|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
11.11.2008 21:08:10   
Sunny Morning
Čer.

Moram samo povedat kako smo danes spali, ker je to ene vrste znanstvena fantastika. Ponoči je bilo še kar ok. Ob 5.50 se je zbudila, šla objemat user posted image , se valjala po najini postelji...potem sem jo pa nahecala, da je šla še malo spat in je spala ob 6.45 pa vse do 8.30, ko sem šla malo ropotat po spalnici, da se je zbudila.

Alfabeta user posted image za Filipove rezultate.

klepetka user posted image user posted image user posted image

Jan user posted image za zobek.

mala pikica midva sva tudi nekaj časa vztrajala pri tem, da bi Neja sama zaspala v posteljici, pa sva to idejo kar opustila. Na rokah kar hitro zaspi. Nikoli ne traje več kot 15 minut in sem si rekla, da bom to pa že preživela. Saj bosta enkrat pogruntala, da lahko sama zaspita.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
anita, zdaj šele delava na tem. tako hitro še po moje ne more bit.user posted image

Zakaj pa ne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
V glavnem, kdaj napisati oporoko? Pa da ne bo katera mislila, da nimam več kaj v življenju početi user posted image Bognedaj, ampak me je vseeno zadnjič to prešinilo. Dandanes se lahko zelo hitro kaj pripeti user posted image

Če ti bo lažje jo lahko napišeš tudi zdaj. Zakaj naj je pa ne bi? Jaz imam prijatelja, ki sta par in nimata otrok pa sta oba že napisala, ker pač nista poročena in ona njemu pusti stanovanje...

Žan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klaja user posted image za slikice. Skrinje so ful lušne, tvoji pikici pa sploh.

katarinas greva midve skupaj v Celje? Jaz peljem.

majra mi imamo ene kartonke. Ti bom v četrtek pokazala.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Kje pa je sploh sunny? a še velja?  Kaj pa ostale? Katarinas, Anita, Dašabina, klepetka je tudi nekaj obljubljala.... 

Ja pa sej je že rekla, da ob 10. v četrtek. jst pa že itak ene 2x povedala, da pridemuser posted image

Sunny je malo lena, pa nima kej pametnega za napisat.
ČETRTEK, ob 10.00 PRI MENI VELJA. ODPOVEDI NE SPREJEMAMO VEČ.user posted image user posted image user posted image
Jutri pošljem navodila.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
11.11.2008 21:10:47   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Zdaj sem pa še jaz šla gledat manolke, pa bi se našlo par štikl tudi za moj ukus. Eni so mi za dol past, pa samo 600 dolarjev souser posted image  user posted image

Veliko je hudih štiklov!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
11.11.2008 21:12:07   
katarinas

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

katarinas, ni to tista. Ta je rodila v LJ, punčko tretjo.

Ahauser posted image  No ta, ki jo jaz poznam je rodila včeraj dvojčka, fantka in to v eni uriuser posted image , srečnica!

v eni uri dvojčka?!?! A od prihoda v porodno pa do poroda?!? Jao, pa kaj imajo tako male otroke, al tako velike....user posted image

Eden ima 2600 g, eden pa okoli 3300 g se mi zdi. Menda so ji dali umetne in cel dan ni blo nič, pol pa kar v eni uri vsega konec. Pa so ji rekli, da bo carski rez, potem pa kar takole na izi rodi - je pa to drugi porod, mogoče je zato šlo tako hitrouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
11.11.2008 21:33:31   
Anchikaa
Čer.

Mala se nekaj trudi zaspat,upam da ji rata,da ne bo kake čage ponoči.Kar pa sicer zna bit,ker je zobek skoraj zunaj.Upam da se bom lahko naspala,da ne bo jutri kaosa na cesti.

Vsem današnjim slavljenčkom vse naj naj za obmesečnice.

Lenart,tebe pa je res čuval en zlati angelček.

