|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.11.2008 22:00:33   
jagoga
Dober večer punce,
tudi jaz sem danes uživala na srečanju, lepo vas je bilo spoznat. Po zaključenem srečanju sem še Špelo100 peljala domov in še preden sem njo pred njenim blokom pustila, je Tomaž že spal in nato vso pot do doma ter se šele 14:45 zbudil. Punce so ga čist zdelale, je bil firbčen še bolj kot njegova mamauser posted image .

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.11.2008 22:03:55   
san
hu, koliko vas je aktivnihuser posted image

samo na hitro vas pozdravim, super, da ste uživale, mi je zelo žal, da mi ni uspelo biti z vami... čakamo slikiceuser posted image

ursi, za lukca goro pikicpokic - upam, da je res samo šesta

azzurra, me vzamete v svoj klub prerokericuser posted image - izabela 9, izidor pa 13 dni po rokuuser posted image

toliko za sedaj

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.11.2008 22:04:51   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Glede stajice: jaz sem jo pospravila, ker Sara se plazi in ni zanimivo bit notri in se igrati. Enako sem naredila pri Žigi-enostavno ni maral biti notri. Priporočam ti,da si jo od koga sposodiš in potem boš vidla, če ti ustreza in se boš šele nato odločila za nakup.
Enako sem imela pri hojci "probleme", ker ni hotel biti notri.

Urši user posted image user posted image user posted image  za Lukca

Hoj Jagoga vidim te. Lepo te je bilo spoznati in ugotoviti koliko imava skupnega s našima škratoma..... strejšima!!! user posted image

Aleži, veliko imamo skupnega, tudi to o stajci. Pri tavelikemu smo imeli stajco, ki pa je ves čas samo samevala v kotu dnevne sobe, no malo sem se zmotila ni samevala, ker je bila ves čas polna igrač, mulc pa zunaj nje. Sem ga dala v sajco in v njej je zdržal natanko toliko časa, kolkor je potreboval, da je vse igrače ven zmetal, potem pa dretje do onemoglosti, pa smo ga ven dali, pa je bilo vse uredu, samo da je po celem stanovanju lahko šibal (to o šibanju po stanovanju ima še danes).

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.11.2008 22:06:16   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

za likat, pa moj tud včasih pravi, da bi se mogu naučit(kr nej se)user posted image

moj bi pa pomoje raj čist zmečkan hodu kot da bi se pegle dotaknil user posted image

user posted image user posted image user posted image
morm pokomentirat še to, moj tudiuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.11.2008 22:07:12   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

azzurra, me vzamete v svoj klub prerokericuser posted image - izabela 9, izidor pa 13 dni po rokuuser posted image

toliko za sedaj

Jaz grem tudi v ta klub prerokeric - pri taprvemu sem šla za 7 dni čez

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.11.2008 22:09:52   
san
tko, zdej sm vas prebrala, ste vse zelo lepo opisale srečanjeuser posted image in zdej bom kar user posted image , user posted image se hecam. dinki, zelo lepo si opisala otročkeuser posted image .

no, lahko noč, grem bonda gledatuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.11.2008 22:13:16   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

za likat, pa moj tud včasih pravi, da bi se mogu naučit(kr nej se)user posted image

moj bi pa pomoje raj čist zmečkan hodu kot da bi se pegle dotaknil user posted image

user posted image user posted image user posted image
morm pokomentirat še to, moj tudiuser posted image

moram pa še eno dodat, moj ne lika, ampak ko je bil na očetovskem dopustu in je malo preveč za računalnikom sedel, sem se nekaj "razhudila"user posted image , kako to, da ne vidi nič dela in mu začnem naštevat, lahko bi posesal ali pobrisal po tleh ali skuhal kosilo ali likal ali cunje dal prat ali zložil posodo v pomivalni,... In pri vseh naštetih gospodinjskih opravilih si je ravno peglanje izbral. In to uspešno. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.11.2008 22:13:19   
Ursi2
No, glede likanja mam pa zgleda jz prav srečo
Moj si pa sam lika. Mu nobeden ne dost vredu, kot pa samo, če si sam. Potem pa se ponavadi jz prištulim zraven, da naj še meni zlika, ko je glih prilika!user posted image user posted image user posted image
Tako da imam jz likanje samo za Lukija. Tisto pa ni šans, da bi se on dotaknil!user posted image user posted image

