|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
12.11.2008 14:13:01   
ursulina
tale kaki je zares en kaki user posted image

jaz sem lenartu tudi dala navaden kaki za probat in je z veseljem jedel, sem dala malo banane zraven in je pojedel za malico potem cel kaki in četrt banane... potem pa smo imeli dela. nič ga ni zvijalo ali napenjalo, samo kakal je nameso 1-3-krat kar 6-krat tisti dan, dobro, da nima občutljive rite in mami preveč nosa :) ga je prov fino spucalo, LOL.

mml, bomo probali še vanili kaki, smo pri nas je problem, ker noče jest koščkov sam, ker nič ne nese v usta in sploh ne vem, kako naj ga navadim na to...

kako učite vaše lesti dol na rikverc? a to prav namensko sprobavate na kavču in stopnicah ali kako? naš bi vsepovsod pikiral na glavo..

pa še... kdaj boste začele učti jesti na žlico? lenart bi že kar sam mešal po hrani, malo z roko, malo z žlico, ki jo celo nese v usta...user posted image  pa me zanima, kako potem to zgleda, tiste ki ste že dale skozi to fazo user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
12.11.2008 14:18:04   
mala pikica
Pri nas spet hranjenje postaja živi obup in groza user posted image Gašper tako križi zraven, maha na vse strani, da je vse umazano, glavico obrača vstran, meni pa sept iz dneva v dan bolj popuščajo živci. Za malico ga je dedi odnesel in so z babico vse pojedli, doma pa nikakor. In zdaj kosilo spet ni šlo. Ga je babica spet odnesla user posted image Jaz res ne vem, kaj jaz delam narobe user posted image Mi pa ne uspe niti ene žličke spraviti v usta.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
12.11.2008 14:23:21   
mml
Matic spi, jaz skeniram diase iz Mjanmara in čekiram RR user posted image

ursulina ja jaz ga zavestno učim kako zlesti s kavča, postelje...vedno, ko se približa robu postelje, ga obrnem z nogami naprej in po tem se počasi splazi dol...in po tem ga seveda na ves glas hvalim in mu ploskam in se mu sploh zdi super user posted image .
Kar se pa žlice tiče...nimam pojma...Manca ni bila zainteresirana za takšne podvige in jo je naučila varuška...je prej znala jesti z vilicami kot z žlico...sem ji lepo nabodla košček in ga je nesla v usta...mislim, da smo s temi akcijami začeli nekje pri 10 mesecih...se ne spomnim točno...kako jo je pa varuška navadila na žlico se mi pa sploh ne sanja user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
12.11.2008 14:29:00   
Intruder24
Dan,

kak je pa danes user posted image

mml čudovite slike, jaz dam Vida kar v bano pa tam paca in je super, kr jucka zraven, je pa potem celi namazan kot indijanec user posted image

nana super, da ste se imeli fajn. Meni pa res ni blo za it. Sej veš kako je Vid v vozičku...

TRIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žana!

Monia, Aljaž in Lana vse najboljše za mini rojstni dan user posted image !

Radi se mejte!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
12.11.2008 14:29:44   
martinca
dober dan!

nana, hvala za lepe želje ob mojem godu. kak mi je smešno da mi nekdo za god vošči.user posted image no saj pa če je tako svetoven se pa bom že morala navadit.

suzana, jaz vse vem kje je to. kak fajn bom spet prišla malo v Celjski Planet tuš.

majra, golobček tudi vama hvala za čestitke.

sani, ali pa katera druga. ali lahko da katera kako sliko gor od teh čevljev. sem že zadnjič napisala pa niste videle.
medve sva ga tudi z nano včeraj čagale na martinovanju v Mariboru. sva se malo kuhanega vina napile. saj ne da ne bo katera mislila, je kar v mejah normale. a ne nana?

intruder, Klemen je bil res pravi veseljak. sva v duetu pela.user posted image

Patrik šele sedaj prvič spi. kdo bi ga razumeuser posted image l. je celi čas mamici pomagal ko je pospravljala.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Manolke so tudi meni , ampak bolj samo za gledat. Če bi si jih obula, potem se ne bi mogla več s stola vstat, ker bi tvegala kakšno buško al pa tko kot je Sunny rekla, da se ubije, če jih samo v vrečki nese user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koala, user posted image za tvojega user posted image da ti je tako spejsi darilo prinesel.

triš, ojojoj, mi je kar hudo Žana ko tako trpi in vi tudi z njim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mml, zelo lepe slike tvojih sončkov. user posted image

