|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
11.11.2008 18:43:26   
majra
Čer!

Danes sem zvedela veselo novico, da bo dobil od user posted image   bratranec drugega sina user posted image  Pa so jima rekli, da ne bosta mogla imet otrok. Sedaj pa samo upam, da rata še moji sestrični. Umetna oploditev je uspela user posted image , sedaj pa držimo pesti za naprej. Toliko user posted image , me kar močno mikauser posted image , pa se ne morem odločit. Bomo verjetno še kako leto počakali

Anže, Jakob in moj presladki nečak Lenart vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Martinca, vse najboljše ob godu. Veselo martinuj

Triš user posted image user posted image user posted image  za Žana, da nebi več bolelo do operacije, potem bo pa itak dobro. Pa upam, da si se naspala kaj čez dan

Sani, evo ene ki ji manolke niso všečuser posted image   Je pa možno, da sem zabljuzila in niso to samo odprti sandali, ker ti so mi namreč bljak, sem pa vedno za eleganten špičak z visoko petouser posted image

Anita, mislim da nam je uspelo vse zaščitit za prvo silo. Se vsak dan pokaže še kakšna nevarna stvar, ampak kaj čmo, v vato jo ne morem zavit. Čeprav moj razmišlja o tem user posted image  Se hecam, se je že malo vnesu in ji celo pusti se postavit ob kavču. Velik napredekuser posted image

Lenart, bošček mali user posted image user posted image user posted image  Glavno, da je vse OK, bušk bo pa še veliko. Pa verjamem, da ste se prestrašliuser posted image

Grem skuhat večerjo...se tipkamo kasneje

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
11.11.2008 18:56:07   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Danes sem zvedela veselo novico, da bo dobil od user posted image   bratranec drugega sina user posted image  Pa so jima rekli, da ne bosta mogla imet otrok. Sedaj pa samo upam, da rata še moji sestrični. Umetna oploditev je uspela user posted image , sedaj pa držimo pesti za naprej.

user posted image user posted image user posted image  za nove user posted image   user posted image user posted image user posted image !!!

Grem skuhat večerjo...se tipkamo kasneje

Kaj pa boš skuhala za večerjo? Joj si pa pridna! Jaz večerjih sploh ne jem, da bi jo morala pa kuhati user posted image . Ne hvala. Res si pridna!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
11.11.2008 18:57:08   
katee
Sani: prosim razloži mi, kaj so to "manolke"!!! Hvala!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
11.11.2008 18:59:11   
katee
Danes imam pa jaz monologe. Če mi je pa dolgčas! Žan Luka spi, ker je utrujen od telovadbe in upam, da bo kar noč prespal, user posted image  pa itak ni doma.

Aja, da se pohvalim! Mami ima nov telefon!!! Zelo mi je všeč, sedaj moram samo paziti, da ga Žan Luka ne dobi v roke!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
11.11.2008 19:21:19   
majra
Katee, nisem tako pridna, ne. Vsak drug teden ne kuham kosila ampak večerjo, keruser posted image  dela popoldan. No ja, normalno, da za Katjo skuham kosilo, zame pa ni važno. Pojem nekaj sproti, zato pa tudi kile naraščajouser posted image

Imam eno user posted image : moja Katja obožuje knjigice. Me zanima, če ima katera kakšne pamerne kartonke. Jaz ne najdem nobene pametneuser posted image  Iščem predvsem kakšno z živalmi, da so velike slike, pregledne. Sem kupila eno, samo je na eni strani več malih slik, kar mi ni všeč. Pa na splošno, mi v teh novih knjigicah niso všeč ilustracije, vse so nekako preveč umetniške

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
11.11.2008 19:36:34   
Golobček
Pozdarvček še od mene!

Najprej včerajšnji slavljenčki vse najboljše. Enako tudi tebi Klaja
user posted image

Sem opazla da se nekaj dogovarjate za srečanje v Celju. Meni sicer tudi najbolj ustreza 19.11.2008 ampak bi bilo fino če bi se zmenle  vsaj tam okrog 10 ali 10.30 ure ker jaz moram bit do 12.30 v vrtcu .

Današnji slavljenčki vse najboljše od naju z Nino. Martinca tudi tebi vse najboljše za god 
user posted image

< Sporočilo je popravil Golobček -- 11.11.2008 19:37:24 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
11.11.2008 19:45:46   
Alfabeta
čer!

