nana35
|
Hej,mala p.!Seveda 19.11.lahko,kakšen drug datum bi pa morala potem spet rihtat,ni pa nujno.Torej:da,pridem. IZVIRNO SPOROČILO: klaja Nana35 kaj si pa ti zdaj sčarala, moram tako na dolgooooo brat. Ne vem kaj misliš??Kaj sem čarala? intruder,jaz pa sem šla martinovat,bilo je zelooo velikooo Martinov ,pa ne po imenu ampak nacukanih . Sva se z Martinco dobili,malo kuhanega vina smo popili,Klemen je užival 100 na uro ,naj kar martinca pove,kako je plesal in pel ,pa tako dobre volje je bil .Tole še bo pravi Martin .Je pa bilo zelo mrzlo ko smo se vračali domov. anita,upam,da vama bo uspelo prit v Celje 19.11.tako da pohitita,če bo le šlo. Lenart,HB da ni hudo in da je vse ok.Buškice pa bodo že minile. Suzana,točno tako imamo tudi v Mb v Planetu Tuš,smo se zadnjič tam dobile in smo bile same tam kjer je in nas je natakar kar zaprl noter,pa so naši malčki tam sedeli in lezli po tepihu.Bilo je super in mi je bilo res všeč,da smo se tam dobile,ker v Europarku pri nas nikjer ni takega prostora kjer smo se prej dobivale. majra,čestitke tvojemu bratrancu,vem kako je to,ko nimaš upanja,potem pa se le pokaže svetla zvezdica .In držim pesti za uspešno nosečnost tvoji sestrični. Pa meni maolke tudi niso všeč,evo,sva že dve .Meni je tudi bolj všeč kakšen špičak s peto ,samo noge pa mi zdaj nenormalno trpijo,bom ostala še en čas pri nizkih čevljih ali športnih copatih. Večerje pa tudi jaz ne kuham ,kuhala pa jo bom,če bo moj sinko tako želel. knjigice -mi imamo tako z mladički,mislim,da je naslov mladički in so notri zajček ,kužek. ..pa njihovi kožuščki so za otipat,imajo jih povsod,tudi na poštah,samo za en evro so tam dražje.Imajo jih v knjigarnah,Leclercu... Alfabeta,upam,da se je Ajda pomirila in zdaj sladko spančka ,pa seveda da malarji čimprej končajo.Mene bi to res zelo nerviralo,ne vem,če kje ne bi šla pospravit. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Jaz vam želim, da bi se super imele, pa ne smete pozabit slikat za nas, ki nas ne bo zraven. JASNO? Jasno!!! Za uro srečanja velja tako kot ste rekle. sani,joj,upam,da ti ni špeh preveč zrasel zaradi komplimentov,ko pa tako pridno hujšaš.Da ne bo vse zastonj...Mislim,da bi vaša družina pasala v naše okolje,v Mb,vsaj za martinovo,ker je bila res čaga ,taka gužva je bila,"martinov" pa tooolikooo(to so za mene tisti pod gasom ).In za dobre nakupe ,frizurco in vse ostalo...In prosim,v bodoče ne piši tako dolgih postov,ker konkurence s klepetko nimava radi! IZVIRNO SPOROČILO: sani1 imam pa jaz ene dvojne zelo zanimive čevlje v svoji kolekciji. Sem jih kupila v prisotnosti mojega kolega, ki je kot tvoj . Veva o čem je govora, a ne? Če prav razumem,imam tudi jaz enega takega zelo dobrega prijatelja s katerim sva nekoč kupovala vse mogoče .Taki prijatelji so zakon. No,končno sem se prebila skozi poste ,samo moje klepetke pa ni od nikoder . Mogoče bom kaj še pokukala sem. Zdaj pa sem eno uro skoraj lepila smajlije,tako da prosim lepo...