< Sporočilo je popravil martinca -- 12.11.2008 14:31:56 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
12.11.2008 14:36:52   
mala pikica
martinca manolke bi rada videla? Pazi da se ne ubiješ, je lahko nevarno že če samo gledaš user posted image

Izvoli http://www.manoloblahnik.com/start.html

Poglej pod 'collection' in pod 'this season', tam so ekstra za ubijanje user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 12.11.2008 14:37:54 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
12.11.2008 14:46:46   
limma
Dan,
pri nas celo ni dežja, sramežljivo se kaže sonček, tako da sva bili zunaj, zdaj se pa Neža trudi zaspat, ker v vozičku je vse preveč zanimivo... sicer je pa težek dan, glava me boli za znoret.... user posted image

Zdaj bom pa še malo preletela...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
12.11.2008 14:56:48   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Zdaj, ko je aktualna tema: s čim razkužujete? Kje se nabavi? Vem, da obstajajo eni robčki user posted image

Koala, ti si nekaj napisala o tem? Kaj so to alkoprepsi? Aha, vidim, da si že odgovorila. Hvala user posted image

Triš in Žan user posted image user posted image user posted image

sani - ja, iz nedolžne šale je nastal pravi BUM user posted image user posted image Če jih dobiva z 90% popusta, bodo prav ugodni čeveljčki user posted image Od sunny model je pa sploh super user posted image , se vsaj ne ubiješ user posted image
Super za včerajšni dan, si bila pa potem naspidirana, huda konkurenca nani in klepetki user posted image Jaz si tudi moram fraj dan umislit, sem že kar malo sužnja gospodinjstva, Neže in rutine user posted image

nana - tvoj mail je tudi super user posted image user posted image Sem navdušena! user posted image

koala - pridnega moža imaš user posted image

mml - krasne fotke! Kako lepa sta bratec in sestrica user posted image Pridna si z diasi.... te kaj mika, da bi jo spet kam mahnila/li? Mene vsake toliko prav prime, bi si spakirala 2 majčki, kratke hlače in bi šla za par dni.... no, zdaj bo bolj verjetno, da bi/bomo šli user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
12.11.2008 14:59:22   
koala
limma dobrodošla v klubu, mene tudi glava za pop............ boli, pa Alex je tečko.

mala pikica, da te nekaj vprašam. A si bila ti tudi neješče dete? Ker jaz sem bila, pa zgleda da gre Alex po mojih stopinjah. Pri meni je pomagalo, da je sosed prišel dol, pa sem jedlauser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
12.11.2008 15:02:14   
koala
Dodajam, da bi se na teh čevljih jaz ubila samo če bi zraven prišla, jao kak peta, se mi zd da so na tem linku, ki ga je mala pikica prilimala še bolj ubijalski.

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
12.11.2008 15:05:17   
Alfabeta
Dan!

Jaz se samo javljam....

Včeraj se je naša deklica zbudila ob 22 uri in jokala kot da jo trgamo, do 23.45. Kasneje jo je mož nosil in je bilo samo "MA-MA MA-MA", je nikakor nisva mogla pomirit. Šele Daleron jo je, ampak samo do 1 zjutraj. Potem pa je jokala celo noč in zjutraj je imela že 39,5 vročineuser posted image . Šle sva k dr in dale kri, kri je bp, pokazalo se pa je obojestransko vnetje ušes, kar sem itak slutila.

Dobila je  AB Cefzil, je pa kar boga danes, ker ni bilo praktično nič noči.

Tako da D&B, jutri naju žal ne bouser posted image , ker je ne bi rada matrala preveč. Poleg tega pa, kljub temu da vnetje ušes ni nalezljivo, ni pametno da gre med otroke. Me razumete upam.user posted image Saj bodo še prilike.

Toliko, zdaj pa grem, ker me vleče za hlačnico in bi se rada cartala. Grem. Zdaj me rabi bolj kot ponavadi, se javim zvečer če bo kaj bolj miren večer. Aja, pa poslikala bom našo fensi stenouser posted image  Sem že kar v red spravilauser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 12.11.2008 15:08:15 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
12.11.2008 15:05:51   
limma
Očitno je vremesko težak dan.. koala, samo za naju user posted image

Jaz sem bila tudi neješč otrok, med drugim so me hranili na gugalnici user posted image user posted image Neža je HB po user posted image ... če je zaspana, tečkasta ali preutrujena, pa pomaga, če kaj zapojem.. npr. srečo na vrvici user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
12.11.2008 15:06:34   
Alfabeta
AJa, še to...Kje ste videle cene za Manolo čevlje? Jaz sem gledala ta link kot mala pikica pa jih ne vidimuser posted image . Me res zanima

so pa ful huuuudeeeeeuser posted image user posted image . Mislim, da je bolje da ne vidim ceneuser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 12.11.2008 15:07:34 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
12.11.2008 15:09:22   
limma
Alfabeta, upam, da AB čim prej primejo... Ajdica user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
12.11.2008 15:15:36   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

