|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.11.2008 16:17:07   
terida
Tudi mi smo že nazaj! Smo super preživele pot kljub temu, da smo se komaj vsi zbasali v avto user posted image Bo Dinki slikce dala gor, pa boste vedele o čem govorim!
Maksu sem voščila osebno, zato le: vse najboljše Nina! user posted image user posted image user posted image

Tako sem zmatrana, da se mi prav nič ne da. Erika zdaj spi, jaz pa na RR namesto, da bi stanovanje spravila v red. Je kot da bi kakšna bomba eksplodirala... ah, bo že.

Pa da še naš ritem sporočim:
6h: dojenje
9h: malica (sadje, včasih zraven malo skute ali jogurta)
12h: kosilo (zelenjava, krompir/riž/polenta..., meso/rumenjak)
16h: dojenje
18h: sadno-žitna mlečna kašica
20h: dojenje
enkrat ponoči: dojenje

No, te ure seveda niso v kamen vklesane, je pa naš ritem zdaj že kar konstanten. Bom pa kmalu popoldansko dojenje zamenjala za kaj bolj konkretnega, ker se mi zdi, da ji ni dovolj. Spi pa samo dvakrat dnevno po pol ure - enkrat pred kosilom in enkrat pred popoldanskim dojenjem. Žal je tudi to bolj ali manj konstanta. Se zelo redko zgodi, da potegne malo dlje.

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Evo, midva sva iz sprehoda in moje dete je bilo tako utrujeno, da je - ne morem verjet - zaspalo med previjanjem na previjalni!!! user posted image  Kaj takega se še ni zgodilo odkar je na svetu... No, potem sem ga oblekla do konca in prestavila v posteljico in zdaj spi kot topek. user posted image user posted image user posted image

Bravo! Za kaj takega tudi jaz še nisem slišala! A je tekel zraven vozička ali kaj? user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
11.11.2008 16:24:34   
terida
Azzurra, tale tvoja Daša je pa res jedec in pol! Čestitam! user posted image

Naša gospodična je pa bolj zvedave sorte in mi je danes na srečanju zelo malo pojedla, ker je bilo treba gledat okrog. Kje pa ima ona čas za jest! Zadnje čase normalno je le še doma - povsod drugod jo zelo težko hranim. Da o dojenju niti ne govorim - je sploh ne dojim več zdoma, ker nima smisla.

Uf, pa še to sem hotela povedat: tudi kaka ne nikoli, ko smo zunaj. Zdaj je postalo to že prav smešno, ker sicer doma pogosto kaka zaradi zobk (4 do 5-krat dnevno). Danes je tudi bilo tako - na srečanju ni nič kakala. Ko sva prišli domov, sem jo najprej previla, takoj nato pa se je pokakala v svežo plenico. Vedno mi to dela! Plenica, ki je več kot uro na ritki ni nikoli pokakana! Kaj naj rečem, ni ravno šparovna...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
11.11.2008 17:05:32   
Lona76
Evo Tilen je šel z očkom v kino, Taja pa se trenutno igra. Je pa danes popoldne spala 2 uri in jaz z njo user posted image pa še Tilen nama je pomagaluser posted image .

Super da je srečanje uspelo. Madonca sej zdej bo pa dež user posted image . Važno da ste se imele super.

Terida prav nasmejala sem se Erikini šparovnosti user posted image

Cel koš user posted image Liamu da ne zboli.

jaz sem danes ugotovila, da bodo nekateri naši zakladki ta mesec stari ŽE 9 MESECEV -sploh ne vem katerega smajlija bi dala...prehitro gre!

Ja tudi meni malo slabo rata kako gre čas hitro. Mi je ravno prijateljica poslala sms da je v porodni in čaka popadke in sem se spomnila kot bi bilo včeraj ko sem jaz tam ležala. Na evo pa bo vsak čas konec porodniške user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Jaz komaj čakam na to... Mu vsak dan vztrajno govorim: mama, mama... on pa meni vedno na koncu: ATA! user posted image  Pa tudi jaz vem, da ne ve kaj govori, ampak izpade pa vedno kot, da bi zanalašč. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

No Taja pa se še vedno ni pokakala kot bi se  mogla je pa danes več mleka dobila. Upam, da nam rata.

Grem ker zdej pa že družbo rabi

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
11.11.2008 17:15:59   
TIMOTY

Pozdravljene!

