Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:34:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala ampak dejmo se v Lj v 3000ki zmenit, da bo vsem približno enako odaljeno katera bi pa še prišla, če bi se tam dobile aha, očitno sem jaz premalo Prav, pol pa nič nisi ti premalo sam za KR nas je 5+ no sej če nas bi blo preveč pa ni luštn, tko da se kr fajn imejte
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:35:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 kaj pa bowling 21, tko kot je že ella predlagala ampak dejmo se v Lj v 3000ki zmenit, da bo vsem približno enako odaljeno katera bi pa še prišla, če bi se tam dobile aha, očitno sem jaz premalo Prav, pol pa nič seveda nisi premalo, smo pa gorenjke zaenkrat skor vse potrdile udeležbo in nas je kr neki za vozit se, pa je pol lažje, če se ti pripelješ - seveda pa tudi ostale dobrodošle Ni lažje, ker se ve lahko v 1 avto vsedete in imate slabe pol urce, tolk kot jaz Drugače imam pa jaz 45 min No pa sej sem že Elli odgovorila
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:35:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Nekam je tempo padel Kaj je zdaj to? 200-ka danes, al ne? HB, saj nisem več dohajala. Sem komaj na tir prišla, Je blo prej tu mač hodooo bilo je hudo hitro ni kaj
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:36:10
|
|
|
|
bamby
|
Spet imamo FBI
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:36:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi februarski. Ne morem popravit tipkovnice. Mi enostavno ne prime M-ja. Ve pa še tako hitro čvekate
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:36:31
|
|
|
|
dolenjka
|
No, a zdej tik pred ciljem bomo pa omagale al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:37:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo Veš kaj, tebe bova na blagajni pustile, da račune plačaš in robo prevzaeš, dolker bova medve zbirale v drugi štacuni a je blo to meni namenjeno tudi lahko, ti sam kartico dej, pa pin povej jaz to obvladam, vsak dan treniram Ojoj, a ti zdej kartica dela sam v določenih trgovinah zdej sem z gotovino vedno za vsak slučaj založena na živce mi gre, k ful šteka pa uni na banki ne morm dopovedat.... zamenjaj banko, al pa najmanj uslužbenko na banki sej ne vem kaj bi rajš
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:37:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi februarski. Ne morem popravit tipkovnice. Mi enostavno ne prime M-ja. Ve pa še tako hitro čvekate Evo, zdej veš, da je 19.11. prvi nakup tipkovnica Sej to ni velik šuškov, ti bo še dost ostal za cotke
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:37:28
|
|
|
|
listek1
|
dolenjka, a bo ok tud iz pečice od moje mami gremo naslednji teden v Loko, ker gresta našedva na dopust, pa mormo mačka merkat Tako, da se selimo tja za nekaj dni.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:37:34
|
|
|
|
jencili
|
dejmo, dejmo...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:37:49
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi februarski. Ne morem popravit tipkovnice. Mi enostavno ne prime M-ja. Ve pa še tako hitro čvekate Zato je pa SN predlagala, naj ti novo kupi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:37:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi februarski. Ne morem popravit tipkovnice. Mi enostavno ne prime M-ja. Ve pa še tako hitro čvekate Morda pa je kakšen refošk stekel not, ali pa se je kos pršuta zataknil za M.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:38:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz mam najraje hausiča pina a me vzamete zraven po trgovinah a da boš vrečke pomagala nosit zdej mi je pa ušlo Veš kaj, tebe bova na blagajni pustile, da račune plačaš in robo prevzaeš, dolker bova medve zbirale v drugi štacuni a je blo to meni namenjeno tudi lahko, ti sam kartico dej, pa pin povej jaz to obvladam, vsak dan treniram Ojoj, a ti zdej kartica dela sam v določenih trgovinah zdej sem z gotovino vedno za vsak slučaj založena na živce mi gre, k ful šteka pa uni na banki ne morm dopovedat.... zamenjaj banko, al pa najmanj uslužbenko na banki sej ne vem kaj bi rajš vleč šibice
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:38:17
|
|
|
|
ella79
|
bamby te imam na sumu, da danes dežuraš, ker želiš 7. del odpret sam upam, da ne bosta spet dva in tvojga brisal
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:38:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dolenjka, a bo ok tud iz pečice od moje mami gremo naslednji teden v Loko, ker gresta našedva na dopust, pa mormo mačka merkat Tako, da se selimo tja za nekaj dni. nej ti bo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:39:00
|
|
|
|
jencili
|
no, ko bomo 200-tko dosegle mamo pa naslednji cilj - jst morm prit do 5*, vi bi mi pa pri tem lahko delale družbo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:39:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, a zdej tik pred ciljem bomo pa omagale al kako pa menda res ne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:39:12
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi februarski. Ne morem popravit tipkovnice. Mi enostavno ne prime M-ja. Ve pa še tako hitro čvekate Morda pa je kakšen refošk stekel not, ali pa se je kos pršuta zataknil za M. Ta je pa svetovna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:39:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi februarski. Ne morem popravit tipkovnice. Mi enostavno ne prime M-ja. Ve pa še tako hitro čvekate Morda pa je kakšen refošk stekel not, ali pa se je kos pršuta zataknil za M.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:39:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jap, janey - vmes pa še za Pino eno tipkovnico z črko M nabavi februarski. Ne morem popravit tipkovnice. Mi enostavno ne prime M-ja. Ve pa še tako hitro čvekate Morda pa je kakšen refošk stekel not, ali pa se je kos pršuta zataknil za M. to bo to.... moram tole mašino komu dat, da jo malo prečekira. PRedvsem za to, da vaM ne boM več v zobeh
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:39:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, ko bomo 200-tko dosegle mamo pa naslednji cilj - jst morm prit do 5*, vi bi mi pa pri tem lahko delale družbo no, pa štartajmo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:40:13
|
|
|
|
ella79
|
jencili, pomoje morta obe z listek še pod mus eno * pridelat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:41:08
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, ko bomo 200-tko dosegle mamo pa naslednji cilj - jst morm prit do 5*, vi bi mi pa pri tem lahko delale družbo no, pa štartajmo jaz ti že delam družbo, ti kar govor
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:41:09
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby te imam na sumu, da danes dežuraš, ker želiš 7. del odpret sam upam, da ne bosta spet dva in tvojga brisal me sploh ne gane. Tle sem zato, ker mi je tko fajn. Pa še na pinin refošk čakam, če ni že vsega požlampala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:41:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, ko bomo 200-tko dosegle mamo pa naslednji cilj - jst morm prit do 5*, vi bi mi pa pri tem lahko delale družbo jaz bi tudi imela 5*
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?