terida
|
Timoty, stajice nimam, a zaradi pomanjkanja prostora o njej tudi nisem kaj dosti razmišljala. Pa tudi malo sumim, da Erika ne bi hotela bit kaj dosti v njej - čez dan jo dam v posteljo, ko rabim kak trenutek "miru" (da grem na WC ali da nekaj pojem), pa ne zdrži dosti časa noter. Ne glede na to, koliko igrač ji dam na voljo. IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra terida - ma dej, lej ki isto mi je naredila daša. medtem ko se je kuhalo kosilo sem jo previla, nato sem jo dala v stolček, da bo jedla, pa sem šla dat na krožnik in jo slišim za hrbtom....ona je namreč kar glasna, kadar kaka....da ne povem kakšna zgleda v faco, se ji naredi prav vijolčasta maskica okoli oči, zgleda ko Zorro! sej če mam kako sliko, jo bom flikila gor, čeprav mislim, da ne, ker ko vidi fotoaparat jo začne zanimat in zgubi koncentracijo za kakat. pol je zmožna kakat v 2 delih, pa se mi ne da tolko previjat, no! Ne govori mi o previjanju. Naša gospodična je danes kakala 7-krat! IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Čuj čuj...lej, prej sem zinla tisto neumesno, veš, o dieti. Upam da mi nisi zamerila, sem ti hotela samo rečt, da mislim, da nisi potrebna nobene diete! Poleg tega pa jaz o tistem, kar sem rekla, nekaj vem, ker sem imela pred leti en začetek te bolezni (motnje hranjenja), samo se je na srečo končalo dobro. Ja, res, pred kake 6 leti sem ugotovila, da moram shujšat in sem se tega lotila tako, da se nisem več znala ustavit. Je bil en cajt ko sem živela od vode in čikov. Pol se je začelo z napadi tesnobe, takrat sem začela delat v sedanji službi in sem se 1 mesec uvajala s polovičnim delovnim časom, ki ga tudi pod razno nisem bla sposobna, ker sem bla prešvoh. No, ampak sem potem ugotovila nekaj stvari o sebi in sem spet začela pridno papat Zdej pa je vse ok. no, ma terida, upam, da nisi razumela narobe. Ne, ne skrbi ti zame. Nič nisem narobe razumela. Sej je lepo, da se vam zdi, da ne rabim shujšat, samo jaz vem, da ni tako. A res ni treba nobeni skrbet, da bom zapadla v kake motnje hranjenja, ker se jaz hrani enostavno ne znam upret. Ga ni junaka, ki bi si drznil prit med mano in mojo čokolado No, me pa veseli, da se je pri tebi vse v redu končalo, ker znajo bit te stvari zelo problematične. IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra aja - terida si rekla 12 dni, Dinki 11 in jaz (za liama) 10 dni smo šle čez rok. Sem pogruntala novo besedo. Mi smo PREKO-ROKERICE To pa si lepo povedala! Ursi2, za Lukca, pa da bi bila ta noč boljša!
|