Me veseli, da je bilo srečanje uspešno user posted image user posted image user posted image . Upam, da vas kdaj spoznam.

Naš user posted image je danes spal kr do 9.00, ponoči je pa samo 1x nekaj zajokal pa mu je user posted image dal dudo in je zaspal nazaj. Odlična noč user posted image . Nosek smo zjutraj še enkra očistili - malo jokanja, je pa potem lažje dihal. Sem zjutraj klicala v otroški dispanzer in smo premestili cepljenje za 2 tedna. Spal mi je 2x bolj malo in mislim, da bo zdej šel malo spat, se mi zdi utrujen- bomo videli. Sem ga še preoblekla in je zaspal user posted image .
Moje grlo se pa kr ne izboljšuje- čajčkam na veliko- pa še iz nosa mi curlja- groza. Danes smo za kosilo jedli polento in golaž pa solato- na hitro, golaž od včeraj. Danes sm bolj lene sorte. No, malo sem se učila pa posesala stanovanje in to je to, drugač pa samo poležavam user posted image .

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
11.11.2008 17:21:10   
TIMOTY

Zanima me, če ima kdo stajico doma in če vam prav pride????? Mi razmišljamo o nakupu.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
11.11.2008 17:27:12   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Ursi2 upam, da je Luka že danes boljšiuser posted image user posted image , pa nov avatarček imašuser posted image user posted image

TIMOTY user posted image user posted image user posted image user posted image  za oba , da bosta čimprej zdrava
Lan ima dva počitka, redkokdaj 3! spat gre pa že ob 7! trajta pa od 45min, pa do 2 uri- malokrat!

no, zdej je pa mož pršu pa moram kosilo narest do konca!

Tina 50: Hvala. Jst bom že nekak, glavno da user posted image ne zboli do konca, že zdej se mi tako smili. Pa hudo je k si ne morejo sami nič pomagat al pa nam povedat kaj jih boli. Npr.  Ko je imel prvič trebušne krče sm kr jokala zraven.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 11.11.2008 17:30:16 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
11.11.2008 17:31:07   
Azzurra
Lona76 - hvala za user posted image
Zdej se je naspal v dveh rundah in zgleda takoj boljši.

terida - ma dej, lej ki isto mi je naredila daša. medtem ko se je kuhalo kosilo sem jo previla, nato sem jo dala v stolček, da bo jedla, pa sem šla dat na krožnik in jo slišim za hrbtom....ona je namreč kar glasna, kadar kaka....da ne povem kakšna zgleda v faco, se ji naredi prav vijolčasta maskica okoli oči, zgleda ko Zorro! sej če mam kako sliko, jo bom flikila gor, čeprav mislim, da ne, ker ko vidi fotoaparat jo začne zanimat in zgubi koncentracijo za kakat. pol je zmožna kakat v 2 delih, pa se mi ne da tolko previjat, no!
Čuj čuj...lej, prej sem zinla tisto neumesno, veš, o dieti. Upam da mi nisi zamerila, sem ti hotela samo rečt, da mislim, da nisi potrebna nobene diete! Poleg tega pa jaz o tistem, kar sem rekla, nekaj vem, ker sem imela pred leti en začetek te bolezni (motnje hranjenja), samo se je na srečo končalo dobro. Ja, res, pred kake 6 leti sem ugotovila, da moram shujšat in sem se tega lotila tako, da se nisem več znala ustavit. Je bil en cajt ko sem živela od vode in čikov. Pol se je začelo z napadi tesnobe, takrat sem začela delat v sedanji službi in sem se 1 mesec uvajala s polovičnim delovnim časom, ki ga tudi pod razno nisem bla sposobna, ker sem bla prešvoh. No, ampak sem potem ugotovila nekaj stvari o sebi in sem spet začela pridno papat user posted image  Zdej pa je vse ok. no, ma terida, upam, da nisi razumela narobe.

aja - terida si rekla 12 dni, Dinki 11 in jaz (za liama) 10 dni smo šle čez rok. Sem pogruntala novo besedo. Mi smo PREKO-ROKERICE user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
11.11.2008 19:32:33   
Ursi2
Živjo punce!
Mi ni uspelo prej kaj za rač prit. No, kot sem lahko na hitro prebrala, ste se imele zlo fajn na srečanju. Morem povedat, da sem fejst mislila na vas. Upam, da niste vseh že poparčkali med sabo pa ste kako za našga poba pustel! HIHIHIHIHIHIuser posted image user posted image user posted image
Upam, da bojo čimprej kake slike, bi rada vidla, kk ste se mele fajn!

