si šla v KR na obrat (upam da sem prav prebrala). Potem si iz našega konca..user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 701
11.11.2008 14:40:48   
anita goitan
dan
sva vozičkale in šit veseli december je tukiuser posted image user posted image user posted image peterde okrog šol, sva se z Zojo tako ustrašliuser posted image
šibam kuhat

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 702
11.11.2008 14:48:01   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

dan
sva vozičkale in šit veseli december je tukiuser posted image user posted image user posted image peterde okrog šol, sva se z Zojo tako ustrašliuser posted image
šibam kuhat

A so že začeli al kajuser posted image Pr nas zaenkrat še ni slišat, upam, da čim kasnej začnejo, saj nebo za hodit okrog.

LuciaMarta dobrodošla!!!user posted image

Midve sve pa res potem šle v Lj. mal po nakupih! Pa se spet nisem znala zadržat in sem ji kupila eno kapico, žabice in nogavičke.
Pa za mojgauser posted image sem iskala brivnik od Philipsa, pa ga nisem na celem Rudniku našla. Sm bla jezna kot user posted image .
Pa bo mogu spet počakat na darilo, saj ima danes rojstni dan jest pa brez darilauser posted image . Sej verjetn se je že navadu, da zmeraj zamujamuser posted image .
Nč imejte se lepo, zdej pa šibam kuhat, pol pa itak pridejo obiski.

Se slišmo jutr!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 703
11.11.2008 14:53:22   
bambi14
Dan,
končno mi bo uspelo kaj napisat. Včeraj smo imeli grozno večer: mala je začela jokat okoli 21 ko da jo koljem in pojma nimam zakaj, na rokah ni blo ok, ne v postelci, ,,,,nič.Pa še vedno pazim kaj jem ampak morem začet vse jest, ker kmalu bomo začeli papat na žlico, no čez kak mesec al pa dva. Tak je jokala, da je kr hlipala zraven in me obtužujoče gledalauser posted image , bogica in potem je pojedla in v loku vse ven vrgla po meni, sedežni, pojštru, pa jo dragi dvigne in še 1x spusti po tleh in presenečeno zraven gleda in joka od straha.user posted image No spraznila je jošk in sem že mislila, da bom mogla naredit dodatek ampak kaj ko noče zagrabit cucla- grrrrrrrrrrrrrrrr, se dere v flašo in brca zraven.user posted image user posted image Zgleda, da bo prej na žlici kot na flaši.

Nisem še uspela vsega prebrat- spet, ker zraven likam in kuham(puran v gobovi omaki in rizi bizi in solata).

Tejkaz- vse naj naj, veliko user posted image .

Lucamarta- ojjjj, od kod pa si?

Kaja Lina, Lovro, Zara, Neža -user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajd, letim, sirena pred kosilom. Lačni smouser posted image .

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 704
11.11.2008 14:55:02   
bella02
daja28, kupila ji bom take, da jih bo celo zimo nosila za v vrtec, zato ne smejo bit iz semiša al nobuka (a je to isto? Pomoje ne). Take, lepi usnjeni morjo bit

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 705
11.11.2008 15:00:36   
tejkaz
Hvala še enkrat za vse čestitke.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 706
11.11.2008 15:07:35   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

dan
šibam kuhat

A so že začeli al kajuser posted image Pr nas zaenkrat še ni slišat, upam, da čim kasnej začnejo, saj nebo za hodit okrog.

LuciaMarta dobrodošla!!!user posted image

Midve sve pa res potem šle v Lj. mal po nakupih! Pa se spet nisem znala zadržat in sem ji kupila eno kapico, žabice in nogavičke.
Pa za mojgauser posted image sem iskala brivnik od Philipsa, pa ga nisem na celem Rudniku našla. Sm bla jezna kot user posted image .
Pa bo mogu spet počakat na darilo, saj ima danes rojstni dan jest pa brez darilauser posted image . Sej verjetn se je že navadu, da zmeraj zamujamuser posted image .
Nč imejte se lepo, zdej pa šibam kuhat, pol pa itak pridejo obiski.

