|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
10.11.2008 16:07:54   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: limma
Jooj, katarinas, mene bi kap, če bi 'srečala' medveda user posted image

Sej z mano ne bi mel veliko dela; bi verjetno že tkoj umrla, ko bi ga zagledala, bi me lahko samo še požrluser posted image user posted image   Samo naj se me pazi, če bi jaz imela mladičke s sabo!! Pol bi se vidlo ko je jačiuser posted image user posted image !!! Tlele sem lahko pogumna, ne?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
10.11.2008 16:12:39   
koala
ljubljana, mne je velecenjena gospa user posted image  obiskala točno na Alexov 4 mini rojstni dan, sem mislila da bom mela dalje mir pred njo pa pa sem se motila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
10.11.2008 16:23:26   
Anonimen
Ljubljana mene je teta s Krvavca obakrat obiskala zelo hitro, 2.m. očitno me je tako pogrešala. Jaz pa njo prav nič!

Katarinas sedaj pa si me nasmejala!

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
10.11.2008 16:29:27   
SuzanaKK
Slabo vremeuser posted image Pri nas je bil9 toplo in ful sonček, tako da sva s prijateljico 2 uri vozičkali. Po novem je pri nas tako, da če mali zaspi v vozičku, je potem ko se zbudi tečen, ker bi šel na tla, tako da jo morava na hitrco domov ucvret.

koala Aljaž ima ful ful ušesnega masla, kar ni nič slabega, sem že spraševala P. To je pri ta malih tut zaščita. Jaz mu jih sicer kar redno čistim, ampak samo s paličicami za otroke, saj veš katere.

alfabeta super, da si nazaj. Sem med vikendi tudi sama odsotna, tako da sploh nisem vedela, da si bila tako dolgo brez rač. Slikice so pa res srčkane. Čuj, pa nosiš zdaj ta nakit? Bi lahko kako slikco videle.

ljubljana se mi zdi, da smo ž večinoma vse dobile M. Jaz že res hitro, ker nisem dojila.

limma hvala za št. Ti javim, ko bova šla kaj v Velenje, prav.

Punce, imam predlog. Bi lahko sestavile seznam, ki bi se posredoval preko z.s., bi dale št. in naslove, recimo če greš na kak izlet npr. Dolenjsko. Štajersko ... in pokličeš za kako kavico. Če ste za, lahko meni pošljete podatke, uredim seznam in ga posredujem dalje.

martinca ti si meni sumljivauser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
10.11.2008 16:43:06   
koala
Suzana imaš ZS!

Nisem vedela

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
10.11.2008 16:52:39   
Alfabeta
Suzana imaš zs, Sicer pa jaz tega nakita ne nosim, ga tudi sicer ne. Nosim samo 1 zlato verižico, ker imam gor 2 obeska ki mi veliko pomenita, pa zlate prstane in uro. Aja pa uhane. Bižuterije pa ne nosim.

Sicer pa sem prilimala že enkrat vse svoje izdelke. Ko jih naredim, jih delim z vami. Imajo pa že vsi lastniceuser posted image

No, pa še nekaj moram deliti z vami......

Moj sin je bil danes na testiranju za alergijo na sojo, jajca in pršico in je vse negativno user posted image user posted image user posted image . HB, sedaj pa samo še laktoza ostaja. To smo pa že dobro navajeni, samo upamo da bo izzvenela, kljub slabi napovedi

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
10.11.2008 16:53:28   
nana35
Sunny,lepa darila ste dobili,upam,da si zadovoljna.Pa s tvojim user posted image tudi.

katarinas,jaz tudi ne bi hodila v gozd,user posted image pa ne bi rada niti videla,kaj šele če bi on meneuser posted image .

intruder,čeden avatar!

Suzana,tale seznam ni slaba idejauser posted image !!Ob prvi priliki pošljem podatke!

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
10.11.2008 16:54:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

ljubljana se mi zdi, da smo ž večinoma vse dobile M.