Sem pa gledala v Toys are us v avstriji, da majo kr ene fajn akcije sploh za igrače, pa tele copatke sem gledala, pa so mi luškane, sam ne vem, kk so kaj uporabne!user posted image
Cena je pa 5€.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.11.2008 22:15:44   
Ursi2
Jz sem pa za to, da bi se kr še za eno srečanje zdejle v kratkem zmenle, mi je ful težko, ko danes nisma mogla prit.
Ker, nažalost se vedno bolj bliža konec porodniške, pa še prazniki so vmes, tako da mislim, da ne bo veliko priložnosti za kake take čveke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.11.2008 22:20:50   
Ursi2
Tina50, to si se pa prav fajn spomnila. Vidiš, se vidi, da sem po duši blond!user posted image user posted image user posted image Boma pa za naslednje srečanje se zorganizirale!

NČK, sej bi tudi jz šla že danes, pa sem bila brez avta, ker se je dragi zaspal v službo, ko je pa prišel domov pa naša ni več delala, jz pa grem rajši k njej. Pa čeprav naju je že 2x poslala v bolnico!user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.11.2008 22:29:25   
Lona76
Ursi user posted image za Lukca da se pozdravi!

Srečanje ste tako lepo opisale da mi je tkooooooo huuuudooooo. Ma upam, da se še kaj dobimo in da bi tudi jaz in Taja lahko prišli.

Prijateljica je prejle rodila fantka. Madonca sem mogla spet jokat. Pa jst sam še jokam.user posted image  Zadnjič sem na kmetiji vidla da je krava rodila pa sem spet jokala. Pa ne gledam kmetije ampak sem ravno preklapljala in je bil porod in seveda sem mogla gledat user posted image .

Popoldne sem v Sparu zapravla celo premoženje. Sem pa vidla da majo tam zajčka. Nčk mislim da si ti spraševala kje ga imajo. No samo so imeli samo celega zapakiranega. Pa ne vem če ti to prav pride. Jaz ga nebi jedla, za Tajo pa je cel zajc za eno leto user posted image .

Se je pa mula zdejle zbudila in je videla Tilna in prav na veliko razlaga zdej neki in upije user posted image . Ja Tilen še ne spi, ker je popoldne in je popolnoma pod vtisom kina, ker muhce ki stajih šla z možem gledat so 3D in je imel gor očala. Joj kakšno veselje. No čez vikend pa ga peljem mogoče v cirkus.

Stajica: mi je nimamo, sem pa pri Tilnu uporabljala za stajico kar prenosno posteljico. Mi je bilo važno da mi ne uide, videl pa je ven. No pri Taji tega ne bo ker je nimam kam dati. Je pa Tilen kar nekaj časa notri preživel.

Prerokerica tudi jaz sem Tilna rodila 7 dni čez rok pa še to so mi sprožili, Tajo pa 3 tedne prekmalu ampak če mi nebi zaradi zdravstvenih razlogov sprožili bi sigurno šla čez rok pa ne vem kako bi jo ven spravlauser posted image

Tko zdej grem pa pod tuš pa spat. Me že mal daje utrujenost.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.11.2008 22:37:04   
jagoga
Dinki, to je pa zate, mislim odgovor na tvoje vprašanje o prehrani in količini popitega mleka.
Literatura iz leta 2005
od 7 do 12 mesecev: 4 obroki  - 2x 250 ml mleka in 2x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna/mesna kaša

Literatura iz leta 2008
od 8 do 9 meseca: 5 obrokov  - 2x 250 ml mleka in 2x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna/mesna kaša in 1x 250 ml mlečno/žitna kaša

od 10 do 12 mesecev: 5 obrokov  - 1x 250 ml mleka in 3x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna /mesna kaša in 1x 250 ml mlečno/žitna kaša