Se slišmo jutr!

bravo za nakup, me2 jo narej jutri mahneve do LJ, imam še kup bonov za City parkuser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 707
11.11.2008 15:07:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

kaj dobrega pečeš ker do Kamnika dišiuser posted image ?

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.11.2008 15:11:40 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 708
11.11.2008 15:23:57   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

kaj dobrega pečeš ker do Kamnika dišiuser posted image ?

Nič ne pečem. Pospravljam za Nejcem user posted image Hecem se Naty. Posteljnino sem pa res dala prat. Zdaj pa Jaša uspavam.

Naty, čokoladice so božanske.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 11.11.2008 15:24:44 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 709
11.11.2008 15:25:57   
Krysia
LuciaMarta, dobrodošla med nami. user posted image Te bo Matejchi dala na seznam. Če hočeš, nam lahko sporočiš še mere tvoje Anai (ful lepo ime!) ob rojstvu pa na pregledih pri pediatru ... to mamo vse na seznamu, šefica za seznam je pa (kot sme že omenila Matejchi)

Užaljenost: naš Rok tudi zna narest tako šobico in potem prav užaljeno zajokat. Ma je prov smešen takrat. Pol ga pa mal ogovarjam, pa se ponavad omehča in se začne smejčkat ... Mam pa ful probleme ga slikat, ko se smeji, ker ko zagleda tisto lučko, ki se prižge preden se sproži fleš, postane čist resen ...

Gajka, ne se jezit - ni dobr niti zate niti za Roka ... sej vem, lažje rečt kot uresničit, sam ... če ti kej pomaga - tuki gor nas je ful, ki te mamo rade user posted image Pa hvala za idejo, grem po tem postu na malco (= sladoled user posted image )

Midva sva bla prej eno urco na sprehodu, pol je pa tok mrzlo pihalo, da sva se kar spokala domov ... sej Roku ni hudga v košari, ampak mene je zeblo v roke

anita g., pa ne da so že s petrdami začel? Joj, od tega pa res dobim živčni zlom ... si sploh ne predstvaljam, kako bodo naši otročki zdržali tiste dni okrog novega leta ... bi najrajši pobegnila v kakšne rovte, kjer ni nobenga ...

majči22, a je to možno, da nisi na celmu Rudniku dobila brivnika od Philipsa? A tud v Merkurju ga niso meli? No, ja ... boš imela pa še mal neobritega moža user posted image

Miškolinček, ne vem, zakaj od srečanja naprej manj čvekamo ... ampak teden se je šele začel. Čaki, da se ulaufamo user posted image

No, zdej sm pa mogoče vse pokomentirala. A veste, koga pogrešam? Cebrco user posted image Imajo verjetno ful dela doma ...

Ok, grem na sladoled ... mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 710
11.11.2008 15:57:14   
Krysia
Sem vedla, da sem neki pozabla:  betty, a ste dobili datum za cepljenje proti rotavirusu? Pa kdaj imate naslednji pregled? Mi imamo 13.11. rotavirus, 19.11. pa pregled in redno cepljenje.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 711
11.11.2008 16:37:17   
gajka
Takole dobre volje pa je bil kljub kislemu vremenu danes Rok na sprehodu:
user posted image
Je malo slabša fotka, ker moj GSM res nima vgrajenega bogvekaj dobrega fotiča.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 712
11.11.2008 16:41:11   
Vilika
Nč ne čvekate, pa tak turoben dan je...

Bom pa fotke limala, k že dolg ni blo kakšne...