Pri nas pa je dans kr kriza. Je imel že zjutraj čez 39 vročine,. Je čist vroč v glavo pa kr noče spat, edino dvakrat po 20 min, ko sem ga imela na rokah, če sem ga pa hotla odložit pa ful v jok. Pa kr skoz je na rokah, se mi je prvič zgodlo, da sem komi kosilo skuhala. Tk se mi smili,. Mislim, da bom šla  jutri k zdravnici, ker itak rabim kapljice za železo, smo že eno dozo spraznili! Pa končnio sem dobla vse izvide iz bolnice, da bo malo pogledala. Čist lahko pa, da je kaka 6. bolezen, če ne prej, bom pa v četrtek vidla.
Ja, noč je bila čist adijo. Luka je spal mogoče ene 4 ure vsega skupi, pa še to sam na rokah ali da je bil na trebuščku pa da sem ga po ritki trepljala. Kk so boogi, ko so taki, pa ti ne znajo povedat,kaj bi radi pa kaj jih boli. user posted image user posted image

Sem ga pa dala malo v tisti poganjalec pa zraven, ko sem hotla kosilo nardit. Sem v pečici lučko prižgala pa ga postavila spredaj, vendar vseeno bolj vstran. Kr naenkrat pa Luka čist pri pečici in je vstal in se primel ročaja za odpret pečico. Sem sam stala pa gledala.
Ok, v petek je res se na kolena spravil v posteljici in čez ograjo gledal,, ampak to sem pa bla presenečena! A ni šele bil ena mala štručka, ki je sam spal?user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančke en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in za vse uspehe, postavljanje na noge, kobacanje, kakanje, zobke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa bom morala it počasi!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
11.11.2008 19:33:41   
Ursi2
NINA IN MAKS VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ NAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
11.11.2008 19:39:23   
Ursi2
Aja Timoty, jz sem še na pol študentka.user posted image user posted image user posted image  Imam še en izpit in diplomo, sem pa sicer zaposlena ampak je bil o takrat bolj rešitev za porodniško.

Imamo pa  doma stajica, pa se kr ne morem odločit ali jo naj uporabljam ali ne. Se še ne plazi kaj posebej, pa tudi drgač, mislim, da je neki veliko ne bom uporabljala.

pa še glede hrane. No poleg mlečnega, jajčnega in pšeničnega, ker pač ne smem jest, se jz še pazim pri stročnicah in pri kislem zelju. Ne vem pa kako je s kislo repo. Še tudi nisem.
Aja, pa tatarskega bifteka še nisem, to pa zato, ker imam rada fuuul pikantno, če ne, mi ni dober. Takega si pa še tudi ne upam.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
11.11.2008 19:48:56   
TIMOTY
Aja Timoty, jz sem še na pol študentka. Imam še en izpit in diplomo, sem pa sicer zaposlena ampak je bil o takrat bolj rešitev za porodniško.

Imamo pa doma stajica, pa se kr ne morem odločit ali jo naj uporabljam ali ne. Se še ne plazi kaj posebej, pa tudi drgač, mislim, da je neki veliko ne bom uporabljala.

Hvala za odgovore user posted image user posted image user posted image . Upam, da se tvoj Lukec čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image . Crkljanje je pa itak ta boljše zdravilo, user posted image že ve!user posted image

Moj se zdej plazi, po celi dnevni sobi ga je, še v kuhinjo zalutauser posted image . Kolcal je skoraj 10 min. zdej je pa nehal. Je moj pršou iz treninga. Se slišmo

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 11.11.2008 19:51:33 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
11.11.2008 20:42:05   
aleži
Najprej user posted image user posted image user posted image  Špeli100 in Vilmi za organizacijo in vsem še enkrat user posted image user posted image  iz Obale. Mamice super ste (zelo lepo vas je bilo spoznat v živo-nisem dvomla, ampak marčevske mamice smo najboljše) in še posebno Mumu user posted image  za tako dolgo pot. Super smo se imele in upam, da drugo leto priletite k nam na Obalo!!! pa brez izgovorov, da je predaleč user posted image user posted image
Šplela100 user posted image user posted image user posted image  še enkrat Maksu in pa seveda še Nini user posted image user posted image user posted image