Noup, jaz še nisem.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
10.11.2008 16:54:53   
nana35
Alfabeta user posted image  za dobre rezultate malega-velikega Filipa!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
10.11.2008 17:17:28   
SuzanaKK
alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image vem, kako je fajn, če so izvidi negativniuser posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
10.11.2008 17:17:59   
mala pikica

Punce, imam predlog. Bi lahko sestavile seznam, ki bi se posredoval preko z.s., bi dale št. in naslove, recimo če greš na kak izlet npr. Dolenjsko. Štajersko ... in pokličeš za kako kavico. Če ste za, lahko meni pošljete podatke, uredim seznam in ga posredujem dalje.

suzana, super ideja user posted image Seznam z naslovi ti lahko tudi jaz pošljem, še ga imam od piknika, mobitelov pa res nimam veh, tako da bi bilo fajn, da ti punce vseeno sporočijo mobitele. No, pa saj tudi na pikniku niso bile vse. Bi pa bilo super, če bi še zraven napisale mail, tako bi lahko kasneje ti ta seznam vsem poslala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
10.11.2008 17:23:39   
Alfabeta

alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image vem, kako je fajn, če so izvidi negativniuser posted image .
ja, sploh tile ki so močno vplivali na njegovo življenje in prehrano. Sem res veselauser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
10.11.2008 17:50:26   
Anchikaa
Alfabeta kako fajn da se je poštimalo da Filip ni več alergičen.user posted image user posted image

Suzana men se zdi super ta seznamček.

Ljubljana a mi lahko poveš kje oz kaj je ta WTC,mislim kje je?Mene zanima keri izvoz je,ker jih je eno malo morje za LJ.Drugače pa hvala za opisano pot.

No,če ima kera ljubljančanka čas,bi se lahko na kaki kavici dobile.Vem da je sobota,ampak vseeno,vprašam lahko.No ima kera čas v soboto 15.?

Suzana ti grem zdaj poslat podatke.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
10.11.2008 17:55:26   
Anchikaa
Aja glede Muser posted image ,sem jaz dobila že takoj,no par dni razlike,ko se mi je čišča nehala.Tak da je res pohitela,dober mesec po porodu.
Boleča pa je še vedno,kljub porodu,ko so mi pravli da pa pol ne bo tako bolelo.Se mi včasih zdi da še bolj boli ko prej.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
10.11.2008 17:58:47   
SuzanaKK
Punce za seznam, se zmenimo, da pošljete čim več podatkov, tako da bomo imele res vse na dlani. Seveda, tiste, ki želite.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
10.11.2008 18:01:37   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa
Boleča pa je še vedno,kljub porodu,ko so mi pravli da pa pol ne bo tako bolelo.Se mi včasih zdi da še bolj boli ko prej.

Podpis, s tem da moja ni včasih bolj boleča, ampak vedno. GRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
10.11.2008 18:06:50   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

klaja, sem se pa zadnjič ko je šel moj comp v maloro, spomnila nate in na tvoje vprašanje kako se pride do novegauser posted image  Saj takrat mi ni bilo smešno

Veš jaz rabim dolgo časa, da skapiram za kaj se sploh gre, še pol ure po tem ko sem prebrala tvoje sporočilo sem komaj ugotovila kaj si mi hotla povedat. Sem pač blontnauser posted image ! Ja, samo sedaj ga ne smem onesposobit, ker šparava za registracijo in še za drva, tako da se nima kaj za pokvarit.
Aja pa super za negativne rezultate alergije, hvala bogu da ni nič!

Matija vse najlepše ob mini rojstnem dnevu, pa za včeraj še Daši!

Nana35 smo bili kako uro brez elektrike, so nam zdaj za december še obljubli, da bodo štange menjavali, takrat bo šele groza.

Sunny Morning super da se je ati spomnil na vaju in vaju malo obdaril.

Katarinas vidve pa medvedko kar pustita pri miru, da vaju ne odnese.

Mml super za telovadbo, pa da nimata dudeuser posted image .

Ljubljana mene je teta user posted image obiskala prvič prejšnji mesec, pa še zmeraj dojim (no sicer samo ponoči).

Triš jaz se že tudi spravljam laufat, pa mi ne rata, nikakor se ne pripravim do tega.