Nimam kaj pametnega za napisat,zato pa grem h kavču pogledat če me moj sprejme da me malo stisne.

Lep večer in lahko nočko.
Anchikaa

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
11.11.2008 21:35:40   
sani1
Čer...

Evo, da se javim in vam povem, da sem se imela danes čudovito in ob enem noro. Za piko na i sem pa dobila še en tak lep verz po SMSu od prijateljice, da sem zopet dobila potrditev da me obkrožajo sami čudoviti ljudje...
Vam ga jutri napišem, da vam bo polepšal dan!

Skratka danes sem imela dan popolnoma zase. Od frizerja do kozmetičarke in nato še masaža. Je tako pasalo, da sem še zdaj polna energije pa čeprav sem nato šla še malo po nakupih in vam povem, da je to nakupovanje res utrodljivo. Ampak se je izplačalo. Je moja omara dobila kar nekaj novih pridobitev. user posted image sem pa rekla, da so bili to že božični nakupi...user posted image

Tašča pa je pazila Manjo in sta se imeli oni dve tudi lepo in sta uživali doma.

Skratka dan se je prevesil v noč sedaj moram pa še samo pod tuš in pred Tv.user posted image   Ampak sem sem pa seveda mogla še zavit...

Srečanje v Celju:
-
kot je že alfabeta rekla vedno se bo našla katera, ki ji datum ne bo ustrezal.

- Suzana imaš prav, da datuma ne spreminjamo, ker smo že vse planirale za 19.11. Je pa fajn, da si zrihtala plac in bodo naši sončki imeli kje kobacat...user posted image Pa še na streho se bomo zapeljale.user posted image   Sicer sem jaz bila tam samo enkrat ampak če obvladam Lj bom pa že do tega planeta tuš tudi prišla.

- anita - bi te zelo rada spoznala ampak jaz sem dala datum na sredo zaradi lunce, ker vem da ona dela ob torkih in četrtkih.  Ti pa svetujem eno stvar. Idi prej kot pa imaš uro k zdravniku in verjemi, da te bodo vzeli naprej, ker imaš prednost z malim otrokom in tako boš lahko še vseeno prišla do 11 ure v Celje. In te bomo zelo vesele.

majra- "manolke" niso samo odprti sandali ampkak je to cela kolekcija in so čevlji zelo različni. Bi ti bili všeč verjemi mi...user posted image   Glede knjige ti pa ne znam povedat kje bi jih imeli. Manja jo je dobila od bivših sodelavcev od mojega user posted image . Tako, da je to njena prva knjiga, ki pa jo zdej veselo lista in gleda. Poglej kje v kakšni knjigarni...

klaja- ful lepe slikce. Super ste!

martinca- a se spomniš, ko smo rekle, da bomo delale test na pikniku za malo pikico.

mala pikica- no pa bomo le delale test. user posted image   Nič pa nisi čudna glede tega mišljenja. Ti dan samo prav, da nikoli ne veš kaj te čaka v življenju. Za nič nimamo garancije in prav je da včasih razmišljamo tudi v to smer...user posted image user posted image user posted image

katarinas- res je vse kar je lepo se tako hitro konča...  Pa sej bomo tudi to preživele. Ja dnevi so si pa kar podobni zato moraš pa še koga vklučit vanj, da to monotonost malo spremeni. Evo jutri pride k meni prijateljica na kosilo in potem se gremo zopet malo potepat...user posted image   Moram zdej še izkoristit dokler sem doma... Pa v petek tudi dobim obisk. Upam, da se še mml oglasi v četrtek... Jaz sem zasedena 100 na uro...user posted image   Si popestrila dan z smeškoti. Jaz se jih vedno razveselim...

ursulina- Lenartu veliko user posted image user posted image user posted image , da se mu buška čimprej zaceli. So pa res tako hitri, da zraven stojiš pa pridela buško...

