Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR???? Morebiti pa res... SS kdaj pa imate cepljenje? Mi imamo tudi zjutraj. Čmrlika, jaz flašk ne steriliziram (no, itak ne uporabljamo flašk, ampak magične lončke), vodo pa ponavadi dam prekuhano, oz. čajček. Jogurt je naša včeraj probala, namočila jeziček v breskov-marelični bio jogurt, ki ga je ati ravno jedel in ji je bilo kar fajn. Pomojem ne bi smelo biti problema s fermentiranimo mlečnimi izdelki. Estrella, bravo za Aljo - zelenjavarko Ka bi jaz dala, da bi naša kako žličko dol spravila... včeraj ji tudi pirejček ni šel v rito... no ja, glavno, da malo okušamo. Edinaos, Anja, ki "mesi testo" je prava faca Vidim, da uživa v antilop stolčku, tudi mi smo ga nabavili v petek, ko smo šibali pogledat novo Ikeo v Celovec. Špelin@, joj, tebi bi pa človek res že privoščil malce oddiha od stalnega letanja po ZD in sekiranja zaradi njegovega zdravja... bogi Gregorček... se mi smili... , da se čimprej uredi njegovo zdravje!