Punce, jaz imam katastrofo v stanovanjuuser posted image . Malarji namreč niso končali in sedaj imam sredi dnevne sobe sedežno skup zloženo, na mizi v jedilnici nimamo skoraj kje jesti, potleh pa imam en kup bele folije.Tamalo je čist iz tira vrglo, je popoldan samo jokala. Sva šle k dr, ker sem bila ziher da so ušeska, pa vendar je hvala bogu vse ok z njo. Pravi, da očitno jo zobek matra ali pa jo je tole z malarji tako iz tira vrglo, ker je pač v njenem prostoru kaosuser posted image  

Mah, menda naj bi bilo jutri spet vse po starem, no razen stenuser posted image  

triš,  da bi Žan čim lažje dočakal četrtek in seveda vi z njim, da bi bilo hitro mimo in brez kakršnihkoli težav user posted image user posted image user posted image

srečanje jaz sem pa mislila, da ste se že navadile, da se bo vedno našel kdo, ki kdaj ne more. Težko boste našle termin, ki bo prav vsem ustrezal. Jaz vam želim, da bi se super imele, pa ne smete  pozabit slikat za nas, ki nas ne bo zraven. JASNO?user posted image

majra user posted image user posted image user posted image   za user posted image  bratranca, pa user posted image user posted image  za sestrično.

No, od mojega moža sestrična je pa včeraj rodila. Recipiši, v eni uri vsega konec. user posted image  sicer pa user posted image , kje je pravica....Tri otroke, pa vse tri expresno hitro. Jaz sem se morala pa obakrat tako matratuser posted image

katee, enkrat mamo eni, drugič pa drugi monologe, pride tako, kaj hočešuser posted image

Anže, Jakob in Lenart user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klaja zelo lepi slikici, predvsem tista s tri peresno deteljico. Pa kako lepa enaka puloverčka imata

ursulina user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lenarta in seveda za vaju

Toliko od mene za enkrat

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 11.11.2008 19:48:06 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
11.11.2008 19:48:49   
SuzanaKK
majra jaz sem v reklami za Mercator hipermarket videla, da bodo imeli jumbo pack pampersk, tistih, ki daš za eno cepivo proti tetanusu (ki me je btw čisto osvojila in imam zdaj pampersk do januarjauser posted image ), zraven pa kot darilo eno fajno kartonko, tako orng debelo. Ampak slikic se pa ne vidi.

golobček mislim da je predlagana ura ravno prava. Kaj pravite punce?

Nič, zdaj grem pa otroka spat spravit, potem pa se z dragim družit.

Današnji slavljenčki vse naj naj za mini rojstni dan, bolančki pa se hitro pozdravite!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
11.11.2008 19:55:39   
katee
Meni je ura okoli 10h -10.30 super!

Alfabeta: upam, da se Ajda kmalu pomiri user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
11.11.2008 20:07:58   
Alfabeta
katee, hvala, saj sedaj se je že. Že lepo spančka.

majra, jaz imam ene super kartonke. Kupila sem ji pa v Mercatorju pred leti, pa DZS jih je imel, pa Baby center. So pa v obliki hiške, take male, cca.5x5 cm, izdala pa jih je Mladinska knjiga. Imajo pa Mladičke, pa Domače živali, pa še en kup takih. Slikice so meni zelo lepe, jih je pa imel rad Filip in tudi sedaj Ajda. Lahko ti eno prinesem pokazat, če še velja da se dobimo pri sunny.

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 11.11.2008 20:08:22 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
11.11.2008 20:33:21   
majra
Alfabeta, zato pa jaz sama malamuser posted image  Upam, da vam hitro končajo in Ajda dobi nazaj svoj teritorij.
Upam, da velja za četrtek pri Sunny, ker nam se počasi meša bit zaprte notriuser posted image  Če ti ni odveč, bi te prosila, če prineseš pokazat eno knjigico, da vem kaj iskat
Pa čestitke za user posted image  v familiji

SuzanaKK, hvala za info

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
11.11.2008 20:38:04   
katarinas
Lara je šla v posteljo, zaspala ko top, ker je bila zmatrana od dirkanja po stanovanju cel dan! Je bila kot en takle: user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Z avti se pripeljite na streho!!!!

Tukajle sem se pa nasmejala, sem šla 2x brat, pol sem se pa režala ker sem si predstavljala kako se z avti po strehi peljejo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
No, od mojega moža sestrična je pa včeraj rodila. Recipiši, v eni uri vsega konec. user posted image  sicer pa user posted image , kje je pravica....Tri otroke, pa vse tri expresno hitro. Jaz sem se morala pa obakrat tako matratuser posted image

Da ni tale ista, ki jo jaz poznam...je rodila dvojčka, fantka?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
11.11.2008 20:40:13   
Alfabeta

Alfabeta, zato pa jaz sama malamuser posted image  Upam, da vam hitro končajo in Ajda dobi nazaj svoj teritorij.
Upam, da velja za četrtek pri Sunny, ker nam se počasi meša bit zaprte notriuser posted image  Če ti ni odveč, bi te prosila, če prineseš pokazat eno knjigico, da vem kaj iskat
Pa čestitke za user posted image  v familiji

Jao, malo veliko bi imela...Za premalat in za pospravit.....user posted image  Saj končala nista ker bosta imela s to rdečo malo več dela. Bomo videliuser posted image

Ja, upam, da ne bom pozabila knjigice. Se bom potrudila.

