Špela100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina50 zdele mi pa moj pravi, da boste mislile, da sem nora kdaj vam pišem!(ni navajen, da sem tako zgodaj pokonci)! pa mu pravim, da to pa res ni kaj takega, da nisem prva, pa omenla sem Špelo100 in še katera, kako dolgo ste pokonci! pa sam reče,"pa jaz ne vem kdo ste ve"! za jutri mi je pa prav žal, da me ne bo! tudi jaz ne bom manjkala na naslednjem srečanju, pa upam, da takrat pa tudi primorke pridete!!!!!!!! in ostale , ja tina50 taki so moški... IZVIRNO SPOROČILO: Dinki za jutri...Jagoga ali Špela100. A vesta v katerem lokalu se bomo dobile? za vsak slučaj, če katera kaj zamudi, da ne boste tam čakale pred vhodom....ali pa če mi katera od vaju napiše ZS in tel. št. da bom lahko poklicala ko s Terido prideva tja. Hvala. OK, toliko zaenkrat od mene, se beremo.... Ti pošljem telefonsko na zs, drugače je pa v tej stavbi samo en velik lokal, smo tega izbrale, ker je velik prostor. Prehrano bomo pa jutri predebatirale od naših . Se že veselim. Dinki Titek je pa tak zlatko. MOTORJI: brrrrrr imam odpor do njih in upam, da Maks ne bo neki ful zagret motorist IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Super! Jaz imam pa s to puzzle peno drugačne težave. Sem kupila tisto, ki je sestavljena iz manjših delov (jih je 36, abeceda in številke - od Unikatoya), pa sem ugotovila, da je premajhna. Zato sem hotela kupit še eno, pa jih nimajo nikjer več! Prodajajo jih v vseh možnih trgovinah, a jih ni več. In sem celo kontaktirala Unikatoy, a so zmanjkale in bodo prišle nove šele decembra! Druge pa ne pašejo zraven! Terida meni se zdi, da sem zadnjič vidla take puzle tuki v eni naši trgovini. Preverim danes in ti sporočim. In jutri kot berem prideš. Mogoče jih pa celo dobiš. Terida jaz sem te puzzle videla v Obiju na Rudniku v Lj, v soboto so še bile. IZVIRNO SPOROČILO: aleži Srečanje: jutri pridemo vse4: Daša, Azzurra, Sara in Aleži Prosila bi samo Jagogo ali Špelo,da točno poveste kje se dobimo in kakšno tel. št. v primeru izgube . Hvala!! Zdaj pa letim dealt kosilce moji princeski!! Kasneje se slišimo!! Imaš zs in mojo telefonsko. IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra imam dve vprašanji: - kako je na kraju srečanja poskrbljeno za previjanje? - kako boste ve s kosilom za malčke ali obstaja kakšna možnost, da se kosilo naroči na kraju srečanja (a so vaši malčki že kdaj jedli zunaj? ) Ker pri nas je tako, da zjutraj dobi mleko, dopoldne sadno malico, za kosilo pa praktično je kot odrasli (danes npr. telečji ragu z zelenjavo (korenje, koleraba, bučka in zelje) z nasekljano paštico in vse lepo posuto s parmezančkom)....ste kaj razmišljale o kosilu al boste fliknile na zizo ali na flašo? - PREVIJANJE: v wc-ju je previjalna, je zelo čisto, drugače je pa tako velik prostor, da komot tudi v vozičku previješ v kakšnem kotu, ma ne bo potrebe - HRANA: je možno, da naročiš, ker bodo malice, kosila, juhice, paštice, jaz bom mojemu kar frutek dala, dojila se bova pa prej in potem doma. Upam, da se Liam pozdravi do jutri. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Živjo! Naš mali pa danes ni čisto vredu. Skoz ima vročino tam okrog 38, pa učke čist steklene, zbudil se je že ob 6, pa se je kr skoz neki jokal, pa sem ga poskušala do 7 malo še uspavat, pa pol ni šlo več. Čez dan je spal pa 2x po 10 min, pol pa v jok. Pa sploh noče bit malo sam, da bi se igral, skoz morem bit zraven njega. Se igra na tleh, jz ležim ali sedim za njim, pa se kr naprej obrača nazaj, me pogleda, poboža po obrazu potem pa se igra naprej. če pa sedim pred njim pa se stegne k meni, da ga vzamem k sebi in se stisne potem se hoče pa naprej igrat. O bogi Luka in ti tudi. Upam, da se čimprej pozdravita. IZVIRNO SPOROČILO: mumu Punce iz kje sta Lucalu in Katj, nič se nista oglasili, pa bi res rada eno odpeljala v PO. Če ima katera mobi naj jih obvesti, da imajo prevoz iz LJ zagotovljen, oz če je katera kje na pot nm - lj že prej. Se oglasim, ko zaspi. Mumu ful si prijazna
|