nana- no tako pa si mi že povedala svoje...user posted image   Se pa nič ne sekiram, ker sem danes dobila takšne dobre komplimente, da mi je kar špeh zopet zrastel...user posted image

intruder- bi pa le šla na en kozarček. Za kri je to dobro...user posted image Sem gledala po tv, da je bila prava čaga pri vas... V LJ pa nič. user posted image   Bom razmislila in se v MB preselila...

triš- ne znam prilepit slike škornjev tako, da te bo mogel še malo firbec matrat. Čeprav na srečanje bom imela po vsej verjetnosti obute ene druge, ker z temi ne bom mogla vozit. Kako je pa tvoj Žan? Držim pesti za četrtek...user posted image

mml- kje si pa ti? Lenariš in počivaš?

piškamiška- tudi tebe ni nič... Še hodita na plavanje?

sončnica- tebi pa samo en user posted image

dašabina- vi ste se že pozdravili?

limma- jaz pa pijem zdej čaj. Še tisti tvoj od jutra...user posted image

ljubljana- pa veš, da bi zdej en tisti mafin pojedla zraven (iz tivolija)

No a sem vse napisala? Upam, da.  Sem čist naspidirana.  Pa sem dobila prijateljico na obisk- tisto ta rdečo...user posted image

No še klepetka tebe morem pozdravit. Kako je bilo pri okulistu?

Grem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
11.11.2008 21:50:46   
ursulina
uu, sani, pridna, da si toliko napisala.
krasno, da si si privoščila dan zase, pohvaljena!!! si zgled za vse user posted image
no, mi imamo modrico, ki sploh ni tako huda, kot je zgledala da bo user posted image  malček je živahen in vriska cel dan, tako da bo res treba se zanest na angele varuhe, ki nam jih tako lepo čuvajo... hvala za vse objeme in pikepoke, vrčam dobre želje vsaki posebej!

majra, hvala za novo družinsko novico user posted image

triš, držim pesti da bo vse dobro!

sunny m., a ni to hecno, da tako spijo, ponoči zbujajo, zjutraj pa potegnejo... kr neki...
punce, da se pohvalim - od tega vikenda dalje ne jemo več ponoči!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  v enem mesecu sem počasi zmanjševala dozo AM v vodi in je enostavno nehal, ko je dobil par noči 140ml vode in 1 merico mleka, je pljunil cuc ven user posted image  sicer ne spimo dobro, se zbuja in dudira, pa vstaja tudi, ampak upam, da bomo tudi to uredili... je pa zdaj posledično čez dan več, jupiiii. upam, da mu zadnja prespana noč preide v navado... uffff, kaj bi bil luksuz user posted image  mmmmmmmmmmmm....

lahko noč, čvekice, lepo spite!!

< Sporočilo je popravil ursulina -- 11.11.2008 21:52:19 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
11.11.2008 21:51:08   
sani1
Zdej sem pa jaz naredila konkurenco nani in klepetki...user posted image user posted image user posted image   Cel spis....

majra- no no vidiš, da so ti všeč. Ja cena pa res ni visoka. So cenejše kot Diorjeve. user posted image

katee- imam pa jaz ene dvojne zelo zanimive čevlje v svoji kolekciji. Sem jih kupila v prisotnosti mojega kolega, ki je kot tvoj user posted image . Veva o čem je govora, a ne? Mi je pomagal potem tudi pri izbiri drugih detajljev. sem pa vsake imela obute samo po enkrat. Jih pa še vedno hranim v svoji kolekciji. mogoče jih bo pa manja kdaj nosila...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
11.11.2008 21:52:58   
sani1
ursulina- sem si dala duška...user posted image

Zdej pa tudi jaz grem...

nočko.