Timoty user posted image user posted image user posted image user posted image  ter dobrodošla.
Glede stajice: jaz sem jo pospravila, ker Sara se plazi in ni zanimivo bit notri in se igrati. Enako sem naredila pri Žigi-enostavno ni maral biti notri. Priporočam ti,da si jo od koga sposodiš in potem boš vidla, če ti ustreza in se boš šele nato odločila za nakup.
Enako sem imela pri hojci "probleme", ker ni hotel biti notri.

Urši user posted image user posted image user posted image  za Lukca

Hoj Jagoga vidim te. Lepo te je bilo spoznati in ugotoviti koliko imava skupnega s našima škratoma..... strejšima!!! user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
11.11.2008 20:50:01   
aleži
Zala. najlepša ti hvala user posted image user posted image user posted image  in decembra bova kar barvala okraske za na jelko. Joj, zlata si bila!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
11.11.2008 21:12:08   
terida
Timoty, stajice nimam, a zaradi pomanjkanja prostora o njej tudi nisem kaj dosti razmišljala. Pa tudi malo sumim, da Erika ne bi hotela bit kaj dosti v njej - čez dan jo dam v posteljo, ko rabim kak trenutek "miru" (da grem na WC ali da nekaj pojem), pa ne zdrži dosti časa noter. Ne glede na to, koliko igrač ji dam na voljo.

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

terida - ma dej, lej ki isto mi je naredila daša. medtem ko se je kuhalo kosilo sem jo previla, nato sem jo dala v stolček, da bo jedla, pa sem šla dat na krožnik in jo slišim za hrbtom....ona je namreč kar glasna, kadar kaka....da ne povem kakšna zgleda v faco, se ji naredi prav vijolčasta maskica okoli oči, zgleda ko Zorro! sej če mam kako sliko, jo bom flikila gor, čeprav mislim, da ne, ker ko vidi fotoaparat jo začne zanimat in zgubi koncentracijo za kakat. pol je zmožna kakat v 2 delih, pa se mi ne da tolko previjat, no!

Ne govori mi o previjanju. Naša gospodična je danes kakala 7-krat!

Čuj čuj...lej, prej sem zinla tisto neumesno, veš, o dieti. Upam da mi nisi zamerila, sem ti hotela samo rečt, da mislim, da nisi potrebna nobene diete! Poleg tega pa jaz o tistem, kar sem rekla, nekaj vem, ker sem imela pred leti en začetek te bolezni (motnje hranjenja), samo se je na srečo končalo dobro. Ja, res, pred kake 6 leti sem ugotovila, da moram shujšat in sem se tega lotila tako, da se nisem več znala ustavit. Je bil en cajt ko sem živela od vode in čikov. Pol se je začelo z napadi tesnobe, takrat sem začela delat v sedanji službi in sem se 1 mesec uvajala s polovičnim delovnim časom, ki ga tudi pod razno nisem bla sposobna, ker sem bla prešvoh. No, ampak sem potem ugotovila nekaj stvari o sebi in sem spet začela pridno papat user posted image  Zdej pa je vse ok. no, ma terida, upam, da nisi razumela narobe.

Ne, ne skrbi ti zame. Nič nisem narobe razumela. Sej je lepo, da se vam zdi, da ne rabim shujšat, samo jaz vem, da ni tako. A res ni treba nobeni skrbet, da bom zapadla v kake motnje hranjenja, ker se jaz hrani enostavno ne znam upret. Ga ni junaka, ki bi si drznil prit med mano in mojo čokolado user posted image No, me pa veseli, da se je pri tebi vse v redu končalo, ker znajo bit te stvari zelo problematične.

aja - terida si rekla 12 dni, Dinki 11 in jaz (za liama) 10 dni smo šle čez rok. Sem pogruntala novo besedo. Mi smo PREKO-ROKERICE user posted image

To pa si lepo povedala! user posted image

Ursi2, user posted image user posted image user posted image za Lukca, pa da bi bila ta noč boljša!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
11.11.2008 21:15:16   
mumu
Punce, imela sem se user posted image user posted image user posted image in mi tut najmanj ni žou da sem se odličila da pridem. V živo so naši zakladi še 100x bolj user posted image user posted image . Ko bo naslednje srečanje se ga sigurno udeležim pa tut če bo v Mariboru al pa na Bledu user posted image user posted image user posted image . Smo pa nazaj pršle v dobri urci, mi je pa po 8 minutah vožnje zaspala in dala mir do doma, sploh nisem veddla da jo mam zraven (očitno ji je dobro deu Postonjski zrak in družba njenih vrstnikov).

