Azzurra
|
Evo, mi pa kot da smo vedle, kdaj se odpravit iz Postojne, mene so namreč nekje pri Senožečah klicali iz vrtca, da je Liam slabe volje, da je že ves dan jokav, da si ni nič kaj podoben, da pa sicer vročine nima in da ne zgleda bolan. Ni hotel it spat in se je ujčkal pri pomočnici. Na srečo je bil naš tati glih fraj za kosilo, tako da ga je šel kar on iskat in smo se istočasno pripreljali na naše dvorišče. Liam pa kot da mu nič ni! Ne vem, no, al se mu kaj kuha, al je samo siten ker je malo spal (se je zjutraj zbudil že ob 5., potem je do 6. samo neki na pol dremal) in jaz vem kako je on grozno zatežeeeen, ko ima slabo noč. Ne vem, bomo vidli. Daša je spala pol poti proti Postojni, nazaj grede malenkost več kot pol poti, vendar to vse skupaj ni niti za eno uro. Zdaj sem jo dala spet počivat. Ko smo prišli domov sem šla direkt skuhat eno rižotko za liama, ker nisem vedela če je sploh kaj jedel v vrtcu, pa sem dala še malo zraven za Dašo in je pojedla še poln krožnik zelenjavne rižotke s sirčkom. čeprav mi je v Postojni pojedla vso juho s kosom kruha, pa še zelenjavo in tudi malo piščančka. Zdej upam, da bo spala kako uro. Liama pa je nesla moja mama spat gor k njim, ker ima tako več miru, drugače se motita drug drugega, je kar težko čez dan zaspat tako če sta oba, pa da sem jaz sama. Se je zbudil po eni uri, pa sem mu nesla sirupek za izkašljevanje, pa je spet zakinkal na kavču. Joj, samo da res ne bo bolan, kašlja pa že skoraj dva meseca, pa je bil pri 2 zdravnicah in obe pravita, da je "normalno" po angini, da lahko kašelj ne izgine do 8 tednov.... Sicer pa sem se imela na srečanju res super. Upam, da res ponovimo kmalu!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|