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
11.11.2008 21:53:53   
mala pikica
Jaz sem uspela celo počistit kopalnico ob tej uri, se skopat in še glavo oprat user posted image Zdaj pa me še čaka nekaj posode, je ljubi kar danes zvečer skuhal kosilo za jutri user posted image

majra user posted image user posted image user posted image za novega bodočega družinskega člana! Knjigice... Mi imamo trenutno kartonko z živalmi iz kmetije, kjer lahko vsako žival tudi potipaš. Račke imajo takšen puhek na sredini recimo. Je Gašperju knjigica zelo všeč. So pa še v tej zbirki mislim da mladički, pa divje živali,... Sem pa zdaj pogledala te od oke, ki jih je mml omenila, pa so mi tudi zelo všeč.

sani ti pa si bila danes izčrpna user posted image

Sem morala tudi jaz pogledati te manolke. Babja radovednost user posted image   Ampak so pa nekateri hudo dobri!!! Pa ste videle te vrtoglave petke?!? user posted image  

user posted image v Celju... Se tudi strinjam z uro, sem tudi sama hotela predlagati. Moram pa povedati, da pride tudi naša srečka nosečka karatina s svojo Karin user posted image

Tako... Zdaj pa še nad posodo, potem pa nad mojega ljubega, ki seveda že spi user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
11.11.2008 21:57:24   
mala pikica
2.vseslovensko srečanje sončkov user posted image
Celje, Planet Tuš, 19.11.2008, med 10. in 10.30 uro

~ sani in Manja
~ suzana in Aljaž
~ golobček in Nina
~ nana in Klemen
~ piškamiška in Nejc
~ sunny morning in Neja
~ dašabina in Miha
~ triš in Žan
~ koala in Alex
~ martinca in Patrik
~ katee in Žan Luka
~ lunca in Luka

~ lutiropan in Kaja
~ sonček balonček in Maruša
~ urssyy in Vivien

~ karatina in Karin
~ mala pikica in Gašper

mogoče pridejo tudi:
~ majra in Katja
~ lusa in Daša
~ ursulina in Lenart
~ klepetka in Lana
~ muzika in Jakob

Pofočkanih je že 17 naših sončkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
11.11.2008 22:25:04   
klepetka
Dober veečr,

evo , "kripl" od klepetke je tukajuser posted image

STe toliko napisale, da ne vem kje začet komentirat. PRebrala vse, čeprav malo na brzinouser posted image

No, moj križ se je malo unesel, ne pa še čisto.Še vedno boli, ob določenih gibih pa splohhhhuser posted image . Pridno zobljem tiste rcnije od TRiš, pa kar gre. Sicer sem se zjutraj malo težje sestavila za v Ljubljano, ampak za v šoping oz. tavanje po trgovinahuser posted image  potem  pa tud nisem umanjkalauser posted image . No, bila pri okulistu, super zadovoljna s pregledom(čisto nekaj drugega kot pri naši okulistki), s ceno očal sicer  malo manj , amapk kaj čmo, tako je. user posted image Vseeno cenejše kot manolkeuser posted image . Tudi jaz nisem imela pojma, kaj to sploh je -manolkeuser posted image

sani, nisem potem rabila bona, ekr ni bilo potrebno nič plačati. SEm pa že kar vedela, ker mi je bilo naročeno, da moram prinesti napotnico od os. zdr. in pa KZZ. TI bon vrnem, če ga boš komu drugemu dala, ok?
Drugače pa user posted image . Si faca, vešuser posted image . Saj sama veš zakaj.
IN super, da si uživala danes in si privoščilauser posted image . Jaz sem si tudiuser posted image , samo ne napišem tukaj gor kaj večuser posted image

Lenart, samo da je vse ok oz. da ni nič hujšegauser posted image . Ti bošček.user posted image Buška bo pa že še zginilauser posted image