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.11.2008 22:44:42   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Evo, mi pa kot da smo vedle, kdaj se odpravit iz Postojne, mene so namreč nekje pri Senožečah klicali iz vrtca, da je Liam slabe volje, da je že ves dan jokav, da si ni nič kaj podoben, da pa sicer vročine nima in da ne zgleda bolan. Ni hotel it spat in se je ujčkal pri pomočnici. Na srečo je bil naš tati glih fraj za kosilo, tako da ga je šel kar on iskat in smo se istočasno pripreljali na naše dvorišče. Liam pa kot da mu nič ni! Ne vem, no, al se mu kaj kuha, al je samo siten ker je malo spal (se je zjutraj zbudil že ob 5., potem je do 6. samo neki na pol dremal) in jaz vem kako je on grozno zatežeeeen, ko ima slabo noč. Ne vem, bomo vidli.
Daša je spala pol poti proti Postojni, nazaj grede malenkost več kot pol poti, vendar to vse skupaj ni niti za eno uro. Zdaj sem jo dala spet počivat.

Ko smo prišli domov sem šla direkt skuhat eno rižotko za liama, ker nisem vedela če je sploh kaj jedel v vrtcu, pa sem dala še malo zraven za Dašo in je pojedla še poln krožnik zelenjavne rižotke s sirčkom. čeprav mi je v Postojni pojedla vso juho s kosom kruha, pa še zelenjavo in tudi malo piščančka. Zdej upam, da bo spala kako uro.

Liama pa je nesla moja mama spat gor k njim, ker ima tako več miru, drugače se motita drug drugega, je kar težko čez dan zaspat tako če sta oba, pa da sem jaz sama. Se je zbudil po eni uri, pa sem mu nesla sirupek za izkašljevanje, pa je spet zakinkal na kavču. Joj, samo da res ne bo bolan, kašlja pa že skoraj dva meseca, pa je bil pri 2 zdravnicah in obe pravita, da je "normalno" po angini, da lahko kašelj ne izgine do 8 tednov....

Sicer pa sem se imela na srečanju res super. Upam, da res ponovimo kmalu!

Joj Azzura upam, da bo z Liamom vse ok, verjetno je kakšna virozca...vreme je ravno pravo, da se kaj stakne. Lepo je bilo spoznati tebe in tvojo Daško...super punce, pa še zdaj mi ne gre v račun kako je lepo vse pojedla. Drugič pa upam, da tudi me kakšno več rečemo.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.11.2008 22:49:23   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Tudi mi smo že nazaj! Smo super preživele pot kljub temu, da smo se komaj vsi zbasali v avto user posted image Bo Dinki slikce dala gor, pa boste vedele o čem govorim!
Maksu sem voščila osebno, zato le: vse najboljše Nina! user posted image user posted image user posted image

Tako sem zmatrana, da se mi prav nič ne da. Erika zdaj spi, jaz pa na RR namesto, da bi stanovanje spravila v red. Je kot da bi kakšna bomba eksplodirala... ah, bo že.

Ma kako ste bile dobre, obe v cliote naložene user posted image user posted image . In ti, ti Terida si se med Tita in Eriko usedla, da ja Tit ni mogel šarmirati Eriki. user posted image user posted image
Res boš grozna tašča user posted image user posted image  

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.11.2008 22:51:46   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Čuj čuj...lej, prej sem zinla tisto neumesno, veš, o dieti. Upam da mi nisi zamerila, sem ti hotela samo rečt, da mislim, da nisi potrebna nobene diete! Poleg tega pa jaz o tistem, kar sem rekla, nekaj vem, ker sem imela pred leti en začetek te bolezni (motnje hranjenja), samo se je na srečo končalo dobro. Ja, res, pred kake 6 leti sem ugotovila, da moram shujšat in sem se tega lotila tako, da se nisem več znala ustavit. Je bil en cajt ko sem živela od vode in čikov. Pol se je začelo z napadi tesnobe, takrat sem začela delat v sedanji službi in sem se 1 mesec uvajala s polovičnim delovnim časom, ki ga tudi pod razno nisem bla sposobna, ker sem bla prešvoh. No, ampak sem potem ugotovila nekaj stvari o sebi in sem spet začela pridno papat user posted image  Zdej pa je vse ok. no, ma terida, upam, da nisi razumela narobe.

