Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:27:52
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a 29.11. tut praznujete še vedno Jaz JA
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:28:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo Veš kaj, tebe bova na blagajni pustile, da račune plačaš in robo prevzaeš, dolker bova medve zbirale v drugi štacuni jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:28:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala a tole je vajin privat žur al kako dolenjka - šefica nč privat, sam odgovarjam na vprašanje sej vas ne dohajam, če pa pridem do konca pa kej napišem, ste pa že na drugi strani sem ti že zdavnaj povedla, da se čist premal z nami družiš, zato ti pa brzina manjka sej se popravlam sem že velik not prnesla. S čim se pa lahko še odkupim mogoče lahko kaj dobrega spečeš za srečanje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:28:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala a tole je vajin privat žur al kako dolenjka - šefica nč privat, sam odgovarjam na vprašanje sej vas ne dohajam, če pa pridem do konca pa kej napišem, ste pa že na drugi strani sem ti že zdavnaj povedla, da se čist premal z nami družiš, zato ti pa brzina manjka sej se popravlam sem že velik not prnesla. S čim se pa lahko še odkupim mislim, da bo šlo vse dol, kar boš spekla
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:29:03
|
|
|
|
listek1
|
kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:29:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo Veš kaj, tebe bova na blagajni pustile, da račune plačaš in robo prevzaeš, dolker bova medve zbirale v drugi štacuni a je blo to meni namenjeno tudi lahko, ti sam kartico dej, pa pin povej jaz to obvladam, vsak dan treniram
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:29:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:30:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala ampak dejmo se v Lj v 3000ki zmenit, da bo vsem približno enako odaljeno
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:30:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:30:39
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala verjetno bi šlo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:30:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo Veš kaj, tebe bova na blagajni pustile, da račune plačaš in robo prevzaeš, dolker bova medve zbirale v drugi štacuni a je blo to meni namenjeno tudi lahko, ti sam kartico dej, pa pin povej jaz to obvladam, vsak dan treniram Ojoj, a ti zdej kartica dela
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:31:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala ampak dejmo se v Lj v 3000ki zmenit, da bo vsem približno enako odaljeno katera bi pa še prišla, če bi se tam dobile
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:32:03
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala a tole je vajin privat žur al kako dolenjka - šefica nč privat, sam odgovarjam na vprašanje sej vas ne dohajam, če pa pridem do konca pa kej napišem, ste pa že na drugi strani sem ti že zdavnaj povedla, da se čist premal z nami družiš, zato ti pa brzina manjka sej se popravlam sem že velik not prnesla. S čim se pa lahko še odkupim mislim, da bo šlo vse dol, kar boš spekla zmenjeno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:32:07
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala ampak dejmo se v Lj v 3000ki zmenit, da bo vsem približno enako odaljeno katera bi pa še prišla, če bi se tam dobile Nocoj verjetno vse
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:32:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala ampak dejmo se v Lj v 3000ki zmenit, da bo vsem približno enako odaljeno katera bi pa še prišla, če bi se tam dobile aha, očitno sem jaz premalo Prav, pol pa nič
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:32:14
|
|
|
|
jencili
|
vidim, da se tempo zmanjšuje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:32:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo Veš kaj, tebe bova na blagajni pustile, da račune plačaš in robo prevzaeš, dolker bova medve zbirale v drugi štacuni a je blo to meni namenjeno tudi lahko, ti sam kartico dej, pa pin povej jaz to obvladam, vsak dan treniram Ojoj, a ti zdej kartica dela sam v določenih trgovinah zdej sem z gotovino vedno za vsak slučaj založena na živce mi gre, k ful šteka pa uni na banki ne morm dopovedat....
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:32:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Nekam je tempo padel Kaj je zdaj to? 200-ka danes, al ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:32:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala a tole je vajin privat žur al kako dolenjka - šefica nč privat, sam odgovarjam na vprašanje sej vas ne dohajam, če pa pridem do konca pa kej napišem, ste pa že na drugi strani sem ti že zdavnaj povedla, da se čist premal z nami družiš, zato ti pa brzina manjka sej se popravlam sem že velik not prnesla. S čim se pa lahko še odkupim mislim, da bo šlo vse dol, kar boš spekla zmenjeno ampak glej, da bo res iz tvoje nove pečice
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:33:25
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala verjetno bi šlo Evo ti ga na..takrat imamo mi žurerski vikend na Veliki planini, tko da žal bowling brez mene. Ni panike, sej boste šle še kdaj, pa bom takrat lahko Zdej se pa jaz poslavljam, nočko...ste me čist zmatrale
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:33:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala ampak dejmo se v Lj v 3000ki zmenit, da bo vsem približno enako odaljeno katera bi pa še prišla, če bi se tam dobile aha, očitno sem jaz premalo Prav, pol pa nič nisi ti premalo sam za KR nas je 5+
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:33:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo Veš kaj, tebe bova na blagajni pustile, da račune plačaš in robo prevzaeš, dolker bova medve zbirale v drugi štacuni a je blo to meni namenjeno tudi lahko, ti sam kartico dej, pa pin povej jaz to obvladam, vsak dan treniram Ojoj, a ti zdej kartica dela sam v določenih trgovinah zdej sem z gotovino vedno za vsak slučaj založena na živce mi gre, k ful šteka pa uni na banki ne morm dopovedat.... zamenjaj banko, al pa najmanj uslužbenko na banki
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:33:57
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala ampak dejmo se v Lj v 3000ki zmenit, da bo vsem približno enako odaljeno katera bi pa še prišla, če bi se tam dobile aha, očitno sem jaz premalo Prav, pol pa nič seveda nisi premalo, smo pa gorenjke zaenkrat skor vse potrdile udeležbo in nas je kr neki za vozit se, pa je pol lažje, če se ti pripelješ - seveda pa tudi ostale dobrodošle
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:34:04
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Nekam je tempo padel Kaj je zdaj to? 200-ka danes, al ne? HB, saj nisem več dohajala. Sem komaj na tir prišla, Je blo prej tu mač hodooo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:34:23
|
|
|
|
listek1
|
men tud odgovarja ta datum, da potreniram za sobotni bowling
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?