AJa, še to...Kje ste videle cene za Manolo čevlje?

http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/templates/P9.jhtml?itemId=cat19530755&parentId=cat000209&masterId=cat00019

Tu so cene user posted image user posted image user posted image

Sicer pa upam, da je vse to razumljeno kot šala med nama s sani ... ker meni je čisto vseeno, koliko stanejo taki čevlji, ker ni pomembno. Bolj me skrbi, da nekateri hodijo v službo, pa nimajo dovolj za hrano, ali pa zgolj samo za to... pa to, da ni služb, da so delavci izkoriščani, delajo po 14 ur/dan, 6 dni/teden... (včeraj pri Dnevniku prisperevk) za mali denar, ampak to so že druge teme...

< Sporočilo je popravil limma -- 12.11.2008 15:31:21 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
12.11.2008 15:35:27   
Anonimen
Dan!

Ja, danes je res en težak dan. Tile oblaki in džek nič kaj dobro ne vpliva tako na mene, kot na mojega škratka, ki je tudi bolj sitkan danes. Pa še polna luna se bliža, ajoj...

Alfabeta  a Ajda ima pa spet vneta ušeska? Jih je že imela če se prav spomnim. Pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image za Ajdo, da antibiotik čimprej prime. Pa komaj čakam slike.

Mml lepe slikice, sploh slika bratca in sestrice je prikupna. Jaz jih tudi rada slikam skupaj.

D&BK: Glede jutrišnjega srečanja pa razmišljam koliko nas je sploh za? Jaz, majra in sunny.A sem še katero spregledala? Dašabina, triš in alfabeta zaradi bolezni ne morejo. Torej a se sploh dobimo?

< Sporočilo je popravil anitav -- 12.11.2008 15:36:37 >

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4866
12.11.2008 15:42:09   
ljubljana
Žan Luka je po kakijih dobil zelo rdečo ritko in je veliko kakal (4-5× na dan). Sem mu dala pa navadni kaki in ne vanili kaki.

Presladke stvari pri malčkih povzročajo drisko.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
12.11.2008 15:46:07   
ljubljana
mml, bomo probali še vanili kaki, smo pri nas je problem, ker noče jest koščkov sam, ker nič ne nese v usta in sploh ne vem, kako naj ga navadim na to...

Tudi pri nas ne da v usta popolnoma nič. O oralni fazi ne duha ne sluha.user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
12.11.2008 15:51:19   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Nana, si mi dala misliti to z razkuževanjem vozička user posted image  Pametno, ni pametno? A da rota virus razhaja? Pa to samo na vašemkoncu ali povsod?

Sem slišala po radiu,da ni pametno voditi svoje otroke v nakupovalna središča,pa da si naj vedno umivamo roke,če bomo kaj prijemali,npr.vozičke,košarice,pa v previjalnicah.Tudi več prijateljic mi je to reklo,da so tudi poslušale,tako da nisem narobe slišala.Ni bilo rečeno na katerem koncu,jaz mislim,da nasplošno povsod.Glede robčkov za razkuževanje-jaz imam še ene take blazinice,ki mi jih je patronažna pustila,ko mi je hodila dajat injekcije po porodu.

koala,jaz sem dala alkoholne blazinice v torbo za vsak slučaj,da razkužim vsaj ročaj od vozička.Me je kar precej strah tega sr...tako da niti ne vodim rada Klemna kamorkoli.
In super za darilo od tvojega možeka,če si to res želela,potem pauser posted image

triš,še vedno mislim na vaju in Žanu pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image in upam,da bodo jutri rešili tvojega junaka.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- ne bom vama več delala konkurence...user posted image

Ja lepo prosim in hvala vnaprejuser posted image .

Klemen pa tako vriska in cvili kjerkoli malo odmeva.Če greva kam na obisk v kak blok po hodniku tako cvili,da je joj.

mml,krasna dva sončka imaš doma,Manca pa mi je tako všeč s svojimi kodrčki.Ali misliš,da jih bo Matic tudi imel??In ti si svojemu otroku govorila,da je nepremičnina???user posted image Ni videti.Vsaj ne več.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

mml čudovite slikice user posted image Si pa dobra, da uspeš Matica še slikat, ko stoji na škatli. Jaz bi verjetno kar  user posted image
Pa tiste barve so za mene tudi bau, bau user posted image Kako pa prepričaš Matica, da ti tak ves zelen kam ne pobegne?