Joj kako je pa to moglo biti hudo...no samo, da se je tako končalo kot se je. 3 x hura za azzuro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.11.2008 22:55:55   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Najprej user posted image user posted image user posted image  Špeli100 in Vilmi za organizacijo in vsem še enkrat user posted image user posted image  iz Obale. Mamice super ste (zelo lepo vas je bilo spoznat v živo-nisem dvomla, ampak marčevske mamice smo najboljše) in še posebno Mumu user posted image  za tako dolgo pot. Super smo se imele in upam, da drugo leto priletite k nam na Obalo!!! pa brez izgovorov, da je predaleč user posted image user posted image
Šplela100 user posted image user posted image user posted image  še enkrat Maksu in pa seveda še Nini user posted image user posted image user posted image

Aleži hvala za pohvale, čeprav nismo kaj dosti organizirale zadeve, lahko bi se še mal potrudile, sam je bilo vreme grdo. Pa potem sem ugotovila, da je tam tudi igralnica, ki je nismo nič izkoristile. Tudi tebi na obalo pošiljam user posted image . Hvala še enkrat za čestitke.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.11.2008 23:18:10   
Špela100
Glede srečanja sem še čisto pod vtisi in nisem še uspela vsega popredalčkati. Mamice ste vse super user posted image  , otročki so bili pa vsi takoooo pridni, da jih ne morem prehvaliti.user posted image Vsi so pridno jedli, pili, kakali, spali in se igrali v vozičkih.

Se strinjam z NČK, da je bilo srečanje prekratko, samo glede na starost naših škratov in glede na to, da smo bile v zaprtem prostoru kar dolgo. user posted image
Tudi jaz sem imela namen predebatirati par stvari, pa so mi ušle iz glave...ja NČK ti bi rekla, da sem sam še za v juho dobra...skleroza...user posted image user posted image
Tvoja Anja je pa tak simpatičen drobižek user posted image .

Naši trije fantje Tomažek Tit in Maks so imeli kar dela z ogledovanjem punc, čeprav se je naš Maks odločil, da bo kar na domačem terenu ostal in je šarmiral Juliji od Vilme. Ko jo je pogledal se je kar tresel in stegoval roke proti njej, parkrat mu je celo uspelo ji dat lupčka na roko. Ti pobalin, je že začel lovit bejbe.

Tit je pogledoval k Eriki, končno mu je ratalo, brez tašče Teride.user posted image  Bil je pa super priden, pa tak dobrovoljček...no to ima pa 100% po mami. Sem se ful nasmejala.

Tomažkova frizura je fenomenalna...Jagoga ima tašča prav, da ne pusti stričt.user posted image user posted image  Je pač roker po duši in srcu...user posted image  In hvala za breskvice, res si dobro spekla user posted image  in hvala za prevoz, se priporočam.

Tija od Mumu je pa tudi rokerica, akcija non stop. Tija ima energije za tri, mami pa tudi. Sem vesela, da je user posted image  spala celo pot in je zrak pomagal.user posted image
Upam, da naslednjič na Bledu al pa Mariboru tudi midve kaj več poklepetamo...

Sara je pa res cela mama, ne moreš zgrešiti. user posted image
Daša pa tak jedec...user posted image

In Julija naša nevesta...user posted image  super pridna, sam je bila mami super mami in je slive skuhala...user posted image user posted image , po moje zanalašč, da je prekinila to romanco z Maksom.user posted image  in sta mogli šibat prej domov.

Ja lepo je bilo

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.11.2008 23:22:49   
Špela100
Res mi je žal za vse, ki niste mogle priti,  smo vas pogrešale. user posted image user posted image

Ursi upam, da se Lukec čimprej pozdravi.user posted image user posted image

Moram šibat Maks se vsakih 5 minut prebuja in cmiha, ne vem kaj mu je verjetno zobki.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
12.11.2008 7:17:42   
katj
Nina, Maks in Mia za rojstni dan vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ste lepo pokomentirale srečanje.
Verjamem da je prehitro minilo, tok ženska na kupu, težko se je vse pomenit. In sploh ker se tako malokrat srečaš, potem si poln vprašanj.

Azurra, bravo za srečen konec! Pa user posted image user posted image za Liama.