SuzanaKK ti pošljem!

No, pa da se še pohvalim, moj dragi mi je kupil mikser, ker sem si ga vedno hodila sposojat k mami. Mama in ata pa sta mi dala denar in eno veliko skrinjico ter dve mali. Pa še enkrat hvala vsem za čestitke!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
10.11.2008 18:07:18   
lutiropan
SuzanaKK imaš zs

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
10.11.2008 18:31:40   
nana35
ančika,lep avatar!

Suzana,sem ti poslala ZS.

mala pikica,dobro da si se spomnila še za mail.

ljubljana,M sem dobila 4.mesec po porodu,tako da sva postali spet dobri prijateljici,se vidiva vsak mesec.user posted image

klaja,kakšne skrinjice si to dobila?In seveda super za darila.Jaz se jih zmeraj veselim.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
10.11.2008 18:36:29   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

klaja, sem se pa zadnjič ko je šel moj comp v maloro, spomnila nate in na tvoje vprašanje kako se pride do novegauser posted image  Saj takrat mi ni bilo smešno

Veš jaz rabim dolgo časa, da skapiram za kaj se sploh gre, še pol ure po tem ko sem prebrala tvoje sporočilo sem komaj ugotovila kaj si mi hotla povedat. Sem pač blontnauser posted image ! Ja, samo sedaj ga ne smem onesposobit, ker šparava za registracijo in še za drva, tako da se nima kaj za pokvarit.
Aja pa super za negativne rezultate alergije, hvala bogu da ni nič!

važno, da si skapiralauser posted image

Ja hvala bogu, da JE IZVENELA!! On jo je namreč imel od decembra na sojo in jajca, na laktozo pa ima že od 1 leta, ta pa ostaja zaenkrat

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
10.11.2008 19:04:24   
koala
Alfabeta suuuuuuper za dobre rezultate, slikice so pa rzlate, pa avataar tudi.

Še to, v leclercu imajo pet bodyjev, dolg rokav za 10 eurov, pa še 25% bonusa se dobi.

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
10.11.2008 19:32:22   
sončnica_8
dober večer!

hvala vsem za čestitke ob matijevem mini rojstnem dnevu user posted image . Tortice danes sicer ni bilo, smo pa jo imeli ko je dopolnil 6 mesecev. Takrat je imel pravo mini praznovanje, pa tako fajn je bilo, ker je bilo poletje. kako že zdaj pogrešam tople in dolge dneve. Zdaj je tako hitro mrak.

KLAJA tebi pa vse najboljse za rojstni dan user posted image

Daša bina čim prej ozdravite, upam da bo user posted image mimo, je pa to priložnost za malo več crtanja.

Mala pikica, tebi pa čim več volje da bo diploma čim prej napisana, oddana, potem pa user posted image in ena dobra zabava.

Vikend je mimo in smo se imeli kar fajn, čeprav nismo dosti klatili naokoli, ker so nekateri predstavniki družine bili pridni in nabirali oljke, to nas čaka še naslednji teden. Midva z Matijo sva na njivi le na obisku, pa če je kaj finega za pojest. Vreme smo imeli tako mešano, tako da je bilo vsega, ampak je sonček še kar lepo prisoten. Najlepše pa je ker je čez vikende veliko obiskov, tako da nam ni nič dolgčas. Pa user posted image pride, ker je čez teden večinoma v Ljubljani zaradi službe.

Pri nas je novega to, da je Matija včeraj prvič rekel mamauser posted image , danes ponovil, tako da ni slučajno. Mislim pa da ne ve točno kaj bi to pomenilo.

Zobki...pri nas so nas kar napadli, potem ko sta septembra zrasli spodnji dve enkici, zdaj že kukata ven spodnji dvoki in zgornji enki. Tako, da je kar pestro.

Ušesnega masla imamo mi tudi veliko, kar samo s krpiso obrišem, včasih pa z otroško ušesno palčko.