TRiš, bogi Žanček.user posted image  Še malo pa bodo poštimali in težav ne bo večuser posted image user posted image user posted image

sunny, za čet. še ne vem kako in kaj, ker ne vem kaj bo še z mojo "grbo" in Laninim kašljem, kerj e včeraj začela kar precej kašljat.Upam da se ne bo izcimilo kaj hujšega. TAko da ti javim jutri.ČE bova kolkortoliko izpravni, potem z veseljem pridevauser posted image

klaja, kako ste lepe, damiceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limma

vse črke "štimajo".. to je pa, če si prebrithen in glava (misli) prehitevajo prste, a ne, klepetka? user posted image To sem vam že lani dopovedovala, ko ste jo kregale, ampak jaz nikjer nisem videla napak - črke so prave user posted image

Limma, zlata si. Ti me že od samega začetka edina razumešuser posted image . Nikoli te ne pozabimuser posted image

se me nekaj loteva, grlo me boli, ... user posted image

user posted image user posted image user posted image , upam , da ostaneš zdrava .Še kakšen čajček pa bodo šli bacili in virusi stran

Mi smo danes tudi bedeli od 3-4h, tako da, klepetka, mislim, da nismo zanesljiva firma, ki bi Lano učila spati user posted image

eh, kaj čmo pa zdaj?user posted image  Jo bo mogel pa Klemen navadit.NAna, a misliš da bo hotel?user posted image

JAz sem pa tako žalostna, ko ne bova mogli v CEljeuser posted image . Sicer se bom potrudila amapk zaenkart je bolj NE kot JA. Danes sem se po moje  še user posted image  zasmilila, ko sem tako milo rekla, da bi šla user posted image user posted image

Pa najlepša hvala za dobre želje za moj križ  tistim, ki ste mi jih namenile

LENART, JAKOB IN ANŽE VSE NAJ NAJ

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 11.11.2008 22:31:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 4811
11.11.2008 22:52:48   
nana35
Hej,mala p.!Seveda 19.11.lahko,kakšen drug datum bi pa morala potem spet rihtat,ni pa nujno.Torej:da,pridem.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Nana35 kaj si pa ti zdaj sčarala, moram tako na dolgooooo brat.

user posted image Ne vem kaj misliš??Kaj sem čarala?user posted image

intruder,jaz pa sem šla martinovat,bilo je zelooo velikooo Martinovuser posted image ,pa ne po imenu ampak nacukanihuser posted image .

Sva se z Martinco dobili,malo kuhanega vinauser posted image smo popili,Klemen je užival 100 na urouser posted image ,naj kar martinca pove,kako je plesaluser posted image in peluser posted image ,pa tako dobre volje je biluser posted image .Tole še bo pravi Martinuser posted image .Je pa bilo zelo mrzlouser posted image ko smo se vračali domov.

anita,upam,da vama bo uspelo prit v Celje 19.11.tako da pohitita,če bo le šlo.

Lenart,HB da ni hudo in da je vse ok.Buškice pa bodo že minile.

Suzana,točno tako imamo tudi v Mb v Planetu Tuš,smo se zadnjič tam dobile in smo bile same tam kjer je user posted image in nas je natakaruser posted image kar zaprl noter,pa so naši malčkiuser posted image tam sedeli in lezli po tepihu.Bilo je super in mi je bilo res všeč,da smo se tam dobile,ker v Europarku pri nas nikjer ni takega prostora kjer smo se prej dobivale.user posted image

majra,čestitkeuser posted image tvojemu bratrancu,vem kako je to,ko nimaš upanja,potem pa se le pokaže svetla zvezdicauser posted image .In držim pesti za uspešno nosečnostuser posted image tvoji sestrični.user posted image
Pa meni maolke tudi niso všeč,evo,sva že dveuser posted image .Meni je tudi bolj všeč kakšen špičak s petouser posted image ,samo noge pa mi zdaj nenormalno trpijo,bom ostala še en čas pri nizkih čevljih ali športnih copatih.user posted image
Večerje pa tudi jaz ne kuhamuser posted image ,kuhala pa jo bom,če bo moj sinko tako želel.

knjigiceuser posted image -mi imamo tako z mladički,mislim,da je naslov mladički in so notri zajčekuser posted image ,kužek.user posted image ..pa njihovi kožuščki so za otipat,imajo jih povsod,tudi na poštah,samo za en evro so tam dražje.Imajo jih v knjigarnah,Leclercu...