Stajica, mi je nimamo. Bi jo imela, ampak imamo namesto nje, kar prenosno posteljico, ker mi je škoda denarja. Zaenkrat se notri nabirajo igrače.
Pri Marku mi je prišla prav, se je zaigral notri tudi po pol ure, jst sm pa lahko recimo še mal zadremala ali nardila karkoli v miru.  Pa tudi mi je prišlo prav, ko sm ga lahko na hitrco notr na varno odložila za minuto ali dve.
Mark se še danes zna ful sam zaigrat user posted image .
Roki, bomo pa vidl, se pa že zdej vidi, da je bl crkljivček.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
12.11.2008 7:43:10   
san
dobro jutro, danes me ne bo, pa vas že sedaj pozdravim malouser posted image . se bojim, da boste spet veliko čvekale, pa bom pol spet čez celo stran mogla komentiratuser posted image

špela, fajn si opisala otročke, ma ste se res mele finouser posted image user posted image user posted image

stajica, mi je tudi nimamo, ne vem, če bi kateri od otrok hotel bit notri, se mi zdi, da so vsi rabili veliko prostora. sploh bani (urban) se mi zdi, da ga še največ... mora biti skoz akcija , zdej se tut res povsod kjer ima možnost kar dvigovat začne, tud ob steni, pa ob nogah... ma ne vem kam se mu mudi...

no, toliko, lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
12.11.2008 7:46:11   
san
Mia vse najboljše, pa bodi vedno zdrava in veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
12.11.2008 7:51:37   
marita
ojla punce,

bravo za srečanje!!!

jaz sem se za vikend potepala po londonu. ja prav ste prebrale. Tam imam prijateljico in sem jo šla obiskat, pa prevoz je zdj tolk pocen. Je prov pasal, da sem bla mal stran od familje, da sem se lahko v miru vsedla na kofe in klepetala s prijateljico. zvečer smo pli mal ven na večrjo in pijačo, pa sem ugotovila, da sem očitno že za stao šaro, k sem bla ob 22.00 tolk zaspana. He, he, he.

Pridem domov, pa ema bolna ima adeno virus.user posted image  Do sedaj je 2x bruhala, pa 1x driskala.  Načeloma je pa čist ok, skače, pleše, nori, maksa lupčka...tko da pestro. Mislim, da bo še cel teden doma, k bo še par dni kužna. No, samo da je dobro razpložena.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
12.11.2008 7:52:56   
Ursi2
Dobro jutro punce!

Danes pa vam serviram kar dvojno dozo (no, se mi zdi, da jz kr bolj 4 vidimuser posted image user posted image user posted image )
user posted image

Noč je bila še slabša od prejšnje. Se je že ob 23 začel zbujat pa se je kr jokal, tk daje spal samo,če sem ga imela na rokah, da sem ga ful stiskala k sebi. Potem sma pač tk spala oz. Luka je. Važno je sam, da je on malo boljši spal! Ma pa zdejle 37,6 vročine. Kar ni hudo, vendar bom kr vseen poklicala k zdravnici pa da se grema pokazat.
No, vsaj jz sem danes že boljši, pa mi celo slabo ni pa tudi šravfa me malo manj. Včeri sem že celo jedla! Jupi!

No, pa da ne bo kera mislila, da sem noseča, ker nisem! Preverjeno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
12.11.2008 8:03:53   
mumu
MIA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
12.11.2008 8:08:48   
mumu
Dobro jutro

Sam na hiterco, k glih jem zajtrk pa vidim da se mente o stajci.

No če je ne bi imela (prenosne posteljice, katero uporabljam v ta namen), ne bi zdajle jedla, apmak bi veselo vsake 10 sekund pobirala igrače po tleh. Tko da jo uporabljam pa čeprav se še sploh ne kobaca naokrog. Prov mi pride tudi med kuhanjem kosila, al pa ko moram it v peč naložit, pa še bi se kej najdlo.

Zdej se gremo pa počas uštimat za na sprehod, pa čeprav je samo 6 stopinj, mal morava it vn, drugač se nama bo obema user posted image .

Ja pa še to lepo ste napisale da je Tia rokerica, jst sem ji najprej rekla da je rejverka, ker ko se vozmo v vozičku sedi in skos poskakuje user posted image , ne vem od kje ima ta otrok tolk energije????

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?