Naslov in telefonsko bom poslala Suzani na ZS.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
10.11.2008 19:41:15   
klaja
Nana35 bolj kot ne je to zaboj, ki lahko sediš na njem, noter pa lahko daš kake stvari, saj bom poslikala, samo kaj ko me na shrani. si še zmeraj nekaj zajebava.

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
10.11.2008 20:32:12   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Še to, v leclercu imajo pet bodyjev, dolg rokav za 10 eurov, pa še 25% bonusa se dobi.

Sem jih zadnjič videla,pa bolj kvalitetni so od tistih ki si jih dobil za 8€.

sončnica,od začetka itak da ne ve otrok kaj pomeni beseda mama,ker sem sama opazila pri Klemnu.No,Klemen pa zdaj že dolgo govori mama in mislim,da se je zdaj že domislil,da bi lahko mene tako imenoval,saj ko reče mama,se jaz vedno oglasim in kaj rečem.

klaja,kaj te zafrkava na shrani.si?Si prijavljena tam?No,če si potem kar daj da si te računalnik zapomni ko prideš gor,ker te včasih kar na lepem,ko že naložiš slike vrže ven in adijo slikeuser posted image .Jaz takoj ko grem na shrani.si sem že prijavljena in nalagam,ko so naložene pa grem na albume(moje datoteke) in naredim samo copy na sliko in paste v okence,ko odgovarjam.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
10.11.2008 20:47:24   
klepetka
ČER,

za nami je pa prelep dan. Cel dan sončekuser posted image . KOnec tedna pa baje kar precejšnja ohladitevuser posted image

Sem pa danes pogruntala morebitni  vzrok  ponovnega poslabšanja našega spanja. Zgornji dvojki sta tik pred zdajci. BOgicauser posted image

In jaz sem bogicauser posted image ; me je kakšni dve uri nazaj tako fejst v križu usekalo, da sem vse zvezde neba videla. IN kar nič ne popusti.SE kar ne morem premaknit oz. zeloooo težko. Takooo boliiii user posted image - da se sama sebi smilim. SEm vzela lekadol pa je kot pljunek v morje.user posted image Jutri imam pa okulista v Lj, pa če tole ne bo nič popustilo, ne vem kak obom šla. Sicer pa mi ni še čisto jasno, akko bom danes prišla od tukaj, od računalnika vstran , namreč.user posted image No ja, bom pa noč prebila na RR. VSe je za nekaj dobrouser posted image

alfabeta, user posted image  za Filipove izvide.

nana, ne vem kaj sem ti že popoldne   hotela napisat; mi je ušlo iz glave. Se bom spomnila pa takoj priletim sem napisatuser posted image Drugače pa ja, sem te našla, jauser posted image .ČEprav čist po naključju,ker ne obvladam zadeve i nsem tam še vsa zelenauser posted image

medvedi; ja, pri nas ga srečaš že skoraj tako pogosto kot psa.Na žalost. SIcer mi še ni prekrižal poti, sem ga pa videla samo iz avta. Pa tud dovolj. SE mi zdi da bi enako  odreagirala ob srečanju z njim kot katarinasuser posted image user posted image

ančika, če bi bil kateri drug dan, bi midve z Lano sigurno prišli v Lj na kofetek.Upam da bo še kdaj priložnost te spoznati v živo

sunny, user posted image  za user posted image , da se je vrnil.no, pa za darila tuduser posted image user posted image

limma, tale kofetek je pa zdajle prav pasal. TAk s pencamiuser posted image . MI ga je user posted image  malo prej sem prinesel, zdaj ko sem  trenutno nepokretnauser posted image

triš, user posted image  si me nasmejala. Si te poskušam predstavljati, akko vsa zadihana, z jezikom do kolen, poskušaš dohajati Matica. user posted image  Mal heca, upam da ne zameriš.In ja, tile naši frocki imajo kondicije in energije, ja. ČE bi šla jaz z našima dvema, bi po moje onadva krepala od smeha, jaz pa od utrujenostiuser posted image user posted image

Zdaj pa se bom probala odvaliti od tukajuser posted image . ČE ne bo šlo, bom pa še kaj napisala. user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 10.11.2008 20:48:52 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?