Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:21:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:21:48
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ej, jaz sem zdele mal na pamet štela, kok vas že kej poznam, pa mislim, da sam še štajerke falijo (no razen Misar), pa ta nove čveke (kje pa so danes), Nizy in Elma se pravi, da glavnega ne poznaš tebe ja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:22:38
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala a tole je vajin privat žur al kako dolenjka - šefica nč privat, sam odgovarjam na vprašanje sej vas ne dohajam, če pa pridem do konca pa kej napišem, ste pa že na drugi strani
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:22:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? joj mariborčanke me bi tt lahko šle na bowling zdaj pa res grem lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:23:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ej, jaz sem zdele mal na pamet štela, kok vas že kej poznam, pa mislim, da sam še štajerke falijo (no razen Misar), pa ta nove čveke (kje pa so danes), Nizy in Elma se pravi, da glavnega ne poznaš tebe ja tu nisi dosti zamudila
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:23:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? nimam kej razmišljat, je že vse jasno sam še datum določimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:23:31
|
|
|
|
jencili
|
no, pa da vidmo majčice zdej
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:23:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? joj mariborčanke me bi tt lahko šle na bowling zdaj pa res grem lahko noč polno akcije ti želim nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:23:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala a tole je vajin privat žur al kako dolenjka - šefica nč privat, sam odgovarjam na vprašanje sej vas ne dohajam, če pa pridem do konca pa kej napišem, ste pa že na drugi strani sem ti že zdavnaj povedla, da se čist premal z nami družiš, zato ti pa brzina manjka
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:23:45
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala a tole je vajin privat žur al kako dolenjka - šefica nč privat, sam odgovarjam na vprašanje sej vas ne dohajam, če pa pridem do konca pa kej napišem, ste pa že na drugi strani Saj itak enkrat do konca prideš, samo bolj počas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:24:18
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? joj mariborčanke me bi tt lahko šle na bowling zdaj pa res grem lahko noč ponavlanka, zastavlanka
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:24:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, pa da vidmo majčice zdej težko nas bodo brale, ker so tko počasne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:24:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ej, jaz sem zdele mal na pamet štela, kok vas že kej poznam, pa mislim, da sam še štajerke falijo (no razen Misar), pa ta nove čveke (kje pa so danes), Nizy in Elma se pravi, da glavnega ne poznaš tebe ja tu nisi dosti zamudila smo pa skromni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:25:05
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? nimam kej razmišljat, je že vse jasno sam še datum določimo. Ta bo dobra. Od martinovega do novega leta so same fešte...pol pa najdimo datum ko bomo vse lahko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:25:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, pa da vidmo majčice zdej težko nas bodo brale, ker so tko počasne ne verjamem, da se lahko približajo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:25:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? nimam kej razmišljat, je že vse jasno sam še datum določimo. Ta bo dobra. Od martinovega do novega leta so same fešte...pol pa najdimo datum ko bomo vse lahko kaj pa če 1 nočno udarimo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:26:00
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ta bo dobra. Od martinovega do novega leta so same fešte...pol pa najdimo datum ko bomo vse lahko Nocoj bi bil dober datum, ker vse lahko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:26:05
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? nimam kej razmišljat, je že vse jasno sam še datum določimo. in? Kdaj pol? no, jst 28. ne morem...samo v vednost
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:26:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? nimam kej razmišljat, je že vse jasno sam še datum določimo. Ta bo dobra. Od martinovega do novega leta so same fešte...pol pa najdimo datum ko bomo vse lahko rečte kateri petek jaz imam čas, sem na porodniški
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:26:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
A meni ura prehiteva, ali pa tukaj res čas tako mine? pol bom kmalu 40 stara.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:26:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, pa da vidmo majčice zdej težko nas bodo brale, ker so tko počasne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:26:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? nimam kej razmišljat, je že vse jasno sam še datum določimo. Ta bo dobra. Od martinovega do novega leta so same fešte...pol pa najdimo datum ko bomo vse lahko ti imaš zgleda ful fešt, a 29.11. tut praznujete še vedno
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:27:11
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala a tole je vajin privat žur al kako dolenjka - šefica nč privat, sam odgovarjam na vprašanje sej vas ne dohajam, če pa pridem do konca pa kej napišem, ste pa že na drugi strani sem ti že zdavnaj povedla, da se čist premal z nami družiš, zato ti pa brzina manjka sej se popravlam sem že velik not prnesla. S čim se pa lahko še odkupim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:27:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo Veš kaj, tebe bova na blagajni pustile, da račune plačaš in robo prevzaeš, dolker bova medve zbirale v drugi štacuni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:27:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, kaj če bi rajš malo razmislila o našem bowlingu? nimam kej razmišljat, je že vse jasno sam še datum določimo. in? Kdaj pol? no, jst 28. ne morem...samo v vednost joj, jaz tudi ne, ker bom na poti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?