Tako razmišljam tudi jazuser posted image ,ubogo moje stanovanje če kak košček barve odleti in ubogo dete,kaj se lahko zgodi,če stopi malo bolj levo ali desno??user posted image

Jaz še kakija nisem dala Klemnu,verjetno zato,ker ga jaz ne jem,pa niti na to nisem pomislila.No,ob prvi priložnosti pa ga bo dobil,mogoče mu bo celo všeč.
Glede koščkov-se ne sekiram da jih ne bi jedel,Klemen nese v usta vse kar leze in ne leze.

ursulina,jaz Klemna tako dajem iz kavča,kakor bi naj potem 1x sam šel,ga obrnem na trebuh in ga z nogicami spustim dol.

mala pikica,če ti ne uspe nahraniti Gašperja imaš še vedno rešitev pri sosedih!!user posted image

intruder,Vid je pač priden v v ozičku,to,da ni,vidiš samo tiuser posted image .

Alfabeta,tole je za Ajdo in njeno ozdravitev in to čimprejšnjouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Klemen je večno okoli mene,pa se obeša na moje hlače in hodi okoli mene,pa okoli štedilnika,kar mi res gre na živce,še malo pa bo segnil gor in potem ne vem kako ga bom krotila.

limma,ne obremenjuj se s plačami in preživetjem drugih,samo sebe nerviraš in dosežeš nič,to vidim pri sebi,ko se samo začnemo pogovarjati o takih in podobnih temah sem res jezna,da je na svetu tako.

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
12.11.2008 15:53:53   
lutiropan
Še voščilo današnjim slavljenčkom

Monia, Aljaž, Lana  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
12.11.2008 15:53:59   
piškamiška
evo še drugi del.....

najprej vse naj naj slavljenčkom!!!!!!!!!!   user posted image

Kaki........tudi pri nas gre kot za med tale vanila kaki. ga ima Nejc kar rad. Sem ga zadnjič hecala s koščki, pa se je le igral z njimi....je misli, da so lego kockice..... user posted image

mml......super slikice!   user posted image

finger painting
....Tudi mene zanima, kako uspe Maticu, da ni ves zelen. Mi imamo tele prstne barve, ker mu vsake toliko časa naredim odtis nogic in rokice. Ampak mogoče pa celo poizkusim s prstnim barvanjem. Hmmmmmmmm me prav zanima kaj bo ratalo....se kar malo bojim, da ne bi nesel barve v usta. Bom poročala kako je uspela akcija. Bom  user posted image . user posted image

Bi pa za njegov 1. rojstni dan delala odtise v mavcu. Moram samo tale mavc še nabavit. A ve katera kje bi se ga dalo dobiti? verjetno v Prometeju, ane.
Se pa trenutno matram z izdelovanjem vazic, ki bodo kot novoletno darilo. Verjetno bolj za ženske. imam toliko teh frutkovih stekleničk, da sem se morala nekaj spomniti. user posted image

toliko za danes.....user posted image

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
12.11.2008 15:58:46   
ljubljana
Pri nas smo pa vsi bolni. Najprej je v nedeljo zbolel martin, nato midva z user posted image , včeraj še Christian, sedaj je pa zakuhal še jakob, še dobro, da sva z user posted image  že skoraj OK.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
12.11.2008 16:13:10   
martinca
ljubljana, čimprej se vsi pozdravite. user posted image user posted image user posted image

alfabeta, s Patrikom želiva Ajdi čimprejšnje okrevanje. user posted image user posted image user posted image

piškamiška, daj še sem gor kakšno sliko svojih vazic, ki jih izdeljuješ.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
12.11.2008 16:16:56   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: anitav
D&BK: Glede jutrišnjega srečanja pa razmišljam koliko nas je sploh za? Jaz, majra in sunny.A sem še katero spregledala? Dašabina, triš in alfabeta zaradi bolezni ne morejo. Torej a se sploh dobimo?

A dašabina je tudi rekla, da je ne bo? Vem, da je rekla, da so bubani ampak sem mislila, da se bodo že poštimal do jutri. Ostale smo jaz, majra, anitav in katarinas. Jaz sem še vedno za. Ve se odločite, če bi prišle pa se bomo zvečer do konca dogovorile. user posted image

Ajda user posted image user posted image user posted image

Žan user posted image user posted image user posted image

Miha user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
12.11.2008 16:30:21   
koala
Alfabeta, držim pesti da AB Ajdi hitro prime.

Nisem vedela

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?