Prebrala sem vas zelo površno, saj ste bile dobre klepetulje tiste, katere se niste mogle udeležit srečanja. Bom si jutr mal več časa lahko vzela glede na vremensko napoved user posted image user posted image user posted image .

Za danes pa vam želim samo že mirno noč.
user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
11.11.2008 21:38:36   
Naša črtica koraka
Večer, gospe.

Končno sem se usedla za RR, čeprav so tla že tako umazano, ko da so na pol živo bitje ... pa mi ni jasno, kako je mogoče, da se tako zamažejo v tako kratkem času ... no, ja v bistvu vem: mož za štedilnikom+otroci ...

Srečanje je bilo spet prekratko in spet se mi je rit vrasla v stol ... pa kup vprašanj sem si rekla, da vas bom takole na 4 oči vprašala, pa je vse - puf- izpuhtelo iz glave, sem se počutila ko da sem spet študentka, ki se je slabo pripravila na izpit. user posted image

Tokrat mi je uspelo nekaj slikati! user posted image  Samo so slike bolj tako-tako ... nekaj se vidi. Samo ne vem, ali naj jih naložim v album zaklenjene ali ne (če se sploh še da zaklenit) - in pod katero geslo?
So pa vsi otročki zraaaaaasli, se lepo zaoblili user posted image user posted image
Mamice bi tudi pohvalila, pa si ne upam, ker ženske komplimente nerade sprejmemo ... lahko pa rečem, da smo vse izvrstne klepetulje in da se nobeni ni jeziček skrajšal user posted image

Vse, ki niste bile na srečanju, user posted image , smo vas pogrešale!

TRAK oz. SLING:
bi se reklo, da se je v zadnji minuti zadnjega polčasa zgodil odločilen preobrat! Zanj pa je kriva TERIDA! user posted image
Namreč, po njeni zaslugi sem izprobala njen sling in sem absolutno navdušena! Predvsem sem čutla anjo, da se je v njem dobro počutila. In zdaj ga hočem met user posted image .

Zanima pa me sledeče:  a je kje kakšen načrt, kako se ta reč naredi? Poznam vsaj 2 samouki šiviliji, pa bi mi lahko pomagali pri tem ... torej kaj rabim: blago, ene 5m dolgo in koliko široko? Pa, ali je važno tkanje (kako je tkano?). Pa kje dobim tiste rinke, oz. obroče?

če pa morda katera pozna katero, ki prodaja rabljen sling (oz. trak) za simbolično (user posted image ) ceno, naj mi pa tudi javi ...

najboljš na ZS, da ne bomo user posted image  drugih dolgočasile s tem ...

Toliko na kratko. Zaenkrat.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
11.11.2008 21:41:56   
Dinki
Čer user posted image ,
da vas na hitro pozdravim še jaz. Sem glih izpod tuša.
Moj tit je danes ko sva prišla domov še enkrat jedel, potem sva se podojila in je spal dve uri in pol. tako, da je tudi njemu dobro del naš čvek user posted image . Ma vožnja do Postojne iz Ljubljane je krajša kot porabim časovno jaz od mene do službe pa živim čisto malo izven Lj. user posted image ....sem pa zelo vesela, da sta nama družbo delala Erika in Terida. Ful sem se nasmejala teridi je bila tako posrečena na zadnjem sedežu med Eriko in Titom....je rekla Vilma ko smo priletela: prava tašča, se je takoj med njiju usedla user posted image .
Mam par slikic nas štirih popotnikov, sem mogla dokumentirat to zadevo, še to bi mogla kako se je terida zmeraj skrbno sezula preden je zlezla v moj avto user posted image ...dobra si res user posted image

srečanje je bilo tudi meni super, za razliko od prejšnjega srečanja sem bila tokrat popolnoma z drugimi marčevkami. Vsi user posted image  so krasni in pridni.