Taaakšen frajer z dudico sem v vozičku user posted image
user posted image

Takole pa v lupinici pančam. Imam pa podplate večje od glave user posted image user posted image
user posted image

Krysia - jaz sem do zdaj samo en delni nasmešek ujela s fotkičem - mali me točno zafrkava... nič ne morem poslikat zanimivega, naprimer, pogovarjanje, šobico, nasmešek... Packonček je user posted image user posted image

Grem se še malo igrat z našim otročkom, pol bomo pa papcali.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 713
11.11.2008 16:51:28   
gajka
Vilika - malo sem te s fotko prehitela. user posted image Pa vidim, da imate tudi od PP jajčko - a se tebi tudi zdi, da bo Vidu kmalu premajhna, ker ima tako kratke pasove? Jaz pri Roku, če je malo debelejš oblečen, komaj pase zapnem. Pa mi ni jasno, kako dolgo bo še lahko v uporabi. user posted image

Me je pravkar moj klical, da si je v službi sposodil kombi in da že pelje domov mizo za jedilnico in komodo. user posted image Pa da je menda miza težka kot user posted image in mu ni najbolj jasno, kako se jo bo spravilo po stopnišču do nas. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.11.2008 16:52:45 >

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 714
11.11.2008 16:57:55   
andrejaboris
Hoj babike!

Jaz sem pa zaspana ko user posted image . Naš Enej se še kar ponoči zbuja na 3 urce al pa še manj. IN vedno papama.  Kake otročke imate ve ko vam že tal dolgo spijo po celo noč? Jaz bi rada da bi spal vsaj 5 urc v enem kosu. Ahhhh saj bo upam da.

Pri nas pa je babi - moja mama in je super da mi malo pomaga. MOjega pa neznansko pogrešam in upam da hitro mine čas ko ga ni.

Zara LOvro in Neža vse naj naj za 4. mesece!!! Kak hitro gre čas.

Tejkaz Vse najboljše za roj. dan!!!

Matejchi, Bambi, Tamy... kaj če bi se dobile v Europarku, ker tam so previjalnice in dojimo lahko. Ker verjetno bo dež in bo fajn če bomo kje notri!

Še katera za srečanje v Celju?

NIč je lakota. Šibam se še kaj oglasim!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 715
11.11.2008 17:19:24   
matejchi
AB lahko v Europarku ja.. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 716
11.11.2008 17:19:41   
matejchi
Erin samo da ne bo druga babica huda zaradi majice...
Tejkaz če tvoj bere, potem zagotovo ne bo pozabil na tvoj rojstni dan.. kateri se je že to zgodilo?
Anita Neža, Lovro in Zara imajo 4. ne 3. mesece...
majči22 v Leclercu bi ga sigurno dobila.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 717
11.11.2008 17:26:34   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Tinka14, jst sm čist navdušena nad xaro picasso. Moj pa pravi, da nima dost velikega prtljažnika. Pa te prosim za tvoje mnenje ... Mislim, itak mam zdej cliota, kar pomeni, da bo imel skoraj vsak avto večji prtljažnik, a ne?

js sm hotla berlingota, zarad prtlažnika in kee mi je frajerski, pa me je user posted image  prepričal, prtlažnik ma res kr velik - proti mojim golfu, nisma pa še naložla kej notri, da bi vidla, kolk je prostora.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
tinka14, user posted image za lepe novičke. Jest bi tud mela xaro picaso, sam rabljeno, bo že za to treba vzeti pufuser posted image . Sam moj ni preveč navdušen, bi rajš kej druzga.

ja, sej tut midva sma oba prodala (golfa 4 in peugeot 307) pa je blo glih za tega. pol ko bom šla pa na šiht, boma mogla pa spet še enga kupit.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 718
11.11.2008 17:42:20   
bambi14
No sma kupla tudi mi2 še en avto, ker eostavno z enima ne morma shajat,..razen če se jaz za celo porodniško vsidram v bajti. Ne morem, ker bom dobla hišofobijo.user posted image

Pa sma nabavla starega opla omego karavana l.98s 160.000km,ker pač ni dnarja za novejšegauser posted image (gradnja, itd..) in je začel nekaj kihat, pa dragi pogleda varovalke in kaj najde,.....listek na katerem piše, da so bile varovalke menjane pri 300.000 km,................................!!!!!!!!!! Ja kriza, avto nima 160 ampak 300user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj naredit? Popiz...pa avto nama je zrihtal sosed, ki drugače prodaja avte in je reko, da je dober ampak pravi, da tudi on ni vedel za te km. No, sedaj smo popravli kar je blo za popravit in ga boma do nadaljnega vozla, ker sosed nima dnarja, da nama vrne evrčke. Sem žalostna. ker sva vzela kredo za 2000 eur- jezna jezna ko user posted image .
Ampak, ko pogledam mojo malecko in se mi nasmeji mi je vseeno za celi sver, samo, da se vrti.....user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 719
11.11.2008 18:16:37   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Hoj babike!

