Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:11:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Nič punce, jaz grem spati, za mene ste prehitre vas sploh ne dohajam, sem bolj" počasna" . janey, srečka ob kolkih pa mislita, da bosta uspele priti. Javita mi uro prosim, da vaju ne bom v pižami in brez make up-a pričakala . nočko in lepo čvekajte naprej, pa ne pozabite Mala_pikica ma vas rada! eeej, kaj je to make up Mene tudi v pižami ne boš motila, pa s tornado frizuro, jaz gledam samo po moških. Daj tel na ZS, da se jutri še kaj slišimo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:11:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz tudi ne sledim več, f5 stiskam, pa sploh do besede ne pridem kkao ne, kdo je pa tole napisal In kaj dolenjka pije
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:12:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dec je zoprn kot baje bom umrla na dopustu k ne bo RR-ja matr je zoprn ratal kar naenkrat če sem jaz za rač. je vse narobe, če je pa on, je pa vse ql mah... grem spat. Nočko Ne se dat punca, k Elli na 1 travarco pa bo Na dopustu pa ne boš umrla, ker te bo on animiral pol kilce
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:12:20
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Moram v šolo instant branja Sem se mal zgubila, a me kdo najde jaz .
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:12:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili uf, ste čist prehitre zame...tole ni več za moja leta ne ti men o letih mladneka kako uvidevno, sej bi lahko napisala smrklja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:12:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej - bejbe -kdaj pa ve začnete 19.11. z zasedanjem? Ker moj je načeloma za . Če jaz kaj Pino poznam, se bo ob 9h že po rudniku plazla, kdaj pa Bamby prbremza pa ne vem Jaz bom mal pred 10. da bo carica tam dopoldansko rundo odžagala jaz bom tud pomoje že pred deveto v LJ. pinči, a ne? jo jo.. jaz sem ob 9 že na zbirnem mestu. Ej suzi mava sam 1 uro cajta za obrajtat vse trgovine, ker pol se bodo že začele čveke nabirat. A bova zogli?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:12:35
|
|
|
|
mesecnica
|
Janey - ti pa tako hitro tipkaš in bereš . Jaz kar malo zaostajam.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:12:52
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili uf, ste čist prehitre zame...tole ni več za moja leta a sva isti letnik? Kaj bi mogla pa jaz tle rečt. To je za,e tu mač. Jaz sem že nona v primerjavi z vami ma ja de, nobena nona nisi A se midve že osebno poznava mogoče
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:13:01
|
|
|
|
larisa
|
Februarka a nimaš ti Hausiča rada Al sem pa kej pobiksala. Zdele se je začel
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:13:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: larisa Moram v šolo instant branja Sem se mal zgubila, a me kdo najde jaz . kaj za mano ponavljaš
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:13:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz tudi ne sledim več, f5 stiskam, pa sploh do besede ne pridem kkao ne, kdo je pa tole napisal In kaj dolenjka pije pol litra vode na eks, in to je verjetno krivo Najboljš da jo v Preddvor odbremzam na eno travco
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:13:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa moj je rekel, da imajo šiht podaljšan do 23.00 imam še čas za čvek in 200-ko rahlo kruto ampak zabavno - tud moj dela do takrat ali pa me je samo nahecal in si bo še on martinčka privoščil
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:14:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej - bejbe -kdaj pa ve začnete 19.11. z zasedanjem? Ker moj je načeloma za . Če jaz kaj Pino poznam, se bo ob 9h že po rudniku plazla, kdaj pa Bamby prbremza pa ne vem Jaz bom mal pred 10. da bo carica tam dopoldansko rundo odžagala jaz bom tud pomoje že pred deveto v LJ. pinči, a ne? jo jo.. jaz sem ob 9 že na zbirnem mestu. Ej suzi mava sam 1 uro cajta za obrajtat vse trgovine, ker pol se bodo že začele čveke nabirat. A bova zogli? za Leclerca je 1 h dovolj, v supernovi boš šla pa vsake tolk časa v kako štacuno pa bo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:14:48