Alfabeta,upam,da se je Ajda pomirila in zdaj sladko spančkauser posted image ,pa seveda da malarjiuser posted image čimprej končajo.Mene bi to res zelo nerviralo,ne vem,če kje ne bi šla pospravit.

Jaz vam želim, da bi se super imele, pa ne smete  pozabit slikat za nas, ki nas ne bo zraven. JASNO?user posted image  

Jasno!!!

Za uro user posted image srečanja velja tako kot ste rekle.

sani,joj,upam,da ti ni špehuser posted image preveč zrasel zaradi komplimentov,ko pa tako pridno hujšaš.Da ne bo vse zastonj...Mislim,da bi vaša družinauser posted image pasala v naše okolje,v Mb,vsaj za martinovo,ker je bila res čagauser posted image ,taka gužva je bila,"martinov"user posted image pa tooolikooo(to so za mene tisti pod gasomuser posted image ).In user posted image za dobre nakupeuser posted image ,frizurcouser posted image in vse ostalo...In prosim,v bodoče ne piši tako dolgih postov,ker konkurence s klepetko nimava radi!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

imam pa jaz ene dvojne zelo zanimive čevlje v svoji kolekciji. Sem jih kupila v prisotnosti mojega kolega, ki je kot tvoj user posted image . Veva o čem je govora, a ne?

Če prav razumem,imam tudi jaz enega takega zelo dobrega prijateljauser posted image s katerim sva nekoč kupovalauser posted image vse mogočeuser posted image .Taki prijatelji so zakon.user posted image

No,končno sem se prebila skozi posteuser posted image ,samo moje klepetke pa ni od nikoderuser posted image . Mogoče bom kaj še pokukala sem.

Zdaj pa sem eno uro skoraj lepila smajlije,tako da prosim lepo...

:))

Neposredna povezava do sporočila: 4812
11.11.2008 22:57:03   
nana35
Medtem,ko sem pridno lepila smajlije,se je klepetka oglasila,tako da smo zdaj kompletni,grem stran od te kište.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
11.11.2008 22:58:13   
nana35
Moj post je potolkel vse rekorde!!user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
11.11.2008 23:29:36   
klepetka
ja nana moja, ti si se pa zdajle maksimalno potrudilauser posted image user posted image user posted image .Super si opremila post.Mislim no...user posted image  Pa tud dolžine je tapraveuser posted image .SEm prej pozabila, čeprav sem imela v mislih; super  avatar imaš; malega kužkauser posted image .In lep  podpis tudiuser posted image .

intruder, tudi ti imaš krasnegauser posted image . Avatar namreč, podpis pa itakuser posted image
alfabeta, pa ti tudi user posted image

drugače pa sem prišla samo  rač. ugasnit , ker me je do zdaj TV gledal.No, oba z user posted image . Meni je pripadal večji del sedežne, je rekel,  ker me glih križ boli.zdaj pa oba, ekr je tud on ves polomljenuser posted image

Lahko noč

< Sporočilo je popravil klepetka -- 11.11.2008 23:34:20 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
11.11.2008 23:51:48   
sončnica_8
Danes sem bolj pozna, tako bom tudi bolj kratka,

naj najprej zaželim vsem slavljenčkom vse najboljše ob mini rojstnem dnevu,

Anže

user posted image

Jakob

user posted image

Lenart

user posted image

Prigoda z Lenartom pa me je spomnila, ko sem jaz eno jutro zadremala medtem ko je Matija ob 5.00 zjutraj skakal po postelji, kar naenkrat pa jok, ko se je zagozdil med omaro in posteljico, prakticno z glavo navzdol ...to pa je ubranilo, da ni padel. Eno buško pa je pokasiral. V glavnem, da Lenartu ni nič hudega!user posted image user posted image

Zdaj pa grem spat tudi jaz, lepo noč vsem...čim več spanja

nana...pa se link do manolk, morda ti bodo tu kakšne všeč http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/templates/P9.jhtml?itemId=cat19530755&parentId=cat000209&masterId=cat00019

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
12.11.2008 6:49:38   
mala pikica
Jutro!