Matejchi, Bambi, Tamy... kaj če bi se dobile v Europarku, ker tam so previjalnice in dojimo lahko. Ker verjetno bo dež in bo fajn če bomo kje notri!

Ja tudi jaz mislim, da je to najboljša izbira,....pa šr za parking ni problem. Kje pa se dobimo? Keri kafič,...meni je vseeno. Komaj čakam, da se vidimo.

Naj se še katera opogumi in se nam pridruži.user posted image

Aja, izpit sem naredla s 7, ma sem srečna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
11.11.2008 18:17:26   
naty13
Čer.

Jošt spančka. user posted image

Mi3 smo preživeli čudovit dan. Najprej smo bili dopoldne pri Tejki, smo šli na sprehod, pa potem poskušal Nejca in Evo v postlo spravit. Spat, da ne bo pomote. user posted image  Pa ni šlo. No šli smo ob 14h, Nejc je v avtu zaspal in je kar lep čas spal, jaz sem pa v miru kuhala. Ati pa dela in še lep čas bo. user posted image

Tejka, boš že videla, pa sej ni vse Nejc razmetal, kaj pa Eva. user posted image user posted image user posted image  Mal heca. Postlo je pa res umazal. Še enkrat se opravičujem. user posted image  Pa ne mi rečt, da boš čokoladarca postala. user posted image  Aha zdej ste pa vi na vrsti za praznenje hladilnika pri nas. user posted image

Gajka in Vilika kakšna cukra. user posted image user posted image  user posted image Gajka imamo mi tudi podobno kapico, samo bež. user posted image

LuciaMarta dobrodošla. user posted image user posted image user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image  za prve uspele žličke pri Lovru in veliko sreče pri Zari, da čimprej osvoji žlico.

Nič zdej pa za likalnik. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 721
11.11.2008 18:20:44   
andrejaboris
 Bambi ja super, te pa se lahko dobimo pred šparom pa pol gremo skup dalje, ker za špar vemo vse kje je. SE strinjate?

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 722
11.11.2008 18:40:09   
andrejaboris
Aja ERin hotla sem napisat da je davanje rok v usta razvojna stopnja otroka in ne kaže na to da bo sesal prste skozi. Tako otroci raziskujejo. To je oralna faza razvoja, ko otrok svet spoznava preko ust in mu to povzroča ugodje.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 723
11.11.2008 20:16:56   
K_a_t_j_a
Se na hitr javim, ker grem zlikat en kupček cot.

tejkaz vse naj naj za tvoj rojstni dan. Veliko sreče, zdravja, ljubezni, uspeha pri opravljanju vozniškega izpita...

LuciaMarta
dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
za lepe slikice avgustovčkov. So taki cukri res. Kar gledal bi jih.
Za srečanje: jaz se bom potrudla, da bom prišla, seveda bo moj user posted image zraven, če lahko pride, ker je moj šofer. Če bo slučajno delal popoldan pridem samo za kako urco, če bo pa fraj pa bo super, če bo pa delala cel dan pa ne žal spet ne bom prišla. Lahko me dodate na seznam, zaenkrat še z ?
Jutr mamo posvetovalnico in cepljenje. Me je kar strah kaj bo. Pa probleme imama z dojenjem. Morem že 1x dnevno dodajat. Jan ima strašen apetit in je tak zrastel in se zredil v zadnjih 14-dnevih, da mu je že 62 številka prav,56 imam že večinoma pospravljeno.
Kaj več ne bom kometirala, ker nisem uspela prebrat. Sem sama doma in me Jan čez dan čist okupira.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.11.2008 20:18:14 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 724
11.11.2008 20:20:23   
K_a_t_j_a
bambi ČESTITKE za opravljen izpit!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.