Kje pa je sploh sunny? a še velja?  Kaj pa ostale? Katarinas, Anita, Dašabina, klepetka je tudi nekaj obljubljala.... 

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
11.11.2008 20:41:19   
katarinas

Kje pa je sploh sunny? a še velja?  Kaj pa ostale? Katarinas, Anita, Dašabina, klepetka je tudi nekaj obljubljala.... 

Ja pa sej je že rekla, da ob 10. v četrtek. jst pa že itak ene 2x povedala, da pridemuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
11.11.2008 20:41:44   
Alfabeta
katarinas, ni to tista. Ta je rodila v LJ, punčko tretjo.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
11.11.2008 20:42:35   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Ja pa sej je že rekla, da ob 10. v četrtek. jst pa že itak ene 2x povedala, da pridemuser posted image
,

sorry no....Jaz sem imela mrk, pa bolj na hitro vse spremljam. Lahko se bi pa še kaj premislila, a ne?

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
11.11.2008 20:42:51   
katarinas

Ahauser posted image  No ta, ki jo jaz poznam je rodila včeraj dvojčka, fantka in to v eni uriuser posted image , srečnica!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
11.11.2008 20:43:00   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Lunca, manolke so neki ultra fini štikli, ki jih nosijo ženske iz Seksa v mestu.. blazno dragi in prestižni, oblikovalca Manohla Blahnika... nič nisi zamudila, če ne veš, kaj je to... Jaz vem tudi samo "iz filma", ne v živo

katee- evo ti je že limma lepo napisala. To je znan oblikovalec v Ameriki. Je pa kot recimo spodnje perilo od Victorie Sicret tudi te čevlje moč kupiti samo tam... Žal...  Bo treba v USA!!!user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
11.11.2008 20:44:32   
katarinas

,

sorry no....Jaz sem imela mrk, pa bolj na hitro vse spremljam. Lahko se bi pa še kaj premislila, a ne?

Zdej pa tko zgleda, kot da sem te okregala (sem hotla nekaj drugega napisat, pa mi je zvezdice naredilouser posted image ). Sej nisem hotla bit tko strogauser posted image  Sej res, kje pa je Sunny, da razreši situacijo. A se ve katera bo šla po copatke k Triš v bolnico, morda Dašabina?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
11.11.2008 20:48:38   
Alfabeta

Ahauser posted image  No ta, ki jo jaz poznam je rodila včeraj dvojčka, fantka in to v eni uriuser posted image , srečnica!

v eni uri dvojčka?!?! A od prihoda v porodno pa do poroda?!? Jao, pa kaj imajo tako male otroke, al tako velike....user posted image

Glede četrtka pa....Saj nisem narobe vzela. Samo sunny sem želela, da pove kaj in kako, pa ostale tudi

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
11.11.2008 20:53:09   
majra

v eni uri dvojčka?!?! A od prihoda v porodno pa do poroda?!? Jao, pa kaj imajo tako male otroke, al tako velike....user posted image

Glede četrtka pa....Saj nisem narobe vzela. Samo sunny sem želela, da pove kaj in kako, pa ostale tudi

Jaz v vsakem primeru pridem v podgurje v četrtek user posted image

Ta je bila pa hitra. SIcer je pa tudi od brata žena rodila v 20 min., sicer tretjega, ampak vseeno. Pa  se je meni zdelo, da sem bila jaz hitra, dve uri tridesetuser posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 11.11.2008 20:55:38 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
11.11.2008 21:01:18   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Lunca, manolke so neki ultra fini štikli, ki jih nosijo ženske iz Seksa v mestu.. blazno dragi in prestižni, oblikovalca Manohla Blahnika... nič nisi zamudila, če ne veš, kaj je to... Jaz vem tudi samo "iz filma", ne v živo

katee- evo ti je že limma lepo napisala. To je znan oblikovalec v Ameriki. Je pa kot recimo spodnje perilo od Victorie Sicret tudi te čevlje moč kupiti samo tam... Žal...  Bo treba v USA!!!user posted image

Sem gledala na spletu tele čevljčke in če imaš vsaj malo podobne čeveljčke, imaš hude!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
11.11.2008 21:01:36   
majra
SuzanaKK imaš ZS, sem včeraj pozabila poslat

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
11.11.2008 21:03:13   
mml
majra meni so zelo všeč Okine knjigice (Prve podobe)

Lenart, Anže, Jakob  vse najboljše
user posted image
user posted image
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
11.11.2008 21:08:07   
majra
Zdaj sem pa še jaz šla gledat manolke, pa bi se našlo par štikl tudi za moj ukus. Eni so mi za dol past, pa samo 600 dolarjev souser posted image  user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?