Tia je prava rokerka, tud sekundo ni pri miruuser posted image ...bravo mami user posted image
Maks je bil naš slavljenček in smo na njegov račun spile kavico user posted image ...hvala Špela100....pa en cel kos kruha je pojedel medtem ko smo me čvekale, tko da si mu mami kupila ta pravo kapo user posted image .

Tomaž, pravi fantek z zanimivo frizurico, ima en čopek las dolg zagotovo 10 cm user posted image

Julija je zelo simpatična punčka, pridna user posted image

Anja, je prav lepo zrastla od kar sem jo nazadnje videla in ima enakega frizerja kot Daša in Tit user posted image

Erika...ona je glavna, ker je bila s Titom popolnoma usklajena, tudi glede popoldanskega spanca user posted image

daša, je prava punca, se vidi, da bo vsak čas stara 9 mesecev user posted image

in sara, simpatična punčka za katero ne moreš faliti katera je njena mama user posted image .

No, toliko o naših zakladkih user posted image

Vse najboljše tudi Nini za obmesečnico user posted image

Zdej pa šibam k mojemu lubiju, pa Housa gledat
nočko

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
11.11.2008 21:43:24   
tina50
sem ugotovila, da ste se imele lepouser posted image user posted image user posted image , sem vam kr mal fauš!! sem pa ugotovila tudi to, da bi se lahko z Ursi2 združile in skupaj pripeljale, če bi bila ona za! drugič sigurno! sm dans mojmu skoz težila, " dans imajo pa srečanje, dans imajo pa srečanje......."
pa takrat tud morte vse prit!
se bom kr v lj preselila, da bom v središču doma, potem ni tako hodo it kam!user posted image

terida user posted image user posted image  za zgornej enkice
za likat, pa moj tud včasih pravi, da bi se mogu naučit(kr nej se)user posted image

Pingvinčicauser posted image , boš mela potem v novi hiši več časa z nami klepetat, pa držim pesti, da boste do božiča not!

Ursi2 še enkrat en kamionuser posted image user posted image user posted image user posted image za Luka!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
11.11.2008 21:45:31   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Pri nas pa je dans kr kriza. Je imel že zjutraj čez 39 vročine,. Je čist vroč v glavo pa kr noče spat, edino dvakrat po 20 min, ko sem ga imela na rokah, če sem ga pa hotla odložit pa ful v jok. Pa kr skoz je na rokah, se mi je prvič zgodlo, da sem komi kosilo skuhala. Tk se mi smili,. Mislim, da bom šla  jutri k zdravnici, ker itak rabim kapljice za železo, smo že eno dozo spraznili! Pa končnio sem dobla vse izvide iz bolnice, da bo malo pogledala. Čist lahko pa, da je kaka 6. bolezen, če ne prej, bom pa v četrtek vidla.
Ja, noč je bila čist adijo. Luka je spal mogoče ene 4 ure vsega skupi, pa še to sam na rokah ali da je bil na trebuščku pa da sem ga po ritki trepljala. Kk so boogi, ko so taki, pa ti ne znajo povedat,kaj bi radi pa kaj jih boli. user posted image user posted image

si pa pogumna. js bi bila na tvojem mestu že pri P. Upam, da je res kakšna 6. bolezen! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
11.11.2008 21:48:10   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

TRAK oz. SLING:
bi se reklo, da se je v zadnji minuti zadnjega polčasa zgodil odločilen preobrat! Zanj pa je kriva TERIDA! user posted image
Namreč, po njeni zaslugi sem izprobala njen sling in sem absolutno navdušena! Predvsem sem čutla anjo, da se je v njem dobro počutila. In zdaj ga hočem met user posted image .

Zanima pa me sledeče:  a je kje kakšen načrt, kako se ta reč naredi? Poznam vsaj 2 samouki šiviliji, pa bi mi lahko pomagali pri tem ... torej kaj rabim: blago, ene 5m dolgo in koliko široko? Pa, ali je važno tkanje (kako je tkano?). Pa kje dobim tiste rinke, oz. obroče?