|
|
|
|
Janey
|
zdaj sem pa tut jaz zadaj, je jaka jokal pa mislim da sem avto slišala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:15:00
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz tudi ne sledim več, f5 stiskam, pa sploh do besede ne pridem kkao ne, kdo je pa tole napisal In kaj dolenjka pije pol litra vode na eks, in to je verjetno krivo Najboljš da jo v Preddvor odbremzam na eno travco dolenjka pa hitr pribremzej, da bo še kej ostalo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:15:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa moj je rekel, da imajo šiht podaljšan do 23.00 imam še čas za čvek in 200-ko rahlo kruto ampak zabavno - tud moj dela do takrat ali pa me je samo nahecal in si bo še on martinčka privoščil Moj pa Ivano
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:15:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz tudi ne sledim več, f5 stiskam, pa sploh do besede ne pridem kkao ne, kdo je pa tole napisal In kaj dolenjka pije pol litra vode na eks, in to je verjetno krivo Najboljš da jo v Preddvor odbremzam na eno travco jaz pa dobro slivovico ponujam.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:15:25
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej - bejbe -kdaj pa ve začnete 19.11. z zasedanjem? Ker moj je načeloma za . Če jaz kaj Pino poznam, se bo ob 9h že po rudniku plazla, kdaj pa Bamby prbremza pa ne vem Jaz bom mal pred 10. da bo carica tam dopoldansko rundo odžagala jaz bom tud pomoje že pred deveto v LJ. pinči, a ne? jo jo.. jaz sem ob 9 že na zbirnem mestu. Ej suzi mava sam 1 uro cajta za obrajtat vse trgovine, ker pol se bodo že začele čveke nabirat. A bova zogli? jah, bo treba turbo pogon vklopit, pa že prej splanirat pot. drugač nama trda prede.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:15:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili uf, ste čist prehitre zame...tole ni več za moja leta a sva isti letnik? Kaj bi mogla pa jaz tle rečt. To je za,e tu mač. Jaz sem že nona v primerjavi z vami ma ja de, nobena nona nisi A se midve že osebno poznava mogoče skoraj se pa še bova
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:15:41
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa moj je rekel, da imajo šiht podaljšan do 23.00 imam še čas za čvek in 200-ko rahlo kruto ampak zabavno - tud moj dela do takrat ali pa me je samo nahecal in si bo še on martinčka privoščil saj je vseeno, samo da ga ni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:16:04
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz tudi ne sledim več, f5 stiskam, pa sploh do besede ne pridem kkao ne, kdo je pa tole napisal In kaj dolenjka pije pol litra vode na eks, in to je verjetno krivo Najboljš da jo v Preddvor odbremzam na eno travco jaz pa dobro slivovico ponujam. pina na morje bi jaz prišla pa mi ne rabiš NIČ ponudit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:16:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Februarka a nimaš ti Hausiča rada Al sem pa kej pobiksala. Zdele se je začel morda si jo z janey zamenjala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:16:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz tudi ne sledim več, f5 stiskam, pa sploh do besede ne pridem kkao ne, kdo je pa tole napisal In kaj dolenjka pije pol litra vode na eks, in to je verjetno krivo Najboljš da jo v Preddvor odbremzam na eno travco dolenjka pa hitr pribremzej, da bo še kej ostalo zih je že kera pr teb, da se mi mora tko mudit Ejo, kaj je zdej z izlakom u grad do 24
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:16:25
|
|
|
|
listek1
|
ella - gledam film Gol 2, neki o fuzbalu. Sem gledala že enko, pa mi je bil kul filmček, čeprav ne maram fuzbala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 22:16:29
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: larisa Moram v šolo instant branja Sem se mal zgubila, a me kdo najde jaz . kaj za mano ponavljaš ja, sam par let v zaostanku.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?