klepetka
|
ČER, za nami je pa prelep dan. Cel dan sonček . KOnec tedna pa baje kar precejšnja ohladitev Sem pa danes pogruntala morebitni vzrok ponovnega poslabšanja našega spanja. Zgornji dvojki sta tik pred zdajci. BOgica In jaz sem bogica ; me je kakšni dve uri nazaj tako fejst v križu usekalo, da sem vse zvezde neba videla. IN kar nič ne popusti.SE kar ne morem premaknit oz. zeloooo težko. Takooo boliiii - da se sama sebi smilim. SEm vzela lekadol pa je kot pljunek v morje. Jutri imam pa okulista v Lj, pa če tole ne bo nič popustilo, ne vem kak obom šla. Sicer pa mi ni še čisto jasno, akko bom danes prišla od tukaj, od računalnika vstran , namreč. No ja, bom pa noč prebila na RR. VSe je za nekaj dobro alfabeta, za Filipove izvide. nana, ne vem kaj sem ti že popoldne hotela napisat; mi je ušlo iz glave. Se bom spomnila pa takoj priletim sem napisat Drugače pa ja, sem te našla, ja .ČEprav čist po naključju,ker ne obvladam zadeve i nsem tam še vsa zelena medvedi; ja, pri nas ga srečaš že skoraj tako pogosto kot psa.Na žalost. SIcer mi še ni prekrižal poti, sem ga pa videla samo iz avta. Pa tud dovolj. SE mi zdi da bi enako odreagirala ob srečanju z njim kot katarinas ančika, če bi bil kateri drug dan, bi midve z Lano sigurno prišli v Lj na kofetek.Upam da bo še kdaj priložnost te spoznati v živo sunny, za , da se je vrnil.no, pa za darila tud limma, tale kofetek je pa zdajle prav pasal. TAk s pencami . MI ga je malo prej sem prinesel, zdaj ko sem trenutno nepokretna triš, si me nasmejala. Si te poskušam predstavljati, akko vsa zadihana, z jezikom do kolen, poskušaš dohajati Matica. Mal heca, upam da ne zameriš.In ja, tile naši frocki imajo kondicije in energije, ja. ČE bi šla jaz z našima dvema, bi po moje onadva krepala od smeha, jaz pa od utrujenosti Zdaj pa se bom probala odvaliti od tukaj . ČE ne bo šlo, bom pa še kaj napisala.
< Sporočilo je popravil klepetka -- 10.11.2008 20:48:52 >