Midva z Gašperjem sva že eno uro budna. Zdaj je v stajici in ne ve ali bi se igral ali bi se jokal user posted image Danes bova midva skupaj, babi ima čistilno akcijo. Uh, mene še to čaka. Bova pa se lahko veliko cartala in igrala, imava vse pripravljeno za kosilo user posted image Edino mami bo vmes spekla še eno pecivo, ker je izginilo v manjh kot 48 urah user posted image

nana bravo user posted image user posted image user posted image Si res potolka vse rekorde v dolžini, bi verjetno bil kakšen moški vesel recepta user posted image user posted image user posted image Pa fenomenalno pisan je post. Ga je veliko večji užitek brati kot tiste tadolge brez slikic.

klepetka najprej veliko user posted image user posted image user posted image user posted image da bolečine hitro minejo. Sem pa jaz tudi žalostna, ker vaju z Lano ne bo user posted image Pa se res ne bi mogla zmenit s katero od punc, da bi šle skupaj?

sončnica tu pa je res še več manolk kot na njihovi strani, res so fenomalne! nana praviš, da so ti všeč špičaki z visoko petko, ja pa teh je pri manolkah ja veliko, z gromozaaaansko peto.

Zdaj pa Gašper že prav konkretno protestira...

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
12.11.2008 7:17:26   
Sunny Morning
Jutro.

Sem mislila, da Manolk zame ni pa sem jih najdla http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml;jsessionid=SXCLQVCM1BXOKCQAAKTBAHQ?itemId=prod71740010&parentId=cat19530755&masterId=cat000209&index=12&cmCat=cat000000cat000141cat000149cat000199cat000209cat19530755  user posted image user posted image user posted image

nana fenomenalen post. Si si pa res dala dela z slikicami. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4818
12.11.2008 7:19:36   
Sunny Morning
Za vse tiste, ki boste kupovale bodije v akciji v Leclercu: ti so tako veliki, da so za 12m večji kot tisti, ki so bili zadnjič v akciji. Rokavi so daljši cca 3-4cm, trup pa tudi ene 3cm.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
12.11.2008 7:21:24   
Sunny Morning
MONIA
user posted image

ALJAŽ
user posted image

LANA
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
12.11.2008 7:26:14   
majra
Jutro!

Naša noč je bila kr neki. Je mami jo sama zasrala. Katja ni hotela večerjat in jaz ne bi bila jaz, če ji ne bi hotela ob 11 podturit flaške mleka. Spila, seveda, ni nič, se je pa zato zbudila in sva imeli uro in pol veselico. Je pa res, da je potem pridno potegnila do 6. Jest pa spet ni hotela user posted image  Jo revico zobki ful matrajo.

Monia in Aljaž vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Nana, post je super. Sem ga z užitkom prebrala, ko je tako lepo pisan user posted image

Mala pikica, dobro jutro. Vi tudi že dolgo budni? Evo ene kavice user posted image

Grem, Katja tečka....danes bo spet tako, ker se ni naspala. Ven pa tudi ne moremo, ker je taka megla, da se ne bo dvignila do 4 popoldan, potem bo pa že tema

Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil majra -- 12.11.2008 7:29:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 4821
12.11.2008 7:43:56   
mala pikica
majra hvala za kavico user posted image se je prilegla, ker sem ravno pol ure matrala, da je Gašper zaspal. Je bil tako siten, da je bil joj. Pa tudi jesti ni hotel. Ko pa je zaspal, pa je takoj pojedel celo flaško v spanju. Se mi zdi, da je spet luna kriva, bo očitno še pestro danes.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
12.11.2008 8:34:16   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ja nana moja, ti si se pa zdajle maksimalno potrudilauser posted image user posted image user posted image .Super si opremila post.Mislim no...user posted image  Pa tud dolžine je tapraveuser posted image .SEm prej pozabila, čeprav sem imela v mislih; super  avatar imaš; malega kužkauser posted image .In lep  podpis tudiuser posted image

Hvala,prijateljica klepetka.Res sem se potrudila in že skoraj bi bil greh da me ne bi pohvalilauser posted image .Bog ve,kdaj bom spet pri volji za kaj takega in kdaj bo toliko časa.Seveda pa si opazila vse,ti nič ni ušlo.Edino nekaj še ti moram nujno rečt,zakaj user posted image  ne moreta priti na srečanje???No,midva s Klemnom bi se zelo razveselila.

sončnica,sem pogledala tele manolke,ja res so lepi čeveljci,pa ne da imajo nekateri samo vrtoglave petke,tudi cene so take.Toliko denarja za čevljeuser posted image , ali moraš biti čisto zmešan ali pa nesramno bogat.Samo v teh dveh primerih bi si jih privoščila.user posted image

mala pikica,me veseli,da sem te razvedrila s postom,sebe sem tudi,ko sem iskala tele slikice.Malo za pomiritev.No,pa vidi se da sem bila popolnoma trezna kljub martinovem.user posted image Sem pa seveda opazila tele manolke z visoko peto ja... samo tolk denarja pa res niso vredne,tale človek,ki jih kreira pa mora imeti tudi veliko pod palcem.

sunny,hvala za informacijo glede bodyjev iz Leclerca.To pomeni,da bodo tile kar dobri,če jih vzamem.

Klemen pa mi tukaj okoli motovili in jemlje miško in umika mojo roko iz nje,pa za hlače me grize,no ne vem,kaj bo s tega mojega kužekauser posted image .Je zdaj prišel s klupico v ustih k meni.Spali smo dobro,verjetno zaradi včerajšnje čage ki jo je Klemen doživel in užival v njej,zdaj pa je posračkan in ga grem previt in oblečt,ker je še v pižami.

Monia

user posted image
Aljaž
user posted image

Lana

user posted image
majra,hvala za pohvale mojega super posta.

Pri nas je vreme megleno in čisto v k...tako da greva s Klemnom v Leclerca,se malo peljat z nakupovalnim vozičkom,bom pa ga prej obrisala in razkužila,ko pravijo,da je velika nevarnost rota virusa.

Lp.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
12.11.2008 8:40:41   
koala
Jutro!

Po napornem večeru, ko se je ob 22-ih zbudil v taaaaaaaaakem srce parajočem joku, no pravzaprav se niti prav zbudil niuser posted image , je bila noč OK, potem pa je potegnil do 7.45.user posted image user posted image user posted image  Alex.

klepetka upam da se križ porihta, mojegauser posted image  pogosto boli pa mu kar precej pomaga kozmodisk, ta šprtni pas.

sani, super da si si privoščila.

Sem gledala ta manolke, pa me je skoraj kap, recite da so spodaj šifreuser posted image  ker za ceno so definitivno previsoke številke.
Ja ja sanja svinja kukuruz,.. Še dobro da mi niso noro všeč, bom preživela brezuser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4824
12.11.2008 8:44:35   
majra
sem prej pozabila:

Lana, vse najboljše user posted image

Nana, si mi dala misliti to z razkuževanjem vozička user posted image  Pametno, ni pametno? A da rota virus razhaja? Pa to samo na vašemkoncu ali povsod?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?