če pa morda katera pozna katero, ki prodaja rabljen sling (oz. trak) za simbolično (user posted image ) ceno, naj mi pa tudi javi ...

sling si lahko narediš brez šivanja, trak je pa tud zelo enostavno naredit, sam mal moraš znati šivat! bom poiskala link in ga dala gor za sling!
za trak rabiš 5m blaga ali malo manj!no, jaz ko sem bolj obilna malo več, za sling pa ne vem točno!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
11.11.2008 21:51:35   
Dinki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma smo glavne user posted image

Azzurra, dobro si se zmazala glede hrane....si faca, da se takole odpreš. Ti moram povedat, da si mi ful zanimiva ženska user posted image , ne vem zakaj, mam občutek, da bi lahko s tabo govorila 5 ur če bi bila možnost pa še ne bi bilo dovolj user posted image ....

in ja, ostale marčevke vse smo vas pogrešale user posted image

hvala vsem puncam za info o vašem hranjenju user posted image ...vidim, da nam gre kar dobro user posted image

timoty, jaz imam stajico in sem jo imela v uporabi 1 teden in sem jo pospravila. Mi ni všeč, Titu pa še manj, ker se notri ne more prevrniti iz hrbta na trebuh in obratno, se kar v mreži zatakne user posted image , skratka ga ful omejuje pri kobacanju. za njih so boljša tla. ne vem pa kako je potem ko enkrat hočejo le še stati user posted image ....mi nismo še na tem.

Zdej pa res grem,
če sem kaj pozabila, bom pa jutri pokomentirala.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
11.11.2008 21:53:51   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

za likat, pa moj tud včasih pravi, da bi se mogu naučit(kr nej se)user posted image

moj bi pa pomoje raj čist zmečkan hodu kot da bi se pegle dotaknil user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
11.11.2008 21:54:09   
tina50
za sling:
http://www.youtube.com/watch?v=7lhk8lcO8as

ta link je celo pomlad08 dala na neki drugi strani!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 11.11.2008 21:55:44 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
11.11.2008 21:55:13   
Vilma
Se še jaz na hitro javim, potem pa v mižule, težak dan je za mano. Prej (ob pol desetihuser posted image )sem po nesreči klicala Špelo100 namesto svojega dragega. user posted image  Pol si lahko predstavljate, kolk sem zmatrana.
Kar se organizacije tiče, gredo vse pohvale Špeli. user posted image Jaz sem bila bolj privesek.
IN Špeli čestitke Maksu za 8 mesecev, jaz sem čisto pozabila. user posted image  Še dobro, da imam forum, vsaj kaj vidim. Prosim spomnite me še na obmesečnico Julije. Za vsak slučaj. user posted image
NČK hvala za žemljico! Ti moram povedat, da je Julija popoldne celo polizala tisti kos z vseh strani, mogoče je celo kakšna drobtinca zašla v njena ustka.
Terida ne mi govorit o kakanju! Sem prov jezna nase. Točno vem, da Julijo suhe slive ful poženejo. In namesto, da bi ji danes na srečanju kupljen frutek dala, sem hotla bit kao super mami in sem ji prinesla skuhano čežano in jabolk in sliv. Posledica. Vse mi je posračkala, tako da sva morali prej domov. user posted image
Mumu super da si prišla z Dolenjske, mi je žal, da nismo uspele kakšno besedico več spregovorit. Pa drugič ane, tud če se na Bledu srečamo. user posted image

Zdej pa šibam, se javim še jutri.
Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1649
11.11.2008 21:58:21   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

TRAK oz. SLING:

No, pa ne bom pisala ZS, ampak kar vsem - mogoče še katero zanima user posted image
Torej, navodila za izdelavo slinga dobiš tule: http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/sling.html
Obroče sem kupila preko interneta, in sicer tule: http://www.slingrings.com/ (vzela sem ta večje aluminijaste)
Moj je iz dveh slojev blaga - predvsem zaradi lepote user posted image Tisto sivo-zeleno blago je bolj močno, medtem ko je ta drugo bolj tanko. A mislim, da glede moči blaga ni panike. Sploh če narediš sling iz dveh slojev, se ni za bat, da bi se blago strgalo ali kaj podobnega. Dimenzije pa so cca. 1 m krat 2 m. Širina je kar pravšnja, za dolžino je pa tako, da kak centimeter več ne bi škodil, čeprav je tudi 2 m ok. Upam, da sem ti povedala vse, kar te je zanimalo. Če imaš še kakšno vprašanje, pa kar reci.

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?